-
۹ سپاهانى و ۶ استقلالى در آستانه محروميت
۹ سپاهانى و ۶ استقلالى در آستانه محروميت
در چارچوب رقابت هاى مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا روزسه شنبه هفته آينده ديدار تمام ايرانى سپاهان و استقلال در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد. در اين ديدار مهدى اميرآبادى به دليل اخراج در بازى مقابل نسف قارسى محروم خواهد بود ضمن اينكه ۶ بازيكن اين تيم با نام هاى مهدى اميرآبادى، گوران يركوويچ، اسماعيل شريفات، سيدمهدى رحمتى، فريدون زندى و جى لويد ساموئل يك اخطاره هستند و اگر يك اخطار ديگر دريافت كنند ديدار بعدى تيم شان را از دست مى دهند. همچنين سپاهان نيز ۹ بازيكن يك اخطاره به نام هاى حسن جعفرى، اميد ابراهيمى، جواهر سوكاى، محسن بنگر، هاشم بيك زاده، رحمان احمدى، فابيو جان واريو، مهدى جعفرپور و سيدمهدى سيدصالحى در تركيب خود خواهد داشت.
-
تمرين امروز استقلال پشت درهاى بسته برگزار مى شود
تمرين امروز استقلال پشت درهاى بسته برگزار مى شود
تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز هم پشت درهاى بسته انجام مى شود.روابط عمومى باشگاه استقلال اعلام كرد با تصميم كادر فنى استقلال تمرينات اين تيم به مدت ۲ روز پشت درهاى بسته و بدون حضور نمايندگان رسانه ها و تماشاگران برگزار خواهد شد. دوشنبه نيز با توجه به اين كه يك روز قبل از بازى با سپاهان است خبرنگاران مى توانند تنها ۱۵ دقيقه در تمرين حاضر شوند. سپاهان و استقلال سه شنبه شب در چارچوب مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقيقه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم مى روند.
-
تشکر نبی از سازمان لیگ، سپاهان، تراکتورسازی و استقلال
تشکر نبی از سازمان لیگ، سپاهان، تراکتورسازی و استقلال
خبرگزاری فارس: دبیرکل فدراسیون فوتبال از سازمان لیگ، باشگاههای سپاهان، تراکتورسازی و استقلال تشکر کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی در نامه ای به غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ برتر، از این سازمان باشگاه های سپاهان، تراکتورسازی تبریز و استقلال و هیئت های فوتبال سه استان اصفهان، آذربایجان شرفی و تهران تشکر کرد.
نبی در این نامه نوشته است: شایسته است به پاس زحمات بی شائبه و طاقت فرسای مجموعه همکاران توانمند سازمان لیگ حرفه ای فوتبال کشور به منظور برنامه ریزی دقیق و منظم در طی مسابقات یازدهمین دوره لیگ برتر و اجرای منظم و شکوهمند مراسم اختتامیه در شهر اصفهان و به موازات آن تدابیر اندیشیده شده جهت اجرای مراسم اختتامیه در تهران و تبریز و همچنین از باشگاه های لیگ برتر به خصوص فولاد مبارکه اصفهان، تراکتورسازی تبریز و استقلال و هیئت های فوتبال استان های اصفهان، تبریز و تهران نهایت سپاس را داشته و مراتب قدردانی فدراسیون فوتبال ایران را اعلام می دارد.
محمدنبی در پایان نامه اش نوشته است: خدا را شاکریم در این دوره از مسابقات لیگ برتر فوتبال به همت نیروهای برنامه ریز و خردورز توانستیم در پیشگاه مردم عزیز کشورمان و طرفداران ورزش مفرح فوتبال سرافراز بیرون آییم و این کوشش و تلاش میسر نمی شد مگر به لطف یزدان پاک و مساعی و همدلی مجموعه موفق لیگ برتر، امید است در پناه حضرت باریتعالی و ظل توجهات ولی عصر(عج) موفق و موید باشید.
-
جباری غایب بود
حضور دو عضو هیئت مدیره در تمرین استقلال
جباری غایب بود
خبرگزاری فارس: آخرین تمرین استقلال در تهران با حضور دو عضو هیئت مدیره این باشگاه برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مقابل سپاهان آماده میکند، از ساعت 17 امروز در کمپ اختصاصی این باشگاه پشت درهای بسته تمریناتش را پیگیری کرد. در تمرین امروز مجتبی جباری غایب بود اما بقیه بازیکنان زیر نظر پرویز مظلومی و دیگر اعضای کادر فنی آخرین تمرین سنگین خود را قبل از دیدار روز چهارشنبه برگزار کردند.
* غلامحسین فرزامی و جواد زرینچه دو عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال از نزدیک تمرین امروز را نظارهگر شدند.
* اعضای تیم استقلال ساعت 10 صبح فردا راهی اصفهان خواهند شد. این تیم آخرین تمرین خود را که در 45 دقیقه و با حضور 15 دقیقهای خبرنگاران در ورزشگاه فولادشهر برگزار میکند.
دیدار سپاهان و استقلال سهشنبه از ساعت 20:30 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.
-
سياوش اكبرپور: گزينه اول من استقلال است
سياوش اكبرپور: گزينه اول من استقلال است
90: بدون شك سياوش اكبرپور يكي از مهرههاي تاثيرگذار اين فصل تراكتورسازي بود. اين بازيكن مورد علاقه قلعهنوعي، در چند پست به ميدان رفت تا ستاره سرخپوشان تبريزي باشد. با اكبرپور همكلام شديم تا در خصوص وضعيت خودش و حتي تيم ملي گفتگو كنيم. حرفهاي تازه سياوش را در زير ميخوانيد؛
90: تجربه جالبي را در تبريز با تراكتورسازي بدست آوردي؟
فصلي متفاوت با فصلهاي ديگر را تجربه كردم. فكر ميكنم عملكرد خوبي هم در اين فصل با تراكتورسازي داشتم.
90: ميداني چند تا پاس گل دادهاي؟
باور كن من آمار خودم را نميدانم! ولي مطمئن هستم پاس گلهاي من در تراكتورسازي بيشتر از هر فصلي است.
90: ظاهرا خيلي از بازيكنان غيربومي در تبريز از سرماي اين شهر اذيت شدند؟
واقعا تبريز سرماي سنگيني دارد. براي من هم قابل تحمل نبود. سالي كه گذشت حدود 7 ماه زمستان بود و برف و سرما امان را بريده بود. ما نزديك به 4 ماه به خاطر برف فقط در نصف زمين تمرين ميكرديم.
90: چرا بازيكني مثل سياوش اكبرپور در تيمهاي امير قلعهنوعي عملكرد بهتري دارد؟
من در سيستم آقاي قلعهنوعي راحت بازي ميكنم. اين مربي به گردن من حق دارد و خيلي خوب ميداند چطور از بازيكنش بازي بگيرد. اميرخان مدل فوتبال من را دوست دارد و من هم هميشه سعي ميكنم بهترين عملكرد را داشته باشم.
90: تو يك بازيكن چند پسته هستي، خودت دوست داري در چه پستي بازي كني؟
براي من فرقي نميكند در چه پستي بازي كنم. هر مربي سليقهاي دارد و مربي بايد از من بخواهد در چه پستي بازي كنم. در تراكتورسازي در پست هافبك وسط، هافبك راست، هافبك چپ و مهاجم هم بازي كردهام.
90: مثل اينكه براي فصل آينده ميخواهي به استقلال بروي؟
گزينه اول من استقلال است. چون از اين تيم خاطرات خوبي دارم. ميخواهم دوباره با استقلال قهرمان شوم و به تيم ملي هم راه پيدا كنم.
90: راستي با اين بازيهايي كه با تراكتورسازي انجام دادي، اميدوار بودي به تيم ملي دعوت شوي؟
بله! خيلي اميدوار بودم تا به تيمملي دعوت شوم، ولي حالا هم كه در ليست آقاي كيروش نيستم بيشتر تلاش ميكنم تا در فصل آينده يكي از شاگردان او باشم و دوباره پيراهن تيم ملي را بر تن كنم.
90: پس ناراحت نشدي؟
اتفاقا برعكس خوشحال هم شدم!
90: چرا؟
وقتي ديدم كيروش چند بازيكن جوان را به تيمملي دعود كرده بسيار خوشحال شدم. اين جوانان تجربه خوبي را بدست ميآورند. من حتي به چند تن از دوستانم گفتم كيروش همين كه جوانان را انتخاب كرده و به آنها بازي داده، بهترين كار را كرده است.
او فقط به يك تيم 11 نفره اصلي نگاه نميكند. مطمئن باشيد كه كيروش مربي بزرگ و آيندهنگري است كه ميخواهد نيمكت ذخيرههاي تيم ملي را قوي كند و فقط دل به تركيب ثابت تيمش نميبندد.
90: به نظر تو انتخاب 5-6 بازيكن از پرسپوليس و يك بازيكن از سپاهان قهرمان درست است؟
ما نميتوانيم از ليست كيروش انتقاد كنيم! هر سرمربي با توجه به شرايط تيمش بازيكن انتخاب ميكند. همانطور كه مربيان قبلي تيم ملي هم گزينههاي خاص خودشان را داشتند. البته به نظر من كيروش كار درستي كرده كه اكثر بازيكنان سرخابي را به تيم ملي دعوت كرده است. به هر حال شرايط دو تيم استقلال و پرسپوليس مثل تيم ملي است و اين دو تيم هم از قطبهاي فوتبال ايران هستند.
90: گفتي كه ميخواهي به استقلال بروي. سخت نيست از هواداران پرشور آذري خداحافظي كني؟
واقعا تماشاگران پرشوري هستند. در اين فصل كه در تبريز بودم خيلي به من لطف داشتند و اميدوارم مرا حلال كنند. البته هنوز رفتن من از تراكتورسازي جدي نيست و تراكتور هم يكي از گزينههاي اصلي من است.
90: امكان دارد تو در اين فوتبال حرفهاي پيراهن پرسپوليس را بر تن كني؟
در فوتبال حرفهاي همه چيز امكان پذير است و شايد هم به پرسپوليس بروم اما همانطور كه گفتم اولويت اول من استقلال است.
