رونالدو :" مقایسه من و مسی مثل مقایسه پورشه و فراری است "
رونالدو :" مقایسه من و مسی مثل مقایسه پورشه و فراری است "
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو اعتقاد دارد که نمی توان او را با مسی مقایسه کرد چرا که این دو مثل پورشه و فراری هستند و مقایسه شان "غیرممکن " است . او در مصاحبه ای با مجله آلمانی کیکر ، در مورد تفاوت ها میان فرگوسن و مورینیو نیز گفت :" نمی توان مقایسه کرد ، مثل مقایسه من و مسی است ، یا فراری و پورشه ."
نظرت در این باره که در رسانه ها بحث است که فصل قبل 40 گل زدی یا 41 چیست ؟
برایم فرقی نمی کند که 40 باشد یا 41 ، هر چند که به طور رسمی 40 است . گلی که برخی فکر می کنند که به نام من نیست را خودم فکر می کنم که من زده باشم . به هر صورت ، این آمار فوق العاده ایست و از آن خیلی راضی هستم . از هم تیمی هایم ، مربی و کل کادر فنی ممنون هستم چرا که آنها به من این فرصت را دادند تا به آمار این تعداد گل برسم .
گلهای زیادی در دوران فوتبالت زدی ، هنوز هم وقتی گل بزنی خوشحال می شوی ؟
بستگی به زمان و بازی دارد . بازیهای بزرگ حس متفاوتی دارند .
دقت کردی که روند گلزنیت در اسپانیا فوق العاده بوده است ؟
خوشحالم که در لالیگا این رکورد را داشته ام . از طرفی دیگر زیاد به آن فکر نمی کنم . من فقط یکی از بازیکنان تاریخ رئال مادرید هستم و پس از من ، بازیکنان جدید خواهند آمد و روزی کسی رکورد من را خواهد نشست . مهم نیست ، البته امیدوارم کسی رکوردم را نشکند .
نظرت در مورد اوزیل و خدیرا چیست ؟
با هر دویشان خیلی رفیق هستم . این دو خیلی بامزه هستند . وقتی قرار باشد غذا بخوریم کنار هم می نشینیم و شوخی می کنیم .
اوزیل نقش پر رنگ تری در تیم دارد تا خدیرا ، درست است ؟
خدیرا هم بازیکن مهمی در تیم است ، به خصوص در امور تدافعی . اوزیل اما با سبک تهاجمی نقش پر رنگ تری را نشان می دهد ... اما بازی خدیرا هم برای تیم مهم است . برایم عجیب نبود که این دو خیلی زود با تیم هماهنگ شدند چرا که دو بازیکن خیلی خوب هستند .
از چه ویژگی اوزیل خوشت می آید ؟
پاس گلهای فوق العاده ای می دهد ، دید بالایی دارد و می داند که چه زمانی پاس بدهد .
با اوزیل بهتر بازی می کنی ؟
بله ، مسعود بازی من را بهتر کرده است . وقتی در کنار بازیکنان بزرگ باشی ، بهتر هم بازی می کنی .
از هماهنگی سریعت با اوزیل سورپرایز نشدی ؟
نه ، آسان بود چرا که او بازیکن باهوشی است و همین ، کار را آسان می کند . ما هماهنگی خوبی داریم و قدرتمند تر می شویم . عاشق کار کردن با او هستم .
برای شاهین و آلتین توپ کار زیاد آسان نبوده است ...
آنها سخت تلاش می کنند و منتظر فرصت هستند . مورینیو بهتر از همه می داند که چه زمانی هر کس فرصت بازی پیدا می کند .
لقب او "آقای خاص " است ، چه چیزی در او این قدر خاص است ؟
نمی دانم که خاص بهترین توصیف برای اوست یا نه اما می دانم که با بقیه متفاوت است و بهتر از آنهاست . بهترین ایده ها را دارد ، درک فوتبالش بالاست و بهترین مربی حال حاضر است .
حتی بهتر از فرگوسن ؟
نمی توان این دو را مقایسه کرد ، همین طور که نمی توان من را با مسی ، ژاوی هرناندز را با ژابی آلونسو و پورشه را با فراری مقایسه کرد . این ها متفاوت هستند . من با فرگوسن کار کرده ام ، سعی می کند بیشتر دوستانه برخورد کند و مورینیو هم همچون او خیلی باتجربه و صمیمی است ... هر دو مربیان خاصی هستند اما مقایسه کردن آنها با هم عادلانه نیست .
فرگوسن اخیرا در عرصه مربیگری در منچستر 25 ساله شد ، به او تبریک گفتی ؟
سعی کردم اما تلفنش اشغال بود . از طریق مدیر فنی منچستر این کار را کردم .
چند باری گفتی که هر روز تلاش می کنی تا بهترین بازیکن جهان شوی ، حالا به قله ات رسیدی ؟!
یک نفر هیچ گاه نمی تواند برای خودش محدودیت تعیین کند . من هر روز تلاش می کنم تا چیز جدیدی یاد بگیرم و هر فصل بهتر شوم . طبیعتا می توانم بهتر شوم . اگر فکر کنم که به همه چیز رسیدم ، دیگر نباید فوتبالم را ادامه دهم .
