-
پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
زمان دیدار فجر سپاسی و استقلال تغییر کرد
سازمان لیگ برتر از تغییر زمان دیدار فجرسپاسی و استقلال خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،بنا به درخواست ریاست هیئت فوتبال استان فارس و نظر شواری تامین این استان مبنی بر تغییر زمان دیدار فجر سپاسی و استقلال، سازمان لیگ برتر زمان این دیدار ساعت 14:30 در روز بیست و هفتم بهمن ماه اعلام کرد.
پیش از این قرار بود تا این بازی ساعت 15در تاریخ 27/11/91 برگزار شود.
-
قلعهنويي: چرا ليگ را زير سوال ميبريد؟
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: رفتن به خانه کيروش روي فردوسيپور تاثير گذاشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال در نشست خبري پيش از ديدار با پيکان اظهار داشت: در ابتدا جا دارد ميلاد با سعادت حضرت رسول و امام جعفر صادق را تبريک بگويم.
به گزارش فارس، وي افزود: ميترسم در خصوص تيم پيکان صحبت کنم و فردا دوباره عليه ما جبهه بگيرند. بازيهاي دور برگشت براي ما سخت است و تمامي مسابقات جنبه فينال را دارد. بازي اين تيم مقابل سپاهان را تجزيه و تحليل کردهايم و با توجه به اينکه فيروز کريمي به جمع پيکانيها اضافه شده ميدانم که او استاد ما است و آخرين قهرماني جام باشگاهها در ليگ قهرمانان آسيا با او به دست آمده است. با افکار ايشان آشنا هستم و ميدانيم که فوتبال هجومي را دوست دارد و اميدواريم که يک بازي زيبا ببينيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا غايبي در اين مسابقه دارند يا خير گفت: خوشبختانه بر خلاف نيمفصل اول مصدوم زياد نداريم اما احتمال دارد فردا به دو سه بازيکن تيم استراحت بدهيم و ميخواهيم دستمان باز باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال که شرايط ايمان موسوي چه ميشود گفت: منتظر جواب MRI او هستيم و اميدوارم مشکلي وجود نداشته باشد اما فکر ميکنم موسوي اين بازي را از دست بدهد.
سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر صحبتهاي کارلوس کيروش در خصوص اينکه ليگ ايران باعث شده تا بتوانيم در حين تماشاي آن چاي و قهوه بخوريم گفت: نميخواستم به اين مسائل ورود کنم اما بحث من چيز ديگري است. کيفيت زمينها امسال خرابتر هم شده است. متأسفانه خيلي از کارشناسان که نميشود اسم آنها را کارشناس گذاشت با قلعهنويي مشکل دارند و اينگونه به مسائل ورود ميکنند. تراکتوسازي، سپاهان، ذوبآهن و گهر بازيهاي خوبي را به نمايش ميگذارند اما عادل فردوسيپور بازي استقلال و پرسپوليس را طوري گزارش کرد که مشکلات تيم ملي را پوشش دهد. فکر ميکنم رفتن به خانه کيروش تأثير خودش را گذاشته است. هر دو تيم استقلال و پرسپوليس بازي هجومي به نمايش گذاشتند و هر دو تيم در گردش توپ موفق بودند اما در مجموع در حد نام استقلال ظاهر نشديم.
سرمربي استقلال تأکيد کرد: مگر پرسپوليس و ملوان بازي خوبي انجام ندادند و 6 گل نداشت، مگر استقلال و سايپا 5 گل نداشت، چرا اين بازيها را زير سؤال ميبريد؟ اصلاً دربي 76 بدترين دربي تاريخ، چرا بايد کل ليگ را زير سؤال ببريد. اين بازي چه ربطي به ديگران دارد. مگر نفت تهران فوتبال به اين خوبي بازي نميکند. شما اگر فيلم دربي را ببينيد متوجه ميشويد که ما در چندين نوبت بالاي 15 پاس به هم دادهايم ولي هر دو تيم در ايجاد موقعيت ضعيف بودند و من هم اين را قبول دارم. ناراحتي من از کارشناسي دربي 76 اين است که چرا ايراني را زير سؤال ميبرند!
سرمربي استقلال با انتقاد از صحبتهاي کارشناسان گفت: در اين همه بازي، تيم ملي فقط دو گل زده ولي آقايان اينها را نميبينند. آقايان آمدند در زمان سرمربيگري تيم ملي مرا محاکمه کردند و کاري کردند که فرار کنم. پاي فراکسيون ورزش و مجلس را به وسط کشيدند. اما چرا هيچکس از اين خارجيها سؤالي نميپرسد؟ آقاي فردوسيپور بيا و جواب بده چرا ما را محاکمه کردي ولي حالا ديگران را محاکمه نميکني؟
امير قلعهنويي در ادامه نشست خبري ادامه داد: علي دايي مگر مهره کوچکي در اين فوتبال است اما او را هم محکوم کردند. آقاي فردوسيپور چون مربي خارجي است براي آنها دادگاه نميگذاري من هم ميگويم مربي خارجي بايد بيايد چون اصل، اصل ارتباطات است اما نگاهها عدالت محور نيست. در بدترين باختها عادل فردوسيپور داستان را به نفع آقايان بر ميگرداند. مشکل ما کارشناسان هستند مگر راهآهن با علي دايي بد بازي ميکند؟ چرا به ليگ ايران توهين ميکنيد؟ اما هنوز هم ميگويم بعضي و باز هم تأکيد ميکنم بعضي قلم به دستان تحت تأثير عدهاي اجنبي قرار دارند و اين فوتبال را به اين روز انداختند. شمايي که از استقلال و پرسپوليس بازيکن گرفتي و چند دو رگه هم به تيم ملي آوردي چرا در مسابقات اخير فقط 2 گل زدهايد، اين چه ربطي به داربي 76 دارد و اين چه ربطي به ليگ ايران دارد؟ چرا از جوانها استفاده نميکنيد؟ مگر يعقوب کريمي بازيکن کوچکي است؟ اگر ميخواهي بستني بخوري و وسط مسابقات از قهوه استفاده کني به جايش برو از اين بازيکنها استفاده کن. امثال ميلاد غريبيها، اميد ابراهيميها و يعقوب کريميها کم در اين فوتبال نيستند اما متأسفم براي برخي کارشناسان و برخي قلم به دستان.
خبرنگاري پرسيد، آقاي قلعهنويي با همه اين صحبتها قبول کنيد استقلال صدرنشين در مقابل پرسپوليس چنگي به دل نزد که قلعهنويي گفت:من هم ميگويم در حد استقلال نبوديم. اما از شما سؤال ميپرسم آقايان نوشتهاند مربي بازنده هفته قلعهنويي، آيا اين عدالت است؟ بازندهاي که صدر جدول را پس گرفته بايد کوبيده شود. اگر اين يک امتياز را يک خارجي گرفته بود باز هم همين بلا را سرش ميآورديد، يا اگر ما 5 گل ميخورديم خوب بود؟ من همه ابزار هجوميام را استفاده کردم و اين همه بازي خوب با تيمم به نمايش گذاشتم اعتقاد دارم اين بازي نسبت به ديدار رفت خيلي بهتر بود اما در اين وسط فردوسيپور با نحوه گزارشش به دنبال داستان ديگري بود.
سرمربي استقلال تأکيد کرد: براي من جاي تأسف است که با اين همه امکانات چرا تلويزيون آمار دربي را اعلام نکرده است براي ما جاي شک و شبهه وجود دارد که چرا در بين دو نيمه آمارها اعلام نشد. مگر نميگوييد تيم ما بد بود چرا آمارها را نشان نداديد؟
خبرنگاري گفت شايد وقت ندارند که قلعهنويي پاسخ داد: وقت دارند تريبون را در اختيار کارشناسي قرار بدهند که هرچه دلش ميخواهد بگويد اما وقت کار مثبت ندارند اما برخي دوستان مأموريت داشتند که اگر بازي به اين شکل پيش رفت مشکلات را به اينگونه پوشش بدهند،آقاي کارشناس آقاي مسلمان؟ اينها چه ربطي به دربي دارد؟
يکي از خبرنگاران در ادامه نشست خبري از قلعهنويي سؤال کرد: کيروش آزادي بيان دارد و هيچکس توان مقابله با او را ندارد، نظر شما چيست که قلعهنويي گفت:شما نگران نباشيد، ما قلم به دستان مخلصي داريم که ايشان را ساپورت ميکنند. کارشناسي داريم که مخلص چشمآبيها هستند.
