-
پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد فيل جونز، مدافع- هافبک جوان تيمش، شانس چنداني براي حضور در ديدار برگشت مقابل رئال مادريد ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روز گذشته گزارش هايي در مورد تلاش جونز براي رساندن خود به ديدار برگشت مقابل رئال از مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ منتشر شده بود.
او در ديدار مقابل ردينگ در جام حذفي دچار آسيب ديدگي شد و اکنون فرگوسن تاييد کرد که اين بازيکن احتمالا علاوه بر ديدار مقابل کيو پي آر، بازي حساس برابر رئال را نيز از دست خواهد داد.
فرگوسن به خبرنگاران گفت:" فيل جونز يکي از بازيکناني است که ما براي ديدار مقابل رئال به او نياز داريم. ما به سختي تلاش مي کنيم تا او را به اين ديدار برسانيم اما او شانس زيادي ندارد.بايد صبر کنيم و ببينيم او مي تواند خود را به ديدار برگشت برساند يا خير. اتفاقات زيادي مي تواند رخ بدهد. اما شانس او زياد نيست. به جز او، بقيه بازيکنان آماده هستند."
سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ همچنين در مورد انتخاب ترکيب تيمش براي ديدار با کيو پي آر گفت:" ما با توجه به آمادگي بازيکنان، در انتخاب ترکيب اصلي دچار مشکل مي شويم اما اين مشکلي است که ما از آن استقبال مي کنيم.کيو پي آر براي بقا تلاش مي کند و مي دانيم که ديدار دشواري خواهيم داشت.آنچه نياز داريم اين است که کار خودمان را درست انجام بدهيم. "
-
ديويد بکام در آستانه بازي رئال مادريد با منچستر يونايتد به منچستري ها هشدار داد مراقب کريستيانو رونالدو باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش ايسنا، منچستريونايتد و رئال ما دريد سه شنبه هفته آينده در ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر ديدار خواهند کرد. ديداري که ميتواند تحتالشعاع حضور کريستيانو رونالدو در بازي باشد.
بکام 37 ساله که سابقه بازي براي هر دو تيم را دارد و تيمش فرداي اين ديدار با والنسيا ديدار خواهد داشت درباره بازگشت رونالدو به اولدترافورد گفت: بازي بسيار حساس و شب خاصي براي رونالدو خواهد بود. منچستر در قلب رونالدو جاي خاصي دارد. هواداران او را دوست دارند، همه اينها ميتواند اتفاقات ويژهاي را رقم بزند.
بکام ادامه داد: مطمئن هستم بازي مقابل تيم سابق رونالدو را ترغيب خواهد کرد و انگيزه او را براي گل زدن دوچندان ميکند، هرچند پيشبيني اين ديدار سخت است.
بکام همچنين درباره بازي پاري سن ژرمن و والنسيا در ليگ قهرمانان اروپا گفت: براير پاري سن ژرمن حضور در جمع 8 تيم پاياني اتفاق زيبايي خواهد بود. با پيروزي در بازي رفت در خانه حريف موقعيت خوبي داريم و توانايي صعود به مرحله بعد را داريم.
-
خبرگزاری فارس: مدیر ورزشی سابق رئال مادرید معتقد است که رویارویی این تیم با منچستریونایتد در دور برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا بزرگ ترین مسابقه سال قوهای سپید است.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، خورخه والدانو در آستانه بازی سه شنبه شب رئال مادرید مقابل منچستریونایتد در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: هیچچیز مهمتر از فتح لیگ قهرمانان و کسب دهمین افتخار در این مسابقات نیست. رئال مادرید پس از پیروزی مقابل بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپادلری و قبل از بزرگترین بازی سالش در اولدترافورد مقابل من یونایتد مملو از اعتماد به نفس است.
والدانو ادامه داد: بارسلونا تیم 4 سال پیش نیست. گواردیولا مدام تیم را وصله میزد و تغییراتی ایجاد میکرد که حریف را به هم میریخت. رئال مادرید دیگر چیزی ندارد که مقابل بارسلونا نشان دهد.
از نظر والدانو اولین گل بازی به گلهای بعدی رئال مقابل بارسا کمک کرد: اگر رئال مادرید در 10 دقیقه ابتدایی گل زنی کند شانس زیادی برای زدن گلهای دوم و سوم دارد.
به هر حال مدیر ورزشی سابق رئال مادرید خاطرنشان کرد: مسابقه در اولدترافورد تاکتیکیتر از بازی بارسلونا خواهد بود. هواداران خانگی مقابل رئال مادرید تصمیم فرگوسن برای محافظه کارانه بازی کردن را میفهمیدند و من فکر میکنم فرگوسن همین کار را خواهد کرد.
-
خبرگزاری فارس: بازیکن برزیلی رئال مادرید معتقد است که هر بازیکنی دوست دارد در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد به میدان برود.
به گزارش خبرگزاری فارس، ریکاردو کاکا در آستانه دور برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد اظهار داشت: فکر میکنم تمام بازیکنان منچستر خوب هستند اما اگر مجبور باشم از چند بازیکن اسم ببرم، خواهم گفت رونی و فانپرسی.
بازیکن برزیلی در پاسخ به اینکه بهترین خاطرهاش از لیگ قهرمانان چیست، گفت: لحظهای که جام را در سال 2007 همراه با میلان بالای سر بردم.
کاکا در آن مسابقات به عنوان برترین گلزن رقابتها نیز انتخاب شد.
وی بر این باور است که رئال میتوانست بازی را در سانتیاگو برنابئو با پیروزی پشت سر بگذارد اما با وجود تساوی در بازی خانگی معتقد است: تیم مطمئن است که میتوانیم در اولدترافورد به پیروزی برسیم.
این در حالی است که اعتماد به نفس رئالیها با 2 پیروزی پیدرپی مقابل بارسلونا بیشتر شده است.
بازیکن برزیلی رئال مادرید بر رضایت مورینیو از پیروزیهای اخیر مقابل بارسلونا و امیدواری به بازی در اولدترافورد تأکید کرد و گفت: اولدترافورد به خاطر جو و تماشاگرانش هیجانانگیز است. هر بازیکنی دوست دارد در چنین بازیهایی در این ورزشگاه به میدان برود.
-
خبرگزاری فارس: گلزن منچستریونایتد، ستاره پرتغالی رئال مادرید را باورنکردنی توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وین رونی پیش از دیدار با رئال در دور برگشت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان در خصوص اینکه کدام یک از بازیکنان رئال مادرید را بیشتر از سایرین قبول دارد، اظهار داشت: مدتی با کریستیانو بازی کردهام و میدانم چه تواناییهایی به دست آورده است. او باور نکردنی است بنابراین رونالدو بازیکنی است که به عنوان یک بازیکن و یک فرد بیش از همه در رئال برایش احترام قائلم.
رونی قهرمانی مقابل چلسی در سال 2008 در ضربات پنالتی را بهترین خاطره خود از این مسابقات عنوان کرد و گفت: وقتی در مسکو قهرمان شدیم؛ لحظه فوقالعادهای بود.
بازیکن منچستریونایتد بر این باور است که تساوی در برنابئو نتیجه خوبی بوده و افزود: ما در خارج از خانه گل زدهایم بنابراین در بازی خانگی در موقعیت خوبی قرار گرفتهایم.
-
اورا: رونالدو به دنیا آمده تا پیروز شود/ امیدوارم روز خوب کریس نباشد
خبرگزاری فارس: مدافع فرانسوی منچستریونایتد با تمجید از ستاره پرتغالی سابق تیمش معتقد است وی به دنیا آمده تا به پیروزی برسد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پاتریس اورا بر این باور است که عشقی که رونالدو به باشگاه انگلیسی دارد کار را برای دیدار برگشت در اولدترافورد سخت میکند. رئال مادرید امیدوار است بتواند به مرحله یکچهارم لیگ قهرمانان صعود کند.
رونالدو 6 سال را در اولدترافورد گذرانده است و اکنون خود را برای بازی در این ورزشگاه آماده میکند که اولین بازگشتش به منچستر پس از ترک باشگاه در سال 2009 است.
اورا در این باره اظهار داشت: وقتی با عشق بازی میکنید کار بسیار سختی دارید.
شیاطین سرخ با اختلاف 15 امتیازی نسبت به رقیب همشهری خود سیتی در صدر لیگ برتر هستند و روز گذشته به راحتی با نتیجه 4 بر صفر مقابل نورویچ به برتری رسیدند.
مدافع فرانسوی در این باره اظهار داشت: این خانه رونالدو است بنابراین احساسات بسیار زیادی در این بازی خواهد داشت. امیدوارم که به این خاطر عالی بازی نکند.
بازیکن منچستریونایتد خاطرنشان کرد: رونالدو برای پیروزی به دنیا آمده است و در 28 سالگی در اوج فوتبالش است. کریس یک برنده و یک رقیب بزرگ است، اگر بتواند مقابل منچستریونایتد به پیروزی برسد، این کار را انجام خواهد داد.
اورا ادامه داد: هواداران حاضر در اولدترافورد استقبال فراوانی از رونالدو به عمل خواهند آورد. هواداران هرگز کاری را که او انجام داده فراموش نمیکنند. او هنوز هم عاشق باشگاه است. پس از تساوی یک بر یک در برنابئو با هم صحبتی داشتیم و او گفت بازی در اولدترافورد سخت تر شده است.
-
خبرگزاری فارس: داور اهل ترکیه دیدار دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد را در دور برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا قضاوت می کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، کونیت چاکر قضاوت بازی دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد را در دور برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دست خواهد داشت. این بازی سهشنبه شب ساعت 23:15 در اولدترافورد برگزار خواهد شد.
دور رفت دو تیم 13 فوریه در سانتیاگوبرنابئو برگزار شد که با تساوی یک بر یک به پایان رسید. دنی ولبک گل شیاطین سرخ را در دقیقه 20 به ثمر رساند و رونالدو در دقیقه 29 گل خورده را برای مادرید جبران کرد. شاگردان فرگوسن با تساوی خارج از خانه و گلزنی در اسپانیا نسبت به حریف خود از مزیت کوچکی برخوردارند.
چاکر از سال 2007 تاکنون داوری بینالمللی و در کلاس لیگ قهرمانان بوده است. این سومین باری است که داوری بازی را با حضور غولهای مادرید بر عهده میگیرد. او در این فصل داوری بازی رئال - دورتموند (تساوی 2 بر 2) در چهارمین روز مسابقات مرحله گروهی را نیز انجام داد. وی سال گذشته نیز در روز سوم مسابقات مرحله گروهی پیروزی 4 بر صفر رئال مقابل لیون را نیز قضاوت کرد.
-
چارلتون: رونالدو بهترین است و باید او را مهار کنیم/ بازیکنی بهتر از دی استفانو ندیده ام
خبرگزاری فارس: اسطوره سابق منچستریونایتد ستاره پرتغالی رئال مادرید را بهترین بازیکن دنیا دانست که شیاطین سرخ مجبور به مهار او هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، سر بابی چارلتون در آستانه بازی دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد در دور برگشت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا نگاهی به دوران فوتبالش انداخت و در خصوص تجربهاش در رویارویی با مادرید صحبت کرد. چارلتون همچنین در خصوص شرایط فعلی رئال تحت هدایت مورینیو نیز صحبت کرد و به شدت از کریستیانو رونالدو تمجید کرد.
مصاحبه وی را در زیر میخوانید:
• چه خاطرهای از رئال مادرید دارید؟
اولین باری که مقابل آنها بازی کردم، فصل 57-1956 بود. در حال انجام خدمت سربازی بودم و آنها چند روز به من مرخصی دادند تا به مادرید بروم. در آن زمان تعویض وجود نداشت و اگر نمیتوانستی در ترکیب اصلی باشی باید از روی سکو بازی را تماشا میکردی. کنار همتیمیهایم روی صندلی نشستم و نمیتوانستم چشم از یک بازیکن بردارم. دروازهبان توپ را برای او میانداخت، بازیکنان زیادی به او توپ میدادند، هافبکها به او توپ میرساندند. او مدام مهاجمان را حمایت میکرد و من فکر کردم: او کیست؟ هرگز بازیکنی مثل او در زندگیام ندیدهام. فهمیدم که او آلفردو دیاستفانو است. عجب بازیکنی بود! هرگز این چنین تحت تأثیر بازیکن دیگری قرار نگرفتهام و هرگز بازیکنی بهتر یا باهوشتر از او ندیده ام. او واقعا بسیار خوب بود.
• مادرید بازیکنان دیگری چون ریموند کوپا، فرانسیسکو گنتو و ... داشت.
و فرانتس پوشکاش.
• از بازی مقابل آنها چه چیزهایی به یاد دارید؟
مقابل پوشکاش زیاد بازی نکردم اما گنتو را در بال چپ به یاد میآورم. تیم بزرگی بود. آنها در 5 دوره اول قهرمان جام اروپا شدند. آنها بهترین تیم جهان بودند: پوشکاش، گنتو، دیاستفانو... مسابقات برای همه بود. آنها میدانستند که بازیکنان خوبی هستند؛ میدانستند که بهترین هستند.
• آیا در دیدارهای دوستانه مقابل مادرید بازی کردهاید؟
بله خیلی زیاد. این مسابقات ما را به هم نزدیک تر میکرد همان طور که امروز هم همینطور است. میفهمم چرا بسیاری از بازیکنان احساس میکنند تا زمانی که برای مادرید بازی نکردهاند کار خاصی انجام ندادهاند. بازی کردن مقابل آنها بسیار لذتبخش بود. برخی از بازیکنان رئال کمی کثیف بازی میکردند، برخی تندمزاج بودند، برخی کمی تنبل اما همه اینها با هم بود. یکی از بزرگترین بازیهای تمام دوران فوتبال اروپا در گلاسگو انجام شد؛ هنگامی که مادرید با اینتراخت فرانکفورت در فینال جام اروپای 1960 بازی کرد. ما در آن زمان با تیم جوانان در زوریخ بازی میکردیم و این مسابقه را از طریق تلویزیون تماشا کردیم. پوشکاش 2 گل زد و دی استفانو هم یک گل... آلمانیها 2 گل زدند اما هرگز شانس پیروزی در فینال را نداشتند.
• چه خاطرهای از نیمه نهایی جام اروپای 1968 بین مادرید و یونایتد دارید؟
ما بازی باخته را با پیروزی به پایان رساندیم تا در فینال حریف بنفیکا شویم. فکر میکنم دور رفت را یک بر صفر بردیم و در دور برگشت 2 گل زودهنگام دریافت کردیم. این یک فاجعه بود اما بازی بسیار هیجانانگیزی بود و فینال باید در ومبلی برگزار میشد. جرج بست، دیوید سدلر و بیل فولکس همگی گل زدند... اخیرا به مادرید رفتم و از پلههای تونل پایین رفتم. یاد سال 1968 افتادم، نابی استایلز و من منتظر بودم که وارد زمین شویم و گنتو و سایر بازیکنان با غرور وارد زمین شدند. آنها فکر کردند این دیدار به پایان رسیده است. استایلز به من نگاه کرد و گفت: «به آنها نگاه کن، به آنها نگاه کن، بگذار آنها را بگیریم.» حتی بیل فولکس گل زد. او هرگز در مدت زندگیاش در محوطه جریمه هیچ تیم دیگری نبوده است. هرگز! این لحظه بسیار پراحساسی بود زیرا منچستریونایتد اکثر بازیکنان خود را در سقوط هواپیمای سال 1958 در مونیخ از دست داده بود. به نظر میرسید که باید به خاطر آنها به زمین میرفتیم و برنده میشدیم؛ این کاری بود که باید انجام میدادیم.
• در مورد تیم فعلی رئال چه فکری میکنید؟
باشگاه و بازیکنانش شهرت خوبی دارند. کریستیانو رونالدو بالاتر از همه است. باید تأکید کنم که هرگز نمیخواستیم او اولدترافورد را ترک کند. این فرصت که به مادرید برود پیش آمد و برنابئو جایی است که او دوست داشت برود. او گفت میخواهد بهترین بازیکن دنیا باشد و اکنون هست. باید راهی برای مهار او پیدا کنیم
• چه چیزی را در رونالدو بیشتر از همه دوست دارید؟
وقتی بازی او را میبینید میدانید که اولین چیزی که هنگام رسیدن توپ به پایش به ذهنش خطور میکند، چیست: من میتوانم گل بزنم. او به هیچ چیز دیگری فکر نمیکند. طبیعتا از همیتیمیهایش انتظار خواهید داشت که فکر کنند او توپ را شکار کنند اما در مورد رونالدو اینگونه نیست. او عاشق گلزنی است و اکنون در هر هفته گلهای زیادی میزند.
-
گلزني مقابل منچستر تماشايي خواهد بود
ستاره پرتغالي رئال مادريد از اشتياقش براي گلزني مقابل تيم سابقش در اولدترافورد پرده برداشت.
کريستيانو رونالدو تأييد کرد که دوست دارد در دور برگشت رقابتهاي مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد بار ديگر مقابل منچستريونايتد گلزني کند.
به گزارش فارس،ستاره پرتغالي در دور رفت پس از گل دني ولبک که منچستر را در سانتياگوبرنابئو پيش انداخت، تساوي را براي تيم مورينيو به ارمغان آورد.
وي اميدوار است که نامش را بار ديگر در اولين بازگشتش به اولدترافورد پس از پيوستن به رئال مادريد در فهرست گلزنان قرار دهد.
ستاره پرتغالي در اين باره گفت: گلزني احساس خوبي خواهد داشت. اگر بار ديگر گلزني کنم بسيار تماشايي خواهد بود.
رونالدو ادامه داد: نميتوانم بگويم چگونه خوشحالي خواهم کرد، شادي چيزي غيرارادي است اما دوست دارم در اين موقعيت قرار بگيرم.
بازيکن 28 ساله انتظار دارد پس از 3 بار قهرماني با شياطين سرخ در ليگ برتر و فتح ليگ قهرمانان اروپا در دوران حضور 6 سالهاش در اين تيم به شدت مورد استقبال هواداران منچستر قرار بگيرد.
وي که تاکنون با 7 گل به طور مشترک در صدر گلزنان ليگ قهرمانان قرار گرفته خاطرنشان کرد: مطمئنم که آنها به خوبي از من استقبال ميکنند.
ستاره پرتغالي مادريد افزود: پس از سالهايي که در اين تيم گذراندم و دوستاني که دارم مطمئنم اين يکي از جاهايي است که بيشتر از هرجا تشويق ميشوم. دوران زيبايي بود.
-
ژوزه مورينيو به برتري منچستريونايتد اذعان کرد
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا سهشنبه شب و پس از صعود تيمش به مرحله يک چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا به برتري تيم رقيب اذعان کرد.
وي پس از پيروزي دو بر يک رئال مادريد مقابل منچستريونايتد انگليس در چارچوب دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: اگر صادقانه قرار باشد بگويم، به نظرم تيم برتر بازي را واگذار کرد. اما اينها اتفاقاتي است که هر زماني ممکن است بيفتند. ما طي ده دقيقه بسيار خوب بازي کرديم و آنها نتوانستند جواب اين دقيقه را بدهند. من ورزشگاه اولدترافورد را ميشناسم و ميدانستم که دقايق پاياني بازي بسيار سخت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از منچستر، وي افزود: نااميد شده بودم از اينکه ميديدم بازيکنان رئال مادريد نميتوانند در دقايق پاياني توپ را کنترل کنند، اما ديهگو لوپز دروازهبان رئال ما را نجات داد.
