بعد از باخت شالكه برد به جايي بود
كم كم داشتم نگران وضعيت آرتتا ميشدم كه خوشبختانه گل زد
بازيش مثه پارسال نيست اما كار خودشو انجام ميده،شايد دليلش رفتن سانگ باشه ،الان بيشتر تو حمله ها شركت داره قبلتر برا دفاع عقب ميموند كه نتيجه اش پاسهاي جالبه اش بود
راستي تا اين هفته آرسنال بهترين خط دفاع رو داره با 6 گل خورده:eynak:خوشحال نيستيم اما ناراحت هم نيستيم:whistle3:
بهترين اتفاق بازي بازگشت جكي بود كه اين تبريك داشت بلاخره برگشت :daghighan:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصاحبه اش رو از دست نديد....
در مورد بازگشت به میادین...
عالی بود که برای نخستین بار در برابر جمعیت حاضر در امارات 70 دقیقه بازی کردم. سفری طولانی بود اما اکنون بازگشته ام. هواداران آرسنال همواره در قبال من عالی بوده اند. امیدوارم انها در آینده نیز همین رفتار فوق العاده را با من داشته باشند.
در مورد نمایش شما در این بازی...
این بازی من است، نمی توانم آن را از دست بدهم. این همان چیزی است که امروز مرا به اینجا کشاند. نیاز دارم این روند را ادامه دهم و در تمرینات به سختی کار کنم تا به سطحی بازگردم که می دانم می توانم در آن باشم.
در مورد بازی امروز....
ما کوئینز پارک رنجرز را دست کم نگرفتیم و می دانستیم که آنها قوی ظاهر می شوند، خصوصا در خط میانی و کناره ها.
در مورد انتخاب شما برای این بازی...
امروز صبح رئیس با من صحبت کرد و گفت که می بینید بعد از 60 دقیقه بازی کردن چه احساسی دارم. بعد از 60 دقیقه دچار گرفتگی عضلات شدم و بهتر بود تئو که تازه نفس بود وارد زمین شود. صادقانه باید گفت که او تفاوت ایجاد کرد و حریف را رو به عقب راند و به میکل آرتتا اجازه داد جلوتر برود و پیروزی را برایمان بدست آورد.
در مورد حضور در کنار آرتتا و کازورلا...
بازیکنان بزرگتر و با تجربه تر مانند میکل و سانتی در اینجا هستند و به من کمک کردند تا این ماموریت را پشت سر بگذارم و از آنها ممنونم.
فردا جام اتحاديه با ريدينگ از شبكه ورزش پخش ميشه
آرسنال 9 بار با اين تيم روبه رو شده كه هر 9 بار برنده ميدان آرسنال بوده و نتيجه خوب ريدينگ مقابل آرسنال تنها يك گل ست!ki::
بازي بعدي هم كه با من يو جون ايناست،آفا هميشه اين بازي رو تو شرايط سخت ديدم كل سال بازيهاي درپيت به پستمون ميخوره آخر كه به منچستر ميخوره هر بار يه رويداد باعث ميشه بازي رو چند ثانيه قبل سوت شرع بازي شرايط محيا بشه بازي رو ببينم نميدونم هفته ديگه چه اتفاق يا رويدادي واسم پيش مياد :daghon:البته همش خاطره انگيز بوده و خوب و توپcrying::-