این راسل داره بدبختمون میکنه به نظرتون کی زحمتو کم میکنه؟ فکرکنم الان تو دفترش نشسته داره قهقهه های شیطانی سرمیده!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
این راسل داره بدبختمون میکنه به نظرتون کی زحمتو کم میکنه؟ فکرکنم الان تو دفترش نشسته داره قهقهه های شیطانی سرمیده!!!
اره ما همه امیدمون به والدز ه.غم رفتن مسی رو میتونیم تحمل کنیم غم نبود والدز تو دروازه رو چیکار کنیم؟ heee::
ما نمیدیم؟ چرا نمیدیم؟ کدوم تیم میخوادش یه چیزیم سر میدیم ور دارن ببرنش فقط
پيشنهاد شالکه و منچسترسيتي براي جذب آلوز
بنابه نوشته يک روزنامه چاپ مادريد باشگاههاي شالکه آلمان و منچسترسيتي انگليس براي جذب مدافع برزيلي بارسا پيشنهاده دادهاند.
زیر 45 ملیون بفروشیم ضرر کردیم حسابینقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بازی آخر که یادم میاد خیلی میترسم , کمتر از 4 دقیقه 2 تا گل زشت خوردیم !!! انگار نه انگار پیکه تو زمین بود . دفاع فرق وسط که میگن این بود
خب با توجه به افت پیکه من فکر کنم اونم اگه جزء ریزش هامون باشه بد نباشه .پس تا اینجا ریزش شامل پیکه الوز افلایی کیتا پدرو میشه. heee:: :hehee:
دیگه چی موند واسمون؟ ژاوی هم که کم کم باید خداحافظی کنه.راستی داوود ورودتو به جمع اونایی که امروز پستشون پاک شده تبریک میگم
دوستان از اونجایی که من به شخصه از تیم ملی اسپانیا ، المان ، پرتغال و انگلیس متنفرم برای همین تا پایان رقابت های یورو تیم ملی مورد علاقه ام رو هلند میذارم به امیدی که تیمای پوکیده اروپا رو بزنن له کنن :yes:
منم خیلی دوست داشتم حد اقل میشد آرژانتین یا برزیل بودشون , یه امیدی داشتیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا هم ایتالیا عشقه منه , ولی دوست دارم هلند به جایی برسه چون تو این چند سال نتونسته به اون جایی که حقشه برسه و بازیکن هاش رو دوست دارم .
( کلا چه ربطی به بارسا داشت :fek konam: )