-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
بیشتر راهنمایی کنید
میخوام بخرم
داداش اگه pes بازی کرده باشی یه قسمتی داشت به نام مستر لیگ که میرفتی یه تیم انتخاب میکردیو و ادارش میکردی بازیکن میخریدی براش و کارهای دیگه این کریر تو فیفا هم همین حکمو داره البته امکاناتش از pes خیلی بیشتره و جذاب تر
-
نقل قول:
من یه کریرمود خیلی جالب ساختم:
که فک کنم جذاب ترین کریرمودی هست که ساخته شده!!!
لیگ قهرمانان و لیگ اروپا
لیگ قهرمانان 32 سهمیه از کشور های مختلف اروپا داره
تیم هایی غیر انگلیسی که خیلی قوی هستن مثل بارسا رئال اتلتیکو بایرن یوونتوس پی اس جی موناکو ناپولی میلان دورتمند شالکه و ... که همیشه توی لیگ قهرمانان حاضر هستن
اما تیم هایی خیلی قوی در هر لیگ هستن که شانس حضور در لیگ قهرمانان رو ندارن
من این تیم ها که تعدادشون بیشتراز ده تا هست رو از اسپانیا المان فرانسه به سایر کشور های اروپایی مثل (لیگ)سوئیس دانمارک و... بردم که به این ترتیب باتوجه به تیمای ضعیف لیگ های کشور های دیگه این تیما همیشه توی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا حضور پیدا میکنن... و این یعنی گروه های نسبتا سخت در لیگ قهرمانان و اروپا...
لیگ انگلیس(4لیگ)
من لیگ انگلیس رو بخاطر اینکه 4تا لیگ داره انتخاب کردم (لیگ برتر و 3دسته لیگ)
سایر تیم هایی که شانس حضور در لیگ قهرمانان و اروپا رو ندارن رو از اسپانیا المان ایتالیا فرانسه برزیل و... اوردم به لیگ انگلیس و براساس قدرتشون
در این 4 لیگ تقسیم کردم
درین حالت من همیشه در یک تیم موندگار میشم و میتونم مثل
فرگوسن و
مورینیو برای
سال های طولانی یه برنامه بلند مدت بریزم به این شکل انتخاب ها کمی فرق میکنه و تمرکز بیشتری روی خرید بازیکن پیدا میکنم چون قرار نیست فصل بعد این تیمو ترک کنم(سیستم جوان گرایی) پس باید 22 بازیکن که بهشون اعتقاد کامل دارم رو کنار هم جمع کنم تا در صورت باختن هم از بازیه بازیکنان تیمم لذت ببرم
*ناگفته نماند من برای اینکه بتونم خرید های جوان خودم رو انجام بدم به تیم خودمم پول تزریق کردم در غیر اینصورت هیچ بازیکنی توی دنیا حاضر نمیشه در دسته 3 انگلیس بازی کنه!!!البته این پول رو صرف خرید بازیکنان جوان و گمنام کردم نه بازیکنان معروفی که اکثر دوستان اینجا معرفی میکنن :)
دسته 3 رتبم پنجم شد و از طریق پلی اف به
دسته 2 صعود کردم
در دسته 2 هم رتبم چهارم شد و توی فینال پلی اف به
فلامینگو باختم :| و الانم در دسته 2 یک فصل دیگه موندگار شدم
اینم چند عکس که توش تعدادی از تیمای لیگ انگلیس (بخوانید لیگ جهانی :D) مشخصه:
لیگ برتر: گلچین بهترین تیمای انگلیس و تیم های درجه 2 جهان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسته 1: الان فلامینگو بجای من توی این دسته هست و همسایه لیگ برتر شده :(
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسته 2 : در این دسته من حضور دارم اسم تیمم CHELTENHAM TOWN هست و در رتبه ششم قرار دارم :d
تیمت جام حذفی یا اف ای کاپ هم شرکت کرده؟؟؟
-
نقل قول:
داداش اگه pes بازی کرده باشی یه قسمتی داشت به نام مستر لیگ که میرفتی یه تیم انتخاب میکردیو و ادارش میکردی بازیکن میخریدی براش و کارهای دیگه این کریر تو فیفا هم همین حکمو داره البته امکاناتش از pes خیلی بیشتره و جذاب تر
آره ممنون داداش
لطف کردی
-
اره از هر لیگی توی فیفا بیشتر جام هست
یکی از دلایلی که تیم هارو جمع کردم اینجا این هست که توی دسته 3 و دسته 2 انگلیس 3جام حذفی هم علاوه بر مسابقات لیگ هست
البته یک جام حذفی مخصوص دسته 3 و دسته 2 انگلیس هست که من تنها قهرمانیم توی این جام بوده
