بچه ها روی ماهواره ترکست یک شبکه هست اسمش راه فرداست تقریبا همه بازیها رو نشون میده ( البته از تیم های مهم مثل میلان . رئال و...) تازه سریال جومونگ رو هم نشون میده از اول:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها روی ماهواره ترکست یک شبکه هست اسمش راه فرداست تقریبا همه بازیها رو نشون میده ( البته از تیم های مهم مثل میلان . رئال و...) تازه سریال جومونگ رو هم نشون میده از اول:nishkhand:
خوب 4 ساعت بیشتر به بازی نمونده
چشم امید من به روبینیو الشاراوی هستش ( با وجود محرومین و مصدومین )
درسته این بازی حساسه ولی به نظر من زوده که با یه بازی قهرمان مشخص بشه
ببینیم چی پیش میاد
در ضمن بازی با تاخیر پخش میشه
ما همیشه تو شرایط عادی با یووه مشکل داشتیم ! چی برسه به حالا که قضیه سر قهرمانیه !
بدون زلات و بواتنگ و کلی دیگه که میتونستن تو این وضعیت کمک کنن بازی سختی واسه میلان پیشه روئه !
به امید پیروزی به هر طریقی :yes: ki::
بازي سختي داريم،كلي هم مصدوم داريم!tars::ولي ايشالا ميبريم.:yes:
باهات موافقم به هر طریقی باید ببریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب باید یه خاکی بریزیم تو سر گالی جون eterza::-
اگر امشب پیرلو را بتونند مهار کنند میتونیم بازی را به نفع خودمون کنیم
امیدوارم 3 امتیاز بازی را بدست بیاوریم و نا داوری در حقمان نشه
به امید پیروزی میلان
من به دليله بيخوابي مفرط! رفتم بخوابم![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]واسه يك ساعت و نيم ديگه هم ساعت كوكيدم تا دوباره بيام!!!:ohum::nishkhand:
فعلا:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی از شبکه 3 فوتبال میبینم چه زنده چه با تاخیر 90 دقیقه بووووووووق میدم به مسئول پخش بازی !
چرا ؟ چون موقع پخش زنده صد بار یه ریپلی رو نشون میده ! موقع با تاخیر هم که دیگه حقشونه , نصف شب باید خفه بشی فقط تصویر نگاه کنیeterza::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1_0 میلان دقیقه 41
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا اينطوري شد؟!!!:mage mishe:بازي كه ميتونستيم ببريمو مساوي كرديم...:narahat::ehe::ey babaaa: