ببخشيدبعضي ازدوستان ميگفتن باديدن فيلم توکن رايگان ميده اين فيلم ها کجاي بازي هستن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشيدبعضي ازدوستان ميگفتن باديدن فيلم توکن رايگان ميده اين فيلم ها کجاي بازي هستن؟
ببخشيد بعضي ازدوستان ميگفتن باديدن فيلم بهشون توکن ميده اين فيلم ها کجاي بازي هستن ميشه راهنمايي کنيد
سلام
برای دوستانی که میخوان اکانت جیمیل که بازی دادن عوض کنند میتونند توقسمت تنظیمات گوگل سرویس گوشی برن تو قسمت connected app برن بازی دیسکانت کنند....
تو قسمت کلوپ وقتی تو فیس بوک هستم اسم شهرم زده تهران ...در حالی که کشور اسپانیا گذاشتم...
الان تو لیگ من زودتر از همه بازی هام شروع میشه ...بیشتر شب بازی لیگ دارن...
اسم شهر رو میتونید از توی مشخصات بازی تغییر بدید.شهر مهم نیست کشور مهمه.از کشورهای آمریکا جنوبی بزار شاید ساعتات عوض شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط dahar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.
مشکل تیم من این فصل روحیه هست.چطوری میشه بسته های آبی به دست آورد؟
یا با خرج کردن توکن یا با بردن تو بازی ها و دیدن بازی یا از دوستات هدیه بگیری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه فیسبوک داری بده ادت کنم بهت بدم
مسخره ترین باخت عمرمو الان دادم!طرف دقیقه سه یه کاشته رو زد تو گل بعدش حتی یه حمله درست حسابی هم نداشت!تازه گلزنش هم کاشته زن اختصاصی نبود!بعد کاشته زن اختصاصی من سه چهارتا موقعیتو زد تو درو دیوار!!بعد تازه کلی موقعیت داشتم با اب و تاب همچین کامنت میداد تاپ الون بعد اخرش مینوشت nothing!
تغییر تاکتیکم ج نداد حتی!
نمیدونم چرا احساس میکنم بعضی وقتا تاپ الون میخواد اونایی که تو بازی خرج میکنن برنده شن!
تو این بازی کاشته زن و پنالتی زن 50 50 هستن.یعنی یا طرف همه رو گل میکنه یا همه رو خراب میکنه.با یه بازی تست کردن هم مشخص میشه.اگه خراب کرد دیگه نباید بزاری بزنه و بده به بهترین شوت زن تیمت. بهترین قابلیت های ویژه ی بازیکنان کرنر زدن و هد زدن هستش.باقی قابلیت ها خیلی کم به کار میان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد خرج کردن هم خوب مشخصه اگر بیشتر خرج کنی بازی هم بیشتر میتونه هواتو داشته باشه.ولی نه به صورت ناعادلانه.وقتی توکن داشته باشی بازیکنای بهتری هم میتونی بخری.50 درصد بازی به داشتن بازیکنان خوبه.نه صرفا بازیکنای 5 و 6 ستاره.هستن بازیکنای 4 ستاره که از اونا هم بهتر بازی میکنن که این رو خیلی وقتا نمیشه فهمید از قبل از خرید و با آزمون و خطا فقط میشه بهش رسید.باید بازیکنارو خرید تست کرد و در صورت بد بودن فروخت و بازیکن دیگه خرید که همه ی اینا به داشتن توکن مربوط میشه.به هر حال کسی که خرج میکنه از تیمش پیروزی میخواد. ولی با این حال چیزی از قبل مشخص نیست و میشه تیمایی که ترکیبشون رو کاملا از scout بستن هم شکست داد.
نه ميشه اين بازيوهک کنيم تاتوکن بگيريم ن کارت بين المللي داريم ک بخريم هروزهم ک يک توکن ميده ميرم بازيکن بخريم حتي ب بازيکن30ساله هم رحم نميکن چه برسه ب جوان هاهم صبح رفتم هم بعدظهروهم شب هيچ کدوم نشد مشکل اصلي من توکن هست ازطريق فيس بوک هم نميرم تاباديدن فيلم بهم توکن بده اياکسي راحلي داره ممنون ميشم بگه
بهم پیام بده تا راهنماییت کنم واسه خرید.پست اول که پست اصلی هست رو اگر میخوندی آخرش درباره ی خرید توضیح دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir77973 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]