ممنونم زوف، اما من اینجا متوقف نمی شوم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم زوف، اما من اینجا متوقف نمی شوم
روز گذشته دینو زوف در برنامه ای از جیجی بوفون و نمایش های بزرگ او تقدیر کرد اما تاکید داشت که جان لوئیجی نمی تواند به رکورد 332 بازی متوالی با پیراهن یووه وی دست یابد. امروز جیجی از این سنگربان قدیمی به دلیل تمجیدهایش تشکر کرد.
" باعث افتخار است که توسط دینو مورد تایید و ستایش قرار گیرم. ستایس توسط بزرگی مانند او بسیار ارزشمند است، امیدوارم که چنین باشم اما باید بگویم که اینجا متوقف نمی شوم. امیدوارم که بازی های ملی ام بیشتر و بیشتر شود و مدت های طولانی بازی کنم. برای من سن مهم نیست. سن یعنی زمانی که توان داری و می توانی. "
از وی در خصوص ادامه دوران بازیگری اش تا پایان جام جهانی برزیل سوال می کنند و بوفون می گوید: در این باره بعد از رقابت های یورو تصمیم می گیرم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دل پیرو: عاشق لیگ برتر هست
مهاجم باشگاه یوونتوس از علاقه اش به بازی در لیگ برتر بعد از ترک بانوی پیر خبر داد
مهاجم اسطوره ای باشگاه یوونتوس که 18 سال است در این تیم حضور دارد در پایان فصل مجبور است بانوی پیر را ترک کند. او که در سال 1993 از پادووا به یووه پیوسته بهترین گلزن تاریخ این باشگاه است و بیشترین بازی را برای این باشگاه انجام داده است.
مسئولان یووه اعلام کردند در پایان فصل قرارداد دل پیرو را تمدید نمی کنند اما این بازیکن هم برنامه ای برای خداحافظی از فوتبال ندارد. او در گفتگو با خبرگزاری فرانسه می گوید:" باید یک راز را اعتراف کنم. من عاشق لیگ برتر انگلیس هستم."
" به نظرم بهترین لیگ فوتبال جهان است و قبل از خداحافظی ام می خواهم بازی در این لیگ را تجربه کنم."
منبع : ghatreh.com
یوونتوس هم به جمع مشتریان گوتزه اضافه ش
ملی پوش جوان دورتموند با درخشش در رقابتهای بوندسلیگا نظر مسئولان یوونتوس را به خود جلب کرده است
به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت مسئولان باشگاه یوونتوس قصد دارند در پایان فصل جاری ماریو گوتزه ملی پوش آلمانی دورتموند را به خدمت بگیرند.
با توجه به اینکه قرارداد الساندرو دل پیرو در پایان فصل به اتمام می رسد و او این تیم را ترک خواهد کرد، جوزپه ماروتا، ماریو گوتزه را به عنوان بهترین گزیه برای جانشینی او در نظر گرفته است.
گوتزه 19 ساله که نوامبر 2009 برای اولین بار در ترکیب دورتموند به میدان رفت اکنون یکی از استعدادهای آینده دار فوتبال اروپا محسوب می شود و مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال قرار هم قرار گرفته است.
با وجود همه این مشتریان پروپاقرص مدیر برنامه های این ستاره جوان چندی پیش اعلام کرد گوتزه به قراردادش با دورتموند پایبند خواهد بود و تا سال 2014 در این تیم می ماند.
ghatreh.com
تا 40 سالگی بازی می کنم اما کجا؟نمی گم !
تا 40 سالگی بازی می کنم اما کجا؟نمی گم !
مسئله ای که پس از اظهارات اندره ا انیلی شدیدا توجهات را به خود جلب کرد و در ادامه واکنش الکس به این اظهارات که نشان داد او قصد خداحافظی از دنیای فوتبال را پس از پایان فصل و اتمام قراردادش با یوونتوس ندارد. قصدی که پیش از این نیز انتظارش می رفت. حالا مقصد بعدی پینتوریکیو برای بسیاری نه تنها تیفوسی ها اهمیت دارد.
به نظر می رسد الساندرو تصمیم خود را برای ادامه فوتبال گرفته و مقصد بعدی اش را نیز تا حدودی انتخاب کرده اما برای بازکردن مسئله همانند گذشته و عادت همیشگی اش سکوت اختیار کرده تا در زمانی مناسب تصمیم و مقصد آینده اش را به همه از جمله دوست دارانش و سران بیانکونری اعلام کند.
امروز الکس دل پیرو در مصاحبه مردمی با روزنامه ال پائیس اسپانیا شرکت کرد و در برابر سوال خبرنگار اسپانیایی که از او پرسید تا چه وقت دوست دارید بازی کنید گفت" تا پایان 40 سالگی " هر چند که به نظر نمی رسید الکس علاقه ای به پاسخ به این سوال داشته باشد اما خبرنگار مقصد را نیز از کاپیتان بیانکونری پرسید، کجا می تواند مقصدی برای ادامه دوره بازیگری شما باشد؟ دل پیرو در پاسخ گفت
"این مسئله ای ست که دوست ندارم درباره اش صحبت کنم. می خواهم فصل را تمام ذهنیت و تمرکزم به پایان برسانم. کجا و کدام تیم را نمی گویم."
در ادامه از الکس سوال می کنند کدام بازیکنان بهترین بازیکنانی بودند که شما با آنان بازی کردید؟ " روبرتو باجو و زیدان تکنیکی ترین و قدرتمندترین بازیکنانی که من از تکنیک انان لذت بردم. "
اما مدافعینی که در طول سال هایی که به میدان رفته او را ازار دادند " کاناوارو، نستا و تورام. "
و نوشته های زلاتان در خصوص گواردیولا " نمی دانم. زلاتان در زندگی روزمره انسانی ارام است، او علاقه مند است از سوی خود و دیگران احترام بیشتری دریافت کند. "