سلام من میهمان جدید برنامه هستم انشاا... ما کلاس های خصوصی برگزار خواهیم کرد باعنوان روزه گرفتن بدون گشنگی و تشنگی 100% تضمینی هرکی خواست بگه شماره حساب رو بدم پول رو واریزکنه کلاسا رو شروع کنیمki::ki::ki::ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میهمان جدید برنامه هستم انشاا... ما کلاس های خصوصی برگزار خواهیم کرد باعنوان روزه گرفتن بدون گشنگی و تشنگی 100% تضمینی هرکی خواست بگه شماره حساب رو بدم پول رو واریزکنه کلاسا رو شروع کنیمki::ki::ki::ki::
با عرض سلام خدمت دوست گرامی که به ما پیامک دادن ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم گرسنگی رو میشه تحمل کرد اما تشنگی رو نه :-ang
عزیزم تو سحری هندوانه بخور تا تشنه نشی :yes:
واسه گرسنگی هم نمیدونم ( خو غذا زیاد بخور ki:: )
شما عزیزان رو به خدا میسپارم
حاج آقا من يه سواله ديگه واسم پيش اومده،مگه نه اينكه،انسان در اين دنيا مسافري بيش نيست؟!و روزه هم بر مسافر واجب نيست؟!پس ميشه من روزه نگيرم!!!!!:mage mishe::hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تشكر از برنامه تون
وقتشو بيشتر كنيد ممنون.....
من نميدونم چرا نه تشنه ميشم و نه گرسنه چرا ؟!
دوپينگ تر هم ميشم ....
حالا كارشناسا چي ميگن؟
ببخشید برنامتون خیلی دیروقت هست
بچه ها نمیتونن ببیننki::
فقط یه سوال داشتم
تکرار برنامتون ساعت چند پخش میشهheee::
به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحال میشم میبینم که مخاطبین برنامه ما دارن زیاد میشن
آقا چشم تو پیام بازرگانی ها واسه کلاس شما هم تبلیغ میکنیم
موفق باشیدki::
حرف شما کاملا متین است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از لحاظ وقت که وقت برنامه که خوبه اما با عزیزان بچه های بالا صحبت میکنیم تا وقت برنامه رو زیاد کنن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما چون نه تشنه میشی نه گشنه پس باید دو روز رو بدون سحری و افطار روزه بگیری ki::
اگه بازم گشنه و تشنه نشدی روز سوم رو هم هیچی نخور و .... تا وقتی که گشنه و تشنه بشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله میدونم اما چیکار کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه ها زیادن و صدا و سیما به ما وقت کمی داده
فعلا برنامه تکرار نداره اما صحبت میکنیم با مسئولین تا تکرار رو هم بزارن برای این برنامه ki::
نظرات و انتقادات خود را با شماره ی 20297 در میان بگذاریدki:::nishkhand:heee::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفهمیدی این کی بود بهت اس ام اس میداد؟
مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شمارمو از رسول گرفتی حتما
اینجا پست نده راجب پیامک ها
بیا پیغام های بازدید کننده و بگو شمارمو از کی گرفتی ؟ki::
نه داداش...شما همين جا بگو...چه معني داره آدم تو جمع در پروفايلي(گوشي)حرف بزنه؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]