مورينيو درباره اخراج ناني بازيکن منچستريونايتد نيز گفت: اين اخراج براي ما همان تاثيري را داشت که دو سال پيش اخراج پپه براي بارسلونا داشت. در بازياي که در چنين سطحي برگزار ميشود، اگر تيمي يک بازيکن کمتر داشته باشد، اين موضوع ميتواند در دراز مدت بسياري از چيزها را تغيير دهد. برخورد تندي بين آربلوآ و ناني صورت گرفت و داور تصميم گرفت به ناني کارت قرمز نشان بدهد. شايد داور ميتوانست کارت زرد هم نشان دهد.
وي افزود: منچستر در خط دفاعي بسيار خوب بازي کرد و سازماندهي بسيار خوبي داشت و به همين خاطر ما را با مشکلات فراواني مواجه کرد. ما به چيز جديدي نياز داشتيم و مودريچ روند بازي را عوض کرد. او توپ را سريعتر و عمقيتر به حرکت درآورد. هميشه باور داشتهام که او بازيکن بزرگي است.
-
واکنش رئاليها پس از پيروزي بر منچستر
پس از پيروزي ارزشمند رئال مادريد برابر منچستر يونايتد بازيکنان رئال به اظهارنظر درباره اين ديدار پرداختند.
|
رئال مادريد با پيروزي ارزشمند برابر منچستر يونايتد جواز صعود به مرحله بعد را دريافت کرد.
ژابي آلونسو، هافبک بازيساز رئال مادريد اعتراف کرد تمام بازيکنان رئال مادريد تا زمان اخراج ناني نتوانستند بازي خود را انجام دهند. ژابي آلونسو درباره اخراج ناني گفت: تصميم داور براي اخراج ناني تصميمي سختگيرانه بود اما هميشه بازي با 10 بازيکن کار سادهاي نيست. منچستر پس از گل خورده به شدت ما را تحت فشار قرار داد، اما دروازهبان ما عملکرد عالي داشت و حريف را ناکام گذشت.
آلونسو درباره هفته رويايي رئال مادريد با دو پيروزي در ال کلاسيکو و يک پيروزي برابر منچستر يونايتد گفت: ميدانستم اين هفته مهمي براي ما خواهد بود. هفتهاي که توانستيم با بازيهاي خوبمان به پيروزي برسيم.
ديگو لوپز، دروازهبان رئال مادريد نيز که در بازي برابر منچستر يونايتد توانست عملکرد خوبي از خودشان دهد، گفت: خيلي خوشحالم از ابتداي بازي در پي رسيدن به گل بوديم. اگر چه بازي خوبي ارائه نداديم، اما به هدف خود رسيديم. آنها بازي را به خوبي کنترل کردند. يک هفته خاطره انگيز را سپري کرديم و در برابر دو تيم بزرگ به پيروزي رسيديم.
کاکا نيز که به جاي دي ماريا به ميدان آمد، گفت: بازي با 10 بازيکن آسان نيست، اما برابر آنچه اتفاق افتاد نميتوان کاري کرد. ميتوانستم در اين ديدار گل بزنم که توپ به تير دروازه خورد، اما مهم نيست. از اين که صعود کرديم خوشحالم. از نمايش تيم راضي هستم. شايد خيلي خوب نبوديم، اما به هدف خود رسيديم. اکنون بايد منتظر حريف بعديمان در ليگ قهرمانان اروپا باشيم.
پس از اين ديدار فرگوسن که از تصميمات داور ناراحت بود، از بازيکنان تيمش خواست با رسانهها مصاحبه نکنند. |
-
پيشنهاد پاري سن ژرمن به يونايتد براي خريد روني
مطبوعات انگليسي از تصميم باشگاه پاري سن ژرمن براي خريد مهاجم مطرح تيم فوتبال منچستريونايتد خبر دادند.
روزنامه تايمز نوشت باشگاه پاريسي به زودي پيشنهاد خود را براي خريد وين روني به باشگاه منچستري ارائه مي دهد تا در صورت توافق اين مهاجم انگليسي را به ستارگان خود اضافه کند.
مالکان قطري پاري سن ژرمن مصمم هستند يک مهاجم مطرح را در خط حمله تيم خود در کنار زلاتان ابراهيموويچ قرار دهند و براي مبلغ پيشنهادي خود در مورد روني محدوديتي قائل نيستند.اما به نظر مي رسد اين مبلغ در حدود 60 ميليون دلار باشد.
باشگاه پاري سن ژرمن از چندي قبل نيز براي خريد کريس رونالدو از تيم رئال مادريد ابراز علاقه کرده بود.
تايمز به نقل از يکي از مسئولان باشگاه منچستريونايتد نوشت اين باشگاه تصميمي در مورد فروش روني ندارد.
روني که سابقه بازي در اورتون را دارد ، اين فصل 10 گل براي يونايتد به ثمر رسانده و زير سايه درخشش روبين فان پرسي هلندي بوده است.
-
-
اسنايدر: اينتر انتقالم به منچستريونايتد را خراب کرد
هافبک گالاتاسراي ترکيه اعلام کرده که سران اينترميلان انتقال وي به منچستريونايتد را خراب کردهاند.
به گزارش فارس، وسلي اسنايدر در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه و پس از آنکه مدتها دور از ترکيب اينترميلان ماند، راهي گالاتاسراي ترکيه شد.
او در گفتوگويي فاش کرده که 2 سال پيش در حال منتقل شدن به منچستريونايتد بوده است ولي سران باشگاه ايتاليايي با درخواستهاي بالاي خود همه چيز را خراب کردهاند.
«تابستان 2010 با الکس فرگوسن براي انتقال به يونايتد صحبت کرده بودم. پس از آنکه ما در اينترميلان 3 گانه آن سال را فتح کرديم، يونايتدها با باشگاه اينتر براي جذب من تماس گرفتند ولي مبلغ درخواستي آنها براي فروش من بسيار بالا بود. آنها انتقال من به يونايتد را خراب کردند. البته در آن زمان از حضورم در ترکيب نرآتزوري لذت ميبردم. بنابراين تصميم گرفتم بمانم.»
وي افزود: يونايتد باشگاه بزرگي است و حتي يک سال پس از آن نيز قصد جذب مرا داشت ولي به اندازه سال قبل از آن براي نهايي شدن قرارداد تمايل نشان ندادند. زياد به پيشنهادهايي که براي انتقال من به دفتر باشگاه ميرسند، اهميت نميدهم. اگر در تيمي احساس خوبي داشته باشم، همانجا ميمانم.
