درسته نظر خودمم همینه نوری خیلی بهتر از خدیرا و دیارا هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته نظر خودمم همینه نوری خیلی بهتر از خدیرا و دیارا هست.
تبریک نیمه اول رئال عالی بازی کرد و فقط 3تا زد.
امیدوارم درنیمه دوم هم گل زنی ادامه داشته باشه که ایشالا رونالدو هم می زنه.
تبریک می گم نتیجه و بازیه خوبی بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقم خدیرا خیلی خوب کار نمیکنه به خصوص اون بازی ای که ریال باخت کلا من هر وقت تو زمین میبینمش حالم گرفته میشه
حیف امشب باید خیلی بیشتر گل میزدیم
دوست من خدیرا یکم مصدومه اره قبول دارم بازی با لوانته خوب بازی نکرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash-alireza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی امشب بااین که مصدوم بود بدکار نکرد.:flowerysmile:
منم برد رئال رو تبريك ميگم.
نميدونم چرا رئال تو نيمه اول بهتر بازي ميكنه:fek konam:
تو بازي قبل هم همين بود!
تو اين بازي 3گل نيمه اول و نيمه دوم ...:fek konam:
حالا هرچي هست كه پيروزي با نتيجه 3بر صفر خيلي خوبه و اميدوارم همين طور پيش بريم!
خوشحالم از اينكه كاكا گلزني كرد و همين طور بنزما و ديماريا كه يه كم نيمكت نشين شده بودن گل زدند:eyvalla:
حيف كه كريس گل نزد! البته خوبه مسي هم تو بازيشون گل نزده پس اين دفعه به خير گزشتdallliii
به اميد اينكه رئال رو درصدرجدول ببينيم:ahaaaaaa:
زنده باد رئال:real::real:
رئال واقعی تا دقیقه 30 بود دقیقه 30 گل سوم رو زدیم.از بعداز اون گل رئال دیگه نخواست بازی کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال می تونست حمله کنه 5تارو راحت بزنه.
رئال عالی بود روز به روز اعتمادم نسبت به رئال و مورینیو بیشتر میشه.
امیدوارم که این پیروزی ها ادامه داشته باشه.
امسال حق رئال قهرمانیه.
بازی خوبی بود فقط رونالدو رو اعصاب بود با شناختی که از مورینیو دارم واقعا مورینیو با رونالدو مدارا کردکه ابتدای نیمه دوم تعویضش نکرد بازی خوبی بود گلزنی کاکا هم لذت بخش بود ولی گل سوم رئال خیلی قشنگ بود شبکه سه هم که طبق معمول رو اعصابه یا بازی رئال پخش نمیشه یا با تاخیر پخش میشه یا زنده پخش میشه اونم نه کامل بلکه درست دو سوم بازی پخش میشه.و یک سومش قیچی میشه.واقعا شورشو درآوردن.
اره رونالدو رو اعصاب بود ولی پوریا جان رونالدوی بیچاره مصدوم بود واسه همین بد بازی کرد ایشالا امشب با هتریکش جبران می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم امشب یه برد خوب با هتریک رونالدو رو شاهد باشیم
هر چند که واقعا تیممون در امادگی خیلی عالی ه سر میبره