مصاحبه استرا پیش از بازی با کالیاری
استرا پیش از بازی با کالیاری اظهار داشت که کارش در اینتر تغییر کرده است و اکنون مسئولیت مهمتری دارد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استرا اظهار دارد که وی وظیفه اش را دارد بخوبی اجرا می کند.
دقیقا بعد از قهرمانی تیم پریماورا بود که موراتی او را سرمربی جدید تیم بزرگسالان معرفی کرد و او هم توانست در اولین آزمایشش سربلند بیرون بیاید و از طرف موراتی مورد تشویق قرار گیرد:
"موراتی به من خیلی علاقه نشان داد و این فرصت را به من داد تا تیم اول را در دست بگیرم.من از آمادگی خود مطمئن بودم و آنچه را که موراتی از من انتظار دارد انجام میدهم من سعی خودم را میکنم و میتوانم بهترین ها را انجام دهم."
استرا در مورد ترکیب اولیه هم اظهار نظر کرد.گوارین از ابتدا؟:
"فردی یک بازیکن مهم برای اینتر است و من چندین بازیکنان خط میانی مهم دارم او هم کیفیت خودش را دارد.او هر روز با ما خوب تمرین میکند و خوب هم خواهد ماند".
مربی در مورد آینده اش هم گفت:
"اگر من تیمم را سوم کنم در اینتر میمانم؟این سوالیست که شما باید از موراتی بپرسید من فقط بر روی بازی با کالیاری متمرکز شده ام."
سرانجام از وی در مورد بالوتلی سوال شد:
"هم چیز را میدانم،(با لبخند) هرکسی شانس حضور در اینتر و پوشیدن پیراهن این تیم را دارد"