-
باز شدن پرونده انضباطي براي ناني و فرگوسن
اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا، براي سرالکس فرگوسن و ناني، سرمربي و بازيکن منچستريونايتد، به دليل اتفاقات ديدار شب گذشته اين تيم مقابل رئال مادريد پرونده انظباطي باز کرد.
هافبک پرتغالي منچستريونايتد در نيمه دوم ديدار شب گذشته از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، به خاطر خطاي شديد روي آلوارو آربلوا از بازي اخراج شد.
فرگوسن هم از تصميم داور در مورد اخراج ناني به اندازه اي عصباني شد که دستيارش، مايک فيلان، را به جاي خود به کنفرانس مطبوعاتي پايان بازي فرستاد.
مورينيو شب گذشته تلاش کرد اوضاع را آرام کند اما مطمئنا اگر يکي از بازيکنان رئال اخراج مي شد، او شب کابوس واري را براي داور بازي و مسئولان يوفا رقم مي زد.
فيلان در گفتگو با خبرنگاران فاش کرد که فرگوسن از کارت قرمزي که کونيت چاکر به ناني داده، بسيار خشمگين شده و به همين دليل حاضر به گفتگو با آنها نشده است؛ تصميمي که برخلاف قوانين يوفاست.
همچنين باشگاه منچستريونايتد به خاطر نفرستادن دو بازيکن به کنفرانس مطبوعاتي پايان بازي با محروميت روبرو خواهد شد.
پيش از اين اعلام شد که ممکن است ريو فرديناند، مدافع منچستريونايتد، به خاطر دست زدن براي داور در پايان بازي با محروميت مواجه شود.
-
تصميمگيري يوفا در خصوص جريمه فرگوسن
يوفا به دليل عدم حضور سرمربي منچستريونايتد در نشست خبري پس از ديدار مقابل رئال در ليگ قهرمانان اروپا در نظر دارد در خصوص جريمه انضباطي وي تصميمگيري کند.
به گزارش فارس، پس از ديدار سهشنبه شب رئال مادريد و منچستريونايتد در دور برگشت مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا که به پيروزي 2 بر يک سفيدپوشان در اولدترافورد منجر شد، يوفا خواهان برخورد انضباطي با سرالکس فرگوسن به دليل حاضر نشدن در نشست خبري پس از بازي به دليل اعتراض به اخراج ناني شد.
بيانيه يوفا در اين باره به اين شرح است: يوفا روند برخورد انضباطي با سرمربي منچستريونايتد به دليل کارت قرمز ناني و عدم حضور در نشست مطبوعاتي را با توجه به قوانين 2.6 و 2.7 مسابقات آغاز کرده است.
پس از مسابقه سهشنبه شب که با گل کريستيانو رونالدو به سود قوهاي سپيد به پايان رسيد، بازيکنان شياطين سرخ بدون اينکه حاضر به صحبت با رسانهها شوند، وارد ميکسد زون شدند.
ناني، هافبک پرتغالي منچستر که در دقيقه 56 به دليل انجام بازي خطرناک بر روي آلوارو آربلوا از زمين مسابقه اخراج شد، اظهار داشت: ما اجازه نداريم حرفي بزنيم.
سر الکس فرگوسن نيز که حاضر نشد در نشست مطبوعاتي حاضر شود، تصميم گرفت مايک فيلان، مربي منچستر را به جاي خود به کنفرانس پس از بازي بفرستد.
فيلان به خبرنگاران گفت که فرگوسن به قدري عصباني بود که نميتوانست صحبت کند.
کميته انضباطي يوفا 21 مارس (اول فروردين 92) در اين خصوص تصميمگيري خواهد کرد.
-
مايکلاوون: جدايي روني از منچستر شايعه است
مايکل اوون، مهاجم سابق منچستريونايتد و تيم ملي انگليس، اعلام کرد در صورتي که وين روني از منچستريونايتد جدا شود، گزينه هاي زيادي به عنوان مقصد احتمالي اش نخواهد داشت.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
مهاجم سابق اورتون که در سال 2004 به منچستريونايتد پيوست، در ديدار سه شنبه شياطين سرخ مقابل رئال در ترکيب اصلي قرار نگرفت؛ اتفاقي که شايعات در مورد جدايي او از اين باشگاه را قوت بخشيد. گفته مي شود فرگوسن به دنبال فروش روني در تابستان آينده است.
اوون در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتي در سطح بازيکني مانند او هستيد، گزينه هاي زيادي نخواهيد داشت. اگر بازيکني معمولي باشيد، 20 تيم در انگليس و ساير ليگ ها مي توانند شما را به خدمت بگيرند.
روني مانند فصول قبل چهره غيرقابل جانشين منچستريونايتد نيست و نيمکت نشيني او در ديدار مقابل رئال، شايعات در مورد جدايي او را قوت بخشيد.
اما اگر روني بخواهد به باشگاه ديگري برود، مقصد احتمالي کجا مي تواند باشد؟ رئال، بارسا، بايرن مونيخ، منچسترسيتي چلسي يا پاري سن ژرمن. همين چند تيم مي توانند او را بخرند.
البته همه اينها فقط شايعه است. او تنها براي يک ديدار نيمکت نشين شد و من مطمئنم که او بار ديگر به ترکيب اصلي برمي گردد.
مطمئنا روني بار ديگر به سختي تلاش خواهد کرد تا بار ديگر جايگاهش در ترکيب اصلي را به دست بياورد. او در حال حاضر شرايط خوبي دارد و اين توانايي را دارد که به برنامه هاي سرمربي برگردد." |
-
احتمال نيمکت نشيني روني در ديدار برابر چلسي
وين روني مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس احتمالا در ديدار هفته آينده تيمش برابر چلسي در مرحله يک چهارم پاياني جام حذفي انگليس در ترکيب اصلي حضور نخواهد داشت.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد در ديدار سه شنبه گذشته برابر رئال مادريد در مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا روني را در ترکيب اصلي منچستر قرار نداد و فقط در دقايق پاياني اين ديدار که به پيروزي دو بر يک رئال مادريد و حذف منچستر از اين رقابتها انجاميد از روني استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، استفاده نکردن از روني اخيرا شايعاتي در خصوص احتمال جدا شدن وي از اين تيم بر سر زبانها انداخته است اما استيو مک لارن مربي سابق تيم ملي فوتبال انگليس گفت فکر نمي کند روني يونايتد را ترک کند.
مک لارن افزود :« من روني را مي شناسم و مي دانم او همواره دوست دارد در رقابتهاي مختلف به قهرماني برسد و يونايتد بهترين مکان براي او براي رسيدن به اين هدف است.»
