-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: كميته داوران در انتخاب داور بازى هاى استقلال دقت كند
بازيكنان استقلال اين روزها سعى مى كنند با فراموش كردن باخت مقابل صنعت نفت تمام تمركز خود را بر روى بازى مقابل شاهين بگذارند.پرويز مظلومى سرمربى تيم استقلال در رابطه با آخرين شرايط تيمش اظهار داشت: بعد از بازى با نفت ما سعى كرديم با ريكاورى مناسب بچه ها را از شوك باخت خارج كنيم. در حال حاضر نيز تمرينات خوبى را انجام مى دهيم تا براى بازى مقابل شاهين آماده شويم.وى در ادامه افزود: خدا را شكر بچه هاى استقلال با يكديگر همدل هستند و همين فاكتور به ما كمك مى كند تا بتوانيم بحران هاى به وجود آمده را پشت سر بگذاريم.سرمربى تيم استقلال با اشاره به اينكه برد و باخت جزئى از فوتبال است در رابطه با داورى گفت: تيم هاى حاضر در ليگ برتر امسال همه از آمادگى يكسانى برخوردارند و هيچ بازى براى ما آسان نخواهد بود من هيچ گاه راجع به داورى صحبت نمى كنم اما فقط از مسئولان كميته داورى درخواست مى كنم تا با دقت بيشترى داور بازى هاى پرسپوليس و استقلال را انتخاب كنند.پرويز مظلومى در پايان با اشاره به بازى مقابل شاهين بوشهر خاطر نشان كرد: تيم هاى شهرستانى هميشه براى بازى مقابل استقلال و پرسپوليس انگيزه فراوانى داشته اند. تيم شاهين هم بازيكنان جنگنده و خوبى را در اختيار دارد و براى گرفتن امتياز به تهران خواهد آمد از هواداران درخواست مى كنم تا ما را در اين بازى تنها نگذارند و با حمايت خود به پيروزى تيم محبوبشان كمك كنند.
-
مصاحبه دسوزا
دسوزا: احساس مى كنم كمى بى ثبات بازى مى كنم
فيليپ دسوزا بازيكن برزيلى تيم فوتبال استقلال در ارتباط با عملكرد خود در اين تيم گفت: راستش را بخواهيد احساس مى كنم كمى بى ثبات بازى مى كنم گاهى اوقات ۱۰ يا ۲۰ دقيقه زمان مى برد تا خودم را به طور كامل با تيم هماهنگ كنم و تا به هماهنگى هم برسم زمان تمام مى شود. بازيكن برزيلى استقلال در ادامه گفت: من فكر مى كنم هنوز در تيم جا نيفتاده ام و همين موضوع بسيار براى من سخت است چرا كه اگر بازيكن خود را با تيمى كه در آن توپ مى زند هماهنگ نكند نمى تواند دوام زيادى در تيم بياورد گذشته از آن اين موضوع در روح و جسم بازيكن نيز تاثير مى گذارد. من مطمئنم اگر در تيم مدام بازى كنم و به عنوان بازيكن اصلى در زمين حاضر شوم مى توانم توانايى هاى خود را به نمايش بگذارم.دسوزا در آخر در ارتباط با بازى استقلال مقابل تيم بوشهرى گفت: ما محكوم به برد هستيم چرا كه بعد از باخت مقابل نفت تقريباً تمام نگاهها به ما معطوف شده است اميدوارم كه بتوانيم شاهين را شكست دهيم و با اين پيروزى خود را به صدر جدول نزديك كنيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: باخت به صنعت نفت را تبديل به پيراهن عثمان كردند!
حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال اعتقاد دارد نبايد به خاطر يك باخت از اين تيم انتقاد شود زيرا آبى پوشان تاكنون فوتبال زيبايى ارائه داده و نتايج خوبى هم گرفته اند.وى گفت: شكست استقلال در ليگ بعد از ۱۱ هفته رقم خورد و تيم ما هرگز مستحق انتقادات كارشناسان و مطبوعات نيست.او ادامه داد: نمى دانم بر چه اساس مى گويند نفت مقابل استقلال شايسته پيروزى بود. ما نيمه اول موقعيت هاى خوبى داشتيم كه تبديل به گل نشد ولى آنها ۲ توپ روى دروازه ما آورند و گل زدند.عمران زاده با اشاره به اشتباهات خط دفاعى گفت: اشتباه جزئى از فوتبال است. مدافعان تيم ما هم كه از روى عمد اشتباه نكرده اند بلكه مى خواستند توپ را دفع كنند ولى توپ تبديل به گل شد.وى ادامه داد: اختلاف امتياز ما با صدر جدول زياد نيست. در بازيهاى ۳ امتيازى جبران ۴ امتياز اختلاف كار سختى نيست. تيم ما شرايط بدى ندارد و مطمئن باشيد به زودى به صدر جدول برمى گرديم.عمران زاده گفت: اصلا قبول ندارم تيم ما بعد از دربى مغرور شده است. بعد از دربى در ۴ بازى ۲ برد يك تساوى و يك باخت داشتيم كه فكر نمى كنم نتايج بدى باشد ضمن اينكه معتقدم پيروزى در دربى به كل ليگ مى ارزد.وى با اشاره به اخبار حاشيه اى استقلال طى روزهاى اخير اظهارداشت: خبرى از حاشيه در استقلال نيست. عده اى ديدند استقلال حاشيه ندارد به همين دليل وقتى به نفت باختيم اين شكست را پيراهن عثمان كردند تا به آنچه مى خواهند برسند. استقلال علاوه بر اينكه خوب بازى مى كند نتايج خوبى هم گرفته و در آرامش كامل به سرمى برد. عمران زاده در پايان درباره ديدار روز جمعه استقلال مقابل شاهين بوشهر گفت: شاهين فوتبال زيبايى ارائه مى دهد و تيم ضعيفى نيست. ما در آزادى محكوم به برد هستيم زيرا هوادارانمان فقط پيروزى مى خواهند.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: هورى قيافه اش غلط انداز است، اما پسر خوبى است
در جريان بازى نفت آبادان و استقلال تهران، برخورد شديدى بين دروازه بان نفت آبادان و مدافع استقلال تهران صورت گرفت كه منجر به پارگى پيشانى بازيكن آبى ها شد. پس از آن هورى از صادقى عذرخواهى كرد كه اين كار از دروازه بان بداخلاقى آبادانى ها غير ممكن بود. اميرحسين صادقى بازيكن تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: در جريان بازى با نفت آبادان، طى برخوردى كه با حسن هورى دروازه بان نفت آبادان داشتم، دچار آسيب ديدگى و خونريزى شدم اما مصدوميت و برخورد جزئى از فوتبال است. بازيكنى كه مصدوم نشود و سر و صورتش آسيب نبيند، بازيكن نيست.بازيكن استقلال تهران درخصوص اينكه حسن هورى گفته پس از مصدوم كردن صادقى وى معرفت به خرج داد و چيزى به من نگفت افزود: حسن هورى دروازه بان بسيار خوب و با معرفتى است. بنده خدا فقط قيانه غلط اندازى دارد اما از لحاظ مرام و معرفت، پسر بسيار خوبى است و به دليل رفاقتى كه با او داشتم، چيزى به وى نگفتم.وى گفت: من و هورى يكسال در باشگاه مس كرمان همبازى بوديم و خاطرات بسيار خوبى از آن سال دارم.اميرحسين صادقى در خصوص آخرين وضعيت خودش و تيم استقلال تصريح كرد: تمامى بازيكنان در شرايط روحى بسيار خوبى قرار دارند. باخت مقابل نفت آبادان را فراموش كرده ايم، خودم نيز در شرايط بسيار خوبى قرار دارم، متاسفانه در بازى مقابل شاهين بوشهر در هفته پانزدهم رقابت هاى ليگ برتر به علت ۳ اخطاره بودن محروم هستم. براى برد به ميدان خواهيم رفت و با برد مقابل شاهين از فشار روزنامه نگاران و منتقدين خارج خواهيم شد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: مظلومى و ناصر حجازى هيچ اختلافى با يكديگر ندارند
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پرويز مظلومى و ناصر حجازى سرمربى و مدير فنى تيم هيچ اختلافى با يكديگر ندارند و از شنيدن اين خبر شوكه شدم.
وى تصريح كرد: برخى از كسانى كه در فصل جارى منافعى در باشگاه استقلال ندارند به دنبال بهانه هاى مختلفى مى گردند تا با در انداختن اعضاى كادر فنى به جان هم، براى تيم ايجاد حاشيه كنند، در حالى كه مشكلى بين مظلومى و حجازى وجود ندارد و آنها به كار خود ادامه مى دهند.
