چه شروع خوبی هم داشتی ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی داداش :flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
چه شروع خوبی هم داشتی ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی داداش :flowerysmile:
يه بار ديگه هم معذرت خواهي كنheee:: دو باره تا سه نشه بازي نشهheee::نقل قول:
به جمع كابران با مرام دربي خوش اومدي love:::hehee:
سلام من برگشتمdallliii
آهای پلیس چیه کیه کجاییهheee::
یخ زدم اونجا چه سرد بود شبشheee::
جاتون خالی:hehee:
خوش آمديheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پليس 202 وارد عمل شده و بهت اخطار دادهki::
اولا تو از کجا میدونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما مرسی میدونم منظورت بیشتر با من بودki::
ولی روز همه اقایون مبارک
نه بابا چه دل گیری گفتم جلوی اولی رو بگیرم بعدی میاد وارد جاهای بدتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اصلا این وسط تو چی میگی
خدا ببخشه :khelal dandoon:نقل قول:
راستی من یادم رفته بود این رضا رو میشناختم باهاش حرف هم زده بودم
بچه باحالیه
اقا خوش اومدی
و زندگی دوباره شیرین میشود:nishkhand:
خدا عاقبت همه رو به خیر کنه:nishkhand:
پیام بازرگانی کمپ:nishkhand:
عجیجم تو چقد باهوشی ..... heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز یه خبر عجیب شنیدم ! میگن هرکی کروات بزنه حتی داماد تو عروسیش 6 ماه زندانی داره !!! یعنی کف کردم !!! واقعا این دیگه خیلی مسخرس !!!!
این همه پول جا کروات دادیم پشم .......
خبر الکیه فکر کنم....think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه خیلییییییی مسخرس!!!!
میخواین بریزن تو تک تک خونه ها ببینن کی کراوات میزنه؟!؟!؟!entezar::
نه !! تو جشن ها یا خیابون , واقعا چرته و مسخرس !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کسی هم که شنیدم , خودش .......... آره