وي اضافه کرد :« استفاده نکردن از روني در ترکيب اصلي منچستر براي منافع اين تيم و به علت وجود بازيکنان بزرگ ديگر در ترکيب منچستر بوده است.»
مايکل اون بازيکن سابق منچستريونايتد نيز گفت استفاده نکردن از روني احتمالا به علت وجود گزينه هاي هجومي ديگر مانند روبن فان پرسي هلندي و دني ولبک بوده است و احتمال دارد روني بيست و هفت ساله در ديدار يکشنبه آينده برابر چلسي نيز از ابتدا به ميدان نرود. |
-
فروش روني به خاطر بازگرداندن رونالدو
باشگاه منچستريونايتد قصد دارد در فصل نقل و انتقالهاي تابستاني، مهاجم تيمش را براي بازگرداندن کريس رونالدو به فروش برساند.
|
|
به نقل از ساکرنت، پس از آنکه وين روني در ديدار حساس منچستريونايتد برابر رئال مادريد در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ترکيب ثابت راهي ميدان نشد، گمانهزنيهايي در مورد خروج وي از اولدترافورد به گوش رسيد.
به گزارش فارس،صحبتهايي هم مبني بر بازگشت کريستيانو رونالدو به ليگ برتر انگليس شنيده شده و سران برگزار کننده اين ليگ نيز به خاطر مسائل تبليغاتي و درآمدهاي حاصل از حضور رونالدو در انگليس خواهان بازگشت وي هستند.
فروش روني با مبلغ 35 ميليون پوند ميتواند به يونايتدها در راه بازگرداندن رونالدو کمک زيادي کند. با توجه به اينکه رونالدو سال 2009 با مبلغ گزاف 80 ميليون پوند راهي سانتياگو برنابئو شده است، بازگرداندن وي به اولدترافورد بيش از اينها روي دست سران يونايتد خرج خواهد گذاشت. فروش روني ميتواند بخشي از هزينههاي بازگشت رونالدو را پوشش دهد. |
-
این روزها باوجودی که سرالکس فرگوسن ، سرمربی منچستریونایتد به حضور رونی در رختکن تیمش تاکید دارد و در صحبت هایی اعلام کرده که رونی فصل آینده را نیز در منچستریونایتد سپری خواهد کرد، رسانه های خبری انگلیسی از تلاش سران یونایتد برای بازگرداندن کریستیانو رونالدو به رختکن این تیم خبر می دهند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل، سران باشگاه منچستریونایتد روز جمعه جلسه ای با مسئولان کمپانی نایک داشتند تا با کمک آنها بتوانند کریس را به اولدترافورد بازگردانند. قرار بود که در این جلسه برای ادامه همکاری اقتصادی این کمپانی ورزشی با باشگاه یونایتد صحبت شود ولی یافتن یک راهکار و تامین بودجه لازم برای بازگرداندن رونالدو به اولدترافورد هم مبدل به یکی از موضوعات مهم این جلسه شد.
کریس رونالدو در سال ۲۰۰۹ اولدترافورد را به مقصد رئال مادرید ترک کرد ولی گویا حالا مسئولان باشگاه انگلیسی به شدت دلتنگ او هستند. دراین میان الکس فرگوسن تلاش های سران این باشگاه برای بازگرداندن این فوروارد پرتغالی به تیمش را تکذیب می کند
-
نانی: حالا نوبت من است
نانی که قربانی اشتباه داوری دیدار با رئال مادرید شده بود از انگیزه اش برای ادامه فصل خبر داد و گفت: من تا آن لحظه منتظر رسیدن فرصتی مناسب بودم و هنگام بدست آمدن این فرصت در پی بیشترین استفاده از آن بودم. در مقابل ریدینگ من یک گل زدم و یک پاس گل دادم که این بسیار عالی بود.
نانی افزود: اکنون اعتماد به نفس بالایی دارم و فکر می کنم روزهای خوبم در راه هستند. اکنون نوبت من است و فکر می کنم که در بازی های مهم پیش رو بتوانم برای تیم مهم باشم. زیرا من دو ماه مصدوم بودم و اکنون کاملا سرحال و آماده هستم در حالی که برخی بازیکنان کم کم در حال خسته شدن هستند. من احساس می کنم در فرم خوبی هستم و در حال رسیدن به اوج آمادگی می باشم.
نانی گفت: من می خوام به رئیس نشان دهم که می تواند به من اعتماد کند. من می خواهم به او نشان دهم که حضورم در بازی می تواند باعث پیروزی تیم شود. من می خواهم سخت تلاش کنم تا از هر فرصتی استفاده کنم.
-
رقابت منچستریونایتد و یوونتوس برای به خدمت گرفتن زلاتان
ستاره سوئدی پاری سن ژرمن زلاتان چندان از زندگی در فرانسه راضی نیست و به همین دلیل قصد دارد در تابستان آینده راهی یک لیگ دیگر شود
سایت گل- باشگاه منچستریونایتد قصد دارد زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی پاری سن ژرمن را به خدمت بگیرند؛ البته آنها برای رسیدن به این هدف باید با یوونتوس رقابت کنند.
به گزارش نشریه اکسپرس، زلاتان چندان از زندگی در فرانسه راضی نیست و به همین دلیل قصد دارد در تابستان آینده راهی یک لیگ دیگر شود.
گفته می شود نمایندگان باشگاه منچستریونایتد تماس هایی با مدیربرنامه های زلاتان داشته اند و با او در مورد شرایط به خدمت گرفتن این بازیکن صحبت کرده اند.
این در حالی است که یوونتوس، باشگاهی که زلاتان بین سال های 2004 تا 2006 در آن بازی کرد، هم به شدت به دنبال به خدمت گرفتن اوست و گفته می شود احتمال زیادی وجود دارد که این بازیکن به تورین برگردد.
البته فرگوسن هم اکنون هم مهاجمان بسیار خوبی مانند فن پرسی و رونی را در ترکیب تیمش دارد که رقابت فشرده ای برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی دارند.
نیمکت نشینی رونی در دیدار مقابل رئال مادرید، شایعات زیادی در مورد جدایی او از این باشگاه به وجود آورد و از پاری سن ژرمن به عنوان یکی از مقصدهای احتمالی او نام برده می شود. به ویژه اگر زلاتان بخواهد این باشگاه را ترک کند، رونی می تواند گزینه مناسبی برای جانشینی او باشد.
زلاتان که در طول دوران حرفه ای اش در 7 کشور مختلف بازی کرد، در تابستان گذشته از میلان به پی اس جی پیوست.