او در خصوص صحبت هاى تند حجازى در تمرينات استقلال يادآور شد: طبيعى است كه حجازى در حيطه مسئوليت هاى خود چنين كارى كرده است و موضوع آن چنان كه برخى رسانه ها برجسته كردند نبود.
وى گفت: گزارش غير واقعى برخى رسانه ها به گونه اى بود كه به عنوان سرپرست تيم از آن وحشت كرده و شوكه شدم.
سرپرست تيم استقلال با اشاره به شرايط اين تيم براى بازى برابر شاهين بوشهر يادآور شد: خوشبختانه تمرينات چند روز گذشته با حضور تمام بازيكنان و بازگشت مصدومان برگزار شده و تيم براى ديدارهاى آينده كامل تر مى شود.
وى گفت: ديدار سختى برابر شاهين پرانگيزه داريم و به دنبال كسب
هر ۳ امتياز اين ديدار خانگى هستيم.
پوحيدرى افزود: با توجه به شكست هفته گذشته برابر صنعت نفت آبادان و براى حفظ فاصله با تيم هاى صدر جدول نياز داريم تا با حمايت هودارانمان پيروز اين مسابقه شويم.
وى با ابراز رضايت از جايگاه كنونى تيم استقلال در جدول رده بندى خاطر نشان كرد: شرايط تيم استقلال پيش از شروع فصل به گونه اى بود كه انتظار نداشتم در هفته چهاردهم ليگ در مكان سوم جدول باشيم.
وى گفت: خوشبختانه برنامه هاى كادر فنى و پرويز مظلومى در استقلال جواب داده است و در كسب نتيجه خوب عمل كرده ايم. سرپرست تيم استقلال در ادامه صحبت هايش در پاسخ به سئوالى مبنى بر جذب قادر حسن و تحميلى بودن اين بازيكن گفت: جذب يا جدايى هر بازيكن در استقلال زير نظر پرويز مظلومى انجام مى گيرد و وى با هيچ كس تعارف ندارد. وى افزود: هم سرمربى و هم مسئولان باشگاه مى دانند كه با شروع ليگ قهرمانان آسيا كار دشوارى در پيش خواهيم داشت و به همين خاطر انتخاب و جذب بازيكن بايد به كامل تر شدن تيم كمك كند.
پورحيدرى همچنين با رد خبر تعويض تعدادى از بازيكنان استيل آذين و استقلال تاكيد كرد: هنوز سرمربى تيم چنين موضوعى را اعلام نكرده است. ضمن اينكه اولويت با قادر حسن بازيكن فرانسوى است تا در صورت جلب رضايت كادر فنى با حضور در تمرينات از نيم فصل به تيم استقلال اضافه شود.
-
مصاحبه حجازی
مرا ممنوع المصاحبه كرده اند
حجازى: در يك برنامه زنده تلويزيونى حقايق را به مردم مى گويم
رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران گفت:ممنوع المصاحبه شده ام و ازاين پس ديگر مصاحبه نمى كنم و اگر بخواهم صحبت كنم فقط در يك برنامه زنده تلويزيونى حرف مى زنم و حقايق را به مردم مى گويم. رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران اظهار داشت:از امروز يك كلمه هم مصاحبه نمى كنم و ممنوع المصاحبه شده ام؛برخى افراد دوست ندارند من ديگر مصاحبه كنم.اگر روزى بخواهم كلمه اى در خصوص فوتبال صحبت كنم،تنها دريك برنامه زنده تلويزيونى همه حرفهايم را خواهم گفت و حقايق را به مردم مى گويم.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: نمى خواهم مثل كشتى حريف تمرينى باشم
محمد محمدى دروازه بان استقلال در فهرست جديد افشين قطبى هم جا نداشت. اين موضوع باعث تا او تبديل به سوژه روزنامه ها شود و حاشيه هايى براى اين دروازه بان به وجود بيايد. روزنامه هاى روز دوشنبه به نقل از يك خبرگزارى از قول محمدى حرف هايى عليه قطبى زده اند كه به گفته خودش صحت نداشت. او در مورد ماجراهاى اخير گفت وگوى مفصلى را انجام داد كه در پى مى آيد:
•تو اولين بارى كه به تيم ملى دعوت شدى، دعوت قطبى را رد كردى. اينطور نيست؟
- بله. من به دليل مشكلات خانوادگى نتوانستم بروم و عذرخواهى كردم.
