بالاخره پرچم و لباس ایران هم به فروشگاه اضافه شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بالاخره پرچم و لباس ایران هم به فروشگاه اضافه شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره نامردا گذاشتنش آخرین تیم جام جهانی
آقا به نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
medical و training بسازی اول بهتره
چون اولا آکادمی بسازی کلی پول ازت کم میشه
دوما اینجوری هم بازیکنات مصدومیتشون هوب میشه هم تمرینا اثرشون بهتر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid_f [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیزی که با فیسبوک وصل شدی
شما دیگه راهی نداری
منم این مشکل دارم اما ادامه میدم
چون تنها راه اینکه تیمتو پاک کنی و بری از اول بازی log in نشدن طی مدت 70 روزه !!!!
منم با این دوستمون موافقم.آکادمی رو زیاد ارتقا ندید.مثلا تا لول 5 6 اینا بسه.من الان کامل ارتقا دادم حسابی توکن جمع میکنم یه سری 2 تا بازیکن میده باهاشون قرارداد میبندم.کمتر از دو هفته بعد دوباره بعم بازیکن میده.در صورتی که من توکنم به حد نصاب نمیرسه و مجبورم قیدشون رو بزنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط from_hell [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولویت رو بزارید روی بسته ها و استادیوم.اگه گنجایش استادیوم تون کمه اونو ارتقا بدین.یا اگه دادین بقیه رو ارتقا بدین.پارکینگ و رستوران زیر مجموعه ورزشگاه محسوب میشن.اگه ارتقاشون دادین باید ورزشگاتونم ارتقا بدین
ورژن جدید بازی 2.25 به پست اول اضافه شد!
در ضمن یه تذکر هم گذاشتم برای تازه واردین که اشتباهاتی که بعضی از دوستان انجام دادن و شاید موجب وصل نشدن به بازی بشه،رو انجام ندن!
لطفا بخونیدش!
راستی بچه ها امروز عکس پس زمینه بازی رو عوض کردن.چه باحال شده!حالا شک دارم به خاطر آپدیت کردنش اینجوری شده یا خودشون اینجوریش کردن! ولی به هر حال خیلی باحال شده یه عذر خواهی کوچولو هم بکنم بابت اینکه کم سر میزنم این روزا ، ایام امتحانات هست و ما هم گرفتار درس خوندن، دیگه واسه همین کمتر میایم. شانس گند من این روزا سرعت نت من از افتضاح هم یه چی اونور تره! تو لیگ فعلا رتبه یازدهم رو در اختیار دارم!!! این روزا اصن وقت نمیکنم بیام ترکیب بچینم.فقط میام میبینم بازی داشتم مثلا 5 تا هم خوردم :| خلاصه اوضاع داغووووون. بودجه باشگاهم امروز شد 285 میلیون دلار ! بازیکن که نمیتونم بخرم! هی پول جمع میکنم!!:sad:
خودشون اتوماتیک پس زمینه و کلا تم بازی رو عوض کردن.هم واسه موبایل هم فیسبوک.من بدون آپدیت بازی وقتی واردش شدم دیدم همه چیش تغییر کرده
سلام خدمت دوستان عزیزم
امروز داشتم تاپیک های فروم اصلی بازی رو میگشتم به یه تاپیک برخوردم که برام جالب بود!
تو این تاپیک انواع و اقسام سیستم های بازی رو تو یه جدول قرار داده بود و جلوی هر کدوم ضد اون سیستم رو نوشته بود
منم این جدول رو براتون کپی کردم اینجا شاید کمکی بشه تا توی بازی هاتون ازش استفاده کنید
البته یه سری از قسمت های جدول برای خودمم گیج کننده بود و زیاد سر در نیوردم...
اگه ازش استفاده کردین نتیجش رو اینجا بزارین تا ببینیم این جدول تا چه حدی درست عمل کرده!
البته اینایی که اینجا گذاشته حتما دلیل نمیشه که اگه شما ضد سیستم گذاشتین حتما بازیتونو ببرین.
این جدول هنوز امتحان نشده از طرف ماها، پس اگه نتیجه نگرفتین شاکی نشین!
