-
اشتوتگارت ۱-۲ بایرن مونیخ٬ بایرن قهرمان نیم فصل بوندسلیگا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ٬ تیم بایرن در هفته شانزدهم بوندسلیگا با پیروزی مقابل اشتوتگارت یک هفته مانده به پایان نیم فصل صدر نشینی خود را مسجل کرد
ترکیب اشتوتگارت:
اولریش ٬ بوکا ٬ تاسکی ٬ مازا ٬ مولینارو ٬ کویست ٬ گنتنر (کاکائو ۷۰) ٬ هارنیک ٬ هاینال (نایدر مایر ۸۷) ٬ گبهارت ٬ شیپر (پوگربنیاک ۷۰)
ذخیره ها:
وایس ٬ تراوره ٬ کوزمانویچ ٬ اوکازاکی. سرمربی: برونو لابادیا
ترکیب بایرن مونیخ:
نویر ٬ رافینیا ٬ بادشتوبر ٬ فان بویتن ٬ لام ٬ تیموشچوک ٬ کروس ٬ روبن (بواتنگ ۸۵) ٬ مولر (گوستاوو ۷۹) ٬ ریبری (آلابا ۷۹) ٬ گومز
ذخیره ها:
بوت ٬ کنتنتو ٬ پرانیچ ٬ اولیچ. سرمربی: یوپ هاینکس
گل:
اشتوتگارت:
کریستین گنتنر (۷ هارنیک)
بایرن مونیخ:
ماریو گومز (۱۳ رافینیا ٬ ۵۷ لام)
داور:
مانوئل گرافه (برلین)
کارت زرد:
اشتوتگارت:
گنتنر (۱۲) ٬ بوکا (۲۷) ٬ نایدرمایر (۱+۹۰)
بایرن مونیخ:
مولر (۲۵) ٬ بادشتوبر (۶۹) ٬ رافینیا (۸۳) ٬ گومز (۸۶)
کارت قرمز:
مولینارو (۲۹)
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
مرسدس بنز آرنا (اشتوتگارت) گنجایش: ۶۰۴۴۱ نفر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
آرین روبن: تنها هدف ما کسب سه امتیاز بود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ در روز یکشنبه به سختی از سد تیم اشتوتگارت گذشت و موفق شد با پیروزی 2 بر 1 در صدر جدول بوندسلیگا باقی بماند. نظرات بایرنی ها را در ادامۀ مطلب بخوانید.
یوپ هاینکس: هنوز 18 بازی دیگر باقی مانده است. چیزی که بسیار مهم بود این است که به اینجا بیاییم و پیروز شویم ، که این هرگز در اشتوتگارت به راحتی به دست نمی آید. به خصوص در اواخر دیدار که شما مشاهده کردید بازیکنان من بسیار خسته شده بودند. گومز تنها دو گل به ثمر نرساند ، او به سختی تلاش می کرد زمانی که ما توپ را در اختیار نداشتیم. بازی مقابل اشتوتگارت برای او بسیار ویژه بود. خوشبختانه امروز او هر دو گل ما را به ثمر رساند و ما واقعاً به آنها نیاز داشتیم.
توماس مولر: این یک مسابقۀ مهم بود ، و بازی در خانۀ اشتوتگارت کار بسیار دشواری است. ما ابتدا یک گل عقب افتادیم اما سپس بسیار خوب پیش افتادیم. ما در سراسر زمین مسابقه حضور داشتیم و در دفاع جنگیدیم. در پایان ما برای خودمان مشکل ساز شدیم ، چرا که در تبدیل نتیجه دیدار به 3 بر 1 شکست خوردیم و این باعث شد تا با دستپاچگی دیدار را به اتمام برسانیم. ما کمی خوش شانس هم بودیم ، زیرا اشتوتگارت شانس های خوبی برای گل زدن داشت.