•به دليل مشكلات خانوادگى نرفتى يا نمى خواستى نيمكت نشين شوى؟
- خير، من در آن زمان مشكل شخصى داشتم به همين دليل نرفتم. در حال حاضر هم اگر قرار باشد به تيم ملى بروم فقط براى بازى كردن خواهم رفت. چون مى خواهم به تيم ملى كمك كنم.
•اين تفكر تو غيرمنطقى نيست؟
- كارى به اين موضوع ندارم كه منطقى هست يا نيست. من از سن ۱۹ سالگى به تيم ملى بزرگسالان دعوت مى شدم و الان وقت آن نيست كه من در اردوهاى تيم ملى تمرين كنم ولى بازى نكنم. من نه از تيم ملى خداحافظى كرده ام و نه بى انگيزه هستم ولى بايد به من شانس داده شود. من نمى خواهم مثل يك حريف تمرينى كشتى باشم.
•اما قبول دارى عبور از سيدمهدى رحمتى سخت است؟
- مهدى رفيق من است و الان مستحق قرارگرفتن درون دروازه تيم ملى است. من نمى گويم او را بيرون بگذارند و من را وارد دروازه كنند اما بايد به من شانس داده شود. من با گلرهاى بزرگى رقابت كرده ام و اين حق من است كه براى خودم شانس بخواهم.
•يعنى اگر به تو شانس بازى بدهند، اطمينان دارى كه دروازه بان شماره يك مى شوى؟
- من دنبال شماره يك و دو نيستم و هدفم كمك كردن است اما هر بازيكنى بايد شانس بازى داشته باشد. بهتر است كادرفنى به من شانس بازى بدهد تا ببينند مى توانم كمك كنم يا خير.
•تو توقع داشتى در اين اردو دعوت شوى؟
- بله، انتظار داشتم دعوت شوم. صحبت هايى قبل از دربى با من انجام شده بود و قرار شد اگر خوب بازى كنم براى بازى با نيجريه دعوت شوم. ولى به هر حال اتفاقات ديگرى افتاد و من آرزوى موفقيت براى تيم ملى دارم.
•تو در اين فصل در چند بازى هم نيمكت نشين بودى و آيا با اين شرايط انتظار تو براى دعوت شدن منطقى است؟
- به نظر من مردم بهترين قاضى هستند. من در اين فصل چند بار از ناحيه زانو، كمر و انگشت دست مصدوم شدم و بدشانسى آوردم اما هر موقع بازى كردم عملكرد خوبى داشتم. من مقابل سپاهان، پرسپوليس، ذوب آهن، صبا، پيكان، نفت و ... بازى كردم و فكر نمى كنم عملكرد بدى از خود بر جاى گذاشتم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
قرار نيست با يك باخت به حاشيه برويم
فتح الله زاده: مى خواستند رابطه حجازى و مظلومى را شكر آب كنند
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: مظلومى و حجازى با هم مشكلى ندارند اما بعضى ها مى خواستند رابطه اين دو را شكر آب كنند.
فتح الله زاده درباره اتفاقات اخير در تيم استقلال، شايعه ناراحتى مظلومى و حجازى، جذب قادرحسن و مسايل ديگر صحبت هاى زير را مطرح كرد:
• ظاهرا جلسه روز گذشته كميته فنى براى رفع اختلاف حجازى و مظلومى بود...
- جلسه خوبى داشتيم و صحبت هاى خوبى در آن مطرح شد. عده اى دوستان مى خواستند رابطه حجازى و مظلومى را شكرآب كنند.
• اما فرداى بازى با نفت آبادان قطع به يك باره تمرين از سوى حجازى موجب ناراحتى مظلومى شده بود. اين را شاهدان مى گويند؟
- وقتى خبر به درستى عنوان نمى شود همين بحث ها هم پيش مى آيد. ناصر حجازى به عنوان رئيس كميته فنى و پيشكسوت تيم طبيعى بود كه بخواهد با بازيكنان صحبت كند. در تيم هاى بزرگ اروپايى اين قضيه است كه هر گاه تيم نتيجه نگرفته براى روحيه دادن به بازيكنان از پيشكسوتان آن تيم دعوت مى شود تا براى بازيكنان صحبت كنند.