90: در اين چند ماهي كه در تبريز بودي، زبان آذري ياد گرفتي؟
كمي ياد گرفتهام. از روزنامه 90 و از هواداران تراكتورسازي كه در اين فصل به من انرژي زيادي دادند سپاسگزارم، همه آنها بدانند كه من طرفدار واقعي تراكتور هستم و هر جا باشم، هم نتايج اين تيم را دنبال ميكنم.
-
اميرآبادي، تنها محروم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان
اميرآبادي، تنها محروم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان
کميته برگزاري رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در نامهاي به فدراسيون فوتبال و سه باشگاه استقلال، پرسپوليس و سپاهان وضعيت اين باشگاهها را از نظر بازيکنان محروم در مرحله يک هشتم نهايي اعلام کرد.
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، کميته برگزاري ليگ قهرمانان آسيا اعلام کرد که تيم هاي پرسپوليس و فولادسپاهان ايران در مرحله يک هشتم نهايي هيچ محرومي ندارند. با اين حال تيم استقلال با محروميت مهدي اميرآبادي مواجه است و اين بازيکن نميتواند تيمش را در بازي مقابل سپاهان در اصفهان همراهي کند.
در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا، فولاد مبارکه سپاهان روز سه شنبه در اصفهان ميزبان استقلال تهران است و چهارشنبه شب، پرسپوليس در عربستان بايد به مصاف الاتحاد عربستان برود.
-
مدير عامل اسبق صبا به گزينه هاى مديريت استقلال اضافه شد
مدير عامل اسبق صبا به گزينه هاى مديريت استقلال اضافه شد
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وضعيت مديريت تيم استقلال همچنان سوژه داغى است كه داستانش به اتمام نرسيده است و مسئولان در هيأت مديره همچنان در حال بررسى شرايط كانديداها هستند و نكته جالب اينكه مدير عامل سابق صباى قم نيز جزو كانديداهاى هيات مديره استقلال است. علاوه به بررسى شرايط چند كانديدا كه مورد توجه اعضاى تيم استقلال قرار داشت، برنامه چند گزينه از جمله قريب، اوليايى و منتقمى توسط اعضاى هيأت مديره دريافت شد و اعضاى اين تيم منتظر هستند تا پس از بازى با سپاهان شرايط را مورد بررسى كامل قرار دهند و تصميم نهايى را اتخاذ كنند.شايان ذكر است، پس از مطرح شدن نام هايى مثل قريب، اوليايى، منتقمى و ساكت، نوبت به سردار شهريارى، مدير عامل اسبق صباى قم رسيده است تا وضعيت وى نيز مورد بررسى قرار بگيرد.اعضاى هيأت مديره پيش از اين اعلام كردند كه تمام مسائل مربوط به گزينه ها را بررسى مى كنند تا بهترين تصميم اتخاز شود و بهترين فرد مورد نظر براى حضور در اين تيم، انتخاب شود زيرا مسئولان معتقدند اگر مديرى بتواند تيم را با شرايط بهترى نسبت به فتح اله زاده روبرو سازد بايد تغييرات مديريت انجام شود و اعضاى تيم از شرايط بهترى برخودار شوند.البته تاكنون نامى از نزديك ترين گزينه برده نشده است زيرا تمام مسايل مربوط به مدير عامل استقلال در حال بررسى كامل است.
-
برنامه استقلال براى سفر به اصفهان
برنامه استقلال براى سفر به اصفهان
تيم فوتبال استقلال صبح امروز براى بازى مقابل سپاهان به اصفهان مى رود. كاروان ۵۲ نفره استقلال براى بازى مقابل سپاهان ساعت ۱۰ صبح امروز به نصف جهان مى رود.اين در حالى است كه نام مهدى اميرآبادى و كيانوش رحمتى هم در فهرست نفرات اعزامى قرار دارد.استقلال عصر فردا در زمين ورزشگاه فولادشهر تمرين خواهد كرد.استقلال كه در هتل كوثر اقامت خواهد كرد نيمه شب سه شنبه به تهران مراجعت خواهند كرد.
-
ادامه تمرينات استقلال بدون تماشاچى تا روز بازى با سپاهان
ادامه تمرينات استقلال بدون تماشاچى تا روز بازى با سپاهان
اعضاى تيم استقلال با شرايط خاص براى بازى با سپاهان آماده مى شوند و در اين ميان مربيان تمرينات ويژه تاكتيكى را براى اعضاى تيم در نظر گرفتند تا آنها بتوانند مقابل سپاهان با ارائه بازى فنى حريف را شكست دهند.اعضاى تيم استقلال تمرينات خود را براى مصاف با سپاهان بدون حضور افرادمتفرقه تيم برگزار مى كنند و اين شرايط تا روز بازى ادامه دارد.مربيان تيم كه قصد دارند مسايل تاكتيكى تيم را از روز ابتدايى تمرينات براى بازى با سپاهان لحاظ كنند اعلام كردند كه تمرينات بايد بدون افراد تيم برگزار شود و افراد خارج از تيم حق ديدن از تمرينات و بررسى شرايط استقلال راندارند.مظلومى قرار است با تركيب اصلى تمرينات را پيش ببرد و به همين دليل مشخص شدن وضعيت اين تيم مى تواند به ضرر آبى ها تمام شود.
-
فلاحت زاده :شانس پيروزى استقلال بيشتر از سپاهان است
فرشاد فلاحت زاده هافبك سابق دهه هفتاد استقلال كه خود سابقه بازى در اين تيم را دارد در خصوص بازى حساس مقابل سپاهان در مرحله حذفى ليگ قهرمانان آسيا گفت: شانس پيروزى استقلال بيشتر از سپاهان است.او افزود: اين بازى بسيار فرق دارد و هر دو تيم شانس دارند اما به خاطر پيروزى در مرحله پلى اف آن هم از تيم ذوب آهن شانس استقلال بيشتر است .وى گفت: تقريبا قدرت هر دو تيم يكسان است و محك اصلى مربيان وكادر فنى در اين بازى خواهد بود به خاطر همين خيلى حساس است.فلاحت زاده تصريح كرد: فكر مى كنم به خاطر بازيكنان تاثير گذار بيشتر در استقلال و شناخت آنها از تيم حريف ، آبى ها شانس بيشترى هم مى توان داشته باشند.
-
فرشاد فلاحت زاده هافبك سابق دهه هفتاد استقلال كه خود سابقه بازى در اين تيم را دارد در خصوص بازى حساس مقابل سپاهان در مرحله حذفى ليگ قهرمانان آسيا گفت: شانس پيروزى استقلال بيشتر از سپاهان است.او افزود: اين بازى بسيار فرق دارد و هر دو تيم شانس دارند اما به خاطر پيروزى در مرحله پلى اف آن هم از تيم ذوب آهن شانس استقلال بيشتر است .وى گفت: تقريبا قدرت هر دو تيم يكسان است و محك اصلى مربيان وكادر فنى در اين بازى خواهد بود به خاطر همين خيلى حساس است.فلاحت زاده تصريح كرد: فكر مى كنم به خاطر بازيكنان تاثير گذار بيشتر در استقلال و شناخت آنها از تيم حريف ، آبى ها شانس بيشترى هم مى توان داشته باشند.
-
استقلال مى تواند قهرمان آسيا شود
يادداشت پيشكسوت
استقلال مى تواند قهرمان آسيا شود
با پيروزى مقابل نسف قارشى ازبكستان شرايط استقلال به لحاظ روحى خيلى خوب شد و از نظر آمادگى جسمانى هم مشكلى براى بازى با سپاهان در مرحله حذفى آسيا ندارند و بايد ببينيم روز بازى چه اتفاقاتى در زمين خواهد افتاد.سپاهان به عنوان صدرنشين از گروهش صعود كرده و شرايط بسيار خوبى دارد آنها قهرمان ليگ برتر شده اند و در ليگ قهرمانان آسيا هم خوب كار كرده اند و در اوج آمادگى به سر مى برند. اين ديدار براى هر ۲ تيم بسيار سخت است و از الان نمى شود گفت چه تيمى برنده خواهد شد شانس سپاهان و استقلال براى پيروزى در اين ديدار مساوى است هرچند كه سپاهان ميزبان است بايد ببينم روز بازى چه تيمى مى تواند فرصت هاى بهترى ايجاد كند و از آنها استفاده كند. كادر فنى استقلال شناخت كافى نسبت به تك تك بازيكنان سپاهان دارند و ميزبانى شرايط بهترى براى تيم كرانچار ايجاد نمى كند تا در اين ديدار برنده شود بلكه هر تيمى بهتر باشد مى تواند از اين مرحله صعود كند. نقش مربيان هميشه مهم است و در اين ديدار هم كرانچار و مظلومى نقش بسيار مهمى دارند و اميدوارم نيمكت استقلال بتواند بهتر از حريف عمل كند و با تفكرات آنها، استقلال برنده از زمين خارج شود. اينكه باشگاه سپاهان اعلام كرده تنها ۱۰ درصد از گنجايش ورزشگاه فولاد شهر را به هواداران استقلال اختصاص خواهد داد كاملاظ طبيعى است قانون هم همين را مى گويد و آنها چيز غير قانونى نگفته اند در مسابقات ليگ برتر ايران هم همين است اما براى استقلال حضور همين ۱۰ درصد هوادار در استاديوم فولاد شهر هم غنيمت است چون اگر بازى خارج از ايران بود همين تعداد تماشاگر را هم نداشتند. اميدوارم استقلال برنده اين بازى شود، اين تيم امسال نفرات بسيار خوبى داشت و اگر به مرحله بعدى ليگ قهرمانان آسيا صعود كند با اضافه شدن نفرات جديد و برطرف كردن نقاط ضعفش مى تواند قهرمان آسيا شود چون استقلال پتانسيل بالايى دارد و يكى از شانس هاى قهرمانى در آسيا محسوب مى شود.