سرمربي تيم استقلال در خصوص روند کلي ليگ گفت: من از شما سؤال ميپرسم مگر شما ژورناليست نيستيد؟ فکر کنيد پروژهاي داريد که هفته اول آن را انجام داديد، بعد به شما ميگويند 4 هفته ديگر تعطيل است آيا اين در کيفيت کار شما اثري ندارد؟ مگر ژاپن ليگ ندارد، فردوسيپوري که ميگويد اين بازي را با الکلاسيکو قياس کنيم چرا اين خرده مسائل ما را نميبيند؟ زماني که سرمربي تيم ملي بودم هر هفته دوشنبهها با مسئولان سازمان ليگ جلسه داشتيم و احمد ابراهيمي نيز اينها را صورت جلسه ميکرد. حتي يک هفته هم ليگ را تعطيل نکرديم مگر کره جنوبي اين مشکلات را ندارد؟ اما متأسفانه اينجا کارشناسان مخلص تا ميبازيم من را محاکمه ميکنند اما اگر آقايان ببازند استوکهاي کفشها را بهانه ميکنند. بازيکنان اين همه ادا و اصول در ميآورند اما ميدانند که چه کفشي بپوشند. يعني اشکان دژاگه نميداند چه کفشي بپوشد؟ قبول کنيم نگاهها به خارجيها متفاوت است. فقط اين را بگويم دهخدا به مصدق نامه نوشت و برويد و ببينيد در آن نامه چه نوشته شده است.
خبرنگاري پرسيد مشکل افرادي که شما ميگوييد فقط با شما است؟که قلعهنويي گفت اينها فقط با من مشکل دارند و ميخواهند به من ضربه بزنند. تيم ملي به لبان باخت همه انتقاد کردند ولي من حمايت کردند. حتي سيموئز به سر تمرينات ما آمد و از من تشکر کرد و گفت که حامل پيغام کيروش است حتي دايي و قطبي را هم حمايت کرديم اما تيمم بازي را مساوي کرده و به صدر جدول رفتيم. آقايان ميگويند بازنده هفته.
سرمربي استقلال در پايان گفت: مشکلات جامعه و فوتبال ما بايد درست شود. فوتباليها بايد بياييند و سختافزارهايمان را تقويت کنيم. به خدا در همين مطبوعات آدم هاي بسيار سالمي داريم و هستند خيليها که سالم کار ميکنند و ما به آنها خيلي ارادت داريم اما عده کمي قلم به دست هستند و خودشان هم ميدانند. ما داريم از مطبوعاتيها حمايت ميکنيم و آن عده را زير سؤال ميبريم اما چرا برخي ها به خودشان ميگيرند، بچههاي مطبوعات با اين فشار اقتصادي زحمت ميکشند اما متأسفانه عدهاي کار آنها را هم زير سؤال ميبرند. به طور مثال همين فرهاد اشراقي از روزنامهنگاران با سابقه مدام در ستون يکي از روزنامهها از ما انتقاد ميکند و ميگويد قلعهنويي گفت بازي دو نيمه متفاوت داشت، او را ميشناسم و از دوستان صميميام محسوب ميشود اما مورينيو هم اين حرف را زد آن هم بعد از چند سال. من که روزنامه نميخوانم اما ميخواهم بگويم چون مورينيو خارجي بود انتقاد از ما نشد. من ميگويم اين کنفرانسها را برداريد به جايش زمينها را درست کنيد. صبح در راديو ورزش شنيدم هنوز اينترنت فلان ورزشگاه مشکل دارد اما چرا کارشناسان کار بلد به اين چيزها اشاره نميکنند. مشکل تيم ملي رحمتي است؟ اين بنده خدا از 7 امتيازي که گرفتيم 5 امتياز را مديونش هستيم اما در اين چند روز پدر او را در آوردند تا عدالت نباشد گفتن اين مسائل فرقي نميکند.
يکي از خبرنگاران پرسيد فکر نميکنيد تبعات اين اختلافات به ضرر ما تمام شود که قلعهنويي گفت اگر به جام جهاني نرويم آن را هم حتماً به گردن من مياندازند. همان قلم به دستهايي که اشاره کردم دنبال سناريونويسي براي پوشش اشکالات هستند. آيا ليگ را ما تعطيل کرديم؟ باخت به لبنان و ازبکستان چه ربطي به ليگ ما دارد؟ باز هم ميگويم تا وقتي اين مسائل حل نشود همينگونه در جا ميزنيم.
-
به گزارش آبیته دات کام و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران قضاوت کننده در لیگ برتر از هفته بیست و چهارم به شرح زیر است:
سهشنبه ۱۰ بهمنماه
ملوان ـ داماش، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه تختی انزلی
احمد صالحی-رضا سخندان-حمیدرضا کنعانی-محمد حاج ملک-ناظر:حسین عسکری
مس ـ آلومینیوم، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه امام علی (ع) کرمان
قاسم واحدی-محسن فریمانی-علی دودانگه-موسیالرضا ارغوانی-ناظر:ایرج نظری
راهآهن ـ سایپا، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه اکباتان تهران
یدالله جهانبازی-محمدرضا منصوری-سعید آل وردی-سعید فتاحی-ناظر:سیدرضا غیاثی
نفت آبادان ـ گهر، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه تختی آبادان
سعید بخشیزاده-تورج عیوض محمدی-سعید قاسمی-رحیم مهرپیشه-ناظر:محمدعلی فروغی
صبای قم ـ تراکتورسازی، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
محسن قهرمانی-محمدرضا امینی-بهرام نقوی-محمدرضا فغانی-ناظر:عبداله با عزم
ذوبآهن ـ نفت تهران، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
شاهین حاجبابایی-حمید غمزه-سخاوت سلیمانژاد-مهدی ملکی-ناظر:محمود رفیعی
فجر شهید سپاسی ـ سپاهان، ساعت ۱۵:۰۰، ورزشگاه دستغیب شیراز
علیرضا فغانی-مصطفی فراهانی-مهدی عالیقدر-جواد شرفی-ناظر:زاهد بحرینی
پیکان ـ استقلال، ساعت ۱۶:۵۰، آزادی-تهران
تورج حقوردی-محمدرضا ابوالفضلی-علیرضاایلدروم-فیروز سیفالهپور-ناظر:مسعود فلاح
چهارشنبه ۱۱ بهمن
پرسپولیس ـ فولاد خوزستان، ساعت ۱۶:۵۰، ورزشگاه آزادی تهران
سعید مظفریزاده-علیرضا کهوری-ابراهیم میرزابیگی-حسن اکرمی-ناظر:فریدون اصفهانیان
-
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،بنا به درخواست ریاست هیئت فوتبال استان فارس و نظر شواری تامین این استان مبنی بر تغییر زمان دیدار فجر سپاسی و استقلال، سازمان لیگ برتر زمان این دیدار ساعت ۱۴:۳۰ در روز بیست و هفتم بهمن ماه اعلام کرد.
پیش از این قرار بود تا این بازی ساعت ۱۵در تاریخ ۲۷/۱۱/۹۱ برگزار شود.
-
دو روز قبل از دربی، شیث رضایی در مصاحبهای به بازیکنان پرسپولیس توصیه کرد اگر روی امیرحسین صادقی کار کنند میتوانند باعث اخراج او از بازی بشوند! اما صادقی ۹۰ دقیقه در دربی بازی کرد و دروازه تیمش هم بسته ماند. امیرحسین درباره اتفاقات دربی ۷۶، اعتراض پرسپولیسیها به داوری و برخی مسائل دیگر صحبتهای جالبی انجام داده است.
قبول داری مقابل پرسپولیس بازی کسلکنندهای انجام دادید!
قبول دارم. این بازی اصلا بار فنی نداشت و هواداران اصلا رضایت نداشتند. شرمنده ۱۰۰ هزار نفری شدیم که برای تماشای بازی به ورزشگاه آمدند و تیمشان را تشویق کردند.
پرسپولیسیها معتقدند حقشان برد بوده است.
من نمیدانم آنها کدام موقعیت گلشان را میگویند. یک بار ضربه درون چارچوب نزدند، آن وقت چطور میگویند حقشان برد بوده است؟ فکر میکنم بازیکنان پرسپولیس را جو گرفته است.
آنها اعتقاد دارند داور دو پنالتی تیمشان را ندید!
قهرمانی یکی از بهترین داوران ایران است و من در هر دو صحنه حضور داشتم. کدام پنالتی؟ اصلا خطایی صورت نگرفت. بازیکنان پرسپولیس مگر کارشناس داوریاند؟ روی چه حسابی میگویند داور برایمان پنالتی نگرفته است؟
پس نظرت این است که اعتراض پرسپولیسیها به حق نیست؟
اصلا، آنها رتبه خوبی در جدول ندارند و میخواستند هر طور شده دربی را ببرند تا جبران مافات کنند اما حالا که نتوانستند میخواهند جو را به نفع خودشان تغییر دهند.