اینم از اون جدول :
Formation Counter Formation 3N-2-2-2-1 Butterfly 4-2-2-2, 4-3N-2(AML/AMR)-1 3N-1-2-1-3 4-1-3N-2, 4-5-1V 3N-1-3W-1-2 Dandelion 4-5-1V, 4-4-2, 4-1-2-1-2 Wide Diamond 3N-1-3W-2(AMC)-1 4-5-1V 3N-1-4-1-1 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3N-1-4-2 4-5-1V 3N-2(DML/DMR)-2-1-2 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3N-2(DML/DMR)-3N-2 4-1-2-1-2 Narrow Diamond, 4-5-1 Flat, 3-5-2 Flat 3N-2-3W(AML/AMC/AMR)-2 3-2-2-2-1 Butterfly, 4-4-2, 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3N-3-2W(AML/AMR)-2 4-3N-2W-1 3N-4-1-2 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3N-4-3 4-3N-2(AML/AMR)-1, 4-4-2, 3-5-2 3N-5-1-1 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3N-5-2 Flat 3N-2-2-2-1 Butterfly, 4-3-2(AML/AMR)-1 3N-5-2 V-Style 4-3N-2(AML/AMR)-1, 4-2-2-2 Hexagon 3W-1-3N-1-2 4-5-1 V-Style 3W-1-3W-1-2 3W-2(DMC)-3N-1-1 Tower, 3N-5-2 Flat 3W-1-3W-2(AMC)-1 4-5-1 V-Style 3W-1-4-1-1 4-5-1 V-Style 3W-1-4-2 4-1-2-1-2 Narrow Diamond
3W-1-5-1 4-3N-2W-1 3W-2-3W-1-1 Maple Leaf 4-5-1 V-Style 3W-2(DMC)-2W-1-2 3W-5-2 V-Style 3W-2(DMC)-3W-1-1 Maple Leaf 3N-1-4-2 3W-2(DMC)-3W-2 3W-5-2 Flat 3W-2N-2N-2W-1 4-4-2 3W-4-1-2 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3W-4-3 4-2-2-2 Hexagon 3W-5-1-1 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 3W-5-2 Flat 4-5-1 V-Style 3W-5-2 V-Style 3N-2-2-2-1 Butterfly 4-1-1-2N-2 4-5-1 V-Style 4-1-1-2W-2 3N-3W-2-2 4-1-2-1-2 Narrow Diamond 4-5-1V, 3-5-2V 4-1-3N-1-1 3N-5-2 V-Style 4-1-3N-2 4-3N-2(AML/AMR)-1 4-1-3W-1-1 5-1(DMC)-2-2 4-1-3W-2 4-5-1 V-Style, 4-4-2 Classic 4-1-4-1 4-2-2-2 Hexagon, 3W-4-3 4-1(DMC)-2-3 4-1-4-1 4-2-1-3 4-5-1 V-Style, 4-3N-2W-1 4-2-2-2 Hexagon 3N-4-1-2, 4-5-1 V-Style, 3-4-3 4-2(DMC)-1-2(AML/AMR)-1 5-2-2(AML/AMR)-1, 4-4-2 Classic 4-2(DMC)-1-2(AMC)-1 3N-1-4-1-1 4-2(DMC)-3W-1 3N-2-2-2-1 Butterfly 4-3N-1-2 4-3N-2(AML/AMR)-1, 4-5-1 V-Style 4-3N-2(AMC)-1 3W-2(DMC)-3W-1-1 Maple Leaf 4-3N-2W-1 4-4-1-1 4-3N-3 4-1-4-1 4-3W-1-2 4-1-4-1, 3N-1-4-2 4-3W-2(AMC)-1 3W-2(DMC)-3N-1-1 Tower, 4-5-1 Flat 4-3W-3 4-4-2, 4-5-1 V-Style 4-4-1-1 3-5-2 Flat, 4-5-1 V-Style 4-4-2 3N-4-1-2, 4-5-1 V-Style, 3N-2-2-2-1 Butterfly 4-5-1 Flat 3-5-2 Flat, 3-5-2 V-Style 4-5-1 V-Style 3N-2(DML/DMR)-3N-2, 4-3N-3 5-1-2-1-1 Narrow Diamond 3N-5-2 V-Style 5-1-2-1-1 Wide Diamond 3N-5-2 Flat 5-1-3N-1 3N-5-2 V-Style 5-1-3W-1 3N-5-2 V-Style 5-2-1-2 X-Style 3N-1-4-2 5-2(ML/MR)-2(AMC)-1 4-2-2-2 Hexagon 5-3N-2 3N-4-1-2, 4-4-2 5-3W-2 3N-4-1-2, 4-4-2 5-4-1 4-4-2, 3-5-2 Flat - -
- "W" = Wide
- "N" = Narrow
- "V-Style", "Narrow Diamond", "Wide Diamond" etc. = How the formation looks on the field or a special name for the formation.
