سلاااام بچه هااا:hehee:
این عکس مربوط به کنسرت پریشب محسن یگانه هستش.........که محمود خوردبین..(که همتون میشناسینش) توی کنسرت بودش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلاااام بچه هااا:hehee:
این عکس مربوط به کنسرت پریشب محسن یگانه هستش.........که محمود خوردبین..(که همتون میشناسینش) توی کنسرت بودش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدم با چی داغ میشه و گیج میزنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نوشیدنی های مختلف...:hehee:
خدا پدرتو بیامرزهbaghal:-.معلومه اهلشیا:hehehe:.ای کلک.:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چاووشی؟؟؟ کنسرت؟؟؟؟نقل قول:
وای یگانه رو با چاووشی اصلا مقایسه نکن عزیزم!:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سامان جلیلی صداش یه چیزی بین صدای شادمهر و محسن یگانه است...
اول محسن یگانه بعد چاووشی:ohum:نقل قول:
:flowerysmile::flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواننده فقط و فقط احسان جون خودم(احسان خواجه امیری) بعدشم علی لهسرابی.
یعنی میگ شما تا الان دندون درد نداشتی ؟!!! :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غیر ممکنه ؟!!!
من که به شخصه اگر هر دو ، 3 ماه یکبار دندونم درد نکنه باید برم دکتر ببینم اعصابم سر جاشه یا نه ! :hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اینا میگن یه اسپم واقعی ..... :love:نقل قول:
نرم افزار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم از Ashampoo استفاده می کنم ... خیلی برنامه توپیه ...
توی رایت هم به جای استفاده از Data از DVD تنها استفاده کن فک کنم مشکلت حل بشه ! البتهDVD هم یه فرمت های خاصی رو ساپورت می کنه ...
لطفا بچه های تایپیک رو از راه به در نکنید ...نقل قول:
=============
خوشبختانه به هدفی که از به راه انداختن تایپیک داشتم یواش یواش رسیدم و یه جو دوستانه اینجا ایجاد شده ... :love:
حالا برای عملی کردن برنامه دوم از شما کمک میخوام !
لطفا هرکسی تیم مورد علاقشو توی لیگهای زیر اعلام کنه تا بتونیم اون انجمن مورد نظر رو هم به کمک دوستان ره اندازی کنیم ... :love:
لیگ برتر ایران :
لیگ برتر انگلیس :
لالیگا :
سری A :
کشور مورد علاقه :
لطفا تیمهاتونو اعلام کنید تا به یه جمع بندی برسیم و بتونیم ایشالله دربی رو اساسی راه بندازیم ! :bia baghalam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیگ برتر ایران :استقلال:ghelyon:
لیگ برتر انگلیس :وولورهمپتون:afarin:(توی تیم های مهم چلسی:khelal dandoon:)
لالیگا :بارسا(البته نه عاشقش باشم:gahhr:)
سری A :میلان کبیر:/danc
کشور مورد علاقه :فقط ایتالیا:bia baghalam::jeddiiiii:
خوشبختانه به هدفی که از به راه انداختن تایپیک داشتم یواش یواش رسیدم و یه جو دوستانه اینجا ایجاد شده ... :love:
حالا برای عملی کردن برنامه دوم از شما کمک میخوام !
لطفا هرکسی تیم مورد علاقشو توی لیگهای زیر اعلام کنه تا بتونیم اون انجمن مورد نظر رو هم به کمک دوستان ره اندازی کنیم ... :love:
لیگ برتر ایران :
اس اس
لیگ برتر انگلیس :
چلسی
لالیگا :
مایورکا
سری A :
اینتر
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
لطفا تیمهاتونو اعلام کنید تا به یه جمع بندی برسیم و بتونیم ایشالله دربی رو اساسی راه بندازیم ! :bia baghalam:
[/QUOTE]
سلام داش مهدی بازم گل کاشتی من مثل اینکه تو همه پروژه های تو نفر اولم...!!!(نه این سری دوم شدمashem:-):sooot::sooot::sooot:
سلام داش مهدی بازم گل کاشتی من مثل اینکه تو همه پروژه های تو نفر اولم...!!!(نه این سری دوم شدمashem:-):sooot::sooot::sooot:[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم !
هم از شما هم از رامین خان !
و اما خودم :
لیگ برتر ایران :
پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس :
لیورپول
لالیگا :
بارسلونا
سری A :
یوونتوس
کشور مورد علاقه :