بچه ها من با فیسبوک بازی میکنم.از وقتی اپدیت اومده نمیتونم وارد بازبشم و ارور میده.چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها من با فیسبوک بازی میکنم.از وقتی اپدیت اومده نمیتونم وارد بازبشم و ارور میده.چیکار کنم؟
یا با pc وارد بازی شو فعلا گوشی رو بیخیال شو تا بازی رو درستش کنن یا اینکه ورژن قبلی رو فعلا نصب کن و آپدیت نکن.هنوز قبلی خوب کار میکنه
برا منم با فیسبوک نمیتونم وارد بازی بشم ولی اپدیت جدید گوشی رو نصب کردم خیلی جالب شده فقط تو ورژن قبلی بعد هر بازی قدرت بازیکنا زیاد میشد و میتونستی به انتخاب خودت قدرت حمله دفاع یا قدرت بدنی رو زیاد کنیم ولی تو ورژن جدیدش امروز بعد بازی هیچی زیاد نشد
مال منم اینطوری بود از خود گوگل پلی اپدیت کن درست میشه
من با پی سی وارد میشم اما ارور میده.
من بازی رو تو گوشیم آپدیت کردم و نه با پی سی و نه گوشی مشکلی ندارم و میتونم برم داخلش! اما بنظر منکه حیلی بد شده بازی تو آپدیت جدیدش! و درکل بازی فرقی نکرده! فقط گرافیکی ترش کردند، آهنگ پس زمینه هم داره که میشه قطعش کرد، ویبره هم بهش اضافه شده! که نمیدونم به چه درد این بازی میخوره! ولی بدترین بخشش همونی هست که یکی از بچهها بالاتر اشاره کرده و اونم اینکه سیستم بعد بازی اتوماتیک قدرت رو اضافه میکنه به بازیکن ها (البته میتونید برید تو همون بخش تمرین و مشخص کنید که به کدوم بخش حمله دفاع یا قدرت بدنی بیشتر اضافه بشه) و تو تمرین ها بین هر2 تمرین سبکش 10 ثانیه بیشتر زمان نمیخواد! بثه رو چک نکردم! ولی هنوز خیلی بخشاشم زده کامینگ سون! و کلا این نسخه نهاییشون نیست! و ازونحایی که ما به نسخه قبلی عادت کردیم بنظرم همون قبلی بهتر بود و من جدیده رو پاک و نسخه قبلی رو مجددا نصب کردم!
امروزم بدجور شانس آوردم! تو بازی رفت جام قهرمانان تو زمین خودم 1-0 برنده شده بودم ولی برای بازی امروز از 15 دقیقه فبل بازی هرچی زور زدم! $$$$$ شکن هام نه تو پی سی و نه تو گوشیم وصل نمیشدند! و بازی رو نتونستم تماشا کنم! و وقتی که مجددا تونستم برم تو بازی دیدم که کلی شانس آوردم! و بازی برگشت رو 2-3 باختم! ولی فکر کنم که بخاطر گل زده بیشتر تو خونه حریف منو ببره بالا!
فردا هم دو بازی سخت دارم! اولی با تیم سوم جدول لیگم که من دومم و در تعقیب تیم اول که البته بردش باید راحت باشه! ولی تو بازی رفت منو 4-1 برده بود! که البته اون موقع تیمم رو هنوز شروع به بستن هم نکرده بودم! و بازی دومم برای جام حذفیه که تو خونه حریف 2-1 بهش باختم (البته با آفلاین بودن و یک اخراجی) و امیدوارم که ببرم بازی برگشت رو برم بالا. ترکیب تیم حریفم 4-3-3 هست با سه مهاجم آماده! بنظرتون من با چه ترکیبی بازی کنم بهتره؟ (تیم من قویتره تو عدد و بازیکن)
آخ آخ این بازی رو هم 3-1 بردم تا برم بالا! و البته با کلی شانس!