-
اكبرپور: دروغ چرا؟ دوست دارم به استقلال برگردم
اكبرپور: دروغ چرا؟ دوست دارم به استقلال برگردم
سياوش اكبرپور مهاجم فصل گذشته تراكتورسازى شايد سال آينده در اين تيم نباشد هر چند كه او هنوز تصميم قطعى اش را نگرفته و شايد تا يك هفته آينده وضعيت خودش را مشخص كند.وى گفت: هنوز چيزى مشخص نيست اما قبلا گفته ام كه اگر شرايط فراهم شود دوست دارم در يكى از تيم هاى تهرانى بازى كنم. از اكبرپور مى پرسيم كه آيا شايعه توافق تو با استقلال صحت دارد خاطرنشان كرد: من هنوز با هيچ تيمى به توافق نرسيدم و تا زمانى كه چيزى قطعى نشود حرفى در موردش نمى زنم.اكبرپور در پاسخ به اين سوال كه آيا دوست دارى سال آينده به استقلال برگردى گفت: من دروغ نمى گويم و دوست دارم براى استقلال بازى كنم و به اين تيم برگردم. مسايلى در ذهن من وجود دارد و مى خواهم يك روز با قدرت براى استقلال بازى كنم اما همانطور كه گفتم فعلا چيزى معلوم نيست و تراكتورسازى تبريز هم مى تواند يكى از گزينه هاى من باشد. به هر حال مردم تبريز به گردن من حق دارند و مطمئنا شرايط اين تيم را هم بررسى خواهم كرد.اين روزها شايعه شده كه امير قلعه نويى به استقلال برمى گردد اما اكبرپور در اين خصوص تصريح كرد: من نمى دانم قلعه نويى چه تصميمى خواهد گرفت و اطلاعى هم از تيم فصل آينده او ندارم. با اين حال معتقدم قلعه نويى مربى باتجربه اى است و مطمئنا بهترين تصميم را خواهد گرفت. اكبرپور در پايان در مورد بازى استقلال و سپاهان او گفت: من يك استقلالى هستم و دوست دارم اين تيم برنده شود. در روزهاى اخير هم برخى از دوستان سپاهانى مصاحبه هايى را انجام داده اند اما شما شك نكنيد كه سپاهان مقابل استقلال شكست خواهد خورد.
-
جریمه نقدی تراکتورسازی، ذوب آهن، استقلال و نفت آبادان
جریمه نقدی تراکتورسازی، ذوب آهن، استقلال و نفت آبادان
خبرگزاری فارس: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره تخلفات تماشاگران، طلبهای مالی بازیکنان و تاخیر ورود تیمها به زمین آرایی صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، رای کمیته انضباطی در خصوص تخلف تماشاگران تراکتورسازی در دیدار مقابل ملوان انزلی در تاریخ 22 اردیبهشت از هفته 34 صادر شد و بر اساس گزارش ناظر بازی، طرفداران تیم تراکتورسازی بارها مباردت به پرتاب نارنجک کردند و علیه داور هم شعارهایی سر دادند که به خاطر سابقه قبلی، تراکتورسازی تبریز مبلغ 50 میلیون ریال جریمه می شود. این رای قابل تجدید نظر در کمیته محترم استیناف خواهد بود.
جریمه دو باشگاه استقلال و صنعت نفت آبادان
بر اساس گزارش داور و ناظر بازی در دیدار تیم های صنعت نفت آبادان و استقلال که 17 اردیبهشت در آبادان که از سری رقابت های هفته 34 لیگ برتر برگزار می شد، استقلال و نفت آبادان به ترتیب با سه دقیقه و یک دقیقه تاخیر وارد زمین بازی و تماشاگران تیم نفت نسبت به داور بازی مرتکب تخلفاتی شدند. بر همین اساس باشگاه استقلال به خاطر تاخیر در ورود به زمین به پرداخت مبلغ 9 میلیون ریال جریمه نقدی و باشگاه نفت آبادان به پرداخت مبلغ 3 میلیون ریال جریمه نقدی به خاطر تاخیر در ورود و 30 میلیون ریال جریمه نقدی تخلفات تماشاگران محکوم شد. رای صادره قطعی و غیرقابل تغییر است.
-
/بلیتفروشی در فولادشهر انجام نمیشود
سهم هواداران استقلال ۸ درصد است
/بلیتفروشی در فولادشهر انجام نمیشود
خبرگزاری فارس: باشگاه سپاهان تاکید کرد فقط ۸ درصد ظرفیت ورزشگاه فولادشهر متعلق به هواداران استقلال است.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه سپاهان، این باشگاه در اطلاعیه ای نکاتی را برای دیدار روز سه شنبه در لیگ قهرمانان آسیا یادآور شد. در این اطلاعیه آمده است:
"پس از هت تریک شیرین قهرمانی طلایی پوشان در لیگ برتر باشگاه های ایران، هم اکنون دیدار حساس دیگری فراروی قهرمان ایران است. دیداری در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا که به واسطه صدرنشینی مقتدرانه سپاهان در گروه سوم با تیم دوم گروه اول این مسابقات، استقلال برگزار می شود.
قطعا دوست داشتیم که دو تیم ایرانی در مرحله بالاتری همچون نیمه نهایی یا فینال این مسابقات به مصاف هم بروند اما از آنجا که سپاهان در هر رقابتی به چیزی جز صدرنشینی و برد فکر نمی کند، پیروزی مان بر الاهلی و صدرنشینی مان در گروه و متاسفانه کسب جایگاه دوم گروه اول توسط استقلال باعث شد تا ایرانی ها در این مرحله به مصاف هم روند.
در این دیدار از همه هواداران مان درخواست می کنیم تا ضمن حضور پرشکوه خود، همچون همیشه با تکریم و احترام به رقیب ایرانی مان و اعلام خوش آمد به کادر فنی، مدیریتی و بازیکنان استقلال، در طول مسابقه با بهترین و کوبنده ترین تشویق ها، بهشت میزبان را رقم زنند و به شاگردان زلاتکو کرانچار اجازه کسب نتیجه ای جز یک پیروزی قاطع را ندهند.
- بنا به تصمیمات اتخاذ شده هیچ بلیت فروشی در ورزشگاه فولادشهر صورت نمی پذیرد. هواداران عزیز سپاهان می توانند بلیت های خود را از ورزشگاه های انقلاب و تختی اصفهان، دفتر کانون هواداران باشگاه در خیابان حکیم نظامی و همچنین سرگروه های کانون هواداران سپاهان تهیه کنند.
- طبق قانون فقط 8 درصد ورزشگاه در اختیار هواداران محترم استقلال تهران قرار می گیرد و بر این اساس 1000 بلیت به نماینده باشگاه استقلال برای ارائه به هوادارانشان تقدیم می گردد.
با عنایت به این موضوع بازهم تاکید می کنیم که در ورزشگاه فولاد شهر برنامه ای برای بلیت فروشی در محل ورزشگاه وجود ندارد و هواداران محترم قبل از حضور در ورزشگاه نسبت به تهیه بلیت اقدام نمایند.
درب ورزشگاه از ساعت 15 به روی هواداران گشوده می شود. از هواداران سپاهان دعوت می نمائیم تا با حضور زودهنگام و پرتعدادشان بازهم روزی بیادماندنی را برای قهرمان طلایی ایران در آسیا رقم بزنند.
در پایان تاکید می کنیم که بر عهده و پیمان مان با دوستداران سپاهان مبنی بر قهرمانی آسیا ایستاده ایم و فردا برای این پیمان مشترک جانانه و کوبنده تلاش خواهیم کرد. پر افتخار ترین تیم ایرانی دهه اول قرن بیست و یکم کاپ آسیا را نشانه رفته و با یاری پروردگار و پشتیبانی هواداران مان به این مهم دست پیدا می کنیم."
به گزارش فارس این دیدار ساعت 20:30 فردا برگزار می شود.
-
استقبال از اعضای استقلال مقابل هتل/ فتحاللهزاده به اصفهان نرفت
استقبال از اعضای استقلال مقابل هتل/ فتحاللهزاده به اصفهان نرفت
خبرگزاری فارس: هواداران تیم استقلال در اصفهان مقابل هتل استقبال خوبی از آبیپوشان پایتخت به عمل آوردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای تیم استقلال برای رویارویی با سپاهان ساعت 10 صبح امروز راهی اصفهان شدند. هواداران این تیم پس ورود آبی پوشان به اصفهان در مقابل هتل کوثر از مربیان و بازیکنان استقبال کردند. حدود 100 نفر از هواداران استقلال مقابل هتل منتظر بازیکنان بودند تا با آنها عکس یادگاری بگیرند.
* علی فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در سفر به اصفهان تیمش را همراهی نکرد.
*قرار است آخرین تمرین استقلال در اصفهان ساعت 18 امروز در ورزشگاه فولادشهر و به مدت 45 دقیقه برگزار شود.
*تمام بازیکنان استقلال به جز امیرآبادی در سفر به اصفهان این تیم را همراهی کردند. امیرآبادی به دلیل اخراج در بازی گذشته نمی تواند استقلال را در این دیدار همراهی کند.
*نشست خبری مربیان سپاهان و استقلال ساعت 16 امروز برگزار می شود. جلسه هماهنگی سرپرستان و مدیران دو تیم نیز ساعت 17 برگزار خواهد شد.
دیدار سپاهان و استقلال ساعت 20:30 فردا و از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه فولاد شهر برگزار می شود.
-
بازی کُریخوانها!
استقلال - سپاهان؛ جنگ ایرانی در جام آسیایی
بازی کُریخوانها!
خبرگزاری فارس: تیمهای استقلال و سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا فردا با هم دیدار میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا فردا آغاز میشود و در حساسترین دیدار سپاهان و استقلال در مصافی کاملاً ایرانی به میزبانی ورزشگاه فولادشهر از ساعت 20:30 به مصاف هم میروند.
*آبیها از اصفهان تا نصفجهان
رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در فصل جاری با حضور 3 تیم ایرانی آغاز شد. پس از بررسیهای ناظران AFC از کشورهای آسیایی و اتفاقاتی که به وقوع پیوست، یک سهمیه از کشورمان کسر و مقرر شد استقلال و ذوبآهن در نخستین دیدار پلیآف به مصاف یکدیگر بروند. استقلال در دیدار اول پلیآف موفقتر از حریف اصفهانی عمل کرد و در دیدار دوم سرنوشتساز حریف الاتفاق عربستان شد. دیدار دوم نیز با برتری آبیپوشان به پایان رسید تا در نهایت شاگردان پرویز مظلومی راهی مرحله گروهی رقابتها شوند.
