پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
ایده خوب و جالبیه :nishkhand: البته باید یه سری چیزا مشخص باشه. یَنی اینکه معیارمون برای امتیاز دهی چی باشه. چون مثلا یه منطقه کویری یه جور قشنگی داره و یه منطقه کوهستانی هم یجور دیگه قشنگه و بنظرم نمیشه گفت کدوم زیباتره:nishkhand:
یه ایده دیگه هم خودم دارم:nishkhand: و اون اینکه این چت باکس همینجوری خوابیده درصورتی که میتونیم استفاده های خیلی خوبی ازش داشته باشیم:nishkhand: من فک میکنم وقتی درحالت عادی چت باکس فعال نیس بیایم حداقل یه ساعتی رو که وقت آزاد اکثرمون باشه تعیین کنیم و خلاصه میتونیم هر شب هفت/هشت نفری با هم گپ بزنیم و بخندیم و اینا :nishkhand: الآن لطفا ساعتایی که بیشتر به سایت سر میزنین رو اعلام کنید:nishkhand:
ﺧﺐ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺩﻭﻡ ﺳﻮﻡ ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺭﺍﯾﯽ ﮐﻬ ﻣﯿﺎﺭﻥ ...
ﺑﻌﺪ ﺑﺮ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻝ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ...
ﺍﮔﻪ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺗﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﺷﻪ ...ﻫﺮ ﻋﮑﺴﯽ ﺧﻮﺷﮑﻞ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺭﺍﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻭﺭﺩ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﻧﺪﺱ ... :ﺩﯼ
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺧﺐ ﺑﮕﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﺪﻭﻣﺶ ﻣﻮﺍﻓﻘﯿﺪ ????!
ﻫﻔﺖ ﺳﯿﻦ ﺑﺮﺗﺮ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻔﺖ ﺳﯿﻨﺎﺗﻮﻥ ﻋﮑﺲ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﯾﺎ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺗﺮ ﮐﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﻧﻮﺭﻭﺯﻩ ...
ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺑﮕﯿﺪ ﺧﻮ ﺍﺟﺎﺯﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ :ﺩﯼ
ﭖ .ﻥ :
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﭼﺖ ﺑﺎﮐﺲ ﻫﻢ ﻣﻮﺍﻓﻘﻢ :ﺩﯼ
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻇﻬﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﺧﺮﻩ ﺷﺐ ﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺎﻡ ﻧﺖ :ﺩﯼ
نقل قول:
ﭖ .ﻥ :
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﭼﺖ ﺑﺎﮐﺲ ﻫﻢ ﻣﻮﺍﻓﻘﻢ :ﺩﯼ
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻇﻬﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﺧﺮﻩ ﺷﺐ ﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺎﻡ ﻧﺖ :ﺩﯼ
:luuugh::luuugh:فری میگه ساعت اعلام کنید شما میگی ظهرا...از ساعت 11تا 4 ظهر حساب میشه....:luuugh::luuugh::luuugh:
هر وقت هماهنگ کنید من پایمdallliii:evaa:
چه خبره کی به کیه من کجام اینجا کجاست ! ki::در مورد چت روم من هم پایه ام ... یه ساعت مشخصی رو اعلام بکنید من هم میام !
شیوا ! منم با مسابقه ی عکس ویژه ی نوروز موافقم ...:ohum:
چت باکس هم پایه ام ...
فقط میمونه تعیین وقت ...
من هم شب ها بیشتر میتونم بیام نت :evaa:
میلاد جان :flowerysmile: خوش اومدی دوباره / به جمع ما بهاره :evaa: به به چه طبع شعری دارد استاد :luuugh:
سلامی دوباره به اعضای محترم و پاک دربی!
سال 91هم داره کم کم تموم میشه .امیدوارم سال مجازی خوبی رو تو این انجمن وسال حقیقی خوبی تو زندگیتون داشته بوده باشین و عید رو بهترین بهونه کنین تا اگه مشکلاتی داشتین به وسیله ی این بهونه با قدرت و روحیه ی بیشتری اونا رو حل کنین.