این دو بازی آخر حذفی جام قهرمانان و حذفی واقعا عالی بودند و هر دو حریفم تو بازی برگشت خوشبختانه اخراجی دادند! 3 اخراجی تو 2 بازی تا تیمم بتونه بره بالا! و قشنگیشم اینجاست که تو بازی امروز دقیقه 89 ضربه کاشته که با اخراج حریف بدست اومده بود گل شد تا 3-1 برنده بشم و برم بالا! ولی بازی دور بعدم با قویترین تیم جام حذفیه که یک سطح تیمش ازمن بالاتره! و دو بازیکن داره که 7تا ستاره دارند! میخوام باهاش 5-4-1 لوزی بازی کنم. بنظرتون خوبه؟
حریفت با چه سیستمی بازی میکنه ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیستم حریفم 4-2-2-2
یعنی 2تا هافبک دفاعی (dm) و 2تا هافبک وسط (cm) و2 مهاجم
ترکیب اصلی خودم هم 4-4-2 لوزی هست و موقع دفاع 5-4-1 لوزی میکنمش که بنظرم خوب جواب میده
البته بنظرم برای حمله که نقطه ضعفش گوشه ها باشه که کمتر بازیکن داره و فقط 2تا دفاع گوش داره و شاید سیستم 4--5-1 v یا سیستمهایی شبیه این هم خوب باشن اما نمیدونم چرا همیشه تو بازیهای که 4-5-1 v میچینم گل میخورم؟!!
البته کلا گل هم خوب میخورم و نمیدونم چرا! و همیشه تاکتیک دفاعیم دفاع تو نمیه زمین خودی هست و دفاع منطقه ایی با تکل نرمال. و وقت هایی که بخوام تهاجمی بازی کنم میذارم رو آفساید گیری و در غیر این صورت بدون آفساید گیری بازی میکنم.
اگر کسی تاکتیک خوبی برای دفاع سراغ داره بهم آموزش بده که اینارو چطور بچینم بهتره ممنون میشم
woooow خدایی این ورژن جدید گوشی عالیه تو همه چیزش.قبلا نمیشد نامه ها رو راحت خوند و نمیشد توی قسمت فرند ها رفت ولی این راحت میشه و همه چیزش عالیه حتی برا خرید بازیکن هم عالی شده و مهارتاشو نشون میده و نوشته که چند تا بازی کرده و گل زده و اینا...
خدایی فوق العادس...
فقط ی مشکلی داره اونم اینکه تو ورژن قبلی یادتونه ی بازیکن میخریدیم بعد میرفتیم توی قسمت تمرین و فعالیتشو توی بازی روی نرمال یا زیاد یا کم میزاشتیم؟؟متوجه شدید چی میگم؟تو این ورژن هرچی گشتم نبودش.ینی وقتی بازیکن میخریم خودش میره روی نرمال؟؟اخه ورژنای قبلی کم بود و خودمون باس میزاشتیم رو نرمال
اون چیزی که میگی فعالیت بازیکن توی بازی نیست اصلا. اون شدت تمرینات هستش.وقتی روی درجه 1 باشه یعنی تمرین که بدی اون بازیکن استراحت میکنه.نرمال یعنی به صورت معمولی تمرین روش تاثیر داره و روی آخرین درجه که بزاریم به شدت تمرین روی بازیکن اثر میزاره. این ورژن فکر کنم همچین چیزی رو نداره درست نگشتم
سلام
تو ورژن جدید وقتی میخوای تمرین بدی یه x10 کنار صفحه هست اون چیه ؟
خرید بازیکن به صورت 6 توکن که بصورت دلخواه هست ...ایا بعد از پیشنهاد و خرید بازیکن اون 6 تا توکن به تیم مقابل میرسه اگه همش برسه، میشه بصورت دو طرفه بازیکن گرفت توکن هدر نره؟
اگه یه نفر ساپورت کنی بعدش بیای بیرون فکر کنم اون 2 درصد دیگه کم نشه ثابت بمونه به نظرم یا اینکه من اشتباه میکنم؟
درسته اون 2 درصد کم نمیشه و تا آخرش میمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط dahar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان اگه کسی آموزش بیشتری راجع به نحوه جدید خرید بازیکن(پیشنهاد دادن با 6 توکن ) میدونه لطفا توضیح بده به چه صورت هست؟
و یه سوال دیگه برای به دست آوردن توکن چرا این برنامه هایی که گفته بگیرید و نصب کنید تا توکن بدن و انجام میدم ولی توکنی اضاف نمیشه؟راه خاصی داره؟
قدیم من راحت توکن از طریق فیلم دیدنش و دانلود برنامه هاش میگرفتم و البته + اون بسته های کمکیش مانند استراحت و ...! اما الان برای منم همین مشکل شما آقای فایربوی پیش اومده و خیلی کم میشه که بهم توکن یا بسته بده!