مهمترین بخش کارت به عنوان یک بازیکن چیست ؟
جامها . وقتی که جامها را با تیمت می بری ، می توانی عناوین فردی هم ببری .
اگر بخواهی بین لذت بردن از فوتبال و قهرمانی یکی را انتخاب کنی ، کدام را بر می گزینی ؟
می خواهم جام ها را ببرم و از فوتبال لذت ببرم ، هر دو .
تو برای خیلی از افراد الگو هستی ، تو خودت هم الگویی داری ؟
یک سوال خوب دیگر . می دانم که بچه های زیادی هستند که به من نگاه می کنند و سعی می کنند که در زمین فوتبال بهترین باشند ، اما من شخصا ورزشکار خاصی را تحسین نمی کنم ، هر چند که می دانم الگوهای بزرگی در فوتبال ، بسکتبال ، دو و میدانی ، اتومبیلرانی ، تنیس و ... وجود دارند که همه آنها را دنبال می کنم و برایم قابل تحسین هستند .
زندگیت چطور است ؟
زندگیم طبیعتا بیشتر فوتبال است ، هر چند که کارهای عادی با دوستان و خانواده ام انجام می دهم . به طور مثال فیلم دیدن و به رستوران رفتن را دوست دارم ، هر چند که انجام دادن چنین کاری مشکل است . چنین زندگی را انتخاب کرده ام و باید عواقبش را بپذیرم . سعی می کنم از این لحظات لذت ببرم .
تو با خانواده ات زندگی می کنی ، دوست داری کسی کنارت باشد ؟
گاهی بله ، گاهی خیر . عموما ترجیح می دهم تنها نباشم .
منبع : real-madrid.ir
تشکر کاسانو از رئال مادرید ، مورینیو و پرز
تشکر کاسانو از رئال مادرید ، مورینیو و پرز
مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو کاسانو در نامه ای که در وبسایت رسمی باشگاه میلان منتشر شده ، از تمام کسانی که در این روزها در اطرافش بودند و در این مشکلات او را همراهی کردند تشکر کرده است .
او در لیستش ، از رئال مادرید ، فلورنتینو پرز و خوزه مورینیو تشکر کرده است . یکشنبه گذشته رئال مادرید برابر اوساسونا با پیراهن هایی با شعار ("زنده باد کاسانو") بازی کرد و در اسکوربورد هم پیامی برای این بازیکن فرستاد . نامه کاسانو بدین شرح است :
"دوستان عزیزم ، می خوام که کمال تشکر را داشته باشم از خانواده ام ، به خاطر محبت بی بدیلی که این روزها به من نشان دادند . این سختی ها با محبت هایی که از سوی مردم سرتاسر جهان به ما نشان داده شد تسکین یافت . پرزیدنت سیلیو برلوسکونی ، آدریانو گالیانی ، ماسیمیلیانو آلگری ، پزشکان تاوانا و ماتزونی ، کادر فنی ، هم تیمی هایم و کل میلان همیشه در کنارم بودند . نشکر ویژه ای دارم از پزشکانی که مرا درمان کردند ، از این مصدومیت کمی خشمگین بودم و شاید اذیتشان کردم ، امیدوارم مرا ببخشند .
تشکر ویژه ای دارم از تمام کسانی که به من روحیه دادند و باعث شدند که خود را فرد مهمی حتی در خارج از میلان بدانم . می خواهم که سپاس ویژه ای داشته باشم از تمام رئال مادریدی ها ، به خصوص پرزیدنت فلورنتینو پرز و خوزه مورینیو .
حالا باید مدتی در خانه بمانم ، همیشه در مقابل تلویزیون ، میلان خودم را خواهم دید . همین طور فاجعه تراژیکی که در جنوا رخ داد ، شهری که نزدیک قلبم است و می دانم به زودی به مشکلات غلبه خواهند کرد . پس قول می دهم که هر چه زودتر به میادین برگردم ."
مشخص شدن زمان تقریبی الکلاسیکوی برنابئو
مشخص شدن زمان تقریبی الکلاسیکوی برنابئو
مرجع خبري رئال مادريد : کم کم به بازی رئال مادرید و بارسلونا در برنابئو نزدیک می شویم . هفته بعدش کاتالان ها باید در جام باشگاه های جهان حاضر باشند و ساندرو راسل و مدیران بارسلونا در تلاش هستند که زمان این بازی را برای خود در شرایط ایده آلی تعیین کنند .
این بازی طبیعتا 19 یا 20 آذر برگزار می شود که بارسا باید روز سه شنبه 24 آذر در جام باشگاه های جهان حاضر شود ، به همین علت آنها در تلاش هستند که الکلاسیکو را در روز جمعه 18 آذر برگزار کنند .
اما مسئولان بخش پخش تلویزیونی با این درخواست مخالفت کرده اند و تصمیم دارند که این بازی را روز شنبه 19 آذر ساعت 22:30 برگزار کنند .