پرسپولیسیها گفتهاند در دربی احتمالی جام حذفی جبران میکنند.
آنها اول دو بازی خود در جام حذفی را ببرند؛ ما هم بیصبرانه منتظر ملاقات با پرسپولیسیها هستیم. اگر به فینال حذفی رسیدند در آن بازی جواب تمام تهمتها و بیاحترامیها را میدهیم.
شیث رضایی قبل از بازی گفته بود، پرسپولیسیها اگر روی صادقی کار کنند اخراج میشود!
شیث بچه شوخطبعی است و من حرفهایش را به مزاح میگیرم. راستی شیث الان کجا بازی میکند؟!
شهرداری تبریز.
اگر دوباره توانست در دربی بازی کند، روی من کار کند تا اخراج شوم! من در کل بازی تنها یک خطا کردم.
در نیمه اول اشتباهی انجام دادی که غلامرضا رضایی صاحب موقعیت گل شد. عادل فردوسیپور هم از تو انتقاد کرد.
من فردوسیپور را دوست دارم. عادل انتقادهای سازندهای میکند که میتواند به پیشرفت فوتبالیستها کمک کند اما اگر فرصتی نصیبم شود تا با او فوتبال بازی کنم همه اینها را در زمین جبران میکنم. یک لایی برای جبران این انتقادها برایش کنار گذاشتهام!
بازی با پیکان را در پیش دارید، درباره این بازی صحبت میکنی؟
من نمیدانم چرا هر تیمی جلوی ما بازی میکند بحرانزده است! بازی سخت و سنگینی داریم چرا که آنها شکستهای متوالی را تجربه کردهاند و مقابل استقلال انگیزه زیادی دارند. با این حال باید ۳ امتیاز این دیدار را بگیریم و در صدر جدول باقی بمانیم.
-
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان- اعضای تیم استقلال پس از دربی ۷۶ و نتیجه به دست آمده باید برای بازی با پیکان آماده شوند، اما در این مورد با مشکلاتی روبرو هستند که نمی خواهند در تاریخ اعلام شده به میدان بروند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اعضای تیم استقلال برای مقابله با تیم پیکان با شرایط خاصی روبرو شدند که اعلام کردند براساس آن پیش نمی روند زیرا برنامه ریزی فدراسیون در این خصوص متفاوت از تیم پرسپولیس است و استقلالی ها قصد ندارند این تبعیض را نادیده بگیرند و تمایل دارند که در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند و براساس شرایط بوجود آمده پیش نمی رود زیرا اعتراض رسمی خود را به مسئولین در فدراسیون ارائه کردند و مدعی شدند که این بازی نباید عصر سه شنبه انجام شود و آبی ها نیز پس از دیدار دربی ریکاوری کرده و آماده بازی بعدی شوند، اما با برنامه ریزی که لیگ انجام داده است شرایط به ضرر استقلالی هاست و این تیم ۲۴ ساعت زودتر باید به مصاف حریف خود برود اما این اتفاق مورد پذیرش اعضای این تیم نیست و آبی ها معتقدند که در این خصوص دچار مشکلاتی شدند و نمی توانند با اعلام مسئولین برگزار کننده بازی ها موافقت کنند.
این در حالی است که آبی ها درخواست، خود را به مسئولین سازمان لیگ ارائه کردند و اعلام داشتند در این خصوص تبعیضی قائل شدند و آنها نمی توانند با این موضوع موافقت کنند، به همین دلیل شرایط برای استقلال متفاوت است زیرا درخواست تعویق ۲۴ ساعته بازی در حال بررسی است اما هنوز بصورت قطعی اعلام نشده است، زیرا اعضای تیم استقلال در حالی برای این بازی آماده می شوند که در روز جمعه با قرمزها بازی کردند و این موضوع عاملی است که هر دو تیم در یک روز و همزمان مقابل حریفان خود به میدان بروند و نباید اتفاق دیگری جز این رخ دهد زیرا تیم ها باید طبق زمانیکه در بازی قبلی مقابل یکدیگر به میدان رفتند حال باید بازی بعدی خود را هم در یک زمان برگزار کنند و این موضوع کاملا طبیعی است، اما این اتفاق مخالف نظر آبی ها رخ داده است و این تیم عصر سه شنبه به مصاف پیکان می رود و قرمزها عصر چهارشنبه به مصاف فولاد می روند و این موضوع از سوی آبی ها با اعتراض روبرو شده است که قرار شده به صورت جدی پیگیری شود تا به سرانجام برسد.
-
نکونام، غایب فهرست 18 نفره استقلال برابر پیکان
جواد نکونام در لیست 18 نفره استقلال برای دیدار با پیکان حضور ندارد.
فهرست 18 نفره استقلال برای دیدار با پیکان عصر دوشنبه اعلام شد که جواد نکونام در این فهرست حضور ندارد.
نکونام در همین زمینه گفت: از ناحیه مچ پایم کمی احساس درد دارم و به همین خاطر از قلعهنویی خواستم که در بازی فردا حضور نداشته باشم.
تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر فردا (سه شنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان میرود.
-
استقلال سفیدپوش با پیراهنهای تابستانی
غیبت نکونام در فهرست ۱۸ نفره
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در دیدار با پیکان با پیراهن سفید به میدان آمد در حالی که برخی بازیکنان این تیم لباس آستین کوتاه پوشیدهاند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، تیم استقلال که امروز مهمان پیکان است با پیراهن یکدست سفید وارد میدان شد آن هم در حالی که برخی بازیکنان این تیم در هوای زمستانی و سرد پیراهن آستین کوتاه پوشیدهاند.
*جواد نکونام در فهرست 18 نفره استقلال حضور نداشت که دلیل این امر پیچیدگی مچ پای کاپیتان تیم ملی عنوان شده است.
*استقلال چند تغییر در ترکیب خود دارد و علی حمودی، پژمان منتظری، آرش برهانی و فرهاد مجیدی نیمکتنشین هستند و سیاوش اکبرپور، کاماچو و هاشم بیگزاده در ترکیب اصلی استقلال قرار گرفتند.
*هواداران استقلال فیروز کریمی را به شدت تشویق کردند. کریمی در گذشته سرمربی استقلال بوده است و اکنون هدایت تیم پیکان را بر عهده دارد.
*حسین آشنا دروازهبان پیکان با پیراهن قرمز به میدان آمده که همین مسئله باعث اعتراض تماشاگران استقلال به این بازیکن شد.
*ایمان مبعلی به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعهنویی و نیمکتنشینان این تیم احوالپرسی کرد.
*امیر قلعهنویی به سمت فیروز کریمی رفت و با وی خوش و بش کرد.
*مجتبی جباری به سمت فیروز کریمی رفت و با او خوش و بش کرد.
*داوود حقی نیز از تیم پیکان به سمت امیر قلعهنویی آمد.
*حمید بابازاده از سوی هواداران استقلال تشویق شد.
*حدود 8 تا 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند که بیشتر در زیر سقفها پناه گرفتهاند تا خیس نشوند.
*در جایگاه ویژه علی نظری جویباری، مهدی فنونیزاده، امین نوروزی، سید مهدی علوی، هادی طباطبایی، امیر عرب، ستار همدانی و ایمان عالمی نشستهاند که به دلیل خیس بودن صندلیهای جایگاه همگی آنها ایستاده بازی را تماشا میکنند.
*کارلوس کیروش نیز در ورزشگاه آزادی حضور دارد.
*دیدار دو تیم تا دقیقه 20 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال جریان است.
-
پیروزی استقلال برابر پیکان در نیمه اول
تغییر چهره آبیها
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در نیمه اول پیکان را شکست داد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، دیدار دو تیم استقلال و پیکان از ساعت 16:50 در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 8 هزار تماشاگر آغاز شد که در نیمه اول استقلال یک بر صفر حریف خود را شکست داد.
کاماچو آرزه در دقیقه 20 برای استقلال گلزنی کرد.
از نکات قابل توجه نیمکتنشینی برخی بازیکنان استقلال در این بازی است. بازیکنانی که مقابل پرسپولیس هفته گذشته بازی کردند مثل آرش برهانی، پژمان منتظری و علی حمودی در دیدار امروز نیمکتنشین هستند. استقلال در این دیدار تغییر چهره داده است.
تورج حقوردی داور مسابقه است.
استقلال هماکنون با 43 امتیاز در رده دوم است و پیکان 20 امتیازی در رده پانزدهم جدول است.