حالا نمیدونم که مشکل ما از قندشکنمونه! آخه بعضی وقتا با عوض کردن قندشکنم این مشکل حل میشد اما الان نه و دیگه خیلی وقته که بیخیال فیلم دیدن و دانلود برنامه ها شدم. اگر کسی هست هنوز که بدون مشکل توکن میگیره لطفا قندشکنش رو هم معرفی کنه تا ماهم ازون استفاده کنیم تا شاید مشکل ماهم حل بشه
سلام ب همگى
من تازه مربى شدم فصل اول قهرمان و دوم حذفى شدم
چرا فصل بعد ى ستاره از بازيكنام كم شد؟
الان بازيكناى ٥ و ٤ ستاره دارم ولى اوضام خراب اكثرا ميبازم دليلش چيه؟
چون تازه كارم لول ٢ مطمئنا سوال زياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
امروز بازی داشتم در حالی که منتظر شروع بازی بودم سه بر صفر برنده شدم
دلیلش نوشته بود 11 بازیکن دارای شرایط نداشت .....اما 15 بازیکن داشت
دوستان اگه کسی آموزش بیشتری راجع به نحوه جدید خرید بازیکن(پیشنهاد دادن با 6 توکن ) میدونه لطفا توضیح بده به چه صورت هست؟
من نمیتونم از طریق پی سی و فیسبوک وارد بشم و بازی لود میشه اما ارور میده چیکار کنم؟
امروز من هم بعد قرنی یه سر زدم به اکانت تاپ 11 ام گفت اپدیت جدید اومده 48 مگ گفتم 48 مگ دانلود کردم . 48 مگ ها ! 48 مگ !
بعد که رفتم تو بازی دیم واقعا 48 مگ می ارزید خیلی خوب شده !
فقط من نمیدونم اون بخش استادیوم کجاست غیب شده ؟؟
لطفا تصویری راهنمایی کنید !!!!!:sad:
دوست عزیز راجع به کم شدن ستاره بازیکنات شرایط اینجوره که هر وقت از یک لیگ به لیگ بالاتر صعود میکنی توی فصل بعد یک ستاره از همه بازیکنا کم میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانوش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راجع باخت ها هم اولا باید به نسبت بازیکنایی که داری یه سیستم خوب برا خودت پیدا کنی و توی بازی ها هم سیستم حریفت رو هم چک کنی و بر اساس اون باهاش مسابقه بدی
البته بحث آنلاین بودن زمان بازی و مشاهده بازی و تعویض و غیره هم تاثیر زیادی رو نتیجه بازی داره
سعی کن استادیومت رو به خوبی ارتقا بدی و بازیکنای جوان تر خوب داشته باشی
به فرم بازیکن ها و سیستمی که استفاده میکنید توجه داشته باشید.بازیکن قوی همیشه تضمینی برای پیروزی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانوش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون بخش تا جایی که میدونم مربوط به بازیکن های لب مرز اسکات شدن هستن ولی تو لیست فروش قرار نگرفتن. شما میتونید با پیشنهاد تعدادی توکن و مقداری پول به مربی اون تیم در خواست خریدش رو داشته باشید. اگه قبول کرد به تیم شما میاد و اگه نکرد که اتفاقی نمیوفته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط dahar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه اروری میده ؟؟ همین الان چک کردم راحت وارد بازی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از منو کشویی بالا گوشه سمت چپ، اگه اشتباه نکنم گزینه Stadium هست که میتونی انتخابش کنی. البته دقیق نمیدونم چون زیاد با این ورژن جدیده کار نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوال اولتون رو بالا توضیح دادم. در مورد برنامه ها خیلی اوقات بگیر نگیر دارن، گاهی توکن میده و گاهی هم نمیده. بستگی به شانس تون داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما آپدیت جدید رو که تو پست اول هست دانلود کن و نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارورشتوی این مایه هاست:شما نتوانستید ایا میخواهید دوباره سعی کنید.هنوز اکانت گوشیم رو اپدیت نکردم
عکس بزاری بهتر متوجه میشیم. ولی این ارور گاهی واسه خودمم پیش میاد که با یه ریلود حل میشه. ممکنه قندشکن تون ضعیف باشهنقل قول:
ف یلتر شکن بعضی سایت ها بدرد نمیخوره سرورش نمیتونه به بازی وصل بشه ارور میده.مثل $$$$$شکن های سایت toopnet. $$$$$شکنی که به بازی وصل میشه و خودم استفاده میکنم از سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش.
