دوستان کمپ دربی چت باکسه؟چیه این همه حرفای چرت و مسخره توش میریزید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کمپ دربی چت باکسه؟چیه این همه حرفای چرت و مسخره توش میریزید
نه چت باكس نيست ولي واسه بحث كردن كاربران با هم ساخته شده
نه جون خودت حرفی دیگه هم داری بزن هانقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کشته مرده این همه لطف شمام
میدونم اینجا کسی هنوز پدر نشده ولی روز مرد که هست dallliii این روز رو به همه بروبچ دربی تبریک میگم :love:
حالا تو نميخواد خودشيريني كني :nishkhand: قند عسل آبنبات:nishkhand: با تو نبود به دل نگير:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست میگه من سوال پرسیدم اگه حواستو جمع کنی توهین نکردم
دوست عزیز داری میگی حرف های چرت و مسخره !!!
به نظرت این توهین نیست ؟
اخه تو هیچ انجمنی چنین چیزی ندیدم اسمشم به محتواش نمیاد کمپ دربی و در ضمن اگه این حرفا ی من به حق بود اون وقت مطالب توش چرت حساب میشه دیگه ولی وقتی فهمیدم حکم شبیه چت باکسو داره فهمیدم که این جا جای این حرفاست ولی خوبه که به شخص خاصی توهین نشد از همه هم معذرت میخوام به بزرگی خودتون ببخشید
چه خبره!!
بچه ها اين دوست عزيز چون تو جريان حرفها و اتفاقات في ما بين (اوه:mage mishe:) نبوده به نظرش حرفاتون مسخره اومده!
بزرگش نكنيد مهدي نيست دعوا رو بخوابونه روحش كه هست!:hehee:(قابل توجه دوست تازه واردمون مهديdallliii يكي از مديران با حال سايته!)
آخي ببينيد رضا چه بچه خوبيه معذرت خواهي هم كرد!!:chakerim:
آقا رضا به جمع بچه هاي با حال دربي خوش اومدي!!:flowerysmile:
بازم معذرت میخوام
ممنونم از لطفتون ولی من 4ماهه که عضوم ولی تازه از امروز میخوام تو بحث های سایت شرکت کنم
بازم معذرت:chakerim: