رسول بیا این تاپیک پاک کن خودت بزنشcrying::-
اصن خیلی نحس بود تاپیکمcrying::-
الان دو قرنه رو صفحه 16 مونده 17 هم نمیرهcrying::-
عاغا امحانامون شروع شدهcrying::-فردا فیزیک دارمcrying::-crying::-crying::-crying::-
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول بیا این تاپیک پاک کن خودت بزنشcrying::-
اصن خیلی نحس بود تاپیکمcrying::-
الان دو قرنه رو صفحه 16 مونده 17 هم نمیرهcrying::-
عاغا امحانامون شروع شدهcrying::-فردا فیزیک دارمcrying::-crying::-crying::-crying::-
^^^^
اکثر فروما خوابیدن ! اکثر بچه ها تو فیسبوک هستند !
من موج اول امتحانام تموم شد موج دومش از21 ام به بعده:nishkhand:
این ترم استادهامون خفن شدن ولارج خوب درس دادن خوب هم نمره میدن:sigar:
فیسبوک و ویچت:gerye:heee:: ،کمر هرچی سایته شکونده...
دیالوگ هم امنیت نداره :سه نقطه:nishkhand:
نرم افزار باحال دارید معرفی کنید فیض ببریم ،وسط راه یه پست هم اینجا بدید:hapoo:
خوب چرا یه پیج تو فیس نمی زنید اینجوری همه هم میان......باز هم دربی به حالت سابقش بر می گرده.....think::
نیلو راست میگه ...
منم موافقم که یه پیچ تو فیس بزنیم ....
اینجوری میتونیم اقتدار انجمنمونو ب دنیا نشون بدیم :jeddiiiii:
توی خانه انگار ، پدرم بود که گفت : درس را خوب بخوان
درس را خوب بفهم : بلکه چیزی بشوی، درس را ول نکنیم
چه کشنده است این درس
چه خوش است دانشگاه ، سال بالایی ها چه صفایی دارند.
همه شان سنواتی
مدتش افزون باد
من ندیدم همه شان ،بی گمان ، همه بیش از ده ترم است
که همینجا ماندند
همگی می دانند که تقلب خوب است
و میانترم همیشه دو در است
اصل خانم بابایی ست
اصل پایان ترم است
توی برگ کسی ، مسئله حل بشود ، همگی باخبرند
دمشان گرم بابا!
سال بالای ها درس را می فهمند
ول نکردندش ما نیز درس را ول نکنیم
دهن شاعرش سرویس :luuugh:
خیلی ضد حاله یه سال کامل میلادی و شمسی و قمری و ؟؟؟؟ نیای تو دربی بعد یه پیامم نداشته باشی
ای بی معرفتا eterza::-
ربطی نداره باید این سایت رو یه جوری گرمش کنیم من بزنم تو کار گذاشتن کلیپlol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیج که داره ولی من پیداش نکردم! ولی یادمه سینا گذاشته بودش تو امضاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب یکم بیشتر بیاdallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نگید انتخاب رونالدو به اومدن روحانی ربطی نداره.....:nishkhand::nishkhand:که باورم نمیشه...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:جام جهانی که شروع بشه این فروم میترکه لازم نیست سخت بگیرید...ki::همچنین تا مدتها بعدشgam:-:toop:
فک نکنماki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکنه بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنوی ناکسki::
:nishkhand:خاصیت جام جهانیه دیگه:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا دربی بدون مجیدی و کریمی :daghon:یه بازی معمولی لیگ هم نیست:ghosse:ترجیح میدم برم برا امتحان 5 شنبه هفته دیگه بخونم تا این بازی رو ببینمlol:-تا این حد...ki::
هر طور بود آمدم اینجا گمان نبوداصلاً اُمیدِ آمدنِ کاروان نبود
سلام خدمت دوستان خوب و قدیمی خودم تو دربی چند وقتی غیبت داشتم ....الان میخواستم بگم تو مکه ام نایب زیاره شدم انشا الله خدا قسمت شما رو هم بکنه
سلام به همگی
میگم این تاپیک اصن موضوعش چیه؟
من که از صفحه ی اول شروع کردم به خوندن پست ها تا این صفحه آخرش هم نفهمیدم موضوع تاپیک چیه:eee:؟
خلاصه منم به جمعتون اضافه شدم
اینحا اراجیف خونه بچه ها بودom::om::om::om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف که بدجور خوابیده:look:
جدی جدی بد جور خوابیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان ...
