جدیدترین رنکینگ باشگاه های اروپا بارسادرصدر....(ولی رئال چرا پنجمه؟؟؟درسته ما بارسایی هستیم ولی حق رئال بیشتر از ایناست)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدیدترین رنکینگ باشگاه های اروپا بارسادرصدر....(ولی رئال چرا پنجمه؟؟؟درسته ما بارسایی هستیم ولی حق رئال بیشتر از ایناست)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان قرضی دادن پدرو خیلی بهتره تا اینکه تو تیم بمونه و نیمکت نشین بشه با اومدن ویا و رو فرم بودن ایکوئنکا.اگه بره میتونه فرم خودش رو به دست بیاره و به تیم برگرده.اینطوری هم ما البا رو خواهیم داشت هم فصل بعدش پدرو رو هم میاریم.اینطوری خیلی بهتره.
والنسیا فک کرده ما ببوئیم ! ستاره ای که تو بزرگترین بازی هامون همیشه گل میزنه رو بدیم یه بایکن متوسط بگیریم . حالا اگه با بیل عوضش میکردیم باز یه چیزی اونوقت هم ما به خواستمون رسیدسم هم پدرو تو یه باشگاه حرفه ای کناره ستاره های بزرگ تجربه کسب میکرد
من که مخالف همچین انتقالیم
ولی این رنکینگ خیلی مشکل داره !!! اون از رئال که پنجمه اونم از امتیاز مینی یونایتد که خیلی به ما نزدیکه و مسخره تر چلسی که ...
دوستان کرایف چیزی گفته که من رو خیلی ناراحت کرد و تقریبا مطمئن شدم دیگه باید اروپا رو بی خیال شیم.کرایف گفته از زمان اومدن راسل پپ مدام زیر فشار بوده تا بارسا رو ترک کنه و این فصل هم یکی از بدترین فصل های پپ بوده چون خیلی زیر فشار روسل قرار داشته تا بارسا رو ترک کنه حتی وقتی بارسا رو ترک کرد به راسل گفته تیتو رو بعد از فینال کوپا به عنوان جانشینش معرفی کنید ولی راسل توی همون کنفرانس گفت تیتو شده جانشین پپ و یک جور دهن کجی به پپ کرد.اما بد ترین قسمت گفته های اسطوره اینه که گفته دوران بارسا دیگه بارفتن پپ تموم شد و بارسا دیگه قدرت اروپا نیست.فکر کنم راست میگه چون این راسل واقعا قصد کرده بارسا رو از پایه ویران کنه.احتمالا دیگه چیزی چز پرچم از ما باقی نخواهد ماند زیر نظر راسل. :ey babaaa:
داداش چی گذاشتی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] من سر همون قضیه فشار ها و .... روزانه سر فُش میکشیدم به روسل ها سر این حرف یوهان کبیر فک کنم دقیقه ای باید بهش فحاشی کنم تا دلم خنک بشه من خیلی وقت پیشا گفتم احساس میکنم روسل :wc: به قصد نابودی بارسا اومده کسی بهم گوش نداد حالا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان احتمالا تو اخبار شنیدید که بارسا به دنبال این بازیکن یعنی هافبک پارماست.اسمش خیلی سخته.ژیووینکو.بازیکن 25 ساله است که پست مهاجم بازی میکنه ولی توانایی بازی در پست نوک حمله رو هم داره.من وقتی خبر اینکه بارسا دنبالش هست رو شنیدم زیاد خوشحال نشدم اخه فکر میکردم ما به یک مهاجم بزرگ نیاز داریم نه بازیکنی که تازه نیاز به ثابت کردن خودش داره.اما یک کلیپ ازش دیدم تو یوتیوب فهمیدم واقعا چه قدرتی هست این پسر.قدرت دریپل بالا.سرعت مناسب.فرصت طلبی بالا.زدن ضربه های ایستگاهی فوق العاده.ولی مهم ترین قابلیت این بازیکن 25 ساله اینا که گفتم نیست.این بشر از وسط زمین زیرطاقی میزنه.قدرت شوت زدنش یک چیزی تو مایه های ویا خدا بیامرز هست.بیشتر گل هاش رو روی شوت های از راه دور و اکثرا زیر طاق میزنه حتی دقت شوتاش به نظر من بیشتر از ویا است چون تعداد گلایی که از همین شوت زدن زده خیلی زیاده.واقعا بازیکن عالی و با ارزشی هست.حالا فهمیدم بارسا برای چی دنبالشه.این پسر خوراک دفاع های اتوبوسی هست.از وسط زمین زیر طاق میزنه دیگه تنها راه دفاع کردن جلوی این ژیووینکو این هست که دفاع های اتوبوسی یا ساقشو بشکنن یا تو دروازه روی کتف همدیگه وایسن تا دروازه کلا بسته شه که با شوت هم نشه گل زد.واقعا خیلی بازیکن خوبیه ولی نقطه ضعف هایی هم داره.فکر میکنم خیلی خودخواه باشه البته از نظر شوت زدن نه دریپل زدن.همچنین اصلا نمیتونه سر بزنه.دارم کلیپش رو اپ میکنم تموم که شد میذارمش براتون.
اینم کلیپش
اینو من قبلا دیده بودم , فک نکنم آش دهن سوزی باشه . ما یه فینیشر میگرفتیم بهتر بود ولی اینم از یه جهت خوبه که میتونه حد اقل نیمکت رو قوی تر کنه و قابلیت شوت زنی داره تازه یه مو از خرس کندن غنیمته . مرسی شهریار love:: , کلیپو بینیم چه خبره .....
شهریار داداش خب پدرو رو نیمکت هست برا اینکه مهاجم های بهتر از اون تو زمینن حالا اگه خدایی نکرده یکیشون مصدوم شد این جانشین میشه ولی اگه پدرو رفت دیگه تعداد مهاجمامون کم میشه و قید بازیکن درست حسابی خریدن توسط روسل رو باید بزنیم.
در ضمن اون رنکیگی هم که اعلام شده به نظر من الکیه چون منچستر یونایتدی که هیچ جامی رو کسب نکرده و تو لیگ قهرمانان هم در مرحله ی گروهی حذف شد در رده ی دوم قرار گرفته. حالا ما که اولیم یه چیزی ولی اینا چرا:fek konam:
در ضمن از این حرفی که کرایف زده خیلی نگران شدم. به راستی تو سر روسل چی میگذره:-ang
داداش این پسر تو این فصل 17 گل زده و 13 پاس گل داده توی لیگی که بدترین نوع دفاع رو داره.به نظرت واقعا بازیکن کوچیکی هست؟ کلیپ رو دیدی؟ این کلیپ مال این فصل بود.به نظر من که خرید خوبی میتونه باشه و میتونه تو ترکیب فیکس جا بگیره و حتی میتونه جای الکسیس رو بگیره البته امکانش هم هست بره رو نیمکت اما من فکر نکنم روسل حاظر بشه پول بده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]