نقل قول:
چه خبره کی به کیه من کجام اینجا کجاست ! ki::در مورد چت روم من هم پایه ام ... یه ساعت مشخصی رو اعلام بکنید من هم میام !
هاااااااااااااااااااااااا اااااااا:ajibeee:
دو دوتا؟؟؟؟؟!!!ki::
میگم خوشم میاد پاقدمم خوب دوستان جدید میان آشنا میشیم دوستان جدید میرن دپرس میشیم همه باهم میایم اینجا صفایی داره همه باهم میریم خزون میاد دوبارهki::
ههههههههه کسی نمیخواد از طبع شعر منم بگه هاااااا:aaaaaa:
من امتیازم شد 59 اما اینو قبول ندارم که کوچترین فرزند خانواده ام تازه بزرگترین هم هستم :nishkhand::ohum:
من با چت باکس و مسابقه عکس موافقم
من بیشتر بعداز ظهرا بین ساعت 3 تا 7 میتونم بیام
در کل ایده های خوب و جالبی دادین
نقل قول:
من با چت باکس و مسابقه عکس موافقم
من بیشتر بعداز ظهرا بین ساعت 3 تا 7 میتونم بیام
در کل ایده های خوب و جالبی دادین
من با همه چی مخالفم همین جوری که داریم پیش میریم خوبه mas:-
اصلا من با همه چی مخالفم چی مخالفم چرا مخالفم کجا مخالفم کی مخالفم میخواین چیکار کنین ها من مخالفمchomagh
(قابل توجه دوستانی که تست هوش من و جواب ندادن)!!:ahaaaaaa:
نقل قول:
من امتیازم شد 59 اما اینو قبول ندارم که کوچترین فرزند خانواده ام تازه بزرگترین هم هستم :nishkhand::ohum:
خوب حتما یه جایه کار میلنگه که اونم از طرف خودته!!!!:evaa:وگرنه تست که دروغ نمیگه یه سری مراحل و رد کرده که شده تست تا کی من این چیزا رو بگم آخه:eynak::evaa:
شب عيد است و در بازار ميو ه
رواج قيمت سيب و خياراست
خريد ه پولداراز ميو ه بسيار
فقيري نيز مشغول وياراست !
لباس خوب مي خواهدازايشان
پدر در پيش بچه شرمساراست !
اگر جيب تو خالي باشداز پول
بدان در دوزخي ،كار تو زاراست !
يكي وامي رود از عشق ميو ه
يكي هم در كف لپ اناراست !
براي سفره رنگين تر نمودن
رقابت بين مرد م بي شماراست !
چنان دلال مردم را زده تيغ !
كه جاي پول در جيبش دلاراست !
يكي شيك است و خيلي ناز و خوشگل
يكي بد خلق و برج زهرماراست !
يكي نرم است رويش ،شاد و خندان
يكي هم صورتش سنگ مزاراست !
زن «مشد ي حسن » سازيد ه خودرا
زني پيراست ،اما نونواراست !
ولي «مشدي حسن » از او رميد ه !
چو روباه از سگان گرم فراراست !
يكي هورا كشداز پول بسيار
يكي هم از نداري در هوار است !
شكفته غنچه ي لب ها فراوان !
شكفتن چونكه در ذات بهار است !
زد ه رژگونه خودرا كرد ه خوشگل
شراره صورتش همچون شراراست !!
:nishkhand:ki:::nishkhand::evaa::nishkhand:ki::
خوب روانشناسی یکی از شاخه های علوم انسانی هستش ودر علوم انسانی هیچ چیزی به طورکامل 100 در 100 نیست به همین تست های روانشناسی هم نباید از این قائده معاف باشه به هر حال شاید هم به قول شما اشکال از منه:eee:
راستی تابستان من یک سری مسابقات به نام فوتبال فانتزی برگذار می کردم که اول 8 یا 16 نفر کاربر ثبت نام می کردند و بعد به هریک با قرعه کشی یک تیم داده می شد و بعد در 2 یا 4 گروه به رقابت می پرداختند
حالا موافق هستید که این مسابقات دوباره برگذار بشه یا نه حداقل باید 8 نفر موافق باشند و ثبت نام کنند.(مسابقات قبلی در بخش فوتبال فانتزی در چهار لیگ موجود است)