-
شعار هواداران استقلال علیه کیروش
آبیها خواستار بازگشت رحمتی شدند
خبرگزاری فارس: هواداران تیم فوتبال استقلال علیه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران شعار دادند و خواستار بازگشت رحمتی به تیم ملی شدند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هواداران استقلال در نیمه اول دیدار برابر پکان علیه کارلوس کیروش شعار سر دادند و خواستار بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی شدند.
* کیروش در ورزشگاه حضور دارد و تماشاگر مسابقه است.
* بازیکنان بین دو نیمه به دلیل بارش باران گرم نکردند.
* حسن اشجاری، جواد نکونام و ایمان موسوی در فهرست 18 نفره استقلال حضور ندارند.
* سقف جایگاه خبرنگاران همچنان چکه میکند.
نیمه اول مسابقه با نتیجه 1 بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
-
استقلال با گلباران پیکان فیروز کریمی به صدر برگشت
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال با یک برد قاطعانه به صدر جدول بازگشت.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، دیدار دو تیم استقلال و پیکان از ساعت 16:50 در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 8 هزار تماشاگر برگزار شد که در پایان استقلال 3 بر صفر پیکان را شکست داد و مقتدرانه به صدر جدول برگشت.
کاماچو آرزه در دقیقه 20، فرزاد حاتمی در دقیقه 61 و فرهاد مجیدی در دقیقه 79 برای استقلال گلزنی کردند.
فیروز کریمی در اولین بازگشتش به لیگ برتر 3 بر صفر شکست خورد.
تورج حقوردی داور مسابقه به فرهاد مجیدی از استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال هماکنون با 46 امتیاز در صدر جدول است و پیکان هم با این شکست 20 امتیازی در رده پانزدهم جدول باقی ماند. پیش از این تراکتورسازی با یک تساوی به صدر جدول رفته بود.
*ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، ساموئل، کاماچو آرزه( از دقیقه55 علی حمودی)، عباس محمدرضایی( از دقیقه78 فرهاد مجیدی)، مجتبی جباری( از دقیقه 89 میثم بائو)، سیاوش اکبرپور و فرزاد حاتمی
سرمربی: امیر قلعه نویی
*ترکیب پیکان:
حسین آشنا، جلال کاملی مفرد، مسعودمیکائیلی، وحید حیدریه، سید احمد مهدیزاده، محمدرضا طهماسبی، رضا معقوی( از دقیقه 55 ایمان مبعلی)، داود حقی، حکیم نصاری، حمیدرضا دیو سالار و فریرا( از دقیقه 76 رضا طاهری)
سرمربی: فیروز کریمی
-
تمرینات تیم فوتبال استقلال تا روز شنبه تعطیل شد
خبرگزاری فارس: تمرینات تیم فوتبال استقلال تهران پس از برتری برابر پیکان تا روز شنبه تعطیل شد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، تیم فوتبال استقلال امروز توانست با نتیجه 3 بر صفر از سد پیکان عبور کند. پس از این بازی کادر فنی این تیم تمرینات آبیپوشان را تا روز شنبه تعطیل اعلام کرد.
به این ترتیب آبیپوشان پایتخت از روز شنبه تمرینات خود را در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز از سر خواهند گرفت.
-
نصیرزاده : گل مجیدی خطا بود !!!!!!
کارشناس داوری فوتبال گفت: داور در صحنه گل سوم استقلال باید بیشتر دقت میکرد و میتوانست آن را خطا اعلام کند.
هوشنگ نصیرزاده در خصوص شادی پس از گل فرهاد مجیدی و اعتراض این بازیکن به دریافت کارت زرد اظهار داشت: اخطاری که مجیدی دریافت کرد کاملاً درست بود. وقتی پیراهن از روی سر عبور کند، چه از تن خارج شود و چه خارج نشود بدون توجه به پیراهنی که به عنوان لباس زیر پوشیده است، بازیکن باید کارت زرد دریافت کند.
وی با اشاره به گل سوم تیم فوتبال استقلال که توسط فرهاد مجیدی به ثمر رسید، ادامه داد: تورج حقوردی در این صحنه باید کمی بیشتر دقت میکرد، چرا که دروازهبان روی زمین افتاده بود و دستش به صورت کامل روی توپ بود. در شرایطی که توپ در اختیار و مالکیت دروازهبان باشد و بازیکنی به آن ضربه بزند، داور باید خطای بازی خطرناک اعلام کند.
-
رییس کمیته بین الملل سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گفت: باشگاه استقلال با توجه به مشکل نقل وانتقال مالی، از فدراسیون بین المللی فوتبال(فیفا) درخواست کرده تا در صورت موافقت ˈرینالدوˈ، طلب این بازیکن را از طریق سفارت کشور پرو در یکی از کشورهای همسایه ایران پرداخت کند.
محمدرضا کسراییˈ افزود:پرو در ایران سفارت یا حافظ منافع ندارد و اگرˈرینالدوˈ موافقت کند باشگاه استقلال طلبش را ازطریق سفارت پرو در یکی از کشور های همسایه پرداخت و پرونده مختومه می شود.
رییس کمیته بین الملل سازمان لیگ فوتبال با رد تمامی اخبار مربوط به تهدید فیفا به کسر ۶ امتیاز باشگاه استقلال اظهار داشت: فدراسیون بین المللی فوتبال شهریور ۱۳۹۰حکم خود را در خصوص طلب رینالدو ابلاغ و برای باشگاه استقلال یک ماه مهلت تعیین کرد تا طلب ۱۱۰ هزار دلاری این بازیکن را پرداخت کند.
وی ادامه داد:باشگاه استقلال پس ازابلاغ این رای، ۱۰روزفرصت داشت تاازفیفا درخواست ˈ گراند ˈ (مراحل صدور رای) کند که این درخواست ارایه شد.
وی با بیان اینکه فیفا معمولا بین چهار تا پنج ماه فرصت نیاز دارد نا به درخواست ˈگراندˈ پاسخ دهد،اظهارداشت: باشگاه استقلال در دو نوبت طلب رینالدو را از طریق صرافی وبانکی در انگلیس که رینالدو در آن حساب داشت پرداخت کرد اما این بازیکن در هر دو نوبت اعلام کرد که پولی به حسابش واریز نشده است.
رییس کمیته بین الملل سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گفت: حتی از سوی باشگاه استقلال نماینده ای به انگلیس فرستاده شد تا پیگیر مبلغ واریزی باشد اما بانک مورد نظر هیچ پاسخی نداد!
کسرایی افزود:پس ازتماس با مسوول پرونده طلب ˈرینالدوˈ از باشگاه استقلال در فیفا، مواردی در خصوص اتفاق پیش آمده ومشکل نقل وانتقال مالی مطرح کردیم که مسوول پرونده قانع شد.
وی خاطرنشان کرد:باتلاش های فراوانی که انجام شد پرونده طلب ˈرینالدوˈ از باشگاه استقلال همچنان در جریان است.
رییس کمیته بین الملل سازمان لیگ فدراسیون فوتبال تصریح کرد: تمامی مکاتبات باشگاه استقلال با فیفا، ˈرینالدوˈ و وکیل این بازیکن را در اختیار داریم و در صورت لزوم آنها را در رسانه ها منتشر خواهیم کرد.
کسرایی افزود: در صورتی که ˈرینالدوˈ یا سفارت کشور پرو با درخواست باشگاه استقلال موافقت نکنند، این باشگاه موظف است به سرعت برای مختومه شدن پرونده طلب رینالدو را به شماره حساب این بازیکن در شهر منچستر انگلیس واریز کند.
پیش ازاین مشاورسابق بین الملل مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفته بود که مسوولان این باشگاه در مورد طلب ˈرینالدوˈ بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال و عضو فعلی تیم ˈکیه ووˈ ایتالیا، عوام فریبی می کنند اما باشگاه استقلال در این خصوص هیچ واکنشی نشان نداد!
-
هافبک تیم استقلال خودش را ممنوع المصاحبه کرده است.
به گزارش آبیته رحمتی در این باره به خبرنگار ما گفت: “تا زمانی که بازی نکنم، صحبتی انجام نمی دهم چون حرفی برای گفتن ندارم.”
-
فرزاد حاتمی در مورد بازی روز گذشته مقابل پیکان عنوان کرد: به دلیل بارش باران شرایط خاصی در این بازی پیش آمد اما تلاش خود را کردیم تا بتوانیم به ۳ امتیاز برسیم. البته دو تیم بازی روانی را به نمایش گذاشتند. شاید اگر باران نمی بارید می توانستیم گل های بیشتری هم بزنیم. وی در خصوص اینکه تصور می شد پیکان با هدایت فیروز کریمی متحول تر شده بازی کند، گفت: او که نمی توانست در یک روز تحولی ایجاد کند و به قول خود فیروز کریمی نمی شد شقالقمر کند.