خب منم بعد از مدت ها که فسیل شده بودم برگشتمki::
واسه شروع بحث : دوستان واسه عید کجا بریم ؟ :khandeeeee bahal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بچه ها همگی دسته جمعی پاشید بیاید بهبهان مهمون من(اصن میدونید بهبهان چجوریه و کجاست؟:eee:!!!!!!!)
سلام خدمت برو بچ کمپی.خوب اونی که میگه کمپ خوابیده پس خودش باید بیاد که نیومده.
میگم شهرضا چه طوره بریمentezar::
اصن یاشاسین ترکهای کرمانج mas:-mas:-mas:-
من که پول غذای وسط مسافرتو ندارم کسی شهر رضا نیست مارو مهمون کنه؟نقل قول:
سلام.من تازه واردم میشه گفت تواین تاپیک چیکار میکنین درباره ی چی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abas1380 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درمورد هرچی که هست به غیر از فوتبال خودت میتونی از صفحه ی اول شروع کنی به خوندن پست ها تا با محیطش آشنا شی
انشاالله به یاری برخی بروبچ دوباره کمپ رو راه میندازیم حتما منتظر باشید...
خب این قدیمیا که نمیان
لااقل این جدیدا خودشونو برا ما معرفی کنن و خوش آمدن love::
رسول چقد اسپم بیا حذف کن :luuugh:
رسول پسرم پستای این عبدل رو حذف کن:tafakkor::tafakkor:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که هستیم شما اراجیفاتونو بگید ما میایم روش مهر تایید میزنیم:nishkhand:
راستی خودمو معرفی کنم
یاسمین هستم:nishkhand: 17 ساله از بالا شهر تهرون:nishkhand:
در آخرم میگم یاشاسین ترکهای کرمانجshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
فسیل زنده :whistle3:نقل قول:
خونه احمدرضا ایناdallliii
ما که از 8 فروردین به بعد تو کوه پلاسیم:دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبلا تو نیمباز میرفتم اتاق بهبهان بچه های باحالی دارهroz::
این بنده خدا خودش شهرضاییه منتها چون شهرضا جزء اصفهانه بعیده مهمون بخوان lol:-نقل قول:
نقل قول:
یاسمین خانم شمارت تو گوشی نصف اعضای سایت دیدم راستشو بگو اینجا چیکار میکنی؟lol:-
پ.ن: بچه ها پست پشت سر هم نفرستین اگه پست قبلی مال خودتونه خب ویرایش بزنین و حرفتون رو داخل همون پست بگین
به جون عبدل اومدم سقا خونه دعا کنمshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی دوستان سال 92 برای شما چگونه گذاشت؟؟؟؟shikam::-
برا منکه سراسر هیجان بودshikam::- کلی بدهکاری دارم که نمیتونم بدم :nishkhand::nishkhand:
سوال بسیار بجایی بود یاسمن ..:nishkhand:نقل قول:
پاسال بود !؟کی بود؟ یه سالی بود دیگه..
یه تاپیک برای سال خود را چگونه گذراندید زده شد...
حالا که نیست ایام تعطیلات هر کاربر یه سر میزنه شرح حال گذشته اش بگوید خخخ
ما که این چرخ و فلک روزگار همه جوره چرخوندمون الان خودمم نمیدونم سالم چجوری بوده ...
شما چی؟خاطره با حال دارید بگید بخندیم lol:- ..
عکس از خانه ی خدا تقریبا 25 روز پیش شاید هم کمتر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---بدون شرح---
سر بســـــتـــــه میـــگـــــم !؟!؟!؟!
الان فـــــاز انجمن چـــــــرا خسته کننده و خفه شـــــده !؟!؟!؟
بعضی از دوستان هم مثل ( علی رضا ) میگن میریم !!!!
بازنشسته ها هم که رفــــــتــــن 90% شـــون ...
بقیشونم ماهی 2 بار !
+ بــــــر بـــاعث و بانی اختلاف افکن لعنت ... که باعث شد همه بار و بندیلشونو جمع کنن و بـــــــرن ...
این تاپیک هنوز هست؟ فک کردم بستینش
مگه به خاطر اختلاف رفتن همه ؟ من فکر میکردم درگیر کار و زندگی و این مسائل هستن.
الان هم وقت امتحانا و کنکور هست و خیلی از بچه ها هم تو محدوده ی سنی مدرسه هستن واسه همین جو خفه طبیعیه
اولا 80 % اختلافات بجود امده بـــوده که دوستان خودشون میدونن چی شده و کی کــــــردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی جالبه اخه یهو یک زمان همه کار دار شدن !!؟!؟!؟ که استعفا دادن ؟!؟!؟!
دوما پارسال هم همین بحث بود ... گفتیم که بابا واسه کنکوره ...