-
در پي دست زدن براي داور پس از ديدار با رئال؛
ريو فرديناند جريمه نشد
مدافع منچستريونايتد پس از زير سوال بردن عملکرد داور ديدار تيمش با رئال مادريد از سوي يوفا جريمه نشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از ساکرنت، ديدار تيمهاي منچستريونايتد و رئال مادريد در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با حساب 2 بر يک به سود رئال و صعود اين تيم به مرحله بعد به پايان رسيد.
به گزارش فارس،در اين ديدار عملکرد جونيت چاکر، داور ترکيهاي بازي به دليل اخراج ناني، هافبک پرتغالي منچستريونايتد و برخي تصميمهاي اشتباه زير سوال رفت. پس از سوت پايان ديدار، ريو فرديناند به سمت داور رفت و براي او دست زد. بسياري معتقد بودند وي به شدت از سوي يوفا جريمه خواهد شد ولي اکنون خبرهاي ديگري در اين زمنيه به گوش رسيده است.
سخنگوي يوفا در اين زمينه گفت: با توجه به گزارش داور و شواهدي که از ديدار منچستريونايتد و رئال مادريد وجود داشته، ما هيچ جريمهاي براي کساني که به اخراج ناني و شرکت نکردن سرمربي يونايتد در گفتوگوي مطبوعاتي اعتراض داشتهاند در نظر نميگيريم.
بدين ترتيب براي ريو فرديناند و الکس فرگوسن هيچ جريمهاي در نظر گرفته نشده است.
در سال 2005 و پس از آنکه وين روني، مهاجم منچستريونايتد به دليل دريافت کارت زرد برابر ويارئال در ليگ قهرمانان اروپا براي داور دست زد، کيم ميلتون نيلسن، داور معروف آن زمان با نشان دادن کارت زرد دوم وي را از زمين اخراج کرد.
-
پیغام کریس رونالدو برای هواداران منچستر
ستاره رئال مادريد روي صفحه اجتماعي اش براي هواداران منچستريونايتد پيغام گذاشت: «از احترام باورنکردنی تان ممنونم.»
جام ورزشي؛ کریس رونالدو روز گذشته برای هوداران منچستر روی توییترش پیغام گذاشت: «من از احترام بزرگ و باورنکردنی تان ممنونم من ازپیروز خوشحالم و برای منچستر یونایتد ناراحت.»
-
نکات مهم کنفرانس مطبوعاتی رییس :
در مورد وین رونی :
“اول در مورد شایعات مربوط به وین رونی ؟؟ میخواهید حقیقت را بدانید ؟؟ مشکلی که همه شما روی آن تمرکز کرده اید فقط شایعه است.قطعا بین وین رونی و من هیچ مشکلی وجود ندارد.اینکه من و وین در تمرینات با هم صحبت نمی کنیم دروغ است.بازی ندادن او در بازی سه شنبه کاملا یک تصمیم تاکتیکی بود واو خودش این را میفهمد.وین فصل بعد همین جا خواهد ماند.قول میدهم”
در مورد داوری و شکست مقابل یوفا :
“وقتی که شما میبینید در چند سال اخیر چه اتفاقاتی افتاده ، باورش سخت است.این سومین باری است که ما به این شکل از رقابت ها حذف میشویم.تحملش راحت نیست اما ما منچستر یونایتد هستیم و باید با این اتفاقات کنار بیاییم.
حالا ما یک بازی مهم در اف ای کاپ پیش رو داریم.کار من روحیه دادن به بازیکنانی است که سه شنبه فوق العاده بودند و همچنین هواداران.ما به آنها یک نمایش خوب بدهکاریم”
در مورد بازی یکشنبه با چلسی :
“این یک بازی خانگی است و من همیشه گفته ام که اگر شما یک قرعه خانگی داشته باشی ، خوشحال خواهی بود.خوشبختانه ما میتوانیم این بازی را کنترل کنیم و به دور بعد صعود کنیم.گیگگز در بازی یکشنبه بازی نخواهد کرد ، چراکه او سه شنبه بهترین بازیکن میدان بود.او این هفته همه انرژی اش را برای ما گذاشته.حالا ما به او استراحت میدهیم و او را برای بازی هفته آینده آماده میکنیم.فیل جونز برای بازی با چلسی آماده نخواهد بود،هرچند او در بازی های آینده آمده میشود.رونی یکشنبه بازی خواهد کرد”
-
فرگوسن:کاسياس نميتوانست بخوبي لوپز باشد
سرمربي منچستريونايتد معتقد است که کاپيتان رئال مادريد نميتوانست مقابل منچستر يونايتد به خوبي دروازهبان دوم تيم عمل کند.
سر الکس فرگوسن هنوز هم نميتواند حذف تيمش از ليگ قهرمانان اروپا با شکست 2 بر يک مقابل رئال مادريد در اولدترافورد را هضم کند.
وي به تمجيد از دروازهبان رئال مادريد در آن مسابقه پرداخت و اظهار داشت: ديگو لوپز عامل برتري رئال بود. کاسياس را ترجيح ميدادم. ايکر نميتوانست شوتهايي را مهار کند که لوپزمهار کرد. بيرون آمدن براي مهار توپ دني ولبک در نيمه اول، افتادن به پاي روبين فانپرسي، بيرون آمدن و مشت زدن به سر ويديچ براي دفع توپ و... کاسياس چنين دروازهباني نيست.
سرمربي شياطين سرخ خاطرنشان کرد: من فکر ميکنم لوپز رئال را نجات داد.
-
گيگز، گزينه مناسب جانشيني فرگوسن
ستاره سابق منچستريونايتد روياي سکانداري هدايت شياطين سرخ را در سر دارد. او گيگز را بهترين گزينه براي جانشيني فرگوسن ميداند.
|
اولهگونار سولشر، ستاره سابق منچستريونايتد شانس رايان گيگز را براي نشستن روي نيمکت شياطين سرخ زياد ميداند.
به گزارش ايسنا ، اين بازيکن نروژي که موفقترين بازيکن کشورش به شمار ميآيد، پس از يازده سال حضور در شياطين سرخ در سال 2007 از اين تيم جدا شد. او به خاطر مصدوميت طولاني مدت براي هميشه فوتبال را کنار گذاشت و به دنياي مربيگري روي آورد. او کار خود در دنياي مربيگري را با تيم دوم منچستريونايتد آغاز کرد و بعد از آن هدايت تيم گمنام مولده کشورش را برعهده گرفت و موفق شد در دو سال اخير اين تيم را قهرمان ليگ نروژ کند.
سولشر که با گل خود به بايرنمونيخ در فينال ليگ قهرمانان اروپا نامش را براي هميشه در تاريخ يونايتدها جادودانه کرد، رايان گيگز را گزينه مناسبي براي جانشيني فرگوسن دانست: "گيگز يک سال ديگر هم با پيراهن منچستريونايتد بازي خواهد کرد. اطمينان دارم که او ميتواند به عنوان سرمربي در منچستريونايتد کار کند. گيگز در انديشه هدايت منچستريونايتد است و من او را گزينه مناسبي ميبينيم."