من از ناصر حجازى خواستم در تمرين شركت كند اما دير به تمرين رسيد. او نمى دانست كه قبل از حضورش مظلومى هم براى بازيكنان صحبت كرده ضمن اينكه ايشان قبل از قطع تمرين با منصور پورحيدرى هماهنگى هاى لازم را انجام داده بود.
• پس شما معتقديد برداشت ها از اين اتفاق غلط بوده است؟
- نه غلط نبوده. هر كسى نظر خودش را دارد. بعضى ها فقط خبر مى دهند اما برخى ديگر روى اين خبر تفسيرهاى نادرستى دارند و به آن دامن مى زنند. ما ديروز جلسه خيلى زيبايى داشتيم و در پايان هم همه با هم روبوسى كردند. قرار نيست با يك باخت استقلال به حاشيه برود. شايد ما باخت هاى ديگرى هم بياوريم. در آينده اى نزديك دو بازى سخت با شاهين بوشهر در ليگ و جام حذفى داريم. از شانس استقلال هم در جام حذفى فقط به تيم هاى ليگ برترى خورده ايم. البته من به بازيكنان گفته ام تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بايد خودش را براى رويارويى با هر حريفى آماده كند.
• شنيده مى شد كه ممكن است كار قادر حسن به فسخ قرارداد بكشد؟
- نه اين طور نيست. البته عجله اى هم براى حضورش نبود. او از نيم فصل مى تواند براى استقلال بازى كند.
• قرار نيست در تست فنى حضور پيدا كند؟
- خير. فيلم بازى هاى امسال او را در اختيار پرويز مظلومى قرار داديم و ايشان هم او را پسنديد. به هر حال ما بايد به اندازه اى كه پول مى دهيم از بازيكن توقع داشته باشيم. اين بازيكن را خيلى ارزان خريديم. اگر او در استقلال جواب دهد تيم برد كرده است. اين بازيكن در گوش چپ مى تواند به تيم كمك كند و خيالمان از اين جناح راحت مى شود. البته در اين پست اسماعيل شريفات را هم داريم. او هم تاكنون بازى هاى خوبى براى تيم انجام داده است. خوبى شريفات و قادر حسن اين است كه هر دو مى توانند در گوش راست و چپ بازى كنند.
• در جلسه كميته فنى توضيح مظلومى در ارتباط با نوسان در نتايج استقلال چه بود؟
- صحبت هاى او به حق بود. آسيب ديده زياد داريم كه بازيكنان خوبى هم هستند. او تا به حال نشده همه داشته هاى خود را در اختيار داشته باشد. اين دردسر هميشه در استقلال بوده و دست او را بسته است.
• ظاهرا مى خواهيد در نيم فصل عملكرد مظلومى را بررسى كنيد؟
- نه. من در مورد بازيكنان اين صحبت را انجام دادم. با مظلومى قرارداد دوساله داريم و مشكلى هم با وى ندارم و او زحمت خود را مى كشد.
• قضيه تعويض شكورى با ميلاد زنيدپور چيست؟
- اصلا صحت ندارد. ما به مدافعان خود نياز و بازيكن در اين پست كم داريم. ضمن اينكه از يك ماه ديگر سيد مهدى سيد صالحى نيز در تركيب قرار مى گيرد. ميلاد زنيدپور هم بازيكن خوبى است و اگر ما قادر حسن را نمى گرفتيم او را جذب مى كرديم اما اكنون به دنبال هافبك بازيساز هستيم.
• قضيه بدهى استقلال به صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان چيست؟
- اين بدهى مربوط به زمان واعظى آشتيانى است. اين پول براى باشگاه استقلال گرفته شده و بايد آن را برگردانيم. البته ما هنوز بودجه اى براى پرداخت اين پول نداريم و بايد در موردش با آقاى سعيدلو صحبت كنم.
• از اين گونه بدهى ها از زمان مديريت سابق باز هم هست؟
- بله. بدهى به آژانس ها و هتل هاى مختلف هم هست كه بايد پرداخت شود.
• مجرى يكى از برنامه هاى راديويى نيز بابت اختلاف شما با واعظ آشتيانى و صحبت هاى رد و بدل شده بين شما و مديرعامل سابق باشگاه در هفته گذشته انتقاد كرده و معتقد بود اين ادبيات سخيفانه بوده است.
