خب فقط لینک عکسو بزار نیاز به گذاشتن خود عکس تو سایت تیستki::نقل قول:
ماله من خیلی .... ki::
اگه بزارمش سایب ف*لتر میشه ! lagh::
نمایش نسخه قابل چاپ
خب فقط لینک عکسو بزار نیاز به گذاشتن خود عکس تو سایت تیستki::نقل قول:
ماله من خیلی .... ki::
اگه بزارمش سایب ف*لتر میشه ! lagh::
اگه دنبال یه سایت آپلود میگردی باید به ابراهیم بگی آخه ایشون استادن تو این زمینه ... ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بزار اگه ف ی ل ت ر شده جعفر ردیفش میکنه ... :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یه دقیقه سایت نیومدیم
همه کاسه کوزه ها سر ما خراب شد
چه کار کنم خو عکس همین بود دیگه:sigar:
حالا زیادم بد نبودا:sooot:
نه شوخی کردم ما خیلی با فرهنگیم :ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ما بی فرهنگیمbinam
امیر چرا ناراحت میشی ؟؟؟ ما که چیزه بدی نگفتیم ... فقط گفتیم که همش تقصیر امیر بود ... همین ... :sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی بچه ها این موزیک رو هم دانلود کنید ... ضرر نداره ... خواننده مهران همونی که تو آکادمی گوگوش بود ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
MP3 128
OGG 64
نه بابا ناراحت نشدم دادا
نه داش همچین قصدی نداشتم :rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی میگم دفعه اول ........
طرف میگُرخه !!!
منم شوخی کردم
ولی واسه منو داشتی:sooot:
خوب جمله زيرش چي بود؟binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يعني الان من بي فرهنگم....!entezar:::gerye:chomaghom::
ki::heee::ki::