یه حرف خئوب زد گزارشگر
گفت معلوم نیست ومبهمه که تا چند سال بعد کسی با تکنیک کرییم تو فوتبال ایران ظهور میکنه؟ جوابش اینه هیچ وقت
تا تاریخ هست مادر نزاید همچون کریمی
نمایش نسخه قابل چاپ
یه حرف خئوب زد گزارشگر
گفت معلوم نیست ومبهمه که تا چند سال بعد کسی با تکنیک کرییم تو فوتبال ایران ظهور میکنه؟ جوابش اینه هیچ وقت
تا تاریخ هست مادر نزاید همچون کریمی
اینم یه عکس از صحنه سر توپ جادوگر که در یک آن دو نفر رو از جریان بازی خارج کرد و توپش از لایی دروازه بان رد شد و رفت تو گل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تنها درباره بازی امروز پرسپولیس مفابل فولاد می تونم یه چیزی بگم
اینکه تمام بازیکنان پرسپولیس یک طرف و علی آقا هم یه طرفlove::
جادوگر با زدن 12 گل عنوان بهترین هافبک گلزن رو اذان خودش کرد
عملکر جادوگر
12 گل
8 پاس گل
گرفتن 2 پنالتی
پاس هایی که تو گل ها موثر بوده حساب نشده ، مثلاً گل سوم زاید به سایپا که رو تلاش کریمی بدست اومد ولی حساب نشده
تنها بازیکنیه توی ایران که مهم نیست توپ رو پایه راستش باشه یا چپ ، در هر صورت کارشو میکنه .
خدا حفظش کنه برامون
علي كريمي تو بازي با فولاد در پست گوش راست به بازي گرفته شده بود جايي كه نيمه اول جواد كاظميان بازي مي كرد .اين كجا و آن كجا !!
هنوز گرم نشده بود كه يه توپ واسش اومد و نتونست مدافع روبروش رو جا بذاره . ولي همين يه تيكه كافي بود تا علي كريمي انگيزه پيدا كنه پدر اون مدافع بيچاره رو در بياره !!
از اون صحنه به بعد هر وقت مدافع چپ فولاد نزديك علي كريمي ميشد يا ولو ميشد يا تماشاگر بود !!!
2 تا توپ واس علي كريمي اومد كه اوليش رو گرفت و زمين و زمان رو دريبل كرد و زد تو گل در حاليكه مدافعاي فولاد روي زمين خوابيده بودند !!!!!!! دومي رو هم كوتاه اومد و يه پاس هلو داد به هاشميان كه تو بوندس ليگا از اين پاسها گيرش نيومده بود و فرتي گذاشت تو كنج !
اين داستان چند لحظه علي كريمي با انگيزه بود . بازيكني كه اين فصل به تنهايي بار غم هواداراي عاشق رو به دوش كشيد . نماد غيرت و تعصب و البته تكنبك نابي كه دوميش هيچ وقت متولد نمي شه
الان دوباره ویدیو گل رو جادوگر رو دیدم ، با یه سر توپ 5 نفر رو از بازی بیرون زد
دونفر کلاً او ت شدن، دروازه بان ویکی از دفاع ها همزمان دوتا لایی خوردن و یه مدافع دیگه تکلش ناکام موند
علی کریمی: دوست دارم در پرسپولیس بمانم/ اگر باشگاه بخواهد، قراردادم را تمدید می کنم
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر باشگاه مرا برای فصل آینده بخواهد قراردادم را با پرسپولیس تمدید می کنم.
كريمي پس از پيروزي دو بر يك تيمش مقابل فولادخوزستان در هفته پاياني رقابتهاي ليگ برتر گفت: در اين هواي گرم نميتوان انتظار داشت كه سطح كيفي بازي بالا باشد و اين هوا در بازي هر دو تيم تاثير منفي گذاشت اما خدا را شكر كه توانستيم برنده باشيم.
وي اظهاركرد: در اين ديدار موقعيتهاي ديگري هم داشتيم كه ميتوانستيم تبديل به گل كنيم ولي با كمدقتي از دست داديم. البته فولاد هم با اينكه بازيكنان جواني داشت، خوب كار كرد و به خصوص در نيمه اول بازي خيلي بهتري نسبت به ما ارايه داد. در هر صورت بازي فوتبال است و اين اتفاقات در آن رخ ميدهد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه فصل آينده در پرسپوليس ميمانيد؟ گفت: اين فصل تازه تمام شده است و بايد قدري فرصت داد. به هر حال قرارداد بستن بايد دو طرفه باشد هر چند كه هر بازيكني دوست دارد در پرسپوليس بازي كند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم، بنابراين بايد منتظر ماند كه چه اتفاقي رخ ميدهد. بايد ديد شرايط براي همكاري طرفين مهيا است يا خير؟ در كل فكر ميكنم الان درخصوص اين قضيه صحبت كردن خيلي زود است.
كريمي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه آيا حضور شما ارتباطي با ماندن دنيزلي در پرسپوليس دارد؟ بيانكرد: طبيعتا اگر قرار باشد در پرسپوليس باشم بايد با باشگاه پرسپوليس قرارداد ببندم. هيچ موقع يك بازيكن با مربي قرارداد نميبندد. اصلا بايد ديد كه مربي يا باشگاه من را ميخواهد يا خير. به همين علت بازهم ميگويم كه الان صحبتكردن در اين خصوص زود است.
ایشالله بمونه........... به امید خدا فصل بعد کریمی و بازیکنان مفید این فصلمونو نگه داریم اونایی ک ضعیف بودن بهتره بیرون کنیم بجاشون بازیکنای در حد پرسپولیس بگیریم.........
در پایان بازی دیروز/ کریمی پیراهنش را به پدر مرحوم قاسم موردی اهدا کرد
علی کریمی پس از پایان بازی روز گذشته مقابل فولاد، پیراهن خود را به پدر مرحوم قاسم موردی اهدا کرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ علی کریمی که با به ثمر رساندن یک گل منحصر به فرد و یک پاس گل تماشایی نقش اصلی را در پیروزی سرخپوشان مقابل فولاد داشت، در پایان مسابقه بار دیگر مردانگی خود را خارج از مستطیل سبز اثبات کرد.
علی کریمی پس از پایان مسابقه پیراهن خود را به رسم یادبود به پدر مرحوم قاسم موردی هوادار درگذشته پرسپولیس اهدا کرد.
مرحوم قاسم موردی هوادار اهوازی پرسپولیس پس از گل سوم ایمون زاید در دربی پایتخت که به پیروزی سرخپوشان مقابل رقیب سنتی منجر شد، به دلیل سکته قلبی و مغزی درگذشت.