- وقتى يكى واقعيت ها را مى گويد، نمى تواند از روى عصبانيت باشد. حرف هاى من همه با مدرك بود و اگر تهمتى زده باشم طرف مى تواند از من شكايت كند.
-
شكوري: ميتوانم مقابل شاهين بازي كنم
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در صورتي که مربيان اعتماد کنند و صلاح بدانند ميتوانم مقابل شاهين بازي کنم.
هادي شکوري صحبت هاي زير را در مورد آخرين شرايط خودش و استقلال مطرح کرد:
* شرايطت براي بازي کردن چطور است؟
همراه تيم استقلال به آبادان هم رفته بودم اما بازي به من نرسيد و شرايط طوري بود که صلاح ديده شد بازي نکنم اما اکنون مشکلي ندارم و اگر کادرفني صلاح بداند مي توانم روز جمعه مقابل شاهين بازي کنم. تمام تلاش خود را کرده ام که آماده شوم و خيلي دوست دارم از اول بازي در ترکيب تيم باشم.
* فکر مي کني اين فرصت به تو داده شود؟
اميدوارم که به من اعتماد شود. از نظر بدني مشکلي ندارم و به لحاظ روحي هم در شرايط خوبي هستم و فقط منتظر يک فرصتم.
* شرايط استقلال بعد از باخت به نفت چطور است؟
شکست ما مقابل نفت خيلي بزرگ جلوه داده شد و عده اي سعي کردن حواشي را به تيم نزديک کنند اما با تدبير مديريت اين مشکل برطرف شد و مطمئن هستم که با پيروزي مقابل شاهين به جايگاه قبلي خود بازمي گرديم.
* مطمئني که شاهين را شکست مي دهيد؟
اطمينان دارم چون تيم تمرينات بسيار خوبي داشته است و بچه ها بعد از بازي با نفت متوجه شدند وقتي تيم مي بازد چه مشکلاتي به وجود مي آيد.
* بحث معاوضه ات با زنيدپور چه بود و چرا مطرح شد؟ فتح الله زاده مي گفت چنين چيزي صحت ندارد و به مدافعان نياز دارند.
من هم نمي دانم چرا اين مسئله مطرح شد. شايد مسئولان استيلآذين که به مدافع نياز داشتند اين بحث را مطرح کردند. حتي در برهه اي از زمان هم به من پيغام دادند اما گفتم بازيکن باشگاه استقلال هستم و بايد با آنها صحبت کنند. خوشحالم که باشگاه استقلال به پاي بازيکن خود مي ايستد و روي ما حساب باز کرده است. خودم هم مي دانستم اين اتفاق رخ نمي دهد. به هر حال من تابع تصميمات باشگاه هستم.
* در مصاحبه اي گفته بودي خواهان رضايتنامه ات شده اي؟
در يک مقطعي از نظر روحي مشکلاتي داشتم و مي خواستم حمايت شوم و بازي کنم به همين دليل با باشگاه صحبت کردم که اگر به من اعتمادي نيست بدون رودربايستي بگويند. چون هم براي من تيم هست و هم براي استقلال بازيکن. در همان صحبت ها گفتند مشکلي نيست و اعتماد وجود دارد و من هم روحيه گرفتم که با انگيزه بيشتري تمرين کنم. مطمئن هستم که اگر مقابل شاهين بازي کنم شرايط خوبي برايم پيش مي آيد.
-
دکتر فتحالهزاده: در لیگ قهرمانان آسیا، نماینده 70 میلیون نفر هستیم
گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر فتحالهزاده در جلسه ستاد آسیایی باشگاه خطاب به حاضرین در جلسه استقلال گفت: برای حضور قدرتمندانه در لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا باید کاملا متحد و همدل باشیم. ما نماینده 70 میلیون ایرانی در این آوردگاه آسیایی هستیم و وظیفه سنگینی را بر عهده داریم. از هر گونه تداخل کاری و اشتباه باید پرهیز کنیم تا بتوانیم استقلال را بار دیگر در آسیا سربلند کرده و آبروی استقلال را حفظ کنیم به همین دلیل لازم است شبانهروزی کار کنیم تا بهترین شرایط را مطابق با آییننامه AFC فراهم کنیم و با قدرت در آسیا حاضر شویم.
شایان ذکر است که دیشب در محل باشگاه استقلال و با حضور دکتر فتحالهزاده مدیریت باشگاه استقلال ستاد آسیایی این باشگاه تشکیل جلسه داد.