پاسخ : ♥♥آنالیز و گفتگوی حرفه ای کهکشانی قوهای سپید مادرید♥♥
با فروش تمامه بازيكنايي كه اعلام شده موافقم و ميشد آربلوا رو هم به اين ليست اضافه كرد دي ماريا بازيكن خوبيه منتها بيل خيلي خيلي بهتر از اونه در مورد په په هم كه هم سنش زياده هم ديگه اون بازده گذشته رو نداره و كند شده ميشه يه بازيكن جوون و آينده دار تو اون پست بياريم
به نظرم اگه به جای هیگی کاوانی رو بیاریم خیلی خوبه
کاوانی فوق العادس
په په به نظرم بهتره بره
با فروش آدان و کوئنترائو هم موافقم
دیماریا هم آینده داره من دوس دارم بمونه
کاکا هم اگه آنجلوتی بیاد رئال بهش بیشتر از اینا بازی میرسه و میتونه به روزهای اوجش برگرده
به نظر من واران میتونه جایگزین خوبی برای په په باشه
سمت چپ هم اگه مارسلو از مصدومیت رها بشه خوب میتونه با رونالدو مچ شه پس کونترائو میتونه ذخیره خوبی باشه
با فروش آدان 200% موافقم
ولی دی ماریا میتونه تعوضی خیلی خوبی برای بیل باشه
درباره مهاجم نوک هم باید 1 مهاجم 100% تموم کننده بخره
البته نمیگم بنزما و هیگواین بدن. 1 کوچولو افت کردن
فك نكنم دي ماريا رو نيمكت بشينه پس بهتره بره منم با خريد كاواني موافقم
"خوشحالی مادریدیسموها از اروپایی شدن چلسی "
دیروز تقریبا همه رئالی ها طرفدار چلسی بودند . به خاطر تورس ، به خاطر ماتا ، به خاطر بنیتز . چه خوب است که آبی ها فصل بعد در چمپیونزلیگ باشند . لز طرفی این باعث رفتن مورینیو می شود . طبیعتا بسیاری از رئالی ها برای مورینیو در چلسی آرزوی موفقیت نخواهند کرد اما استقبال خوبی در آن جا از او به عمل می اید . هواداران پرشور در لندن مدتهاست که برایش پیغام می فرستند و می خواهند او را داشته باشند ف پس می توانند که لیاقت او را داشته باشند .
اما مورینیو آن طور که می گوید هم قرار نیست با استقبال مطبوعات انگلیس مواجه شود . مربی پرتغالی از همان روز اول با مطبوعات اسپانیا مشکل داشت و حالا کلمه نفرت داشتن از خودش را هم در موردشان به کار می برد . اما کاملا اشتباه می کند . حیف که حافظه اش ضعیف است و برخوردهایش با همین مطبوعات انگلیس یادش نیست . حالا باید دید که مورینیو در استمفورد بریج چه خواهد کرد . قبلا آبراموویچ همه جوره پشت او بود اما احتمالا حالا ماجرا فرق خواهد داشت .
مارسلو 25 ساله شد
مارسلو ، کاپیتان سوم رئال مادرید امروز 25 ساله شد . بازیکنی که از فصل 07-2006 به رئال ملحق شده بود ، حالا و در یکی از بدترین فصل های دوران فوتبالش به علت مصدومیت های متمادی ، 25 سالگی خود را جشن گرفت .
این بازیکن که اولین بازیش برای رئال را در روز 7 ژانویه 2007 مقابل دپورتیوو داشت ، امیدوار است که بتواند فصل بعد با رهایی از کمند مصدومیت ها دوباره به خودش بیاید .
آنجلوتی :" فکر می کنم که در پی اس جی بمانم "
در شبی که پی اس جی توانست که قهرمان لیگ فرانسه شود ، کارلو آنجلوتی تاکید کرد :" فکر می کنم که در پاریسن ژرمن بمانم . "
مربی ایتالیایی اصلی ترین گزینه پرز برای گرفتن جای خوزه مورینیو در رئال مادرید بود اما به نظر می رسد که آنجلوتی پس از صحبت های اخیرش که درها را به روی جدا شدن از باشگاه پاریسی گشوده بود ، حالا می گوید که می خواهد در پی اس جی بماند .