خب اولین بازی رو خودم بر طبق دستوراتی که این جدول داده بود انجام دادم! البته با یه خورده تغییراتی که خودم ایجاد کردم
در ابتدا باید بگم من قدرتم 63.5 و حریفم 68
میانگین سنی من 23 سال و حریف 29.5 تقریبا
اینم ترکیب حریفم :
و اینم ترکیبی که خودم چیدم :
و اینم دستوراتی که برای بازی لحاظ کردم :
یه نما از بازیکنای حریف :
البته یه نکته هم باید بگم که حریفم دفاع نداشت و مجبور شد از هافبک دفاعی تو خط دفاع استفاده کنه!
و در آخر نتیجه بازی :
نتیجه جالب و عجیب بود! اما عجیب تر از نتیجه درصد مالکیت توپ برای من بود! 76 درصد به 24 درصد به سود من! جالبه نه؟!
البته با توجه به اینکه حریف یه مدافع نداشت خیلی زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد! اما چیزی که مشخصه اینه که تو همچین حالتی درصد مالکیت توپ به طرز وحشتناکی به نفع شما میشه!
با چه نرم افزاری عکس گرفتی؟
نرم افزار خاصی وجود نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اکثر گوشی های سامسونگ این قابلیت رو دارن که از صفحه گوشی اسکرین شات بگیرن. با گرفتن همزمان دکمه home و دکمه قفل صفحه میشه اسکرین شات گرفت
آیا بازی دیگری مثل بازی Top Eleven هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(من بازیم دچار مشکل شده و نیاز داره که به فیس بوک وصل بشود و هر کاری کردم نتوانستم درستش بکنم حتی اکانتم هم پاک کردم ولی درست نشد)
میتونم بازی Top Eleven رو بازی کنم یا نه باید بروم سراغ بازی دیگری؟
*ممنون*
تنها راه باقی مونده اینه که یه چیزشکن تهیه کنید و با همون اکانت فیسبوک وارد بازی بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نها راه اینکه تیمتو پاک کنی و بری از اول بازی log in نشدن طی مدت 70 روزه !!!!
چگونه به یک بازیکن ستاره اضافه میشود؟
باید بازی کنی با حریفات تا بسته ی تمرینی جایزه بگیری بعد تو بخش Traning هر بازیکنی که بسته تمرینی داره رو پیشرفت میدی بعد یه مدت پیشرفت ستاره ها کم کم زیاد میشن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط meyy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meyy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشکر از آقا مهدینقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با مثال بهتر توضیح میدم:
مثلا یه بازیکن 2 ستاره دارین با قدرت 39
وقتی قدرتش شد 40 3 ستاره میشه. و وقتی قدرتش به 45 رسید میشه 4 ستاره و همینطور این روند ادامه پیدا میکنه
5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 و ....... الی آخر
این ها اعدادی هستند که وقتی بازیکن تون به این قدرت ها برسه یه ستاره بهش افزوده میشه
سلام دوباره خدمت دوستای عزیز
امروز خواستم یه بار دیگه قسمت تبلیغات یا همون توکن های رایگان رو امتحان کنم و موفق شدم از یکی از اون پیشنهاد ها 2 تا توکن رایگان بدست بیارم
واسه کسانی که هنوز با این قسمت آشنایی ندارن آدرس این قسمت رو میدم
روی موبایل وقتی وارد بازی شدین پایین روی تعداد توکن شما رو نشون داده.روش کلیک کنید و وارد یه صفحه جدید میشید
3 قسمت داره Buy ، Free و Redeem . روی قسمت Free برید و اولین آفر یعنی SponserPay رو بزنین. وارد یه صفحه جدید میشید. نرم افزار Mobogenie رو دانلود و نصب کنین و 2 تا توکن رایگان بدست میارید
پیشنهادای دیگشو امتحان نکردم. شما اگه امتحان کردین و نتیجه داد خبرشو به ما هم بدین
موفق باشید
یه بازیکن خواستم بخرم 18 ساله و 600 هزار و لی 20 توکن دادم آخرش هم رقیب بردش،لعنتیom::
گزینه اي هم داره که باید آدرس ایمیلت رو وارد کنی. بعد یه ایمیل برات میفرسته. اگه روی اون لینک داخلش کلیک کنید بهتون 28 تا توکن میده . منتها سایتی که باز میشه $$$$$ه و باید $$$$$شکن داشته باشید به خاطر همینم من نتونستم بگیرمش.
نقل قول:
من که یه سری 12 تا توکن حروم کردم و آخرش توکن هام تموم شد و یارو همینجور داشت چکش میزد کصافط !!!
خلاصه رقابت کردن با اینا توکن تو جوب ریختنه!lol:-
اونا پول میدن 100 50 تا توکن میخرن... فکر میکنی با 20 تا توکن میتونی باهاشون رقابت کنی؟!
یعنی کافیه طرف یه بازیکنی رو بخواد. دیگه همه چی تمومه! :| :daghon:
من که دیگه تنها امیدم به آکادمیه
عزیز میتونی بگی اسمش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahosein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که هر چی گشتم پیشنهادی با 28 تا توکن وجود نداشت!
یکی 27 تا بود و یکی دیگه 41
من الان سه چهار روزه بعد از آخرین آپدیتی که اومد دیگه نمی تونم از طریق هیچ اینترنت وایرلسی کانکت بشم و ارور میده مدام
ولی جالبه که از طریق اینترنت سیم کارت می تونم برم که خوب اونم سرعتش افتضاحه
کسی مشکل من رو پیدا کرده؟ راه حلی چیزی داره؟
من بازیم به آخرین نسخه آپدیت هست و به راحتی وارد بازی میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi111111111111 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به احتمال زیاد مشکل از سرویس دهنده اینترنت تون هست
سلام.من تازگيا بازيو شروع كردم.لولم ٢ هست. خواستم بدونم چطور ميشه توكن بيشتري جمع كرد؟ راهي بجز صبر كردن و اينكه لسپانسرم روزي ١ توكن بده وجود داره؟
بعدم اينكه يادمه گفتين ٣٥ ميليون خرج خريد بازيكن كردين. خب مسلما هر بازيكن حداقل ٦-٧ تا توكن ميخواد خريدش، اينا رو از كجا آوردين؟
من يه سري ٧تا توكن واسه خريد يه بازيكن دادم آخرشم توكنم تموم شد نتونستم بخرمش
سلام.خوش اومدین به جمع مانقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه راه دیگه هست که از طریق تبلیغات و پیشنهاد هایی که خود بازی گذاشته میشه توکن بدست آورد. به آفر ها نگاه کنین و چیزایی که ازتون خواسته رو انجام بدین توکن گیرتون میاد. یکیشو که خودم همین چند روز پیش امتحان کردم و توکن گیرم اومد تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توضیح دادم
در مورد خرید بازیکنام باید بگم اون مربوط به چند مدت پیش میشه، که من تو لول های پایین تر بودم... و خرید بازیکن تو لول های پایین تر به مراتب راحت تره.من اون موقع ها واسه خرید هر بازیکن یه توکن میدادم فقط!!!
یعنی اگه کسی پیشنهاد رو پیشنهاد من میزد من اون بازیکن رو بیخیال میشدم. اما تو لول های بالا مثل الان من با این کار به هیچ جایی نخواهید رسید!!!
چگونه قیمت یک بازیکن افزایش پیدا میکند؟چون من بازیکن دارم چندین فصله بازی میکنه کلی پیشرفت کرده ولی هیچی به قیمتش اضافه نشده؟:eee:
بازیکنان هر چی به سنشون افزوده بشه قیمتشون کمتر میشه. فقط احتمال میدم بازیکنای جوون تا سن 25 سالگی یا همین حول حوش قیمتشون زیاد بشه با افزایش قدرتشون،اما بعد از اون دچار افت قیمت بشننقل قول:
ممنون از جوابتنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چطور ممكنه با يدونه توكن بازيكن بخري؟
تقريبا هر بازيكن ٤ستاره يا بالاتر هست براش خريدار زياده.
اگه بشه يه سري توضيح درمورد ترفند هاي خريد بازيكن بدي ممنون ميشم
مرسي
چند روز پیش 20 توکن دادم ولی نتونستم بخرمش ولی از دیروز تا الان با 6 توکن 4 بازیکن عالی خریدم
1.روزهای یکشنبه خرید نکنید 2.به مقدار موجودی رقیبتون توجه کنید 3.هیچوقت بیشتر از 2 توکن برای یک بازیکن خرج نکنید
مرسي
نميشه خودمون يه قيمت بالاييو واسه يه بازيكن پيشنهاد بديم كه رقيبمون نتونه رقابت كنه؟
فقط خودش اتوماتيك پيشنهاد ميده؟
خب اون بستگی به شانس شما داره. و البته در نظر گرفتن یه سری جوانب! اینکه مثلا چه ساعتی برین تو بازار یا چه روزایی باشه.لول شما چند باشه و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لول های پایین تر چون بازیکنان واسه گرفتن توکن و کسب درامد خیلی راحت نیستن بهتر میشه بازیکن خرید. البته بعضی وقتا هم شده بود که من بازیکنارو از دست میدادم!
حالا میخوام یه پست در مورد نحوه خرید و فروش بازیکن بزارم...شما هم منتظر بمونید شاید بتونید ازش استفاده کنید!
سلام من تازه وارد این انجمن شدم. جای باحالیه. من تازه این بازیو نصب کردم. تیمم لول1 اول جدول با اختلاف 14 امتیاز اما میدونم لیگهای بعدی کار سخت تری دارم. اما تو ادلیستم تیم با 10واحد بیشتر از من هست که راحت ممیارمش. میخواستم بگم درمورد پیشنهاد های فری برای توکن نمیدونم چکار کنم ''نرم افزاراشو. دان میکنم ولی بهم توکن نمیده یه بار داد ولی بعد اون دیگه نشد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
امروز میخوام یکی از ترفند های جالب بازی رو بهتون بگم
برای کسانی که هنوز اطلاعی از این ترفند ندارند!
این ترفند بیشتر به درد کسانی میخوره که تو لول های پایین هستند و پول کمی برای خرد بازیکن دارند.برای انجام این کار شما کافیه یه توکن داشته باشید
خب
فرض میکنیم شما یه بازیکن خیلی خوب یا تقریبا خوب دارید که حالا به هر دلیلی میخواین بفروشینش!
روی اسم بازیکنتون کلیک کنید تو نوار بالایی که قدرت بازیکن و چیزای دیگه رو نشون میده سمت راست بالای کادر یه مثلث آبی رنگ هست، روی اون کلیک کنید
وارد یه صفحه جدید که بیوگرافی بازیکن هست میشید.حالا اسم و فامیلی بازیکن رو به یکی از بازیکنای مشهور دنیای واقعی عوض کنید! مثل لیونل مسی یا کریستیانو رونالدو یا فرانک ریبری و ....
فقط حواستون باشه که پستش رو در نظر بگیرید! یعنی اگه بازیکنتون که میخواین بفروشینش دفاع هست اسمشو نزارید لیونل مسی!! بزارید مثلا جرارد پیکه!
و اسم و فامیلی جدید بازیکن رو که نوشتید به طور مثال اگه مهاجم میخواستین بفروشین اسمشو گذاشتین لیونل مسی حتما ملیتش رو به آرژانتین تغییر بدین!
این کار ها براتون یک توکن خرج داره!
اطلاعات رو ذخیره کنید. و حالا میتونین بازیکنتون رو بفروشین.به احتمال زیاد خیلی بیشتر از قیمت واقعی بازیکن پول گیرتون میاد!چون خیلی از پلیر ها دنبال بازیکنای معروف میگردن که بگن آره! ما یه همچین بازیکنای قدرتمندی داریم!!!
موفق باشید
دوستان یه تاپیک پیدا کردم تو انجمن اصلی بازی که یکی از پلیر های با تجربه بازی دانش خودش از بازی رو با بقیه پلیر ها در میون گذاشته بود
چون یه خورده طولانیه و بخش های مختلفی داره من سعی میکنم هر روز یکی یا دو بخش رو براتون ترجمه کنم تا بتونیم از تجربیاتش استفاده کنیم
البته بازم میگم تایید شده نیست این مطالب و فقط ترجمه پست های سایر بازیکنان هست!
از اونجایی که بخش نقل و انتقالات بخش بزرگی از بازی رو تشکیل میده و با این شرایط ما ایرانی ها تو بازی،ترجیح دادم اول از قسمت نقل و انتقالات شروع کنم که مهم تر از سایر قسمتاست!
روز : بهترین و بدترین روز برای خرید و فروش بازیکن روز های اول فصل هست.بهترین روز برای فروش بازیکن، و بدترین برای خرید بازیکن! چرا که تو این روز بسیاری از پلیر های دنیا
Transfers : نقل و انتقالات
دنبال بازیکن برای خرید میگردن.اگه بخواید بازیکن بخرید باید علاوه بر اینکه توکن و بودجه خیلی زیادی داشته باشید ، با بسیاری از بازیکنای دیگه که دنبال خرید بازیکن هستند
بجنگید!
زمان : این خیلی مهمه و شما باید بدونید که چه زمانی پیشنهاد بدید و چه زمانی از این کار خودداری کنید! بهترین زمان صبح هست، موقعی که پلیر های زیادی آنلاین نیستند.حدود
ساعت 6 تا 8 صبح بهترین زمان هست.اما در نظر داشته باشید که همیشه بازیکنانی وجود دارند که زرنگ تر از شما باشند و با توکن های فراوان انتظار شمارا بکشند!این اتفاق ممکنه
برای همه و توی هر زمانی رخ بده. ( یه نکته هم خودم اضافه کنم. برای خرید بازیکن خیلی مهمه که بدونید تو چه ساعتی پیشنهاد بدید که مردم قاره اروپا و آسیا بیدار نباشند! )
وضعیت اتصال اینترنت : اگر شما اینترنت بد یا نه چندان خوبی داشته باشید، از پیشنهاد دادن در ثانیه های آخر خودداری کنید.یک تاخیر کوچک باعث از دست رفتن توکن شما خواهد
شد و در نتیجه شما یک بازیکن رو به آسانی از دست بدید.
از دست دادن توکن : تعداد زیادی از پلیر ها بعد از اینکه با یکی 2 تا توکن پیشنهاد دادند سپس شروع به گریه کردن میکنند!!! چون که اون ها هیچ شانسی برای خرید بازیکن ندارند!
بنابراین در صورتی که حداقل 5 تا یا بیشتر توکن ندارید از پیشنهاد دادن خودداری کنید!
موفق باشید!
سلام.خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط emad9835 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم فعالیت تون بیشتر بشه
اره خیلیاشون نمیدن ولی اونی که صفحه های قبل معرفی کردم توکن میده
خیر.سیستم خودش به صورت اتوماتیک 200 هزار یا 300 هزار و یا بالاتر نسبت به پیشنهاد قبلی پیشنهاد میدهنقل قول:
سلام دوستای گلم سلام علی آقا تاپیک خیلی خوبی ساختی دمت گرم
تیمم shervinno FC با قدرت 25.9 من 3روز دیگه بدون باخت میرم لول 4 تیم خوبی دارم از لول 1 همه جامارو بردم فقط تاحالا cup نبردم
چندتا موضوع میخوام مطرح کنم خوشحال میشم نظر بدبن..
1.من میخوام گوشیمو عوض کنم از اونجایی که اکانت فیسبوکم فعال نکردم مسلما وقتی بازیو توی گوشیه جدید نصب کنم دیگه تیم ندارم و باید از صفر شروع کنم om:: چیکار کنم؟
2.حریفم هم لول منه یعنی لول 3 قدرتش 36 خیلی بالاتره تو این لول غیر عادیه ..امکان داره از cheat استفاده کرده باشه؟ یا پول خرج کرده!!!
3.تا کی مهلت داری با بازیکنای تیمت قرار دادشونو تمدید کنی اگه نکنی چی میشه؟
4.من ترفند و تقلب برای این بازی برای pc زیاد دیدم شما میدونید روی گوشی تقلبی برای افضایش امکاناتش هست؟
سلام. ممنون داداش. خیلی خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط shervinno [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم همینچوری یه ضرب بیای بالا!
1-فکر کنم فقط تنها راهش اینه که قبل از اینکه گوشیتونو عوض کنین اکانت فیسبوک تون رو وارد کنین. و با گوشی جدید با همون اکانت وارد بازی بشین تا اکانتتون نپره!
2-نه از چیت استفاده نکرده. همیشه تو هر لیگ چند تا تیم هستن که به اصطلاح غولی هستن برای خودشون.چون قدرتشون خیلی بیشتر از تیمای دیگست.به طور کلی من تا 15 واحد قوی تر تو لیگ خودم داشتم تا حالا.یه چیز عادیه
3-اونو تا حالا امتحان نکردم.ولی یکی از دوستان این کارو کرده بود.یعنی با بازیکناش قرارداد امضا نکرده بود و قراردادشون منفی شده بود.فکر کنم فصل بعدش باهاشون تمدید کرده بود که به جای 3 فصل ، 2 فصل قرارداد بسته بودن!
4-روی گوشی هست ولی اینکه کار کنه یا نه احتمالش خیلی کمه.ولی توصیه میکنم اصلا دنبال چیت نباشین.بازی به این خوبی! همین خوبه که با سختیا تیمو ببریم بالا. وگرنه با چیت که همه کار میشه کرد!