استقلال کار خود در آسیا را در مصاف با یک تیم اصفهانی آغاز کرده و فردا شب برای رسیدن به جمع 8 تیم برتر آسیا باز هم تیمی اصفهانی را پیشرو خواهند داشت.
*یک هشتم ایرانی، سوپرجام یا فینال لیگ برتر؟
دیدار استقلال و سپاهان از یک حیث با 7 دیدار دیگر این مرحله متمایز است. این دیدار در مرحله یک هشتم نهایی تنها مسابقهای است که دو تیم از یک کشور با هم به رقابت میپردازند. بر همین اساس میتوان این مسابقه را یک هشتم نهایی ایرانی نیز نام نهاد که به دلیل صدرنشینی سپاهان در گروه سوم و دومی استقلال در گروه دوم به میزبانی شاگردان کرانچار برگزار میشود.
رقابت دو تیم در این مرحله نکات جالب دیگری را هم به همراه دارد. از جمله اینکه تیمهای قهرمان لیگ برتر و جام حذفی میتوانند سوپر جام فوتبال ایران را برگزار کنند، مسابقهای که در ایران نادیده گرفته میشود.
از سوی دیگر رقابت دو تیم در فصل یازدهم با یک امتیاز اختلاف به سود سپاهان در حالی به پایان رسید که تیم کهکشانی استقلال نیم فصل اول را با 6 امتیاز اختلاف به سود خود پایان برد اما مشکلاتی که آبیها در نیک فصل دوم با آن دست به گریبان شدند باعث شد شاگردان مظلومی از کورس قهرمانی جا بمانند.
حالا بهترین فرصت نصیب آبیهای پایتخت شده تا در دیداری که حتی میتوان از آن به عنوان فینال لیگ برتر نام برد، انتقام فصل یازدهم را از سپاهان بگیرند.
* حذف یک ایرانی و تضمین حضور یک ایرانی
بسیاری بر این باور هستند که استقلال میتوانست با صدرنشینی در گروه خود در مرحله اول حذفی به عنوان میزبان از تیم دوم گروه سوم میزبانی کند تا علاوه بر پرسپولیس، دو تیم ایرانی دیگر نیز شانس حضور در جمع 8 تیم برتر آسیا را داشته باشند، اما این اتفاق رخ نداد.
یک هشتم نهایی ایرانی هر اندازه از این لحاظ به نگرانیها اضافه میکند اما حداقل این حسن را دارد که از حالا حضور یک تیم ایرانی در مرحله یک چهارم نهایی تضمین شده است.
*کریهای بیپایان
از بازیکنان، کادرفنی و مدیران گرفته تا هواداران استقلال و سپاهان از روزی که این دیدار قطعیت پیدا کرد، کریخوانی را برای یکدیگر آغاز کردند. از یک سو مرزبان، مربی سپاهان معتقد است که دلش برای حذف استقلال میسوزد و از سوی دیگر فتحالله زاده پیروز این دیدار را استقلال میداند. این صحبتها همواره قبل از دیدارهای فوتبال وجود داشته و دارد اما اهمیت بسزای این مسابقه که در سطحی فراتر از فوتبال ایران برگزار میشود باعث شده کریخوانیهای عوامل دو تیم این روزها بیش از حد متعارف در رسانهها نمود پیدا کند و به نوعی بیپایان به نظر برسد.
از سوی دیگر صحبت بر سر تقسیم بندی جایگاه هواداران و این موضوع که تنها 8 درصد جایگاه ورزشگاه فولادشهر به استقلالیها تعلق دارد، باعث شد یک بار دیگر مسئولان دو تیم علیه هم موضع بگیرند. البته در این بین به نظر می رسد شایعه مدیرعاملی ساکت، مدیر سابق سپاهان در استقلال نیز شیطنت دیگری بود تا بیش از پیش این کریها را داغتر کند.
به گزارش فارس در دیگر دیدار این مرحله که فردا برگزار میشود الجزیره، تیم اول گروه اول در خانه از الاهلی عربستان، تیم دوم گروه سوم پذیرایی میکند.
در ادامه مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه دو دیدار دیگر از منطقه غرب آسیا برگزار میشود که طی آن پرسپولیس از ساعت 22:40 در عربستان با الاتحاد دیدار میکند و الهلال عربستان نیز در خانه با بنیاس امارات رو در رو خواهد شد.
-
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال
ليدرهاي استقلال موفق نشدند وارد ورزشگاه فولادشهر شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ليدرهاي تيم استقلال که براي حضور در ورزشگاه فولاد شهر قصد داشتند وارد ورزشگاه شوند با ممانعت ماموران حراست ورزشگاه روبرو شدند.
اين ليدرها براي اينکه بتوانند به ورزشگاه راه پيدا کنند به هتل کوثر محل اقامت تيم استقلال رفتند تا بلکه بتوانند همراه تيم وارد ورزشگاه شوند.
ديدار سپاهان و استقلال ساعت 20:30 در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار مي شود. ورزشگاه فولاد شهر با ظرفيت 11 هزار نفر هم اکنون پر شده است.
-
سوپر فوتبالِ ايرانى ، آسيايى
سپاهان - استقلال
سوپر فوتبالِ ايرانى ، آسيايى
به اعتقاد بسيارى از فوتبالدوستان، تقابل ۲تيم سپاهان اصفهان و استقلال تهران در عين حال كه به نوعى سوپرجام باشگاه هاى ايران محسوب مى گردد، يك فينال زودرس نيز تلقى مى گردد. ۲تيمى كه تا هفته هاى آخر ليگ نيز رقابتى شانه به شانه با يكديگر داشتند اكنون در معتبرترين جام قاره كهن رودرروى يكديگر قرار خواهند گرفت آنها در آخرين بازى خود از مرحله گروهى موفق به شكست حريفان شدند، سپاهان در خانه الاهلى عربستان را شكست داد و استقلال در ازبكستان موفق گرديد نسف قارسى را ببرد و همين امر باعث گرديد تا سپاهان همچنان ميزبان لقب گيرد تا كرانچار و شاگردانش در فولادشهر پذيراى تيم كهكشانى استقلال باشند. با بررسى عملكرد اين تيم در بازى گذشته آنها مى توان به نكاتى دست يافت تا از نظر فنى و استراتژيك بشود حدس زد كه كدام يك از بخت بالاترى براى صعود برخوردار مى باشند. تيم هايى كه از نظر ساختارى و مديريتى چندان شباهتى به يكديگر ندارند از طرفى جو حاكم بر آنها نيز از نظر روحى و روانى با يكديگر متفاوت بوده و همان طور كه همگان مى دانند اين بعد از ورزش (روانشناختى) داراى اهميت خاصى مى باشد اما در بعد حسبانى؛ باتوجه به اينكه سپاهان در خانه خود به مصاف الاهلى رفت در ريكاورى از استقلالى كه مى بايست براى مقابله با نسف قارسى به ازبكستان سفر مى كرد جلوتر بوده و از شرايط بهترى برخوردار است.
ابعاد فنى
و اما در بعد فنى نكاتى وجود دارد كه به زيباتر شدن اين فينال زودهنگام مى افزايد، تقابل مردان تكنيكى و سرنوشت ساز هردو تيم در ميانه ميدان جايى كه هر تيمى در آن سربلند بيرون بيايد قطعاً پيروز ميدان خواهد بود. سپاهان كه اكنون به عنوان قهرمان چندساله ليگ برتر توانسته است استراتژى خود را به فوتبال ايران ديكته نمايد و اين استراتژى را به خوبى در دور اول و گروهى ليگ قهرمانان حفظ نموده است اصلى را رعايت مى كند كه امروزه در فوتبال مدرن به خوبى به چشم مى خورد (يكى براى همه و همه براى يكى). البته آنها نيز همانند همه تيم هاى فوتبال چالش ها و نوساناتى در هر ۳فاز دفاع، انتقال و حمله دارند كه البته اين نوسانات در سپاهان به نسبت ديگر تيم هاى فوتبال ايران بسيار اندك مى باشد. سپاهان با حفظ توپ منطقى در نيمه زمين خود كه با بازى روان و ساده در نزد بازيكنان خط دفاعى و هافبك هاى آنها انجام مى پذيرد با بهره گيرى از تكنيك فردى بالاى خط ميانى و تسلط مثال زدنى آنها توانسته اند در فاز انتقال به خوبى دستورات تاكتيكى مربى خود را به اجرا درآورند، ورود به نيمه زمين حريف با حداكثر نفرات، آنها را در فاز تهاجمى تبديل به تيمى بسيار خطرناك كرده است. موقعيت سنجى سوكاى و سزار حركت مداوم آنها در لايه هاى دفاعى حريف دست هافبك هاى بازى ساز سپاهان مخصوصاً محرم نويدكيا را كه يك تكنسين تما م عيار است را براى دادن پاس هاى آخر باز مى گذارد و در عين حال باعث مى شود خط دفاعى حريف در مهار آنها دچار مشكل گردد و نيز هنگامى كه به هر نحوى توپ در جريان بازى در نيمه زمين حريف از دست برود با تراكمى كه ايجاد نموده اند اقدام به عمل پرسينگ نموده كه اگر موفق به بازپس گيرى توپ نشوند بازيكنان حريف را وادار به دفع بى هدف توپ مى كنند. نقش پررنگ عناصر دفاعى سپاهان هنگام ورد تيم به فاز تهاجمى صلابت بيشترى را به حركات تهاجمى تيم مى دهد. اين ايفاى نقش در طول بازى با حركت طولى مدافعين كنارى (جعفرى و بيك زاده) در حمله با استفاده از اورلبهاى كامل و كارساز كه اگر در آخرين لحظه با دقت بيشترى همراه شود تأثير خود را بيشتر نشان مى دهد. اين مهم در نزد مدافعان ميانى نيز به صورت كاملاً مشهود جلوه مى كند آنها با پاس هاى بلند و دقيق خود در طول بازى و نيز شركت در حمله هنگام كسب ضربات شروع مجدد غيرمستقيم (كرنرها، پرتا ب هاى اوت، خطاها) به خوبى به چشم مى خورد.