این بازیکن در خصوص اینکه در نیمه اول فروغ لازم را نداشت، گفت: وقتی در فاز هجومی چند بازیکن خوب نباشند تاثیر خود را روی بقیه می گذارد اما نیمه دوم پیکان بازتر شد و توانستیم دو گل دیگر بزنیم.
حاتمی در خصوص اینکه چه میزان برای حضور در تیم ملی شانس دارد گفت: نمی دانم چه بگویم. هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی دعوت شود. من هم اگر به تیم ملی دعوت شوم سعی می کنم عملکرد خوبی داشته باشم تا نظر کیروش را جلب کنم.
وی در ارتباط با اینکه از شرایط خود در استقلال راضی است یا خیر اظهار داشت: از شرایط فنی راضی هستم اما از نظر مالی اذیت می شوم. از وقتی به استقلال آمده ام یک هزار تومانی نگرفته ام و به احترام و علاقه ای که به امیر قلعه نویی داشتم به این تیم آمدم و تاکنون هم حرفی نزده ام. امیدوارم مسئولانی که باید به استقلال کمک کنند هر چه زودتر فکری به حال این تیم کنند. بازیکنی مثل کیانوش رحمتی یک سال و نیم است پولی نگرفته و این اجحاف در حق چنین بازیکنانی است.
-
-
استقلال فردا دو نوبت تمرین میکند
ساموئل یکشنبه به تهران میآید
خبرگزاری فارس: دور جدید تمرینات تیم فوتبال استقلال از صبح فردا برگزار خواهد شد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، تیم استقلال دور جدید تمرینات خود را از ساعت 10 صبح فردا با حضور در آکادمی مجموعه ورزشی انقلاب آغاز خواهد کرد. قرار است بازیکنان استقلال ساعت 15 فردا با حضور در کمپ زنده یاد ناصر حجازی،تمرینات تاکتیکی را انجام دهند.
همچنین ساموئل که به کشور انگلستان سفر کرده است روز یکشنبه به تهران می آید و در تمرینات آبی پوشان شرکت خواهد کرد.
-
اخبار کوتاه از باشگاه استقلال تهران
دور جدید تمرینات تیم فوتبال استقلال از صبح فردا برگزار خواهد شد.
تیم استقلال دور جدید تمرینات خود را از ساعت 10 صبح فردا با حضور در آکادمی مجموعه ورزشی انقلاب آغاز خواهد کرد. قرار است بازیکنان استقلال ساعت 15 فردا با حضور در کمپ زنده یاد ناصر حجازی،تمرینات تاکتیکی را انجام دهند.
همچنین ساموئل که به کشور انگلستان سفر کرده است روز یکشنبه به تهران می آید و در تمرینات آبی پوشان شرکت خواهد کرد. |
-
فوتبالیها به برج میلاد میآیند: فتحاللهزاده، نکونام و رویانیان در فجر
علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال به همراه میرشاد ماجدی سرپرست این باشگاه امروز برای دیدن فیلم "آسمان زرد کم عمق" به کارگردانی بهرام توکلی به برج میلاد می آیند.
علی فتح الله زاده مدیرعامل تیم استقلال به منظور ایجاد تعامل بین سینماگران و ورزشکاران و همچنین شناسایی فیلم های خوب به برج میلاد می آید.
همچنین قراراست مدیرعامل تیم قرمزپوش پرسپولیس هم برای دیدن برخی از فیلم های سینمایی به برج میلاد بیاید. محمد رویانیان سه شنبه 17 بهمن ماه برای دیدن فیلم "رسوایی" به کارگردانی مسعود ده نمکی در سینما رسانه حاضر می شود.
جواد نکونام بازیکن استقلال نیز بنا دارد برای دیدن فیلم های "بشارت به یک شهروند هزاره سوم" و همچنین "استرداد" در تاریخ 19 بهمن ماه در دو سانس 16:15 و 19:30 به برج میلاد بیاید.
-
دیگرنگران مصدومیتم نیستم
مهاجم استقلال که به تازکی از بند مصدومیت رها شده فیکس شدن در ترکیب اصلی این تیم را بسیار دشوار می داند اما در عین حال امیدوار است که با عبور از دوران مصدومیت بازی های بیشتری را برای تیمش انجام دهد.
بازگشت سیاوش اکبرپور به استقلال در حالی که همه اذعان داشتند بازی خوبی برابر پیکان انجام داد، انتخاب ترکیب اصلی را برای امیر قلعه نویی دشوار تر از همیشه می کند. اکبرپور اما این تعدد بازیکن را برای استقلال بسیار مفید می داند.
شماره 10 آبی ها با اشاره به ترافیکی که در خط میانی به وجود آمده گفت:« برای تیمی مثل استقلال داشتن چند بازیکن آماده در هر پست بسیار خوب است. با توجه به اینکه 3 جام را پیش روداریم داریم حضور این همه بازیکن آماده بسیار دشوار است اما با شناختی که از قلعه نویی دارم می دانم این موضوع را به نحو مطلوبی مدیریت خواهد کرد.» شماره 10 استقلال در بازی با پیکان موفق شد پا گل ارزشمندی را برای حاتمی مهیا کند.
اکبرپور می گوید:« اگر بگویم از پاس گل دادن بیشتر لذت می برم شاید خیلی ها باور نکنند اما وقتی پاس گل می دهم از وقتی گل می زنم خوشحال ترم. دربازی با پیکان موفق شدم این کار را انجام بدهم درحالی که خودم هم می توانستم گل بزنم.» از سیاوش درباره روندی که استقلال در پیش گرفته می پرسیم که او می گوید:« همان طور که دیدید بعد از بازی با پرسپولیس ما صدرنشین ماندیم و بعد از بازی با پیکان هم 3 امتیاز با تیم دوم فاصله گرفتیم. فاصله ما با تیم دوم جدول بیشتر هم خواهد شد اما نباید فکر کنیم همه چیز تمام شده و باید با قدرت مقابل حریفان مان به میدان برویم تا امتیاز ها از دست نرود.
این فصل ما دو جام را حداقل هدف قراردادیم. دوست داریم امسال یک کار متفاوت برای هواداران انجام بدهیم تا جبران 3 فصل جام نگرفتن استقلال بشود. البته برای اینکه حداقل 2 جام بگیریم هواداران هم باید به ورزشگاه بیایند و به ما کمک کنند.»
اکبرپور درباره بازی هایی که استقلال پیش رو دارد می گوید:« هرچه به پایان لیگ نزدیک بشویم بازی های ما دشوار تر می شود. هفته آینده باید مقابل راه آهن بازی کنیم. تیم های علی دایی همیشه تیم های خوبی هستند و ما بازی دشواری پیش رو داریم.»
اکبرپور حرف هایش را با این جملات تمام کرد:« مصدومیتم بر طرف شده و دیگر مشکلی ندارم. تمام هدفم این است که در ترکیب اصلی استقلال بازی کنم و برای تیم محبوبم مثمر ثمر باشم. این فصل با توجه به اینکه بازیکنان خوبی داریم بازی کردن کمی سخت شده اما من سعی می کنم پس از پایان دوران مصدومیتم بیشتر درترکیب اصلی باشم.
-
بازیکنان آبیپوش نیازمند دوپینگ مالی هستند
نقل از خبرگزاری مهر- سرپرست تیم استقلال بر این باور است با در نظر گرفتن شرایط این تیم در جدول ردهبندی لیگ برتر، بازیکنان آبیپوش نیازمند دوپینگ مالی هستند.
میرشاد ماجدی در گفتگو با مهر در مورد وضعیت تیم فوتبال استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: آخرین باری که بازیکنان پاداش دریافت کردند، به بعد از بازی با مس بر میگردد که مبلغ ۵ میلیون تومان در اختیار آنها قرار گرفت. البته قرار بود در صورت برد در دربی نیز یک پاداش ویژه در اختیار بازیکنان قرار گیرد که تیم پیروز نشد.
وی ادامه داد: بعد از برد مقابل پیکان فتحاللهزاده صحبتی در خصوص پاداش نکرد. بههرحال شرایط تیم در جدول به گونهای است که بازیکنان نیازمند یک دوپینگ مالی هستند.
سرپرست تیم فوتبال استقلال اضافه کرد: خود فتحاللهزاده هم این موضوع را به خوبی میداند و انشاءالله کارایی انجام دهد تا بازیکنان بدانند مدیریت در این باره تلاشهای خود را انجام میدهد. تا این لحظه که نه به طور شفاهی و نه کتبی چیزی در این خصوص چیزی به ما اعلام نشده است.
وی در خصوص تمرینات این تیم نیز اظهار داشت: کادر فنی تیم تا روز شنبه به بازیکنان استراحت داده است. چند بازیکن ما در اردوی تیم ملی حاضر میشوند و در مجموع هم کل تیم خسته هستند و قلعهنویی برای آنها استراحت در نظر گرفته است.