آرین روبن: ما بسیار خوشحالیم. هدف ما تنها کسب سه امتیاز بود ، و به این هدف رسیدیم. هیچ کس انتظار نداشت دورتموند امتیاز از دست بدهد ، اما ما در مسابقۀ خودمان پیروز شدیم ، بنابراین این یک روز خوب برای ما می باشد. من تنها بر روی بازی خودم تمرکز می کنم. من یک دورۀ دشوار را پشت سر گذاشته ام. آنچه بیشتر برای من مهم می باشد این است که بر روی کار خود تمرکز کنم.
-
نمرات بازیکنان اشتوتگارت - بایرن٬ گومز بهترین بازیکن میدان
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گومز مهاجم بایرن با گلزنی و کسب نمره (۷.۵) بهترین بازیکن میدان برگزیده شد اما در مقابل مولینارو مدافع اشتوتگارت با دریافت کارت قرمز و کسب نمره (۳) بدترین بازیکن میدان لقب گرفت.
نمرات دیگر بازیکنان دو تیم به شرح زیر می باشد.
اشتوتگارت:
اسون اولریش (۷) ٬ کریستین مولینارو (۳) ٬ ویلیام کویست (۶.۵) ٬ خاویر رودریگز (۷) ٬ آرتور بوکا (۶) ٬ سردار تاسکی (۵) ٬ تیمو گبهارت (۶) ٬ کریستین گنتنر (۶.۵) ٬ تاماس هاینال (۴) ٬ مارتین هارنیک (۶.۵) ٬ ژولین شیپر (۴)
بازیکنان جایگزین:
گئورگ نایدر مایر (-) ٬ کاکائو (۵) ٬ پاول پوگربنیاک (۵).
بایرن مونیخ:
مانوئل نویر (۷) ٬ دانیل فان بویتن (۵) ٬ رافینیا (۷) ٬ فیلیپ لام (۷) ٬ هولگر بادشتوبر (۶) ٬ فرانک ریبری (۶.۵) ٬ آرین روبن (۶) ٬ تونی کروس (۶.۵) ٬ آناتولی تیموشچوک (۶) ٬ توماس مولر (۵.۵) ٬ ماریو گومز (۷.۵) .
بازیکنان جایگزین:
ژروم بواتنگ (-) ٬ داوید آلابا (-) ٬ لوییز گوستاوو (-).
-
بکن باوئر: یورگن کلاپ میتواند در آینده مربی تیم بایرن باشد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانتس بکن باوئر معتقد است یورگن کلاپ میتواند در آینده مربی تبم بایرن مونیخ شود
فرانتس بکن باوئر اظهار دارد که یورگن کلاپ سرمربی حال حاضر تیم بورسیا دورتموند میتواند بعد از اتمام دوران مربی گری یوپ هاینکس در بایرن به عنوان یکی از گزینه های مربی گری تیم بایرن مطرح شود.
یوپ هاینکس تابستان امسال پس از اینکه دوران مربی گری اش در تیم لورکوزن پایان یافت سکان دار تیم بایرن شد. هاینکس پیش از این نیز دوبار دیگر تجربه مربی گری بایرن را داشته است.
قرارداد هاینکس تا سال ۲۰۱۳ با بایرن اعتبار دارد و مشخص نیست که آیا هاینکس پس از اتمام قراردادش خواهان ادامه همکاری با باواریاییها باشد یا خیر . با این حال هاینکس این روزها دوران خوبی را با بایرن سپری می کند و شروع خوبی از ابتدای فصل با این تیم مونیخی داشته است اما بکن باوئر مطمئن نیست که هاینکس دوران طولانی مدتی را در آلیانس آرنا سپری کند .
بکن باوئر در گفتگویی با دای ولت می گوید: من نمیدانم که هاینکس آیا می خواهد تا ۱۰ سال دیگر به همکاری خود با بایرن ادامه دهد یا نه اما فکر میکنم برای او ممکن باشد تا بتواند تا پایان دوران مربی گری اش در بایرن بماند.
مدیر تیم بایرن گزینه های زیادی برای جانشینی مربی در نظر دارد و من فکر میکنم یورگن کلاپ یکی از این گزینه ها باشد.
