[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمجيد سرمربي بارسا از مهاجم آرژانتيني
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اعتقاد دارد مهاجم آرژانتيني تيمش در راه تبديل شدن به بهترين بازيکن تمام ادوار تاريخ فوتبال قرار دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيتو ويلانووا سرمربي بارسلونا اسپانيا که در اين فصل جايگزين پپ گوارديولا شده است اعتقاد دارد ليونل مسي در راه تبديل شده به بهترين بازيکن تمام ادوار تاريخ فوتبال جهان قرار دارد.
به گزارش فارس،ساندرو روسل رئيس باشگاه کاتالانها روز گذشته اعلام کرده بود که بارسلونا به دنبال فراهم کردن شرايطي براي تمديد قرارداد با ليونل مسي است که در حال حاضر تا سال 2016 با آبي و اناريها قرارداد دارد.
بر اين اساس ويلانووا هم تاکيد کرده است که حفظ بازيکنان بزرگ بارسا به همراه مهاجم 25 ساله آرژانتني از برنامههاي قابل پيشبيني بارسلونا و اولويت اين تيم است.
تيتو ويلانووا در اينباره گفت: ليونل مسي در حال حاضر بهترين بازيکن جهان است.
مربي 44 ساله بارسا افزود: شايد او تا به حال به عنوان بهترين بازيکن تاريخ فوتبال شناخته نشده باشد؛ اما در اين راه قرار دارد و در آينده ميتواند بهترين بازيکن تاريخ تمام ادوار فوتبال جهان لقب بگيرد. مسي بازيکني است که شايد دوباره در فوتبال نتوانيم مانند او را ببينيم.
این مهاجم جوان توجه چندین باشگاه را جلب کرده اما انتظار نمیرود با جایی جز بارسلونا قرارداد امضا کند.
سایت گل _ کریستین تییو گفته ایجنت او در حال مذاکره با بارسلونا بر سر قراردادی جدید و بهتر است.
قرارداد فعلی این مهاجم چندپسته در تابستان 2013 به پایان میرسد. او مورد توجه چند باشگاه خارجی است اما بعید است از نوکمپ برود و قرارداد جدید او در راه است.
تییو به مارکا گفته: «تمدید قرارداد عالی پیش میرود. بارسا با ایجنت من در مذاکره است و امیدوارم هر چه سریعتر به قرارداد برسیم.»
این مهاجم 21 ساله در آکادمی جوانان بارسلونا پرورش یافته و در نوامبر 2011 اولین بازی رسمی خود را برای تیم اصلی انجام داد.
او تبدیل به عضوی کلیدی در تیم کاتالان شده است.
مربی سلسائو میگوید بارسا محک فوتبال امروز است.
سایت گل – مانو منزس، مربی برزیل گفته بارسلونا فوتبال را در سالهای اخیر تغییر داده است.
منزس بهویژه از نوآوریهای تاکتیکی بارسا تحت تاثیر قرار گرفته. او میگوید آنها میتوانند صرف نظر از سیستمی که انتخاب میکنند حاکم بازیها شوند.
منزس میگوید: «اگر به بارسلونا بنگرید، آنها در سالهای اخیر به تمامی روشها بازی کردهاند و تمامی آرایشهای تاکتیکی را آزمودهاند.
آنها کارهایی کردهاند که باعث میشود به خود بگویید: غیرممکن است بتوانند این کار را بکنند. از نظر تاکتیکی چنین چیزی امکانپذیر نیست.
به علاوه، تیم آنها به سطح بالایی از برتری رسیدهاند. این تنها با داشتن چنین بازیکنانی ممکن است.
در فوتبال تیمهای برنده همواره اثر خود را به جا میگذارند و در طول مدتزمانی مشخص اثرگذار هستند. آنها را الگوی دیگر تیمها میدانند. بارسلونا کاری کرده که رفتار دیگر تیمها تغییر کند.»
خلاصه ی صحبتهای دیروز پپ در مکزیک :
من خوش شانسم که بارسلونایی هستم که کیفیتی از انسانیت در جمع ما جاریست.من عشق زیادی به کاتالونیا دارم،از زبان والدینم ما یک کشور کوچک هستیم.
مسی بهترین بازیکنی است که من تا بحال دیدم،برای همه احترام قائلم اما مسی بهترین است.او تکرار و تکرارهای هر چیز جدیدی است.
هر چیزی که راجع به مسی بگویم کافی نخواهد بود،او هر روز بهتر میشود.او دوست دارد بازی کند و برنده شود.
نمیدانم چه زمانی مجددا مربیگری خواهم کرد.اگر احساس کنم به این کار علاقه مند هستم،برمیگردم.در این لحظه علاقه ای به این کار ندارم.
من هرگز اینطور فکر نمیکردم که برای همیشه مربی بارسا باشم.من برای یک چرخه ی زمانی آنجا بودم و دوران خوبی را داشتم.