ماجدی درباره آخرین وضعیت مصدومان تیم هم گفت: خوشبختانه در بازی با پیکان مصدوم جدیدی نداشتیم و فقط نکونام و موسوی مصدومان قبلی بودند که مصدومیت آنها جدی نیست.
-
اگر طرفداران پرسپولیس علیه من شعار دادند و حتی توهینی هم شد،حق داشتند/بعدها واقعیت رو میگویم
سرپرست تیم استقلال گفت:اگر طرفداران پرسپولیس علیه من شعار دادند و حتی توهینی هم شد،حق داشتند و لابد استحقاقش را داشته ام.هواداران پرسپولیس حق دارند.
میرشاد ماجدی درباره اتفاقات رخ داده در بازی پرسپولیس مقابل فولاد و شعارهایی که هواداران پرسپولیس علیه او سر دادند عنوان کرد:من نمی خواهم به این مساله و علل آن ورود کنم اما معتقدم برخی مسائل باید در جای خود ریشه یابی شود.
شاید الان صلاح نباشد که به جزییات این بحث ورود کنم اما بعدا در این باره واقعیت ها را می گویم و حرفهایم را می زنم.
وی در پاسخ به این پرسش که فکر می کند به چه دلیل هواداران پرسپولیس علیه او شعار دادند گفت:هر چقدر فکر می کنم به نتیجه ای نمی رسم که چرا و به کدامین دلیل اینچنین رفتاری با من شد.
من در دوران بازی،مربیگری،مدیریت و سایر فعالیت هایی که در فوتبال داشتم ،هرگز با چنین رفتاری روبرو نشده بودم.
به هر حال اگر طرفداران پرسپولیس علیه من شعار دادند و حتی توهینی هم شد،حق داشتند و لابد استحقاقش را داشته ام.هواداران پرسپولیس حق دارند.
ماجدی درباره اینکه آیا این شعارها را مرتبط با اتفاقات روزهای پیش و پس از دربی نمی داند گفت:خدا عالم است.از هواداران پرسپولیس سوال کنید.
-
قلعهنويي درانجمن ورزشينويسان حاضرميشود
دبيرکل انجمن ورزشي نويسان از حضور سرمربي استقلال در جلسه فرداي هيئت رئيسه اين انجمن خبر داد.
ميثم زمانآبادي در گفتوگو با خبرنگار فارس در پاسخ به اين سئوال که آيا امير قلعهنويي در جلسه هيئت رئيسه انجمن ورزشينويسان حاضر خواهد شد اظهار داشت: ما ساعت 12:30 فردا (يکشنبه) ميزبان امير قلعهنويي هستيم تا در مورد مسائل مطرح شده و شائبههايي که وجود دارد، توضيحات لازم مطرح شود. تمام اعضاي هيئت رئيسه در اين جلسه حضور خواهند داشت و پيش از شروع جلسه نيز از وي استقبال خواهيم کرد، چراکه او با قبول حضورش در اين نشست، براي اعتبار صنفي خبرنگاران احترام قائل شد و با وجود اختلاف نظرهايي که وجود دارد، با توجه به قولي که داده در جلسه حاضر ميشود.
وي افزود: در اين جلسه تمام موارد مطرح شده را دوباره مرور خواهيم کرد و از وي ميخواهيم شفافتر در اينباره صحبت کند. با توجه به شرايطي که وجود دارد و اهدافي که طرفين دارند قرار است اين موضوع شفاف مطرح شود به همين دليل قرار است جلسه به صورت غيرعلني و پشت درهاي بسته برگزار شود اما انجمن ورزشينويسان بعد از جلسه، ماحصل گفتوگوها را در اطلاعيهاي انعکاس خواهد داد.
-
گزارش تمرين آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب تعداد زيادي از بازيکنان اين تيم برگزار شد.
به گزارش فارس، تيم استقلال پس از 3 روز استراحت از ساعت 15 امروز تمرينات خود را در کمپ زندهياد حجازي برگزار کرد. امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حضور نداشت و اکثر بازيکنان سراغ وي را ميگرفتند.
* فرهاد مجيدي، اميرحسين صادقي، مهدي رحمتي و ميثم بائو 4 غايب تيم استقلال محسوب ميشدند ضمن آنکه بازيکنان مليپوش اين تيم در اردوي تيم ملي حضور دارند. مهدي رحمتي در کلينيک دکتر نوروزي حضور داشت و اميرحسين صادقي و فرهاد مجيدي از مربيان خود اجازه گرفته بودند.
*ساموئل در تمرين امروز استقلال غايب بود و قرار است از فردا به آبيپوشان ملحق شود.
* حنيف عمرانزاده در حاشيه تمرين امروز تيم استقلال از مصاحبهاي که از قول وي در يکي از رسانهها منتشر شده بود، ناراحتي خود را اعلام کرد و ميگفت در اين چند روز در خصوص وضعيت استقلال و ديگر مسائل پيرامون تيم هيچ صحبتي را انجام نداده است.
* مجيد صالح تمرين امروز آبيپوشان را برعهده گرفت و کارهاي تاکتيکي خاصي را به بازيکنان استقلال منتقل ميکرد. نکته جالب شوخي و خنده بازيکنان استقلال بود که آنها در مقاطعي از تمرين روي سر و کله هم ميافتادند و به نوعي ديگر بازيکنان را جريمه ميکردند. بازيکناني که در بازي آقاوسط توپ را لو ميدادند، با ضربههاي ديگر بازيکنان مواجه شده و به نوعي تنبيه ميشدند.
* حدود 30 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز اين تيم حضور داشتند.
* مسئولان کمپ باشگاه استقلال روي نيمي از زمين چمن کاور کشيده و به محافظت از زمين ميپرداختند.
* بيشتر برنامههاي تاکتيکي استقلال به کارهاي سبک اختصاص داشت و بازيکنان پس از يک ساعت زمين تمرين را ترک کردند.
تمرينات تيم استقلال صبح فردا در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.
-
جلسه براي رفع مشکلات مالي استقلال
مسئولان باشگاه استقلال امروز براي حل مشکلات مالي استقلال با رئيس دفتر رئيسجمهور جلسهاي برگزار کردند.
مشکلات مالي باشگاه استقلال باعث شد تا سرانجام علي فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه براي حل شدن اين موضوع حضور در دفتر رئيس جمهوري را در مسير خود قرار دهد.
به نقل از فارس، در همين راستا وي امروز به همراه دکتر اميدوار رضايي عضو هئيت مديره استقلال، امير قلعه نويي سرمربي اين تيم و علي اميري معاون ورزشي باشگاه در جلسه اي با حضور حسن موسوي رئيس دفتر رئيس جمهور حضور پيدا کردند.
در اين جلسه فتح الله زاده در مورد مشکلات مالي استقلال صحبت کرد و ظاهرا قرار شده تا مشکلات مالي اين باشگاه مرتفع شود.
امير قلعه نويي به دليل حضور در اين جلسه در تمرين امروز غايب بود.
-
جلسه فتحاللهزاده، رضایی و قلعهنویی با رئیس دفتر رئیسجمهور
مسئولان باشگاه استقلال امروز برای حل مشکلات مالی استقلال با رئیس دفتر رئیسجمهور جلسهای برگزار کردند.
مشکلات مالی باشگاه استقلال باعث شد تا سرانجام علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه برای حل شدن این موضوع حضور در دفتر رئیس جمهوری را در مسیر خود قرار دهد.
در همین راستا وی امروز به همراه دکتر امیدوار رضایی عضو هئیت مدیره استقلال، امیر قلعه نویی سرمربی این تیم و علی امیری معاون ورزشی باشگاه در جلسه ای با حضور حسن موسوی رئیس دفتر رئیس جمهور حضور پیدا کردند.
در این جلسه فتح الله زاده در مورد مشکلات مالی استقلال صحبت کرد و ظاهرا قرار شده تا مشکلات مالی این باشگاه مرتفع شود.
امیر قلعه نویی به دلیل حضور در این جلسه در تمرین امروز غایب بود.
-
قلعهنویی در انجمن ورزشینویسان حاضر میشود.
دبیرکل انجمن ورزشی نویسان از حضور سرمربی استقلال در جلسه فردای هیئت رئیسه این انجمن خبر داد.