خصوصيات فردى بازيكنان ميانى
نقطه قوت هردو تيم را مى توان در خط ميانى آنها جستجو نمود، سپاهان با اميد ابراهيمى جوان و جنگنده كه از قدرت بازيسازى مناسبى برخوردار است، جان واريو تكنيكى و دونده كه در درگيرى ها نيز پاپس نمى كشد و يك آرشيتكت و طراح ماهر همچون محرم نويدكيا كه در طول بازى هايى كه سپاهان تاكنون انجام داده است هيچ گاه تسلط بر خود و بازى را از دست نداده و نيز مهدى كريميان كه امروزه توانسته است خود را در غالب تيمى به خوبى نشان دهد و به صورت كاملاً مؤثر در هر ۳فاز تدافعى، انتقال و تهاجمى ايفاى نقش نمايد روز بسيار سختى را براى كمربند ميانى استقلال رقم خواهد زد. در اين ميان از نقش كليدى دروازه بان سپاهان يعنى رحمان احمدى نيز نمى توان گذشت او كه اكنون به عنوان يكى از بهترين دروازه بان هاى فوتبال ما مى باشد در اين فصل به خوبى توانسته ثبات قابل توجهى را در كار خود ايجاد نمايد، از ويژگى هاى منحصربه فرد رحمان احمدى سرعت بالايى است كه دارد و توانسته است به خوبى در نقش يك سوئيپر به خط دفاعى سپاهان قدرت بيشترى بدهد. مظلومى و شاگردانش به خوبى مى دانند بازى با سپاهان در فولادشهر به مراتب سخت تر و سنگين تر از بازى با نسف قارسى در ازبكستان است، سپاهانى كه اكنون هم از لحاظ فنى و هم روانى در شرايط بسيار ايده آلى قرار دارد. استقلالى ها براى اينكه بتوانند خود را در شرايط ايده آلى جهت بازى با سپاهان برسانند راه دشوارترى را پيش روى داشته اند، ريكاورى آنها به خاطر انجام مسافرت چند ساعته قطعاً نسبت به سپاهان از درصد پايين ترى برخوردار مى باشد اما حضور غايبان آنها دست كادر فنى را براى ارائه خواستگاه هاى تاكتيكى توسط آنها پژمان منتظرى و حنيف عمران زاده توانسته اند به عنوان زوجى مناسب در قلب دفاع استقلال در طول فصل به خوبى ارائه نقش نمايند. آنها با درك بالايى از بازى يكديگر به خوبى توانسته اند يكديگر را كاور نمايند اما تنها نقطه ضعف آنها كمى كند بودن آنهاست كه دروازه بانى چون رحمتى نيز نتوانسته است به عنوان سوئيپر هم آنها را پوشش لازم بدهد. نوع بازى ياران استقلال در خط ميانى شباهت بسيارى به آنچه كه در سپاهان وجود دارد، بسيار نزديك و از يك جنس مى باشد. آندرانيك تيموريان دوندگى و قدرت بالاى حفظ توپ در كنار ساموئل و جبارى مى تواند به خوبى انعطاف اين منطقه را هم در فاز دفاعى و هم در فاز حمله و در عين حال انتقال بالا ببرند.سرعت مناسب نزد بازيكنان كنارى آنها براى دورزدن مدافعين كنارى كمى ضعيف است كه اين ضعف را آنها با تكنيك مناسب خود جبران نموده اند. نزديك شدن به دروازه حريف با حفظ توپ آنها به منطقه اى كه از آن با انجام حركات تركيبى بتوانند از سد مدافعان حريف عبور كنند، كمك شايانى مى نمايد. آنها با حضور يركوويچ گوشه چشمى هم به ارسال هاى از كنار دارند و اين مهم را زمانى به آن اقدام مى كنند كه او در محوطه جريمه حاضر است. استقلال در زمان در اختيارداشتن توپ مى تواند به خوبى خود را به دروازه حريفان نزديك كند. (فاز انتقال از دفاع به حمله) و اين به خاطر تكنيك بالاى آنهاست كه آن را در اختيار كار گروهى (تاكتيك تيمى) قرار مى دهند اما به اعتقاد اين جانب ضعف آنها زمانى مى باشد كه توپ را از دست مى دهند و انتقال از فاز تهاجمى به دفاعى اين تيم زمان زيادى مى برد. در فوتبال دنيا براى مدافعان زمانى كه در حالت برگشت به عقب توسط حريف ارسالى صورت مى گيرد عمل دفاع توپ بسيار سخت و دشوار مى گردد در اين هنگام است كه نقش دروازه بان ها به خوبى به چشم مى آيد و با خروجى هاى به موقع و تأثيرگذار به كمك خط دفاعى خود مى آيند، اينجا مى بايست خاطرنشان كنم كه سيدمهدى رحمتى مى تواند در اين بازى باتوجه به توانايى هاى بالاى خود، به عنوان گلر اول فوتبال ايران ايفاى نقش نمايد كه اگر اقدام به اين عمل را با كمى تأخير و تأنى انجام دهد قطعاً استقلال دچار مشكل خواهد شد، نظم تاكتيكى استقلال به خاطر روحيه تعاون بازيكنان و در رأس آنها مجتبى جبارى مى بايست در طول مدت زمان انجام بازى كاملاً حفظ گردد چراكه سپاهان نشان داده است هيچ گاه در اين فاز دچار لغزش نشده است و توانسته بارها و بارها به كمك همين روحيه جمعى بازى را مديريت و كنترل نمايند، آنها از وجود ليدرى به نام محرم نويدكيا بهره مى برند. پس تقابل ۲بازيكن با ويژگى ها و سبك بسيار شبيه به هم (جبارى و نويدكيا) مى تواند صحنه هاى جذابى را خلق نمايد. در آخر باتوجه به اينكه اين بازى به صورت تك حذفى انجام مى شود زمانى را براى جبران اشتباهات چه براى كادر فنى و چه بازيكنان باقى نخواهد گذاشت.
-
استقبال از اعضاى استقلال مقابل هتل
استقبال از اعضاى استقلال مقابل هتل
فتح الله زاده به اصفهان نرفت
هواداران تيم استقلال در اصفهان مقابل هتل استقبال خوبى از آبى پوشان پايتخت به عمل آوردند.اعضاى تيم استقلال براى رويارويى با سپاهان ساعت ۱۰ ديروزراهى اصفهان شدند. هواداران اين تيم پس ورود آبى پوشان به اصفهان در مقابل هتل كوثر از مربيان و بازيكنان استقبال كردند. حدود ۱۰۰ نفر از هواداران استقلال مقابل هتل منتظر بازيكنان بودند تا با آنها عكس يادگارى بگيرند.على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال در سفر به اصفهان تيمش را همراهى نكرد.تمام بازيكنان استقلال به جز اميرآبادى در سفر به اصفهان اين تيم را همراهى كردند. اميرآبادى به دليل اخراج در بازى گذشته نمى تواند استقلال را در اين ديدار همراهى كند.
-
فتحاللهزاده پاداش ۴ میلیونی به استقلالیها داد
فتحاللهزاده پاداش ۴ میلیونی به استقلالیها داد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال برای روحیه دادن به بازیکنان این تیم در آستانه دیدار با سپاهان پاداش ۴ میلیون تومانی به آنها داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که دو تیم سپاهان و استقلال ساعت 20:30 امشب در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به میدان می روند علی فتح الله زاده مدیرعامل آبی پوشان برای روحیه دادن به بازیکنان و اعضای کادرفنی صبح امروز نفری 4 میلیون تومان پاداش به حساب بازیکنان واریز کرد.
وی ساعت 16:30 به سمت اصفهان پرواز دارد.
-
ظرفیت فولادشهر تکمیل شده است
لیدرهای استقلال را راه ندادند
ظرفیت فولادشهر تکمیل شده است
خبرگزاری فارس: لیدرهای استقلال موفق نشدند وارد ورزشگاه فولادشهر شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس، لیدرهای تیم استقلال که برای حضور در ورزشگاه فولاد شهر قصد داشتند وارد ورزشگاه شوند با ممانعت ماموران حراست ورزشگاه روبرو شدند.
این لیدرها برای اینکه بتوانند به ورزشگاه راه پیدا کنند به هتل کوثر محل اقامت تیم استقلال رفتند تا بلکه بتوانند همراه تیم وارد ورزشگاه شوند.
دیدار سپاهان و استقلال ساعت 20:30 در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار می شود. ورزشگاه فولاد شهر با ظرفیت 11 هزار نفر هم اکنون پر شده است.
-
ورزشگاه زرد شد!
8 درصد فولادشهر به استقلالیها رسید
ورزشگاه زرد شد!
خبرگزاری فارس: ورزشگاه فولادشهر اصفهان تعداد اندکی از هواداران استقلال را در خود جای داده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، ظرفیت ورزشگاه فولادشهر اصفهان تکمیل شده و جایی برای تماشاگران وجود ندارد. حدود 11 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند و طبق اعلام قبلی تنها 8 درصد ورزشگاه به طرفداران استقلال اختصاص داده شده است.
* با توجه به اینکه از ساعات ابتدایی ظهر امروز ظرفیت ورزشگاه تکمیل شده ترافیک روانی در اطراف ورزشگاه فولادشهر دیده میشود.
* طرفداران سپاهان با پرچمها و پیراهنهای یک دست زرد رنگ فضای خاصی را در ورزشگاه ایجاد کردند.
* با وجود اینکه ساعتی پیش اصفهان باران اندکی به خود دید و شاهد هوای ابری بود اما در فاصله کمتر از 2 ساعت به آغاز بازی هوا آفتابی و بدون وزش باد است.
* تعداد زیادی از طرفداران سپاهان پشت درهای بسته ماندهاند و ماموران نیروهای انتظامی در حال پراکنده کردن آنها هستند.
