نه خودمم به جوانگرایی علاقه دارم.
چون بازی رو تازه شروع کردم گفتم اول تیم رو یکم قوی کنم بعد جوانگرایی کنم.
راست قدرت بازیکنانیی که از اکادمی میاد خوبه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خودمم به جوانگرایی علاقه دارم.
چون بازی رو تازه شروع کردم گفتم اول تیم رو یکم قوی کنم بعد جوانگرایی کنم.
راست قدرت بازیکنانیی که از اکادمی میاد خوبه؟
خب گفتم که مدنظر داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنای آکادمی هم اکثرا خوب هستن. به نسبت قدرت تیم شما بازیکنای بهتری بهتون میده اکثر مواقع
راهی پیدا کردین که بتونیم با جستوجوی اسم بازیکن یا اسم تیم اونو اد کنیم؟
عزیزم راه رو ما نباید پیدا کنیم که.بازی اصلا همچین قابلیتی نداره.اصلا بخش جستجو نداره.نه جستجوی تیم داره نه جستجوی بازیکن.
عزیزم گفتم شاید یه راه حلی باشه که پیدا کردین.یا تو ورژن جدید هست یا قراره باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم بپرسم دیگه.هدف از تشکیل اینجا هم اینه
نه صورت سوالت اشتباه بود.وقتی میگی راهی پیدا کردین یا نه؟ : یعنی راهی هست ولی ما بلد نیستیم و دنبالشیم.
باید میگفتی راهی هست یا نه؟ یا میگفتی قراره این قابلیت اضافه بشه یا نه؟ که جواب اولی میشه راهی فعلا نیست.دومی هم اینه که مسئولین بازی اصولا از آینده بازی و آپدیت ها هیچ خبری رو نمیدن
نوکر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستیم خوب این آکادمی همون یانگ هست که 500 تا برای ارتقاش می خواد؟!
به من بازیکن نمیده دادا چه کنم؟!
با قدرت در چمپیگن لیگ در تیم خودم اول هستم فک کنم ببرم
در جام حذفی تا الان باخت نداشتم
ولی در لیگ کصافط منو با تیم های 25 ستاره انداخته در صورتی که تیم من 18 ستارست :(
امروز از زمانی که بازی میکنم پر اختلاف ترین بردم رو داشتم.
بازی رو 11-0 بردم.
خودشم مالکیت توپ هم 81 به 19 به نفع من بود.
تو لیگ دومم.تو چمپیونز لیگ هم اولم تو گروهم.
تو جام هم هنو ز ادامه میدم.
داداش این چه حرفیه ما مخلص همه بچه های اینجا هم هستیمlove:::hooora2:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته یانگ نیستا اسمش Youth Academy هست
عکس گرفتم که مطمئن بشی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا نمیدونم برای شما چقد نیاز داره برای ارتقا ! ولی خب روند کار این سازه این طوریه که پس از گذشت به طور مثال 25 روز 2 تا بازیکن بهتون میده که باید باهاشون قرارداد ببندین.فکر میکنم حدودای یه هفته تو تیم باشن که اگه باهاشون قرارداد نبندین به طور اتوماتیک از تیم میرن