آنجلوتی گفت :" یک جام بزرگ را با یک تیم بزرگ بردم . لایق این جام بودیم . خوب کار کردیم و خوشحال هستیم . می خواهم بمانم . "
دنی آلوس :" دوست ندارم مورینیو از رئال برود "
دنی آلوس ، مدافع برزیلی بارسلونا در مورد احتمال رفتن خوزه مورینیو از رئال مادرید گفت :" دنیای خبرنگاری یکی از سرتیتر های خود را از دست می دهد . دوست ندارم که برود چرا که رقابت همیشه خوب است . "
وی افزود :" بازی اسپانیول و رئال را ندیدم چرا که داشتم بازی پورتو - بنفیکا را تماشا می کردم . خیلی وقت بود که لالیگا تمام شده بود . ما یک برگ دیگر از تاریخ را رقم زدیم . "
و در مورد نیمار گفت :" از نظرم خبر دارید اما این مربوط به من نیست . اگر من پول داشتم ، خودم شخصا او را خریده بودم . "
گرانرو :" در انگلیس همه از مورینیو حرف می زنند "
استبان گرانرو ، هافبک رئال در مصاحبه با اس در مورد بازگشت احتمالی مورینیو به لیگ انگلیس صحبت کرد . وی گفت :" در انگلیس حرف از بازگشت مورینیو زیاد است . باید دید که چه می شود . او مربی ایست که توجهات زیادی ار به خود جلب می کند و هیچ کس را بی تفاوت نمی گذارد . سه سال در رئال خیلی خوب کار کرد . در صورت بازگشتش به لیگ انگلیس رقابت زیادی به وجود می اید چرا که مربی بزرگی است . "
گرانرو در مورد مسئله کاسیاس نیز گفت :" سخت است که بتوان از بیرون نظر داد اما طبیعتا یک مشکلی وجود دارد . ایکر را خیلی خوب می شناسم ، بهترین دروازه بان دنیاست . کاپیتان تیم ملی اسپانیا و یک سمبل برای رئالی است . اما من مربی نیستم و نمی خواهم در این شرایط دخالت کنم . دیگو لوپز هم عملکرد خوبی داشته و خیلی حرفه ای تمرین کرده است . "
دستمزد پیشنهادی به نیمار ، به اندازه دستمزد فعلی کریستیانو
این روزها دوباره بحث پیوستن نیمار به رئال مادرید داغ شده است . حالا گفته می شود که رئال حاضر است که در ازای قراردادی شش ساله به وی سالانه 10 میلیون یورو بپردازد ، یعنی به اندازه دستمزد فعلی کریستیانو . در حال حاضر ستاره پرتغالی در کنار کاکا بیشترین دستمزد را در رئال می گیرند .
در حقیقت بارسا در سال 2011 پیشنهاد چنین دستمزدی را به نیمار داده بود و رئال نیز نمی خواهد که عقب بکشد . نیمار در حال حاضر در سانتوس در حدود سالانه 12 میلیون یورو درآمد دارد که فقط 2 میلیون از آن به خاطر دستمزدی است که از سانتوس می گیرد . باقی آن به خاطر دریافت 90 درصد از حق تبلیغاتش است . بازین 21 ساله با ده کانی تبلیغاتی مختلف همچون نایک ، ردبول ، پاناسونیک ، بانک سانتاندر و فولکس واگن قرارداد دارد .
بر طبق قرارداد جدید ، از دستمزد سالانه نیمار چیزی کم نمی شود و رئال نیز با توجه به این که 50 درصد از حق تبلیغات بازیکن را دریافت خواهد کرد ، می تواند که تا حدی پول دستمزد وی را جور کند .
در قراردادهای تبلیغاتی نیمار ذکر شده که اگر این بازیکن به رئال یا باشگاه های بزرگ دیگر بپیوندد ، دستمزد حاصله از تبلیغات افزایش می یابند . بدین ترتیب فلورنتینو که ذهن اقتصادی دارد می داند که خرید نیمار می تواند که از نظر مالی سودرسان تر از بیل باشد و از طرفی با این خرید می شود که پوز راسل و همکارانش را به خاک مالید .
بارسا در حال حاضر برای وی بیش از 30 میلیون یورو نمی پردازد و تا دسامبر آینده منتظرش می ماند . رقم فسخ قرارداد وی 70 میلیون یوروست . رئال حاضر نیست که این مبلغ را به طور کامل بپردازد اما دارد در موردش فکر می کند .
معلومه همه رئالی ها از خوزه دل پری دارن مخصوصا اسپانیایی ها! منم شخصا دوس دارم به تیم مورینیو بخوریم و قدرتمونو نشونش بدیم.
مارسلو جان جات در تیم خالیه ، امیدوارم فصل بعد به ترکیب برگردی و برامون روبرتو کارلوس باشی تولدتم مبارک.