یورگن کلاپ سال ۲۰۰۸ به عنوان سرمربی تیم دورتموند معرفی شد و سال گذشته موفق شد پس از ۹ سال تیم دورتموند را قهرمان بوندسلیگا کند.
-
ریبری: میترسم به بازی با کلن نرسم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری پس از بازی مقابل اشتوتگارت به نظر می رسد که دچار مصدومیتی خفیف شده است و همین مساله ممکن است حضور او در بازی بعدی بایرن مقابل کلن را در هاله ای از ابهام فرو ببرد.
فرانک ریبری ستاره فرانسوی تیم بایرن که در بازی شب گذشته بایرن مونیخ مقابل اشتوتگارت که با برد ۲-۱ باواریاییها مقابل این تیم به پایان رسید یک بازی معمولی ارائه داد و ممکن است بازی بعدی بایرن مقابل کلن را از دست بدهد.
فرانک ریبری پس از پایان بازی در گفتگویی با TZ میگوید: اوایل مسابقه یک درگیری خفیف با یکی از مدافعان حریف داشتم . من امروز به پزشک مراجعه خواهم کرد و تحت معاینات وی قرار خواهم گرفت اما میترسم که به بازی بعدی تیم مقابل کلن نرسم.
ریبری در بازی شب گذشته در دقیقه ۷۹ تعویض شد.
-
یواخیم لو: بایرن می تواند در سطح بارسلونا و رئال مادرید بازی کند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لو ، مربی 51 سالۀ تیم ملی آلمان معتقد است ، تیم های بارسلونا و رئال مادرید در حال حاضر معیار فوتبال دنیا محسوب می شوند ، اما معتقد است که تیم بایرن فاصلۀ چندانی با آنها ندارد.
یواخیم لو که مهمان ویژۀ دیدار دو تیم رئال مادرید و بارسلونا بود ، در اینباره گفت: "تا اینجای فصل ، بارسلونا و رئال مادرید در بالاترین سطح قرار دارند. این امر شامل بعضی از تیم های انگلیسی می شود ، جایی که من بعضی از بازی هایش را دیده ام. اما نباید بایرن مونیخ را فراموش کنیم. بایرن قادر است تا در این سطح بازی کند."
یواخیم لو سپس به ستایش از خوزه مورینیو ، سرمربی رئال مادرید پرداخت و گفت: "رئال مادرید به یک تیم واحد تبدیل شده است ، و قادر است با بارسلونا مقایسه شود. این نشان از کیفیت سرمربی رئال است."
-
هرتابرلین به دنبال جذب مدافع بایرن
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، برنو مدافع برزیلی بایرن مونیخ که کمتر در ترکیب این تیم قرار می گیرد ممکن است در ژانویه به هرتابرلین بپیوندد
باشگاه هرتابرلین قصد دارد برنو مدافع برزیلی بایرن مونیخ که جایی در ترکیب اصلی این تیم ندارد را در مهلت نقل و انتقالات زمستاین به خدمت بگیرد.
هرتا با توجه به مصدومیت مایک فرانتس و دوری بلند مدت او از میادین قصد دارد برنو 22 ساله را به خدمت بگیرد.
برنو در سال 2008 از سائوپائولو به بایرن پیوست اما به دلیل مصدومیت های پیاپی هیچگاه نتوانست خود را به عنوان یکی از بازیکنان اصلی این تیم معرفی کند.
او در این فصل هنوز برای باواریایی ها به میدان نرفته است و قراردادش هم در پایان فصل به پایان می رسد. بایرن که نمی خواهد او را به عنوان بازیکن آزاد از دست بدهد احتمالا با فروش او در ژانویه موافقت خواهد کرد.
-
تیم منتخب هفته شانزدهم با حضور دو بازیکن از بایرن
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، نشریه کیکر تیم منتخب یازده نفره هفته شانزدهم بوندسلیگا را با حضور ماریو گومز و تونی کروس از بایرن اعلام کرد.
تیم منتخب هفته شانزدهم بوندسلیگا در قالب سیستم ۳-۴-۳ به شرح زیر است:
*:شماره های داخل پرانتز نشان دهنده تعداد حضور بازیکنان در تیم منتخب هفته های گذشته است.
دروازه بان:
یاروسلاو دروبنی (هامبورگ (۲)).
مدافعان:
امانوئل پوگاتزه (هانوفر (۲)) ٬ جبرئیل سانکوه (آگسبورگ (۱)) ٬ کالسن براکر (آگسبورگ (۱)).
هافبک ها:
فیلیپ بارگفرد (وردربرمن (۲)) ٬ تونی کروس (بایرن مونیخ (۲)) ٬ اولکای شاهان (کایزرسلاترن (۱)) ٬ کریستین کلمنتس (کلن (۱)).
مهاجمان:
لوکاس پودولسکی (کلن (۶)) ٬ ماریو گومز (بایرن مونیخ (۵)) ٬ کلودیو پیزارو (وردربرمن (۴)).
نشریه کیکر همچنین لوکاس پودولسکی از تیم کلن را برترین چهره هفته شانزدهم بوندسلیگا برگزیده است.
:nishkhand:
-
بوبیچ: نمایش روبن باعث اخراج مولینارو شد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رئیس اشتوتگارت روبن را عمل اصلی شکست تیمش مقابل بایرن مونیخ می داند
فردی بوبیچ، مدیر باشگاه اشتوتگارت معتقد است تمارض آرین روبن سبب شکست تیمش شده است.
بایرن مونیخ شب گذشته در دیدار با اشتوتگارت در ورزشگاه مرسدس بنز با نتیجه 2 بر یک از سد میزبان خود گذشت.
کریستین مولینارو، مدافع ایتالیایی اشتوتگارت پس از تکل روی پای آرین روبن کارت زرد دوم را از داور مسابقه دریافت کرد و از زمین اخراج شد تا تیم میزبان حدود 60 دقیقه 10 نفره مقابل صدرنشین فعلی بوندسلیگا بازی کند.
بوبیچ با بیان اینکه داور در این صحنه دچار اشتباه شد گفت:" بازیکنان بزرگی مثل روبن و ریبری منتظر چنین صحنههایی هستند. داوران ناخدآگاه توجه ویژه ای به بازیکنان بزرگ دارند و سعی می کنند مراقب آنها باشند به همین دلیل مولینارو به خاطر تکلی که روی پای روبن رفت و تمارض روبن کارت زرد دوم خود را گرفت و تیم ما 10 نفره شد."
"اگر روبن اینچنین نمایشی خودش را به زمین نمیزد، شاید داور به بازیکن ما کارت زرد نشان نمیداد. من با نوع رفتار این بازیکن موافق نیستم."
-
اولیچ: بازی کردن به طور منظم چیزی است که در مونیخ اتفاق نمی افتد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ در این فصل به ندرت از ایویکا اولیچ استفاده کرده است ، از همین رو این بازیکن کروات قصد دارد با رفتن به سری A ایتالیا این شرایط را تغییر دهد.
ایویکا اولیچ در مصاحبه با روزنامۀ "توتو اسپورت" ایتالیا گفت: "در ایتالیا من می توانم در یکی از بهترین و سخت ترین لیگ های دنیا بازی کنم و می خواهم شرایطم را بهبود ببخشم."
این بازیکن تیم ملی کروواسی ، شرایط میروسلاو کلوزه را که در تابستان به تیم لاتزیو پیوست ، ستود و در مورد احتمال پیوستنش به این تیم گفت: "این یک تصمیم درست بود. این اتفاق باعث شد تا کلوزه به خوبی بازی کند. من هیچ پیشنهادی از سوی لاتزیو دریافت نکرده ام. اما این تیم در فصل گذشته به خوبی بازی کرد و در این فصل در فرم عالی قرار دارد."
او در مورد آیندۀ خود در باشگاه بایرن مونیخ گفت: "من تا تابستان در بایرن مونیخ خواهم ماند. مونیخی ها می دانند که من دیگر بیشتر از این نمی توانم در اینجا باقی بمانم ، اما می خواهند که من به طور منظم بازی کنم ، چیزی که در بایرن اتفاق نمی افتد."