میثم زمانآبادی در پاسخ به این سئوال که آیا امیر قلعهنویی در جلسه هیئت رئیسه انجمن ورزشینویسان حاضر خواهد شد اظهار داشت: ما ساعت 12:30 فردا (یکشنبه) میزبان امیر قلعهنویی هستیم تا در مورد مسائل مطرح شده و شائبههایی که وجود دارد، توضیحات لازم مطرح شود. تمام اعضای هیئت رئیسه در این جلسه حضور خواهند داشت و پیش از شروع جلسه نیز از وی استقبال خواهیم کرد، چراکه او با قبول حضورش در این نشست، برای اعتبار صنفی خبرنگاران احترام قائل شد و با وجود اختلاف نظرهایی که وجود دارد، با توجه به قولی که داده در جلسه حاضر میشود.
وی افزود: در این جلسه تمام موارد مطرح شده را دوباره مرور خواهیم کرد و از وی میخواهیم شفافتر در اینباره صحبت کند. با توجه به شرایطی که وجود دارد و اهدافی که طرفین دارند قرار است این موضوع شفاف مطرح شود به همین دلیل قرار است جلسه به صورت غیرعلنی و پشت درهای بسته برگزار شود اما انجمن ورزشینویسان بعد از جلسه، ماحصل گفتوگوها را در اطلاعیهای انعکاس خواهد داد.
-
قلعهنویی در انجمن ورزشینویسان حاضر میشود.
دبیرکل انجمن ورزشی نویسان از حضور سرمربی استقلال در جلسه فردای هیئت رئیسه این انجمن خبر داد.
میثم زمانآبادی در پاسخ به این سئوال که آیا امیر قلعهنویی در جلسه هیئت رئیسه انجمن ورزشینویسان حاضر خواهد شد اظهار داشت: ما ساعت 12:30 فردا (یکشنبه) میزبان امیر قلعهنویی هستیم تا در مورد مسائل مطرح شده و شائبههایی که وجود دارد، توضیحات لازم مطرح شود. تمام اعضای هیئت رئیسه در این جلسه حضور خواهند داشت و پیش از شروع جلسه نیز از وی استقبال خواهیم کرد، چراکه او با قبول حضورش در این نشست، برای اعتبار صنفی خبرنگاران احترام قائل شد و با وجود اختلاف نظرهایی که وجود دارد، با توجه به قولی که داده در جلسه حاضر میشود.
وی افزود: در این جلسه تمام موارد مطرح شده را دوباره مرور خواهیم کرد و از وی میخواهیم شفافتر در اینباره صحبت کند. با توجه به شرایطی که وجود دارد و اهدافی که طرفین دارند قرار است این موضوع شفاف مطرح شود به همین دلیل قرار است جلسه به صورت غیرعلنی و پشت درهای بسته برگزار شود اما انجمن ورزشینویسان بعد از جلسه، ماحصل گفتوگوها را در اطلاعیهای انعکاس خواهد داد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
دکتر نوزوزی: رحمتی مشکل مصدومیت ندارد .
معاون پزشکی باشگاه استقلال گفت: رحمتی مشکل مصدومیت ندارد بلکه به ریکاوری نیاز داشت.
امین نوروزی درباره حضور رحمتی در کلینیک باشگاه، اظهارداشت: رحمتی مشکل مصدومیت ندارد بلکه به ریکاوری نیاز داشت و به همین دلیل به کلینیک مراجعه کرد.
وی ادامه داد: رحمتی امروز در کلینیک وزنه زد و چند روز باید به این کار ادامه دهد تا بتواند ریکاوری مناسبی داشته باشد.
-
گزارش حاشیه ها و تمرین امروز تیم استقلال تهران
تمرین تیم فوتبال استقلال در غیاب تعداد زیادی از بازیکنان این تیم برگزار شد.
تیم استقلال پس از 3 روز استراحت از ساعت 15 امروز تمرینات خود را در کمپ زندهیاد حجازی برگزار کرد. امیر قلعهنویی سرمربی تیم استقلال در تمرین امروز آبیپوشان حضور نداشت و اکثر بازیکنان سراغ وی را میگرفتند.
* فرهاد مجیدی، امیرحسین صادقی، مهدی رحمتی و میثم بائو 4 غایب تیم استقلال محسوب میشدند ضمن آنکه بازیکنان ملیپوش این تیم در اردوی تیم ملی حضور دارند. مهدی رحمتی در کلینیک دکتر نوروزی حضور داشت و امیرحسین صادقی و فرهاد مجیدی از مربیان خود اجازه گرفته بودند.
*ساموئل در تمرین امروز استقلال غایب بود و قرار است از فردا به آبیپوشان ملحق شود.
* حنیف عمرانزاده در حاشیه تمرین امروز تیم استقلال از مصاحبهای که از قول وی در یکی از رسانهها منتشر شده بود، ناراحتی خود را اعلام کرد و میگفت در این چند روز در خصوص وضعیت استقلال و دیگر مسائل پیرامون تیم هیچ صحبتی را انجام نداده است.
* مجید صالح تمرین امروز آبیپوشان را برعهده گرفت و کارهای تاکتیکی خاصی را به بازیکنان استقلال منتقل میکرد. نکته جالب شوخی و خنده بازیکنان استقلال بود که آنها در مقاطعی از تمرین روی سر و کله هم میافتادند و به نوعی دیگر بازیکنان را جریمه میکردند. بازیکنانی که در بازی آقاوسط توپ را لو میدادند، با ضربههای دیگر بازیکنان مواجه شده و به نوعی تنبیه میشدند.
* حدود 30 نفر از طرفداران استقلال در تمرین امروز این تیم حضور داشتند.
* مسئولان کمپ باشگاه استقلال روی نیمی از زمین چمن کاور کشیده و به محافظت از زمین میپرداختند.
* بیشتر برنامههای تاکتیکی استقلال به کارهای سبک اختصاص داشت و بازیکنان پس از یک ساعت زمین تمرین را ترک کردند.
تمرینات تیم استقلال صبح فردا در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.
-
قلعهنویی تمرین استقلال را تعطیل کرد
تمرین امروز (یکشنبه) تیم فوتبال استقلال به دستور امیر قلعه نویی تعطیل شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تمرین امروز استقلال که قرار بود ساعت 15 برگزار شود، به دستور امیر قلعهنویی تعطیل شد.
استقلال فردا (دوشنبه) ساعت 15 در یک بازی دوستانه در کمپ ناصر حجازی برابر نفت تهران قرار خواهد گرفت.
-
عقاب خوزستان پر کشید
رضا داودی دروازه بان و کاپیتان اسبق استقلال اهواز در دهه های ۶۰ و ۷۰ و سنگربان منتخب خوزستان در لیگ قدس، بعد از ابتلا به نوعی ویروس آنفلوانزای شدید و چند روز بستری در بیمارستان جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیار باقی شتافت.
رضا داودی که سکونشین های ورزشگاه تختی اهواز در آن سالها وی را با لقب «عقاب خوزستان» تشویق می کردند، بدون شک بهترین دروازه بان تاریخ باشگاه پرسابقه استقلال اهواز محسوب می شد. مردی که با آن قامت کشیده و پروازهای بلندش بخشی از خاطرات فوتبالدوستان دیار کارون را رقم زد؛ خاطره روزی که تیم ملی ژاپن با تمام ستارگانش در ورزشگاه تختی اهواز با نتیجه سه بر یک مغلوب منتخب خوزستان شد و رضا داودی بارها سد راه مهاجمان حریف شد. مسابقه ای که چند روز بعد از توقف تیم ملی ایران برابر تیم ملی ژاپن در ورزشگاه آزادی تهران و پرتاب گلوله های برفی برخی تماشاگران معترض به سمت شادروان پرویز دهداری سرمربی وقت تیم ملی انجام شد.
رضا داودی بعد از خداحافظی از میادین فوتبال، امسال برای نخستین بار وارد عرصه مربیگری شد و در تیم نونهالان فولاد خوزستان آغاز به کار کرد اما از چند روز پیش به دلیل ابتلا به ویروس آنفلوانزای شدید به بیمارستان منتقل و به حالت کما رفت. دکتر رضا آخوندزاده و کاظم منبوهی در بیمارستان امام خمینی اهواز تلاش بسیاری برای بهبود وضعیت داودی و رفع مشکلات مربوط به بستری و هزینه های درمان وی کردند اما اجل اجازه نداد تا داودی به جمع خانواده و دوستانش بازگردد. مراسم سوگواری کاپیتان اسبق استقلال اهواز، از صبح امروز با حضور جمعیت زیادی در حسینیه المهدی منطقه لشکرآباد اهواز آغاز شد و پیکر آن مرحوم بعد از گرداندن در زمین چمن ورزشگاه تختی، به سمت آرامستان سیدهادی در جاده اهواز-حمیدیه تشییع شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
-
بازیکن سابق جنجالی استقلال از تیم ملی عراق خط خورد
هافبک سابق استقلال برای دیدار با اندونزی از فهرست این تیم خط خورد.