آنجلوتی هم که نمیاد!. بهتر که نمیاد من شخصا نظرم روی یوآخیم لو هاینکس و ونگر هست.
و به اگه نیمار بخواد بیاد آیا واقعا در حده رونالدو هست که بخواد هم اندازه رونالدو دستمزد بگیره؟ من مخالفم
نقل قول:
معلومه همه رئالی ها از خوزه دل پری دارن مخصوصا اسپانیایی ها! منم شخصا دوس دارم به تیم مورینیو بخوریم و قدرتمونو نشونش بدیم.
مارسلو جان جات در تیم خالیه ، امیدوارم فصل بعد به ترکیب برگردی و برامون روبرتو کارلوس باشی تولدتم مبارک.
آنجلوتی هم که نمیاد!. بهتر که نمیاد من شخصا نظرم روی یوآخیم لو هاینکس و ونگر هست.
و به اگه نیمار بخواد بیاد آیا واقعا در حده رونالدو هست که بخواد هم اندازه رونالدو دستمزد بگیره؟ من مخالفم
بیشتر بازی هایی که از نیمار دیدم فقط روی کار های تک نفر تکیه داره فقط تک روی میکنه در خدمت تیم نیست ...
اخرشم توپ رو لو میده ..
ولی در کل تکنیک خوبی داره اما فک نکنم در حد رونالدو باشه
هر چند فوتبال برزیل با فوتبال اروپا زمین تا اسمون فرق داره باید دید تو اروپا چیکار میکنه امیدوارم که بیاد رئال ..
انجلوتی بهتر که نمیاد ..
ونگر هم که گفته تو ارسنال میمونم
کلوپ هم تو همون دورتموند میمونه پس میمونه هاینکس و یو اخیم لو یا سورپرایز جدیدی که پرز رو کنه ...
فقط خدا کنم هر کی بیاد صاحب سبک باشه ...
نقل قول:
بیشتر بازی هایی که از نیمار دیدم فقط روی کار های تک نفر تکیه داره فقط تک روی میکنه در خدمت تیم نیست ...
اخرشم توپ رو لو میده ..
ولی در کل تکنیک خوبی داره اما فک نکنم در حد رونالدو باشه
هر چند فوتبال برزیل با فوتبال اروپا زمین تا اسمون فرق داره باید دید تو اروپا چیکار میکنه امیدوارم که بیاد رئال ..
انجلوتی بهتر که نمیاد ..
ونگر هم که گفته تو ارسنال میمونم
کلوپ هم تو همون دورتموند میمونه پس میمونه هاینکس و یو اخیم لو یا سورپرایز جدیدی که پرز رو کنه ...
فقط خدا کنم هر کی بیاد صاحب سبک باشه ...
اميدوارم داداش
به نظرم فصل بعد شاهد يه رئال وحشتناك براي حريفا باشيم
من که با اومدن نیمار مخالفم
بازیکن تکرو و مغروریه
به نظرم اگه بخوایم یه بازیکن بزرگ بیاریم
من بیل رو به نیمار ترجیح میدم
از بازی ال شعراوی هم خیلی خوشم میاد ولی حیف که تا 2018 با میلان قرارداد داره
در روزهای گذشته خبرهایی حاکی از درخواست وین رونی از باشگاه منچستر یونایتد برای ترنسفر شدن در تابستان آتی به گوش رسید. این اخبار تنها در نشریات نبوده و سر الکس فرگوسن و دیوید گیل هم آن را تایید کرده اند.به گزارش آ اس، به نقل از خبرگزاری های انگلیسی در حالی که به نظر می رسد تیم های انگلیسی لیگ برتر به دنبال جذب این مهاجم 27 ساله منچستر یونایتد هستند، تیم رئال مادرید یکی از مقاصد احتمالی این بازیکن در فصل بعد خواهد بود. این در حالی است که الکس فرگوسن سرمربی تیم منچستر یونایتد طی مصاحبه ای خطاب به رونی گفته است که بهترین تیم برای وی منچستریونایتد است.
در پی انتشار این اخبار و تایید درخواست رونی برای جدایی در انتهای فصل روزنامه های انگلیسی به شدت بر این باورند که فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، صحبت های مخفیانه ای با دیوید گیل داشته و در این راستا دیداری نیز ترتیب داده شده است. در این گزارش آمده رئال مادرید حاضر به پرداخت 40 میلیون یورو در ازای به خدمت گرفتن این مهاجم ناراضی این روزهای منچستر یونایتد است.