در صورتی که مگه چقدر اینجا فعال داره که واسه کنکور نخواستن بیان ؟؟؟؟؟
تابستون که خودتم بودی ....
گفتیم لیگ ها تعطیل هست ...
مهر هم که میشه همه میگن دیگه بریم تا عیــــــــد ...
عید ها هم که تعطیلن و نیستن
بعد عیدم امتحانا و کنکور و همین آش و همین کـــاسه ...
+ چجوری تا 3 سال پیش ... نه 2 سال پیش اینجوری نبــــــود ؟؟؟؟
آره خداییش همیشه یه سری بهانه ها هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یاد یه چیزی افتادم : تو یه انجمن کنکوری مدیر گفت بعد کنکور چت باکس دوباره فعال میشه . یکی از کاربرا گفت بعد کنکور قبل کنکور بعدیه. جواب دندون شکنی بود.
حالا این ها رو بیخیال اختلاف سر چی بود ؟ki:::nishkhand: دعوا سر شیشه مربا ؟:nishkhand::chi migi:
من تازه خبر دار شدم آخه. یکی به منم بگه تو این انجمن چه خبره ؟:chi migi: علی بیا ما هم بریم ببینیم بقیه کجا رفتن باز برگردیم اونا دنبال ما راه بیوفتن ببینن ما کجا میریم :nishkhand:
چجورى تيم مستر فيفا را ذخيره کنم
سلام:daghon:
گذرم افتاد گفتم بیام یکم درد و دل کنم:ghosse:
آغا تحت فشار وحشتناکی هستیم:daghon: کی میگه امتحان نهایی آسونه آخه crying::-شانس ما هر سال سوال ها رو نمونه سوال های قبل میدادن..امسال یادشون اومده بیان سوال نمونه جدید طرح کننeterza::-
تا فعلا دو تاشو دادیم...یکی از یکی بدترentezar:::aaaa:
بعد تو برنامه گزینه دو که نشون میده با بچه ها مصاحبه میکنن میان میگن خیلی آسون بود :|||||| باس بیان با بچه های حوزه ما مصاحبه کنن :daghon:
فک کنم اینطور بخواد پیش بره 25% تاثیر معدل تو کنکور رو از دست بدم:aaaa:
پ.ن: icon دقیقا قضیه امضات چیه؟
سلام خدمت دوستان عزیز من خیلی وقت پیش اومدم ص19 بود حالا هم که اومدم میبینم ص20 هست مشخصه که
خیلی از کاربر ها رفتن و درگیر زندگی و درس و کنکورشون هستن و امیدوارم دربی همون دربی سابق بشه...:khahesh::aaaaaa:
داداش موقع امتحاناس بزار یه چند وقت دیگه باز شلوغ میشه
اخ اخ اخ !!! این کمپ هم وتسه خودش جریانی داره ها !!! lol:- تا یه سال پیس که من میومدم صفحه 17 بود الان شده 20 !!! واقعا دربی سوت کور شده !!! البته ناگفته نماند همه بچه های قدیمی دربی تو
واتس اپ هستن چرت پرت به هم تحویل میدن !!!:nishkhand: :luuugh: اونجا هم واسه خودش ی پا دربی شده نظر میدن در مورد بازی ها lol:- دیگه کسی حوصلشو نداره بیاد تو دربی نمیدونم چرا ولی خودم هم همینطور شدم!
بیچاره شیوا خانم با ی دل امیدی اومد این کمپ رو راه انداخت الان اینطوری خوابیده om:: مسلما اگه بچه های قدیمی بیان باز مثه قبل دربی شلوغ میشه !!!
قبلا ی کمپ رو میزدن سر یک ماه تموم میشد ! الان یک ساله کمپ زده شده تازه صفحه 20 شده !!!
دیگه مثله قبل کسی نمیاد بازی ها رو تحلیل کنه ! سر یک بازی کل کل بشه ! اون شادی ها پس از برد تیمشون اون غصه ها بعد از باخت !!! هـــــــی یادش بخیر crying::-
امیدوارم مثله قبل باز دربی شلوغ بشه و بچه ها فعالیتشون رو شروع کنن roz::
نقل قول:
بیچاره شیوا خانم با ی دل امیدی اومد این کمپ رو راه انداخت الان اینطوری خوابیده
ای گفتی...اصن میام اینجا داغ دلم تازه میشه...فک کنم پاکش کنن بهتر باشهom::
امتحانامون امروز تمومید بعد از کلی...وای باورم نمیشهlay_;; کیلیلیلیلیلیلیlay_;;
شهریور منتظر ماست بیا تا برویمlol:-