مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
قلعه نويى: مى خواهيم پيروز شويم
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال گفت:استقلال و پرسپوليس براى برد به ميدان مى روند. او درباره بازى روز جمعه استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت:اين بازى شرايط خاص خودش را دارد ،هر چقدر هم بگوييم كه حساس نيست و فقط ۳ امتياز دارد هم باز اين شرايط وجود دارد.اين بازى حساسيت خودش را دارد و بايد نگاه خاصى به اين مسابقه داشته باشيم.اميدوارم بازى خوبى برگزار شود. وى درپاسخ به اين پرسش كه استقلال براى چه نتيجه اى به ميدان مى رود عنوان كرد:ما مترصد اين هستيم كه در اين بازى به پيروزى برسيم.حتما پرسپوليس هم شرايط مشابهى دارد و براى پيروزى به ميدان مى رود.قلعه نويى در پاسخ به اين پرسش كه آيا نكونام از استقلال جدا مى شود يا نه عنوان كرد:من به اين سوال چند بار پاسخ دادم.ما كار مشاوره اى انجام مى دهيم.اول با كادر فنى جلسه مى گذاريم و بعد من به عنوان مسئول فنى تيم در خدمت فتح الله زاده خواهم بود تا ايشان به عنوان مديرعامل و نفر اول باشگاه تصميم نهايى را بگيرند.البته خواسته من اين بود كه تا نيم فصل بازيكنى جدا نشود.وى در باره مشكلات مالى استقلال و اينكه آيا اين مشكلات در داربى گريبانگير تيم خواهد بود يا نه گفت:نه ،براى اين بازى اين مشكلات به تيم لطمه نخواهد زد اما بايد رفع شوند.من ميلاد ميداودى را مثال مى زنم كه جايش در اين بازى خيلى خالى است.او از مرداد پارسال پاما نگرفته است.سوال من اين است كه يك بازيكن ديگر چگونه بايد تعصبش را به تيمش و هوادارانش نشان بدهد؟شما عاشق تر از اين پيدا مى كنيد؟قلعه نويى تاكيد كرد:موضوعى كه من را آرام مى كند تلاش فتح الله زاده است.فكر مى كنم ايشان نهايت در شبانه روز ۲ تا ۳ ساعت بخوابد و در تلاش است تا مشكل مالى رفع شود.هيات مديره هم تلاشش را مى كند و من فكر مى كنم اين اتفاق به زودى رخ مى دهد.