اگر میخوایید چیزشکن بگبربد این سایت هم قیمتش خیلی خوبه و هم همزمان میتونید 2 نفره آنلاین بشید و درضمن همه سیستم عامل ها رو هم یکجا و ارزونتر از همه جا بهتون میده! یعنی هم گوشی و هم کامپیوترتون رو با خرید یک اکانت خیلی ارزون میتونید وصل کنید به سرورهاش! ثسمت 3 ماه 9 تومنه فقط!!! و من خودم الان 3-4 ساله که فقط ازینجا میگیرم! سزعتش هم از سایتهای رقیب بالاتره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با تبلت بازى ميكنم اگه بخام تو گوشى اجرا كنم چيكا كنم با همين تيمى ك دارم بازى كنم؟
باید تیمتون رو به فیسبوک وصل کنید که با هر وسیله ای بتونید وارد اکانتتون بشید. واسه وصل کردن به فیسبوک وقتی که بازی رو اجرا کردید دو راه دارید اینبار وارد شدن با فیسبوک رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد فیسبوک رو وارد کنید و بعد هم تایید کنید تا تیمتون به فیسبوک وصل بشه. ازون به بعد با هر گوشی ، تبلت یا کامپیوتری که خواستید میتونید با همین اکانتتون وارد بشید
چيزى رو ك من در مورد خريد بازيكن متوجه شدم صبح زود راحت ميشه بازيكن خريد ولى بعدش ديگه نميشه با بقيه كل انداخت چون توكن كم ميارم حالا اونا ب چ صورت توكن تهيه ميكنن نميدونم! يعنى اين همه واسه توكن پول ميدن؟
اگه راه حل بهترى واسه خريد بازيكن هس راهنمايى كنيد.
ممنون
سلام
من تازه بازی رو ديشب نصب کردم.از بس ناشی بودم به شدت بازيکنام رو تمرين دادم!!!
حالا شب بازی دارم و همشون آمادگیشون قرمزه.
چی کار کنم توکن هم ندارم؟
ازبسته های سبز استفاه کن البته فقط واسه اصلی ها. هر 3 ساعت هم 5درصد شرایطشون خوب میشه. البته میتونی بازیکنای اصلیتو امشب استراحت بدی که مصدوم نشن. کلا زیاد تمرین ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب فاجعه رخ داد!!!
قبل بازی آن شدم تو پی سی تا وقتی که بازی شروع شد برم ببینمش ولی اولش که حواسم پرت شد و 1-2 دقیقه که اینجوری ازدست رفت!! بعدش که اومدم سر بازی حالا هرچی میزنم نمیره تو بازی!!! و مونده رو همون لودینگش! آخرش بیخیال پیسی شدم و رفتم سروقت گوشی که اونم همینط.ر شد و کلا نتونستم برم تو بازی!!! گزارش بازی رو که دیدم به این شکل بود که تا دقیقه 65 2-1 جلو بودم و البته تو دقیقه 47-48 یک مصدوم میدم ولی با این حال تیمم بازهم یک گل میتونه بزنه و 2-1 شده بودن! فاجعه از دقیقه 65-66 شروع میشه که بازی اتوماتیک تعویض میکنه ولی چون همه تعویضیهایی که براش مشخص کرده بودم تو بازی بودن ضعیفترین بازیکنم رو که تازه آکادمی با 2 ستاره بهم داده بود رو میاره تو بازی بجای مصدوم!!!( که ای کاش هرگز نمیومد!!!) و ازونجا که ضعیف بوده کلا میرینه تو بازی!!! و 2تا گل میخورم! و 3-2 تو زمین خودم میبازم!!! بدیش هم این بوده که گل سوم رو دقیقه 89 دریافت کردم!!!
ولی بچه ها به صعود این شکلی عادت دارند و چون بدون آن بودنم 52% بازی دست من بوده و کلا همه آمارا بنفع من بوده امیدوارم که تو برگشت ببرم و میدونم که میبرم! فقط برام دعا کنید که با اختلاف 2 گل پیروز بشم! که اگر بشه چی میشه
خوب اولین بازیم رو با اینکه یه واحد کمتر از حریف بودم 3-0 بردم.