منبع خبری : real-madrid.ir
زامورانو :" کریستیانو مثل من هد می زند "
زامورانو :" کریستیانو مثل من هد می زند "
مرجع خبري رئال مادريد : ایوان زامورانو ، بازیکن اسطوره ای رئال مادرید به تمجید از کریستیانو رونالدو و رئال مادرید پرداخت .
"کریستیانو رونالدو یک پدیده واقعی است . یک قدم بالاتر از دیگر بازیکنان رئال مادرید است که از حضورش متسفیض می شوند . او با گلهایش واقعا تفاوت ایجاد می کند . آسان نیست که برای مدتی طولانی چنین روند فوق العاده ای داشته باشی . او تیمی تر هم شده که برای یک مهاجم و تیمش فوق العاده است . "
"ضربه سرهایش برابر اوساسونا مرا یاد خودم انداخت . پرش او فوق العاده بود . قدرت و تکنیک سرزنی او نشان داد که او بازیکنی همه کاره است و می تواند مادریدیسموها را خوشحال کند . "
"مهاجمان ما هم روند فوق العاده ای دارند . کریم بنزما هم سعی می کند نهایت بهره را ببرد . او با انگیزه تر و حواس جمع تر است که برای خودش و تیم خوب است . هیگوائین و بنزما بسیار هیجان زده هستند چرا که هر دو یک چالش درونی دارند که به سود رئال مادرید می شود . "
"احترام ، انگیزه و روحیه دادن مردم ، بهترین چیزی است که یک نفر می تواند داشته باشد و به همین علت است که خاطرات خوشی به یادگار می ماند. من بازیهای رئال مادرید را می بینم و این تیم را از نزدیک دنبال می کنم . خاطرات خوبی از هواداران و فوتبالدوستان در این جا دارم و به همین علت است که قلبم حالا تند می تپد . روز یکشنبه به شدت تکان دهنده بود چرا که حضور در برنابئو خیلی احساسی بود . رئال مادرید بخشی از زندگی من است و من بخشی از زندگی مادریدیستاها هستم . این مرا راضی می کند . به گذشته نگاه می کنم و می فهمم که همه چیز روبراه بوده است ."
روزنامه "نیوز آو ده ورد " برای مورینیو ، جاسوس استخدام کرده بود
مرجع خبري رئال مادريد : روزنامه "نیوز آو ده ورد " ، کارآگاهان خصوصی برای دید زدن خوزه مورینیو ، پرنس ویلیام و صد شخصیت مشهور دیگر در ایالات متحده استخدام کرده بود .
به گزارش بی بی سی ، درک وب ، پلیس سابق افشا کرده که روپرت مورداک که روزنامه نگار است ، هشت سال به او پول می داده تا جاسوسی همه نوع افراد را داشته باشد ، از گری لینه کر ، فوتبالیست سابق گرفته تا دنیل رادکلیف ، بازیگر نقش اول فیلم های هری پاتر . وب به بی بی سی گفت که از کارش پشیمان نیست چرا که هیچ قانونی را زیر پا نگذاشته است . البته کمپانی "نیوز اینترنشنال " اعلام کرده که آنها به هیچ وجه این کارآگاه را به استخدام خود در نیاورده اند .
روزنامه "نیوز آو ده ورد " ، ژولای گذشته نیز به این خاطر که در گوشی میلی داولر ، دختری که ربوده شد و مورد تجاوز قرار گرفت ، شنود گذاشته بود ، در معرض اتهام قرار گرفته بود . این حادثه باعث افشا شدن این قضیه شد که این روزنامه ، کارآگاهان خصوصی را به استخدام در میاورد .
حالا بخش جدیدی از این رسوایی زمانی افشا شده که وب مدعی شده که مورداک ، او را استخدام کرده که برای دو تن از دشمنانش جاسوسی کند تا بتواند آنها را بدنام کند .
نیوز اینترنشنال در بیانیه ای مدعی شده که مراقبت های ویژه ای در این زمینه به عمل خواهد آورد چرا که کار آنها غیر قانونی نبوده اما نامناسب بوده است .
تیم گودوین ، از مدیران پلیس اسکاتلند یارد هم پس از 30 سال تصمیم گرفت که از خدمت پلیس انگلیس مرخص شود تا در یک کمپانی خصوصی کار کند . گودوین ، افسر بازرسی مسئله نیوز آو ده ورد بود .
گواردیولا :" رئال مادرید ، سه امتیاز بهتر از ما بوده است "
گواردیولا :" رئال مادرید ، سه امتیاز بهتر از ما بوده است "
مرجع خبري رئال مادريد : پپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با ال هاسپیتالت کم کم به برتری رئال مادرید اذعان کرد . مربی بارسلونا در مورد فاصله سه امتیازی با رئال مادرید نیز صحبت کرد .
گواردیولا گفت :" فقط می توانم بگویم که سعی می کنیم در تمامی رقابت ها برنده شویم . اگر رئال مادرید با ما فاصله گرفته به خاطر این است که خیلی خوب بوده است ، سه امتیاز بهتر از ما بوده است . "
در مورد انتقادات مربی ال هاسپیتالت از مورینیو گفت :" در مورد حرفهای همکاران صحبت نمی کنم و به آنها احترام می گذارم . "