* مسئولان برگزارکننده بازی جهت جلوگیری از ازدحام جمعیت فاصلهای را به وسیله داربست برای هواداران سپاهان ایجاد کردند.
* یکی از لیدرهای قدیمی سپاهان پس از سالها به ورزشگاه آمده و مشغول هدایت تماشاگران است.
* این دیدار ساعت 20:30 آغاز میشود.
-
ترکیب استقلال و سپاهان مشخص شد
ترکیب استقلال و سپاهان مشخص شد
خبرگزاری فارس: ترکیب تیمهای فوتبال استقلال و سپاهان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال با ترکیب زیر به مصاف سپاهان می رود:
سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، علی حمودی، میثم حسینی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، ساموئل، خسرو حیدری، فریدون زندی و آرش برهانی
کرانچار سرمربی سپاهان نیز ترکیب زیر را انتخاب کرده است:
رحمان احمدی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، مهدی جعفرپور، مهدی کریمیان، جواهیر سوکای ،امید ابراهیمی، هاشم بیک زاده، محرم نویدکیا،جانواریو و سزار
این دیدار ساعت 20:30 در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان ورزشگاه فولادشهر آغاز می شود.
-
بليت بازي استقلال – سپاهان، 30 هزار تومان
بليت بازي استقلال – سپاهان، 30 هزار تومان
بليتهاي بازي امشب استقلال و سپاهان در بازار سياه 25 تا 30 هزار تومان به فروش رسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در حالي که باشگاه سپاهان از چند روز قبل اعلام کرد که فقط 1000 بليت را در اختيار استقلالي ها قرار مي دهد و همچنين بليت فروشي به هيچ عنوان در ورزشگاه فولاد شهر انجام نمي شود اما بليت بازي دو تيم در بازار سياه به قيمت زيادي به فروش مي رسد.
از اصفهان خبر مي رسد که استقلالي هاي زيادي پشت درهاي بسته مانده اند و بدون بليت اجازه ورود به ورزشگاه را ندارند.
همين اتفاق باعث شده تا بازار سياه به راه بيفتد و آنهايي که از هر راهي بليت بازي را تهيه کرده اند اين بليت ها را به قيمت 25 تا 30 هزار تومان بفروشند.
-
حرف هاي بودار طالب لو
حرف هاي بودار طالب لو
دروازه بان سابق تيم فوتبال استقلال از احتمال بازگشتش به جمع آبي پوشان پايتخت مي گويد. احتمالي که با حضور مظلومي و مهدي رحمتي چيزي در حد صفر است مگر آن که قرار باشد در اردوي آبي ها اتفاق تازه اي رخ دهد.
به گزارش جام ، چند سال است که باشگاه پرسپوليس به من پيشنهاد مي دهد اما بايد بگويم که به دليل علاقه زياد به هواداران استقلال و اين تيم به پرسپوليس نمي روم هر چند که هواداران پرسپوليس را دوست دارم. چه پيش از مصدوميت و چه بعد از آن پرسپوليسي ها به من محبت زيادي نشان دادند و بعد از مصدوميتم در بيمارستان و يا از طريق ايميل جوياي احوالم بودند. اين اواخر که پرسپوليس نتايج خوبي نمي گرفت با هواداران اين تيم احساس همدردي مي کردم اما بهتر است به خاطر هواداران دو تيم به پرسپوليس نروم. احتمال بازگشتم به استقلال وجود دارد. فعلا سه تيم سپاهان، استقلال و پرسپوليس درگير ليگ قهرمانان آسيا هستند و منتظر هستم اين مسابقات تمام شود.
اين ها حرف هاي وحيد طالب لو است که در جديدترين مصاحبه اش مطرح کرده و مي توان از آن نکات جالبي استخراج کرد. اول اين که اين نخستين اظهار نظر صريح طالب لو در مورد نرفتن او به پرسپوليس طي روزهاي اخير است. او تا زماني که وضعيت گلر خارجي مشخص نبود هيچگاه از نرفتن به پرسپوليس نگفت و همه چيز را به آينده موکول مي کرد اما حالا مي داند که سرخپوشان گلر خارجي شان را حفظ مي کنند و براي جذب گلر ايراني حاضر به هزينه بالايي نيستند و همين کار را به جايي رسانده که اين اظهار نظر صورت بگيرد.
او از احتمال بازگشت به استقلال مي گويد. احتمالي که با حضور مظلومي و مهدي رحمتي چيزي در حد صفر است مگر آن که قرار باشد در اردوي آبي ها اتفاق تازه اي رخ دهد. فراموش نکرده ايم اين دروازه بان روز 3آذر 90 بعد بازي شاهين و استقلال در ورزشگاه آزادي چه گفت. دروازهبان شاهين در مورد عدم رويارويي با مظلومي پيش از ديدار گفت: «من به هيچ عنوان بلد نيستم ادا در بياورم و هيچ گاه "شو" بازي نميکنم و دوست ندارم چنين کاري انجام دهم. اين کار را انجام دادم که مردم بدانند چه دليلي باعث شد که من از استقلال دور شوم. مدتها برنامهريزيهايي انجام دادند تا من از استقلال دور شوم.»
وي افزود: «به تمام پيشکسوتان استقلال احترام ميگذارم اما مسائلي است که باعث شد از استقلال دور شوم.»
طالبلو گفت: «بازي برابر استقلال سخت بود. استقلال تيم بزرگي است و پتانسيل زيادي دارد. بازي 2 بر صفر باخته را به تساوي کشانديم و در دقايق پاياني و روي يک اتفاق گل سوم را دريافت کرديم. به نظرم تنها هنر استقلال اين است که در اين فصل قهرمان نشود.»
دروازهبان شاهين در پاسخ به اين سؤال که آيا از سرمربي استقلال ناراحت است، گفت: «طبيعي است که ناراحت باشم زيرا با برنامه ريزي باعث دوري من از استقلال شدند. بازي ندادن به موقع من و در ترکيب قرار دادن من زماني که در اوج نبودم يکي از دلايلي بود که باعث شد از استقلال دور شوم زيرا مردم روز بد من را ميديدند.»
وي ادامه داد: «يکي ديگر از دلايلي که ميگويم با برنامه ريزي مرا از استقلال دور کردند، اين بود که مظلومي در ميانههاي فصل در پروازي که از اصفهان به تهران داشت با دروازه بان مد نظر خود صحبت کرد و قول و قرارهاي خود را گذاشت.»
طالبلو در پاسخ به اين سؤال اين دروازه بان مهدي رحمتي بوده گفت: «بله حتما رحمتي بوده؛ من از اين موضوع مطمئن هستم. دوست ندارم گناه ديگران را بشويم زيرا خودم آنقدر گناهکارم اما از اين امر مطمئن هستم.»
طالبلو در مورد بازگشت به استقلال اظهار داشت: «هم اکنون تمام تمرکزم روي شاهين است و نميتوانم در مورد اين موضوع صحبت کنم، شايد مظلومي از من خوشش نميآيد ولي اين رابطه متقابل است.»
حالا مظلومي هست. همان مربي که به زعم طالب لو هنر مي خواست تا استقلال را قهرمان نکند! کسي که خودش گفته بود از همديگر خوششان نمي آيد و اين رابطه متقابلي است. آيا قرار است امير برگردد؟
-
شعار علیه رحمتی و مخالفت afc با درخواست دروازهبان استقلال
شعار علیه رحمتی و مخالفت AFC با درخواست دروازهبان استقلال
خبرگزاری فارس: هواداران تیم فوتبال سپاهان علیه مهدی رحمتی شعار دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که 30 دقیقه به آغاز دیدار دو تیم سپاهان و استقلال باقی مانده کری خاصی بین طرفداران دو تیم به وجود آمده است. هواداران استقلال در حمایت از تیم خود شعارهایی علیه سپاهانی ها سر می دهند و سپاهانی ها هم رفتار متقابلی دارند.
*غلامحسین فرزامی عضو هیئت مدیره استقلال ساعت 16 در هتل استقلالی ها حاضر شد و از آنها خواست با قدرت در زمین حاضر شوند. وی اکنون در جایگاه ویژه حضور دارد.
*مهدی رحمتی و رحمان احمدی ساعت 19:40 همزمان وارد زمین شدند که البته هواداران سپاهان نسبت به رحمتی واکنش نشان دادند. هواداران سپاهان علیه رحمتی شعار دادند و رحمان احمدی را تشویق کردند.
*عزیز محمدی رئیس سابق سازمان لیگ برتر در ورزشگاه حضور دارد.
*با توجه به مخالفت AFC مهدی رحمتی نتوانست در سالروز درگذشت ناصر حجازی پیراهن وی را بپوشد.
* آتیلا حجازی به محض ورود به زمین مورد استقبال طرفداران استقلال قرار گرفت.
*بازیکنان دو تیم استقلال و سپاهان ساعت 19:45 وارد زمین شدند. خسرو حیدری با جانواریو، نویدکیا، سید جلال حسینی و مهدی جعفرپور خوش و بش کرد. وی همچنین برای دقایقی با هاشم بیک زاده به خوش و بش پرداخت.
* علیرضا مرزبان به محض ورود به زمین به سمت هنکه مربی آلمانی آبی پوشان رفت و به او خوشامد گفت. پژمان منتظری نیز برای دقایقی با مرزبان به صحبت پرداخت.
*میشائیل هنکه که از حضور پرشور هواداران به وجد آمده با موبایل خود از هواداران فیلم گرفت.
*حنیف عمران زاده به محض دیدن سید جلال حسینی با وی صحبت کرد و حرکات آنها نشان می داد که در حال کری خوانی برای یکدیگر هستند.
دیدار سپاهان و استقلال ساعت 20:30 در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف هم می روند.
-
برخورد سرد آبیها با مرزبان
پرتاب بطری آب به سمت رحمتی
برخورد سرد آبیها با مرزبان
خبرگزاری فارس: هواداران سپاهان به سمت مهدی رحمتی بطری آب پرتاب کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران سپاهان از شعار دادن علیه مهدی رحمتی دست بردار نبودند و وقتی دروازه بان استقلال به سمت دروازه رفت سپاهانی ها علیه وی بار دیگر شعار دادند و حتی بطری آب هم به سمت وی پرتاب کردند که بطری به تور دروازه برخورد کرد. در این هنگام مسئول تدارکات سپاهان به سمت هواداران دوید و از آنها خواست بطری آب پرتاب نکنند و شعار ندهند. سید صالحی مهاجم سپاهان نیز از هواداران خواست علیه رحمتی شعار ندهند.