دسته 1 به بالا هم که بری دو جام حذفی هست
-
نقل قول:
اره از هر لیگی توی فیفا بیشتر جام هست
یکی از دلایلی که تیم هارو جمع کردم اینجا این هست که توی دسته 3 و دسته 2 انگلیس 3جام حذفی هم علاوه بر مسابقات لیگ هست
البته یک جام حذفی مخصوص دسته 3 و دسته 2 انگلیس هست که من تنها قهرمانیم توی این جام بوده
دسته 1 به بالا هم که بری دو جام حذفی هست
بری جام حذفی بخوری به لیورپول و سیتی و چلسی حال میده:haaa:ki:::evaa:
-
من الان pes2013 مستر لیگ بازی میکردوم ولی یک مشکل هست مثلا تو فصل نقل و انتقالات تو قسمت لیست فروش
بازیکن هست من با چندتا تیم سرش جنگ میکنیم اخرش هم هیچی به هیچکس نمیدن یا مثل به بازی های ستاره مثل مسی پیشنهاد میدم به من نمیده به تیم دیگه میده به خدا خسته شدم میخوام fifa2014 بگیریم اون که مسترلیگش این مشکل رو نداره؟
یک سوال دیگه اگه با گزارش فردوسی پور یا یک پارسی زبان بخریم فرق که نمیکنه؟؟؟
-
نقل قول:
من الان pes2013 مستر لیگ بازی میکردوم ولی یک مشکل هست مثلا تو فصل نقل و انتقالات تو قسمت لیست فروش
بازیکن هست من با چندتا تیم سرش جنگ میکنیم اخرش هم هیچی به هیچکس نمیدن یا مثل به بازی های ستاره مثل مسی پیشنهاد میدم به من نمیده به تیم دیگه میده به خدا خسته شدم میخوام fifa2014 بگیریم اون که مسترلیگش این مشکل رو نداره؟
یک سوال دیگه اگه با گزارش فردوسی پور یا یک پارسی زبان بخریم فرق که نمیکنه؟؟؟
معلوم نیست ببینیم شرکت چقدر توش دست اورده باشه اما اصلیش و بخر چون گزارشگر اصلی فیفا خیلی فازش بیشتر
-
اقا ترو خدا کمک کنید .من پول ندارم بازیکن کم دارم . بعضی بازی ها بخاطر نداشتن بازیکن 3 به 0 به نفع حریف میشه
ترو خدا کمکم کنید
-
سلام دوستان
این دسته من کلید چپ و راستش کار نمی کنه
چطور باید بازش کنم؟
-
نقل قول:
اقا ترو خدا کمک کنید .من پول ندارم بازیکن کم دارم . بعضی بازی ها بخاطر نداشتن بازیکن 3 به 0 به نفع حریف میشه
ترو خدا کمکم کنید
منم تو pesاینجور شدم بخاطر دستمزد بالایی هست که میدی به بازیکنات
تنها راه اینه باید تا فصل نقل و انتقالات صبر کنی
-
میگم چجور باید قرار دادتو با بازیکنا تمدید کنی . اینجوری همه ی بازیکنام میرن
-
نقل قول:
میگم چجور باید قرار دادتو با بازیکنا تمدید کنی . اینجوری همه ی بازیکنام میرن
میری تو بخش آفیس و بعدش کنتراس لیست بازیکنات به ترتیب کمترین مهلت پایان قرداد میاد اونجا رو هر کدوم که خواستی کلیک میکنی خود بازیکنا گفتن با چه شرایطی تمدید می کنن اما بعضی وقتا با پیشنهادهای دیگه هم تمدید می کنن
-
نقل قول:
میری تو بخش آفیس و بعدش کنتراس لیست بازیکنات به ترتیب کمترین مهلت پایان قرداد میاد اونجا رو هر کدوم که خواستی کلیک میکنی خود بازیکنا گفتن با چه شرایطی تمدید می کنن اما بعضی وقتا با پیشنهادهای دیگه هم تمدید می کنن
میگم داش رضا چجور باید پولت رو افزایش بدی . من پولم خیلی کمه
-
نقل قول:
خیلی ممنون
میگم داش رضا چجور باید پولت رو افزایش بدی . من پولم خیلی کمه
-
داش رضا چجور باید داخل بازی عکس بگیری
-
نقل قول:
با برنامه(Fraps) میتونی هم فیلم بگیری هم عکس با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم میتونی پیداش کنی.
بعدشم میتونی تو لینک زیر بزارشیون نا بچه ها هم نگاه کنن:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
یه راه اسونتر هم هست اینکه تو منو استارت سرچ کن snipping tools (البته اگه ویندوزت سون هست) یه نرم افزاری پیدا میکنه راحت میتونی باهاش عکس بگیری
-
نقل قول:
با برنامه(Fraps) میتونی هم فیلم بگیری هم عکس با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم میتونی پیداش کنی.
بعدشم میتونی تو لینک زیر بزارشیون نا بچه ها هم نگاه کنن:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چجور میشه باهاش کار کرد . من دانلود کردم
-
ترکیبم با بارسلونا چطوره ؟
فصل 2017
-
میگم من میخوام کریر جدید بسازم به نظر شما کدوم تیم به جز بارسلونا دلیلتون هم بگین
-
نقل قول:
میگم من میخوام کریر جدید بسازم به نظر شما کدوم تیم به جز بارسلونا دلیلتون هم بگین
یه تیم از دست چهار انگلیس که بتونی بدون پول کار کنی جذابیتش بیشتر ولب باید اعصاب درست حسابی داشته باشی منم الان این کار رو کردم
-
نقل قول:
یه تیم از دست چهار انگلیس که بتونی بدون پول کار کنی جذابیتش بیشتر ولب باید اعصاب درست حسابی داشته باشی منم الان این کار رو کردم
یه تیم خوب(بهتر از این باشه)
-
نقل قول:
بارسا ب یا یه تیم تو لیگ انگلیس که جذابیتش بالاست یا بایرن مونیخ که دیگه تو هر پست بهتری نا رو داره
-
نقل قول:
با اورتون یا تاتنهام برو کم کم تیمو بساز لیگ انگلیس هم جذاب تره کلا
-
سلام
من آخرین بازی ای که کرده بودم Fifa 07 بود
حالا که میخوام برگردم به میادین :jeddiiiii: خیلی سخته
-
نقل قول:
سلام
من آخرین بازی ای که کرده بودم Fifa 07 بود
حالا که میخوام برگردم به میادین :jeddiiiii: خیلی سخته
آره خیلی واقعی شده بعدا بهت توضیح میدم
-
و این است لیگ انگلیس حالا بگید من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!:death:
-
اوه اوه! دو بازی تو دو روز پشت سر هم؟!!! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم!
-
من با فیفا آشنایی ندارم بیشتر توpesحرفه ای ام وتا حالا فیفا بازی نکردم ولی تازه فیفا14نصب کردم،خیلی عجیب و غریبه
واما در مورد عکس:میگم داش مگه مسترلیگ بازی نمی کنی؟پس چرا تو تقویمت با تیم های ملی بازی داری؟
-
نقل قول:
من با فیفا آشنایی ندارم بیشتر توpesحرفه ای ام وتا حالا فیفا بازی نکردم ولی تازه فیفا14نصب کردم،خیلی عجیب و غریبه
واما در مورد عکس:میگم داش مگه مسترلیگ بازی نمی کنی؟پس چرا تو تقویمت با تیم های ملی بازی داری؟
یکی از امکانات فیفا اینکه که هم میتونی مربی تیم باشگاهی و هم تیم ملی باشی
-
نقل قول:
آره این بخش از فیفا 13 اومد که میتونستی هم زمان هم تیم باشگاهی هم ملی رو کنترل کنی
اونم مال این که فیفا چون شبیه ساز واقعی تر اگه ودت بخوای عادت میکنی
-
نقل قول:
آره این بخش از فیفا 13 اومد که میتونستی هم زمان هم تیم باشگاهی هم ملی رو کنترل کنی
اونم مال این که فیفا چون شبیه ساز واقعی تر اگه ودت بخوای عادت میکنی
یعنی اگه پیشنهاد اسپانیا رو قبول کنم هنوز مربی بارسا می مونم
-
نقل قول:
یعنی اگه پیشنهاد اسپانیا رو قبول کنم هنوز مربی بارسا می مونم
بله هم تیم ملیت هم باشگاهیت رو با هم کنترل میکنی تازه خیلی باحال »
1-مقدماتی جام جهانی
2-مقدماتی جام ملتها
3- جام کنفدراسیونها و......
-
نقل قول:
یکی از امکانات فیفا اینکه که هم میتونی مربی تیم باشگاهی و هم تیم ملی باشی
کجای فیفاهه؟منم میخوااااام
میتونید با عکسی چیزی یادم بدید؟
-
نقل قول:
کجای فیفاهه؟منم میخوااااام
میتونید با عکسی چیزی یادم بدید؟
جای خاصی از فیفا نیست. تو همون بخش مربی گری هست. اگه مربی موفقی تو زمینه ی باشگاهی باشی از طرف تیم های ملی واست پیشنهاد میاد.
البته اولش تیم ملی های ضعیف تر بهت پیشنهاد میدن. هر تیم ملی ای پیشنهاد داد قبول کن سال بعدش خواستی تمدید کن نخواستی تمدید نکن.
-
با این تیم رئال رو پوکوندم
-
عالیه.خوش به حالت.عجب تیمی داری.
-
داداش دو تا کارت قرمز یه مصدومی فوتبال بازی میکنی یا دعوا:khandeeeee bahal:
-
لالیگا تک قطبی شد رفت اتلتیک مادرید:evaa:
-
نقل قول:
داداش دو تا کارت قرمز یه مصدومی فوتبال بازی میکنی یا دعوا:khandeeeee bahal:
داورا مثل نقل و نبات کارت قرمزمی دن . نمی دونین مشکلش چیه