حکیم شاکر سرمربی تیم ملی عراق برای دیدار تیمش مقابل اندونزی از سری رقابتهای مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۱۵، نام ۲۳ بازیکن را اعلام کرد که نام جاسم کرار در این لیست به چشم نمیخورد.
تیم ملی عراق برای آمادهسازی دیدار با اندونزی جمعه گذشته در دیداری دوستانه مقابل مالزی با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید.
در لیست جدید تیم ملی عراق نام نفراتی مانند نوری صبری، خلدون ابراهیم، احمد عباس، یونس محمود و علا عبد زهرا به چشم میخورد و علاوه بر کرار از هوار محمد و عمادرضا هم خبری نیست.
-
احتمال حضور رحمتی در ورزشگاه آزادی قوت گرفت
احتمال زیادی وجود دارد که سید مهدی رحمتی روز چهارشنبه برای تماشای بازی تیم ملی ایران برابر تیم ملی لبنان به ورزشگاه آزادی برود.
تیم ملی فوتبال ایران روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ملی لبنان است تا اولین بازی خود را در چهارچوب مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا انجام دهد.سید مهدی رحمتی که از تیم ملی کناره گیری کرده احتمالا برای تماشای این بازی به ورزشگاه آزادی می رود.
این حضور می تواند مقدمه ای باشد برای بازگشت رحمتی به تیم ملی.
-
شایعه قهر ساموئل با استقلال تکذیب شد
قهر ساموئل با استقلال تکذیب شده و مسئولان این تیم تاکید کردند که این بازیکن سه شنبه در تمرینات حاضر خواهد شد.
با اینکه تمرینات استقلال آغاز شده اما هنوز اثری از جی لوید ساموئل نیست. غیبت های این بازیکن سبب شده شایعاتی پیرامون اینکه این سیه چرده خوش تکنیک با استقلالی ها قهر کرده اما مسئولان باشگاه استقلال این خبر را تکذیب کردند. ساموئل به زودی به تهران برمی گردد و در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد. شایعه شده بود که این بازیکن به خاطر عقب افتادن حقوقش در تمرینات شرکت نمی کند اما مدیربرنامه این بازیکن تاکید کرد که جی لوید تحت هیچ شرایطی این کار را نمی کند و سه شنبه به تهران برمی گردد و در تمرینات استقلال شرکت می کند.
-
ماجدی: می دانم جانواریو حتی می تواند به کار استقلال بیاید.
سرپرست تیم فوتبال استقلال از حضور جانواریو در این تیم ابراز بیاطلاعی کرد و گفت: اگر قرار باشد بازیکنی اضافه شود اعلام خواهیم کرد.
میرشاد ماجدی در خصوص شایعه حضور فابیو جانواریو در استقلال گفت: از زمانی که این بازیکن از استقلال جدا شده است با او در تماس نبودم ولی می دانم او بازیکن خوب و بزرگی است و حتی می تواند به کار استقلال بیاید.
سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: تا این لحظه خبری در خصوص انتقال او به استقلال ندارم و مطمئنا اگر قرار باشد او به این تیم بیاید قطعا اعلام می کنیم.
وی در پایان در خصوص دیدار تیم های استقلال و پیکان گفت: قرار است دو تیم از بازیکنان ذخیره خود استفاده کنند و این مسابقه در قالب دو تایم 30 دقیقه ای برگزار خواهد شد.
-
حاشیه دیدار دوستانه استقلال-پیکان
صحبت های طولانی صادقی با فیروز کریمی و پیراهن شماره 8 بر تن قلعه نوعی
آرش برهانی که در تمرین روز گذشته استقلال حاضر شده بود و پس از آن به کلینیک دکتر نوروزی رفت در بازی دوستانه استقلال مقابل پیکان از غایبین به شمار می رود.
*با ورود تیم پیکان به کمپ زنده یاد ناصر حجازی فیروز کریمی به سوی مرببان استقلال رفت و با آنها دقایقی صحبت کرد.
*حدود 150 هوادار استقلالی برای تماشای بازی تدارکاتی استقلال مقابل تیم پیکان به کمپ زنده یاد ناصر حجازی رفته بودند.
*پسر امیر قلعه نوعی که به کمپ آمد و به تمرین پرداخت. او پیراهن شماره 8 استقلال را بر تن داشت.
*فیروز کریمی زمانی که وارد کمپ شد و با امیر حسین صادقی برخورد کرد او را به گوشه ای فرا خواند و مدت طولانی را با او به صحبت پرداخت. صحبت های این دو نفر حدود 20 دقیقه طول کشید.
*میثم بائو و سید مهدی رحمتی در گوشه ای نظاره گر بازی بودند.
-
استقلال باز هم پيکان را سه تايي کرد
تيم استقلال در يک ديدار دوستانه در کمپ مرحوم ناصر حجازي موفق شد پيکان را با نتيجه 3 بر صفر شکست دهد.
در اين بازي دوستانه که بعدازظهر امروز (دوشنبه) و دقايقي پيش در کمپ زنده ياد ناصر حجازي به پايان رسيد، تيم استقلال تهران با نتيجه 3 بر صفر پيکان را در هم کوبيد.
به گزارش ايرنا، در اين بازي که در دو وقت 35 دقيقه اي برگزار شد، ايمان موسوي دو گل و عباس محمدرضايي يک گل براي استقلال به ثمر رساندند.
نکته جالب اين مسابقه اينکه، محمد قلعه نويي پسر سرمربي تيم استقلال تهران از اوايل نيمه دوم براي استقلال به ميدان رفت.
اتفاقي که سال ها قبل براي نخستين بار ناصر حجازي در باشگاه استقلال ايجاد کرد و آتيلا حجازي فرزند خود را وارد تيم کرد و کم کم به يک بازيکن اصلي در تيم استقلال تبديل شد.
در پايان اين مسابقه بين هواداران استقلال بر سر مسائل تيم اختلافنظراتي به وجود آمد که اين موضوع به درگيري لفظي انجاميد.
در همين ارتباط مسئولان کمپ استقلال وارد ماجرا شدند و با پادرمياني که کردند اين اختلاف را ختم به خير کردند.
اين مسئله داشت به جاهاي باريک کشيده ميشد که با پادرميانيهاي انجام شده فيصله پيدا کرد.
-
درگيري هواداران استقلال به خاطر پسر قلعهنويي
اعتراض يکي از هواداران استقلال به حضور پسر قلعهنويي در ديدار دوستانه اين تيم مقابل پيکان حاشيهساز شد
در دقايق پاياني ديدار دوستانه استقلال و پيکان که عصر امروز در کمپ ناصر حجازي برگزار ميشد، محمد هوتن قلعهنويي پسر سرمربي استقلال وارد زمين شد و تا پايان بازي در زمين حضور داشت.
به گزارش ايسنا ، در لحظات پاياني بازي يکي از هواداران استقلال که تعدادشان در بازي امروز به 200 نفر ميرسيد، ناگهان به حضور هوتن قلعهنويي در زمين معترض شد و با به کار بردن لفظ رکيک خواهان خروج او از ترکيب استقلال شد!
بعد از اين بود که امير قلعهنويي براي پيدا کردن کسي که اين جمله را به کار برده بود به سمت تماشاگران برگشت و در حالي که به شدت عصباني شده بود به آن فرد واکنش نشان داد. چند تن از ليدرهاي استقلال هم که آن فرد را پيدا کرده بودند به او معترض شده و اين هوادار استقلال را به اتاقي که در کمپ بود، بردند!
-
در دیداری تدارکاتی،برتری استقلال در نیمه اول با دو گل محمدرضایی
آبی پوشان در پایان نیمه نخست دیدار دوستانه خود مقابل پیکان با دو گل به برتری رسیدند.
آبی پوشان پایتخت که از ساعت 15 در دیداری دوستانه به مصاف تیم دوم پیکان رفته بودند با دو گل عباس محمدرضایی در دقایق 8 و 12 در پایان نیمه اول به برتری رسیدند.
لازم به ذکر است این بازی در دو نیمه 30 دقیقه ای انجام می شود.
*امیر حسین صادقی در پایان نیمه اول بازی دوستانه کمپ زنده یاد ناصر حجازی را ترک کرد.
*فرهاد مجیدی و میثم بائو به همره دکتر نوشادی به تمرینات اختصاصی پرداختند.
استقلال در نیمه اول با ترکیب؛ سید حسین حسینی،حنیف عمران زاده، علی حمودی، کیانوش رحمتی، حسن اشجاری، کاماچو، آرمن طهماسیان،ایمان موسوی،هاشم بیک زاده،سیاوش اکبرپور و عباس محمد رضایی به میدان رفت.