لطفا یه توضیحی راجع به تمرین دادن بدید.
من یه بازیکنم رو روی هر سه تا آیتم سمت چپ تمرین دادم ولی قدرتاش اضافه نشد.
در مورد گرفتن توکن هم توضیح بدید.چون اسپانسرم فقط روزی یه توکن میده که خیلی کمه
وآخرین سوال اینکه چطوری یه نفر رو از لیست دوستان حذف کنم چون قبل از بازی اصلی یه بازی دوستانه گذاشت بازیکنام خسته شدن
ای کاش مثل ورژن قبلی ...قبل بازی پیام میداد
من هی یادم میره که بازی دارم ! :ey babaaa:om::
لطفا یکی شسته رفته تو مورد نحوه تمرین دادن تو ورژن جدید توضیح بده و اینکه چطوری قدرت بازیکنها افزایش پیدا می کنه؟
من از صبح یکی رو تمرین دادم. گین رو زده +11 واصلا تغییری تا حالا تو قدرتش انجام نشده و گین همون +11 مونده!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ظاهرا من بازی رو زمانی نصب کردم که دیگه کسی یا اصلا بازی نمی کنه یا دیگه حوصله توضیح دادن نمونده!!om::نقل قول:
نه دوست عزیز! همه هستند! اما چون ورژن جدید کلی مشکل و کاستی داره! اکثرا برگشتن به ورژن قبلی! برای همینه که کسی جوابتو نمیده!نقل قول:
و برای سوال اولت هم هزار بار تو پستا های مختلف گذاشتیم که! اگر دوستانتون با شما بازی دوستانه بذارند فقط و فقط انرژی خودشون کم میشه و بازیکناشون خسته! و برای شمایی که بازی دوستانه رو انتخاب نکردی کلا انگار که اصلا بازی نکردی! و نه هیچی کم و نه اضافه نمیشه! و حتی اگر مصدومم بدی تو اون بازی بازهم بعد بازی بازیکنتون سرحال و مثل قبلش میمونه! پس نگران نباش و البته همه اینا برای موقعی هست که کسی با شما بازی دوستانه بذاره
اگر شما با کسی بازی دوستانه بذاری دیگه باز همه چی فرق میکنه!
خدايى اين ورژن خيلى جذاب كرده بازى رو ولى دو تا سوال
ورژن قبلى اقاى گل و بهترين پاسور و بهترين بازيكن رو تو ليستى نشون ميداد الان نداره يا من پيداش نميكنم؟
ورژن قبلى ليست مبلغ اول تا اخر تو هر سه جام مينوشت ايا اينم نداره يا من بازم پيداش نميكنم؟
با سلام به همه دوستان
بازی Top Eleven در سال 2015 به روز شده و با برطرف کردن بعضی از معایب مثل نداشتن موزیک و صدا در بازی باعث افزایش هیجان بازی شده است و یا در کنار اسامی بازیکنان هم زمان ترکیب تیم هم قابل دیدن و تغییر است.قسمت های مختلف بازی که از سال 2013 هیچ تغییری نکرده و خسته کننده شده بود با تغییرات بسیار،جذاب و متنوع شده و باعث شده تا کاربر ارتباط بهتری با بازی برقرار کنه.چند عکس از اکانت خودم قرار می دهم تا بیشتر در جریان این تغییرات قرار بگیرید.لول من در این بازی 11 هست،البته این فصل به دلیل مشغله کاری و مدت کم حضور در بازی نتایج ضعیفی گرفتم و اوضاع تیم اصلا راضی کننده نیست.eterza::-:shogh:
امیدوارم از این بازی لذت ببرید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانهبا یک برد 1-0 تلخ از رسیدن به فینال باز موندم بازی رفت و برگشت از لحاظ آماری بازی دست من بود! شوت تو دروازه! درصد مالکیت و همه و همه بنفع من بود غیر از اینکه بازی رفت نتونستم برم تو بازی که معلوم نبود مشکل از چیه!!! و باک تعویض بحث بر انگیز که سیستم خودش انجام داده بود و در نهایت حذف بخاطر گل خورده بیشتر تو زمین خودی
ایشالا بچه ها فصل بعدی جبران میکنند!