*کرانچار و مرزبان به سمت نیمکت استقلال رفتند که کادرفنی آبی پوشان برخورد سردی با مرزبان داشتند اما پورحیدری با مربی سپاهان صحبت کرد.
*سید صالحی، جعفرپور، بیک زاده و سید جلال حسینی به سمت نیمکت استقلال رفتند. از طرف استقلال هم حمید عزیززاده به سمت نیمکت سپاهان رفت.
* تماشاگران استقلال با شعار "رحمتی حجازی" دروازه بان خود را تشویق کردند.
*در ابتدای مسابقه بین سید جلال حسینی و آرش برهانی درگیری پیش آمد. مدافع سپاهان معتقد بود برهانی به عمد روی او خطا کرده و بادی کارت زرد می گرفت.
*سعید آذری مدیرعامل سابق ذوبآهن در ورزشگاه حضور دارد.
* به دلیل نشناختن فرزامی عضو هیئت مدیره استقلال توسط ماموران حراست وی با دشواری توانست به جایگاه ویژه ورزشگاه راه پیدا کند.
*احمد رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره استقلال پس از دقایقی از شروع بازی در ورزشگاه حضور پیدا کرد. او به محض دیدن رحیمی مدیرعامل سپاهان با وی خوش و بش کرد.
*هواداران سپاهان به دلیل ناراحتی یکی از خبرنگاران از گل سپاهان از دست وی عصبانی شدند و با مشت به شیشه های جایگاه خبرنگاران می کوبیدند.
* جایگاه ویژه به قدری شلوغ است که عده ای جا برای نشستن ندارند.
این بازی تا دقیقه 25 با گل سزار یک بر صفر به سود سپاهان در جریان است.
-
درگیری رحمتی و مظلومی
درگیری رحمتی و مظلومی
دروازهبان استقلال خواهان تعویض خود شد
خبرگزاری فارس: بین دروازهبان و سرمربی استقلال درگیری لفظی پیش آمد.
به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که استقلال با نتیجه 2 بر صفر از سپاهان عقب افتاده بود مظلومی تصمیم گرفت تعویض کند. مهدی رحمتی که متوجه چنین تصمیمی شد از سرمربی تیم خود خواست تعویض نکند چرا که روحیه تیم پایین می آید اما مظلومی تصمیم خود را گرفته بود. همین مسئله باعث ناراحتی شدید رحمتی شد و در شرایطی که می خواست کنار زمین برود تا بگوید وی را تعویض کند؛ عمران زاده، منتظری و تیموریان جلوی رحمتی را گرفتند تا آرام شود. این اتفاقات در حالی رخ می داد که هواداران سپاهان به شدت علیه رحمتی شعار می دادند و او را هو می کردند.
-
پیروزی سپاهان برابر استقلال در نیمه اول
پیروزی سپاهان برابر استقلال در نیمه اول
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال سپاهان اصفهان در نیمه اول استقلال را شکست داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیمهای سپاهان و استقلال در چارچوب مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20:30 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد که نیمه اول با نتیجه 2 بر صفر به سود سپاهان به پایان رسید. سزار در دقیقه 8 و محسن بنگر در دقیقه 35 برای سپاهان گلزنی کردند.
استقلال در نیمه اول بازی سردرگم و ضعیفی را به نمایش گذاشت و سپاهان تیم برتر میدان بود و حملات زیاد و با برنامهای را روی دروازه استقلال انجام داد.
پرویز مظلومی در دقیقه 40 علی حمودی را از زمین بیرون کشید و به جای او یرکوویچ را به میدان فرستاد تا بلکه با حضور یک مهاجم دیگر شرایط استقلال بهتر شود و این تیم تهاجمیتر بازی کند که این تعویض هم کمکی به استقلال در نیمه اول نکرد.
کیم دونگ جی داور کرهای بازی به حنیف عمرانزاده از استقلال و محرم نویدکیا از سپاهان کارت زرد نشان داد.
برنده این دیدار به جمع هشت تیم برتر آسیا صعود میکند. مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا شهریور و مهر ماه سال جاری برگزار میشود.
در دیگر دیدار مرحله یک هشتم نهایی الجزیره امارات میزبان تیم الاهلی عربستان است که نیمه اول آن بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
-
درگیری مهدی رحمتی با مرزبان
درگیری مهدی رحمتی با مرزبان
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال استقلال با مربی سپاهان درگیری لفظی پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی که از شعارهای داده شده علیه خود ناراحت بود در پایان نیمه اول و در شرایطی که مرزبان مربی سپاهان به هواداران این تیم می گفت علیه رحمتی شعار ندهید، به سمت مربی سپاهان رفت و به او گفت همه این شعارها زیر سر اوست. رحمتی در حالی که به شدت علیه مرزبان موضع گرفته بود با وساطت همتیم هایی خود به سمت رختکن رفت.
* هواداران سپاهان یک صدا علیه مهدی رحمتی شعار می دادند.
* پس از به ثمر رسیدن گل دوم سپاهان مسئولان اداره تربیت بدنی استان اصفهان که کنار رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره استقلال در جایگاه ویژه نشسته بودند خوشحالی کردند و از جای خود بلند شدند و برای هواداران سپاهان هم دست زدند. این در حالی بود که رسولی نژاد از نتیجه ناراحت بود و فقط اطرافیان خود را تماشا می کرد.
* طرفداران تیم سپاهان به سبک تیم های عربی تیم خود را تشویق می کردند.
* رحیمی مدیرعامل سپاهان در جایگاه خبرنگاران حاضر شد و به آنها خسته نباشید گفت.
-
سپاهان در زمین هم استقلال را برد!
خاموشی کهکشان آبی در آسیا
سپاهان در زمین هم استقلال را برد!
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال سپاهان اصفهان با برتری برابر استقلال به جمع 8 تیم برتر آسیا راه یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیمهای سپاهان و استقلال در چارچوب مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20:30 در ورزشگاه فولادشهر و در حضور 12 هزار سیصد و پنجاه و یک نفر (طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه)اصفهان آغاز شد و با نتیجه 2 بر صفر به سود سپاهان به پایان رسید. سزار در دقیقه 8 و محسن بنگر در دقیقه 35 برای سپاهان گلزنی کردند.
از این بازی به عنوان سوپر جام هم یاد میشد مسابقهای که سپاهان قهرمان لیگ برتر به مصاف قهرمان جام حذفی رفت.
بازیکنان و مربیان دو تیم قبل از بازی با مصاحبههایشان برای هم کری زیادی خواندند، حتی پرویز مظلومی سرمربی استقلال گفته بود در زمین بازی جواب توهینهای سپاهانیها را خواهد داد ولی در نهایت استقلال که در این فصل لقب کهکشانی داشت در آسیا نتوانست توفیقی به دست بیاورد و کهکشان آبی در آسیا خاموش شد و سپاهان به جمع 8 تیم برتر آسیا رسید.
مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا شهریور و مهر ماه سال جاری برگزار میشود.
کیم دونگ جی داور کرهای بازی به حنیف عمرانزاده، ساموئل و تیموریان از استقلال و محرم نویدکیا از سپاهان کارت زرد نشان داد.
در دیگر دیدار مرحله یک هشتم نهایی الجزیره امارات میزبان تیم الاهلی عربستان است که آن بازی در 90 دقیقه با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید و بازی به وقت اضافه کشیده شد.
ترکیب سپاهان:
رحمان احمدی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، مهدی جعفرپور، مهدی کریمیان، امید ابراهیمی، هاشم بیکزاده، محرم نویدکیا( از دقیقه 75 احمد جمشیدیان، جانواریو، جواهیر سوکای( از دقیقه 61 سید مهدی سیدصالحی) و سزار( از دقیقه 81 حسین پاپی)
سرمربی: زلاتکو کرانچار
ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، علی حمودی( از دقیقه 40 یرکوویچ)، میثم حسینی( از دقیقه 69 محسن یوسفی)، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، ساموئل، خسرو حیدری، فریدون زندی( از دقیقه 80 میلاد میداودی) و آرش برهانی
سرمربی: پرویز مظلومی
-
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال 1
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال 1
ليدرهاي استقلال موفق نشدند وارد ورزشگاه فولادشهر شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ليدرهاي تيم استقلال که براي حضور در ورزشگاه فولاد شهر قصد داشتند وارد ورزشگاه شوند با ممانعت ماموران حراست ورزشگاه روبرو شدند.
اين ليدرها براي اينکه بتوانند به ورزشگاه راه پيدا کنند به هتل کوثر محل اقامت تيم استقلال رفتند تا بلکه بتوانند همراه تيم وارد ورزشگاه شوند.
ديدار سپاهان و استقلال ساعت 20:30 در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار مي شود. ورزشگاه فولاد شهر با ظرفيت 11 هزار نفر هم اکنون پر شده است.
-
حاشيه استقلال و سپاهان2
حاشيه استقلال و سپاهان2
مربي تيم فوتبال سپاهان براي تحريک هواداران حرکات عجيبي انجام ميداد.
در حالي که هواداران استقلال قصد داشتند در قسمت شمالي ورزشگاه که صندلي نيز وجود ندارد مستقر شوند و حتي تعدادي از آنها اين کار را انجام دادند اما به يک باره شرايط تغيير کرد و اين هواداران از آنجا بيرون رانده و هواداران سپاهان جانشين آنها شدند.
* زلاتکو کرانچار سرمربي سپاهان ساعت 19:05 وارد زمين شد و براي هواداران زردپوش تيمش دست تکان داد. دقايقي بعد عليرضا مرزبان مربي تيم سپاهان نيز وارد زمين شد و حرکاتي را انجام مي داد که همه را به ياد ناصر ابراهيمي مي انداخت. مرزبان با حرکات خاص و حرکات دست خود از هواداران مي خواست تحرک داشته باشند و همين حرکات باعث شد تماشاگران عليه سرمربي تيم استقلال شعار داده و به کري خواندن مرزبان و مظلومي اشاره مي کردند.
