نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بیشتر درموردش تحقیق کنم دادش . تا شب یا فردا نظره دقیقتری میدم :ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بیشتر درموردش تحقیق کنم دادش . تا شب یا فردا نظره دقیقتری میدم :ohum:
من بازیشو دیدم بازیکن خوبیه ولی مشکل اینه کهنقل قول:
روزنامه گازتادلاسپورت امروز
یووه-اینتر، عجب لجبازی ـای
رقابت برای سه هدف: وراتی - دسترو و جووینکو
فکر کنم اینتر به واسطه بحران زده بودنش خود به خود از رقابت حذف میشه فقط میمونه یوونتوس.... دقیقا همون چیزی که فلاویا گفت ما دست رو هر بازیکنی میزاریم شصت تا تیم عاشق سینه چاکش میشن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جام حذفی اسپانیا 2011-2012
فینال : مادرید ، ویسنته کالدرون
25 می 2012
بارسلونا - بیلبائو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان خبر گذاری های ایرانی و فارسی زبان خبر از فروش پدرو دادن ولی سایت رسمی باشگاه هیچ حرفی نزده.به نظر میرسه از دست دادن فرم پدرو کار دستش داده باشه
شاید بخوان با شرایط بویان بدنش . ... think::
حیفه ! ولی اگه قیمت خیلی بالا شاید بعرضه .
فکر نکنم قیمت خیلی بالایی بخرن پدرو رو.احتمالا بین 15 تا 20 ملیون میخرنش.فکر نکنم بند بازگشت براش بذارن چون عملا رو پروژه بویان یکم ضرر دادیم.
یعنی از دست دادن یکی دیگه رو هم باید تحمل کنیم !؟؟؟ این فصل که شد یه تراژدی کامل :gerye:
حیفه نیست ؟!
داداش بازیکنی که بی دلیل فرم خوب خودش رو از دست بده باید بدونه تو بارسا جایی نداره.این یک تلنگر میشه برای افلایی و الوز و پیکه که به شدت فرم خودشون رو از دست دادن.به نظرم اگه این سه تا رو هم از دست بدیم تیم یک دست میشه.بازیکنی که فرمش رو از دست میده و بعد از 2 ماه اونو به دست نمیاره باید بدونه تو بهترین تیم تاریخ جایی نخواهد داشت
به نظر من اگه بارسا پدرو رو بده و البا رو بگیره و جووینکو رو جانشین پدرو بکنه می ارزه.
من بازی جووینکو رو وقتی تو تیم جوانان ایتالیا بازی میکرد دیدم. بازیکن فوق الاده تکنیکی و شوت زنیه.
به غیر تمام خصوصیاتی که شهریار ازش گفت یه بازیکن 2 پا هست.هم با پای راست و هم چپ عالی شوت میزنه.
من که خیلی با خریدش موافقم.