بازی و 2 به 0 بردیم با گلای کریم و کریس که پنالتی زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ساغر72 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته کریم یه گل دیگه هم زد که قبولش نکردن
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی و 2 به 0 بردیم با گلای کریم و کریس که پنالتی زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ساغر72 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته کریم یه گل دیگه هم زد که قبولش نکردن
دیگه کریم داره خوب بازی میکنی پس هیگواین باید بشینه رو نیمکته یا از هردو همزمان استفاده کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا ممنونم داداش لطف کردیroz::
کریم خوبه ولی هیگواین بهتر از اون ظاهر شده تا الان ولی اگه همزمان از دوتاشون استفاده کنیم جواب نمیده چون این دوتا یه جورایی رقیب همدیگن ولی در کل هیگواین بهتر از کریمه ولی کریس بهترینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladwwe [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان چه ربطی به کریس داشت بله کریس بهترینه ولی الان بحث بین کریم و هیگواین بود. چرا پای کریس رو الکی وسط میکشی؟؟؟:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اشکال نداره چرا تو ذوق بچه میزنی حتما می خواد بگه از همه بهتره حالا زیاد گیر. نده آقا مجتبی
آها ولی در مورد بنزما و هیگوآین باید بگم هیگوآین خیلی بهتره بنزما باید مورینیو از همون هیگی استفاده کنه
خواهش میکنمنقل قول:
الان تو شرایط فعلی کریم داره بهتر کار میکنه و تو زمان کمتر کارایی بیشتر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه هیگی داره خیلی فرصت از دست میده که این اصلا با روند همیشه خوب هیگی تناسب نداره و حتی تو بازی با بارسا هم زیادی موقیعیت از دست داد رئال در شرایط ریسک قرار نداره و فک کنم با شرایط کنونی بهتره کریم فیکس باشه و هیگی اروم اروم به شرایط ایده ال برسه و جایگاهشو ژیدا کنه
agha kasi vagheAn nemikhad dar morede amalkarde fogholadeye KAKA' too baziye emshab sohbati kone?!?!?!
اولا دلم می خواست دوما هر جا صحبت از بهتریناس کریس باید تو موضوع باشه سوما به نظر من هم کاکا بازیکن خوبیه ولی مورینیو باهاش مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بازی با میوناریوس رو هم بردیم من که تبریک میگم به خاطر بازگشت باشکوه کاکا که هتریک هم کرد و بازوبند کاپیتانی رئال رو هم تجربه کرد :hooora2: