من میگم رئال تو فصل نقل و انتقالات یه مدافع میانی بخره بهتره :mage mishe: به نظر من دیگه احتیاجی به خرید هافبک و مهاجم نیست چون از این نظر کاملیم :ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
من میگم رئال تو فصل نقل و انتقالات یه مدافع میانی بخره بهتره :mage mishe: به نظر من دیگه احتیاجی به خرید هافبک و مهاجم نیست چون از این نظر کاملیم :ohum:
تو یه بخشه مهاجم و هافبک که ترافیکه
اما دفاعمون شدیدا احتیاج به ترمیم داره
تو دفاع هم آنچنان مشکل نداریم کارواریو برگرده مشکل خط دفاع حل میشه و راموس هم دیگه می تونه جای خودش بازی کنه.
این جور که معلومه رئال می خواد یه مدافع برزیلی بخره اسمشو یادم رفته ولی سنش 21 هست.
زیدان هم بازیشو نگاه کرده و تعییدش کرده.
امیدوارم اگه میاد به رئال واقعا یه مدافع باشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید - مالاگا
چهارشنبه 14 دی / ساعت 00:30 / به وقت ایران
(دور رفت)
ورزشگاه: سانتیاگو برنابئو
Al Jazeera Sport +2
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
Canal+ 1 (Spain)
Nova Sports 3 (hellas)
Setanta Africa
SK Prime (serbia)
Sky Calcio 3 Sky Sport 3 (italy)
Sky Sports 2 (uk/ireland)
Sport 2 (israel)Sport TV2
Sport+ (france)
SportKlub (hungary)
TRT 3 [Spor]
TV4 Sport (sweden)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Sport HD (nordic)~ Canal+ 1 HD
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sport HD3 (italy)~ Sky Sports HD2 (uk/irl
~ Sport TV2 HD
لینک آنلاین قبل از بازی / نظریادتون نره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب میتونم به جرات بگم که مالاگا رو راحت میبریم چه تو بازی رفت و جه تو برگشت
اما حرف اصلی میمونه بازی با بارسلون
باید تمام فکر و ذکرمون رو ببریم رو اون بازی تا بتونیم به امید خدا حذفی رو مثل پارسال ببریم
درسته داداش مالاگا تیم سختی نیست ولی برای رسیدن به بارسلونا باید از سد مالاگا رد شیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نباید دست کم بگیریم یکی به یکیki::
فعلا باید تمام تمرکز روی مالاگا باشه نه بارسلونا.
بارسلونا چیه به قول سرمربی اوساسونا رئال مادرید با اوساسونا بازی داره نه با بارسلونا.من بازی با بارسلونا رو ترجیح میدم چون هرچه بیشتر باهاشون بازی کنیم ترس بازیکنان ریخته میشه و اعتماد به نفسشون بالا میره.ولی خودم احتمال میدم بارسلونا دراین مرحله به طور عمدی حذف بشه.چون همون طوری که هرچه ال کاسیکوی بیشتری برگذار بشه به نفع رئال مادریده درمورد بارسلونا قضیه برعکس میشه.
ببین داداش ما فعلا با مالاگا بازی داریم نه با بارسلون درسته مالاگا یه تیم سختی نیست ولی نباید دست کم بگیریش.بارسلون هم به موقعش.chomaghchomaghchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش از لحاظ غرور خیالم راحته.رئال امسال نسبت سال ها قبل خیلی بهتر شده و دیگه چیزی به نام غرور وجود نداره و همگی 1هدف دارن: قهرمانی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا پرگل می بریم.به امید یه بازی جذاب و دیدنی همراه با برد رئال
خوب یواش یواش داریم به بازی نزدیک تر می شویم.بازی که اول بازی سال 2012 هست.
بازی که حساس هست.
امیدوارم به راحتی ببریم.