*محسن بنگر با گرمکن تيم سپاهان وارد زمين و به استقبال طرفداران تيمش مواجه شد.
*اسکوربورد ورزشگاه در حال پخش تصاويري از بازي هاي بارسلونا و حرکات نمايشي بازيکنان فوتبال است. ساعت اسکوربورد ورزشگاه کار نمي کند.
*علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال که بعد از ظهر امروز به اصفهان رسيده بود در اردوي تيمش حاضر شد و مورد استقبال هواداراني که مقابل هتل کوثر تجمع کرده بودند قرار گرفت.
*غلامرضا بهروان، مجيد بصيرت و تعدادي از مسئولان ورزشي اصفهان در جايگاه ويژه حضور دارد.
*هواداران سپاهان در حمايت از رحمان احمدي به او لقب عقاب آسيا مي دادند که در همين بين اسکوربورد ورزشگاه هم تصاويري از بازي هاي ذوب آهن و سپاهان را در ليگ قهرمانان آسيا نشان مي داد.
اين ديدار ساعت 20:30 در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا آغاز مي شود.
-
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال3
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال3
هواداران تيم فوتبال سپاهان عليه مهدي رحمتي شعار دادند.
درحالي که 30 دقيقه به آغاز ديدار دو تيم سپاهان و استقلال باقي مانده کري خاصي بين طرفداران دو تيم به وجود آمده است. هواداران استقلال در حمايت از تيم خود شعارهايي عليه سپاهاني ها سر مي دهند و سپاهاني ها هم رفتار متقابلي دارند.
*غلامحسين فرزامي عضو هيئت مديره استقلال ساعت 16 در هتل استقلالي ها حاضر شد و از آنها خواست با قدرت در زمين حاضر شوند. وي اکنون در جايگاه ويژه حضور دارد.
*مهدي رحمتي و رحمان احمدي ساعت 19:40 همزمان وارد زمين شدند که البته هواداران سپاهان نسبت به رحمتي واکنش نشان دادند. هواداران سپاهان عليه رحمتي شعار دادند و رحمان احمدي را تشويق کردند.
*عزيز محمدي رئيس سابق سازمان ليگ برتر در ورزشگاه حضور دارد.
*با توجه به مخالفت AFC مهدي رحمتي نتوانست در سالروز درگذشت ناصر حجازي پيراهن وي را بپوشد.
* آتيلا حجازي به محض ورود به زمين مورد استقبال طرفداران استقلال قرار گرفت.
*بازيکنان دو تيم استقلال و سپاهان ساعت 19:45 وارد زمين شدند. خسرو حيدري با جانواريو، نويدکيا، سيد جلال حسيني و مهدي جعفرپور خوش و بش کرد. وي همچنين براي دقايقي با هاشم بيک زاده به خوش و بش پرداخت.
* عليرضا مرزبان به محض ورود به زمين به سمت هنکه مربي آلماني آبي پوشان رفت و به او خوشامد گفت. پژمان منتظري نيز براي دقايقي با مرزبان به صحبت پرداخت.
*ميشائيل هنکه که از حضور پرشور هواداران به وجد آمده با موبايل خود از هواداران فيلم گرفت.
*حنيف عمران زاده به محض ديدن سيد جلال حسيني با وي صحبت کرد و حرکات آنها نشان مي داد که در حال کري خواني براي يکديگر هستند.
-
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال4
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال4
هواداران سپاهان به سمت مهدي رحمتي بطري آب پرتاب کردند.
هواداران سپاهان از شعار دادن عليه مهدي رحمتي دست بردار نبودند و وقتي دروازه بان استقلال به سمت دروازه رفت سپاهاني ها عليه وي بار ديگر شعار دادند و حتي بطري آب هم به سمت وي پرتاب کردند که بطري به تور دروازه برخورد کرد. در اين هنگام مسئول تدارکات سپاهان به سمت هواداران دويد و از آنها خواست بطري آب پرتاب نکنند و شعار ندهند. سيد صالحي مهاجم سپاهان نيز از هواداران خواست عليه رحمتي شعار ندهند.
*کرانچار و مرزبان به سمت نيمکت استقلال رفتند که کادرفني آبي پوشان برخورد سردي با مرزبان داشتند اما پورحيدري با مربي سپاهان صحبت کرد.
*سيد صالحي، جعفرپور، بيک زاده و سيد جلال حسيني به سمت نيمکت استقلال رفتند. از طرف استقلال هم حميد عزيززاده به سمت نيمکت سپاهان رفت.
* تماشاگران استقلال با شعار "رحمتي حجازي" دروازه بان خود را تشويق کردند.
*در ابتداي مسابقه بين سيد جلال حسيني و آرش برهاني درگيري پيش آمد. مدافع سپاهان معتقد بود برهاني به عمد روي او خطا کرده و بادي کارت زرد مي گرفت.
*سعيد آذري مديرعامل سابق ذوبآهن در ورزشگاه حضور دارد.
* به دليل نشناختن فرزامي عضو هيئت مديره استقلال توسط ماموران حراست وي با دشواري توانست به جايگاه ويژه ورزشگاه راه پيدا کند.
*احمد رسولي نژاد رئيس هيئت مديره استقلال پس از دقايقي از شروع بازي در ورزشگاه حضور پيدا کرد. او به محض ديدن رحيمي مديرعامل سپاهان با وي خوش و بش کرد.
*هواداران سپاهان به دليل ناراحتي يکي از خبرنگاران از گل سپاهان از دست وي عصباني شدند و با مشت به شيشه هاي جايگاه خبرنگاران مي کوبيدند.
* جايگاه ويژه به قدري شلوغ است که عده اي جا براي نشستن ندارند.
اين بازي تا دقيقه 25 با گل سزار يک بر صفر به سود سپاهان در جريان است.
-
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال5
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال5
بين دروازهبان و سرمربي استقلال درگيري لفظي پيش آمد.
درحالي که استقلال با نتيجه 2 بر صفر از سپاهان عقب افتاده بود مظلومي تصميم گرفت تعويض کند. مهدي رحمتي که متوجه چنين تصميمي شد از سرمربي تيم خود خواست تعويض نکند چرا که روحيه تيم پايين مي آيد اما مظلومي تصميم خود را گرفته بود. همين مسئله باعث ناراحتي شديد رحمتي شد و در شرايطي که مي خواست کنار زمين برود تا بگويد وي را تعويض کند؛ عمران زاده، منتظري و تيموريان جلوي رحمتي را گرفتند تا آرام شود. اين اتفاقات در حالي رخ مي داد که هواداران سپاهان به شدت عليه رحمتي شعار مي دادند و او را هو مي کردند.
-
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال6
حاشيه ديدار سپاهان و استقلال6
دروازهبان تيم فوتبال استقلال با مربي سپاهان درگيري لفظي پيدا کرد.
مهدي رحمتي که از شعارهاي داده شده عليه خود ناراحت بود در پايان نيمه اول و در شرايطي که مرزبان مربي سپاهان به هواداران اين تيم مي گفت عليه رحمتي شعار ندهيد، به سمت مربي سپاهان رفت و به او گفت همه اين شعارها زير سر اوست. رحمتي در حالي که به شدت عليه مرزبان موضع گرفته بود با وساطت همتيم هايي خود به سمت رختکن رفت.
* هواداران سپاهان يک صدا عليه مهدي رحمتي شعار مي دادند.
* پس از به ثمر رسيدن گل دوم سپاهان مسئولان اداره تربيت بدني استان اصفهان که کنار رسولي نژاد رئيس هيئت مديره استقلال در جايگاه ويژه نشسته بودند خوشحالي کردند و از جاي خود بلند شدند و براي هواداران سپاهان هم دست زدند. اين در حالي بود که رسولي نژاد از نتيجه ناراحت بود و فقط اطرافيان خود را تماشا مي کرد.
* طرفداران تيم سپاهان به سبک تيم هاي عربي تيم خود را تشويق مي کردند.
* رحيمي مديرعامل سپاهان در جايگاه خبرنگاران حاضر شد و به آنها خسته نباشيد گفت.
-
فتحاللهزاده با ناراحتی ورزشگاه را ترک کرد
فتحاللهزاده با ناراحتی ورزشگاه را ترک کرد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال با خبرنگاران مصاحبه نکرد و با ناراحتی از ورزشگاه خارج شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از پایان بازی سپاهان و استقلال که منجر به حذف آبی پوشان شد خبرنگاران قصد داشتند با علی فتح الله زاده صحبت کنند اما به دلیل ناراحتی زیاد، وی به خبرنگاران گفت فعلا قصد مصاحبه ندارد.
وی از دقیقه 85 به بعد در اتاقی که مخصوص پخش مستقیم بود بازی را تماشا کرد.
فتح الله زاده به همراه عزیز محمدی ورزشگاه را ترک کرد. رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال هم در ابتدای نیمه دوم ورزشگاه را ترک کرده بود.
-
شعار هواداران استقلال علیه جباری، پورحیدری و مظلومی
شعار هواداران استقلال علیه جباری، پورحیدری و مظلومی
خبرگزاری فارس: هواداران استقلال علیه سرپرست، سرمربی و کاپیتان استقلال شعار دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از شکست 2 بر صفر استقلال برابر سپاهان شماری از هواداران این تیم علیه مجتبی جباری شعار سر دادند و میگفتند بازیکن پولکی نمیخواهیم.
* هواداران ناراضی استقلال علیه منصور پورحیدری سرپرست تیم هم شعار دادند و خواهان جدایی او از استقلال شدند.
* استقلالیها همچنین پرویز مظلومی را مربی ترسو دانستند و خواهان جدایی او از استقلال شدند.
* برخی از بازیکنان استقلال در میکس زون در حال مصاحبه بودند که شعارهای هواداران استقلال را شنیدند و جباری هم نسبت به این شعارها واکنش نشان داد.