با اين که فرگوسن پا به 71 سالگي گذاشته است اما همچنان سکان هدايت منچستريونايتد را بااقتدار در دست دارد. به نظر نميرسد، اين محبوب در انديشه ترک اولدترافورد باشد. سولشر هم از جمله افرادي است که روياي حضور در نيمکت قرمزپوشان را دارد: "پيش از اين هم گفتم که روياي نشستن روي نيمکت منچستريونايتد را دارم اما اين هذياني بيش نيست؛ چرا که وظيفه سنگيني است. معتقدم که مربيگري در منچستريونايتد بزرگترين پست در جهان است. بايد در زندگي روياي بزرگ داشت؛ چراکه بدون رويا نميتوان چيزي را به دست آورد. اجازه بدهيد ببينيم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد." |
-
مورينيو: پيروزي بر منچستر خيلي هم خاص نبود
يک پيروزي ارزشمند و دو پيروزي در خانه و خارج از خانه برابر بارسلونا روياي خيلي از مربيان است اما مورينيو در واکنش به اين پيروزيها شانهاي بالا مياندازد کمي ميخندد و ميگويد اين پيروزي خيلي هم خاص نبود!
ژوزه مورينيو در مصاحبهاي اختصاصي با روزنامه "سان" انگليس درباره روند پيروزيهاي رئال مادريد گفت: هفته خوبي بود. سه پيروزي خوبي کسب کرديم اما من پيروزيهاي بزرگتري داشتهام. بهترين عملکرد پيروزي و قهرماني در سه جام با اينتر ميلان بود. ابتدا رم را در جام حذفي برديم و قهرمان شديم، سپس برابر سيهنا پيروز شديم تا قهرماني در ليگ قطعي شود و بعد از آن در فينال ليگ قهرمانان با پيروزي بر بايرن مونيخ قهرمان ليگ قهرمانان شديم. اين سه پيروزي از سه پيروزي که با رئال مادريد داشتم بزرگتر بود.
اين اتفاق باعث شد تا يک تيم ايتاليايي به سه گانه تاريخي دست پيدا کند. مورينيو اکنون در تلاش است تا دهمين قهرماني رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا را کسب کند.
مورينيو که توجه خاصي به بازي هاي پيش رو براي کسب ليگ قهرمانان دارد گفت: پيروزي برابر منچستريونايتد پيروزي ارزشمندي بود اما خيلي هم خاص نبود. ميدانم که با حفظ اين روند فاتح ليگ قهرمانان شويم اما اين را هم ميدانيم که ممکن است در دور بعد از ليگ قهرمانان حذف شويم زيرا تيمهاي خوبي در اين ليگ هستند. بنابراين سعي ميکنم آرام و خونسرد باشم.
مورينيو در پاسخ به سوالي مبني بر ترک رئال مادريد پس از کسب ليگ قهرمانان گفت: من پس از کسب قهرماني يا شکست خوردن، تصميم نميگيرم. هر روز در سطح بالايي کار ميکنم و تمام تمرکزم معطوف به باشگاه است نه خودم.
آقاي خاص درباره 1000 بازي رايان گيگز يا منچستريونايتد گفت: شگفتانگيز تنها لغتي است که ميتوان با آن گيگز را توصيف کرد. قبل از بازي با منچستردر تونل با او حرف زدم. اينکه او در اين سن و سال 90 دقيقه به خوبي بازي ميکند شگفتانگيز است. مطمئنم که فرگوسن براي گيگز و اسکولز احترام ويژهاي قائل است. وجود اين بازيکنان براي تيم مهم است.
-
مانچینی : خرید وین رونی بسیار سخت خواهد بود
از ابتدا بازی نکردن وین رونی در بازی مقابل رئال مادرید , باعث شروع بحث و گمانه زمانی ها درباره ی خروج این بازیکن 27 ساله از الدترافورد شد .
این در حالیست که مانچینی مربی 48 ساله ی آبی های شهر منچستر معتقد است که تصمیم سرالکس مبنی بر قرار ندادن او در ابتدا مقابل رئال مادرید مشکلی در ادامه ی کار این مهاجم در منچستریونایتد بوجود نمی آورد و خروج تابستانه ی رونی از الدترافورد بعید است.
مانیچینی : "وین رونی از بهترین مهاجمان حال حاضر اروپاست , اما بعید است منچستریونایتد را ترک کند "
وی در ادامه افزود : " راستش نمی دانم ! .چندان این موقعیت را درک نمی کنم.می فهمم که وین رونی ممکن است به خاطر این تصمیم سرالکس ناراحت شده باشد , اما از این مشکلات در فوتبال پیش می آید و بعد از گذشت یک هفته فراموش می شود :) "
و اما در جواب این سوال خبرنگاران که آیا ادین ژکو در این تابستان از باشگاه می رود و بازیکنی چون رونی جایگزین او خواهد شد پاسخ داد :
" در حال حاضر هیچ خبر خاصی نیست ! در پایان شاید ... . خودم هم نمی دانم ! در تابستان هرچیزی ممکن است. "
-
رئیس : خستگی عامل از دست دادن برتری مقابل چلسی بود
" ما خوش شانسیم که هنوزدر جام حذفی قرار داریم . پاهای بازیکن ها خسته شد و چلسی در نیمه دوم خیلی بهتر بود .
اما من نمیتوانم از تیمم انتقاد کنم چون دوندگی که ان ها باید سه شنبه شب جلوی تیمی مثل رئال انجام میدادند امروز اثرش را روی نتیجه بازی گذاشت .
رافائل و اورا و دو تا هافبک وسطمان بدجوری خسته بودند. ما توپ را دائما ازدست میدادیم و این کارمان را خیلی سخت کرد .
تو 25 دقیقه اول میتونستیم 4 گل بزنیم . امار گلزنی وین و چیچا این فصل خوب بوده ان ها الان به ترتیب 15 و 16 گل زدند . در اواخر نیمه اول من تشخیص دادم که پاهای بازیکن ها خسته شده است .
چلسی ممکن است که فکر کند جریان بازی را عوض کرد . اگر شما تعویض کنید و ان هاجواب بدهند اسان است که بگویید من جریان بازی را عوض کردم اما حقیقتش من فقط فکرمیکنم که خستگی ما باعث برگشت چلسی به بازی شد .
به طور قابل درکی سختی و احساسات بازی سه شنبه امروز عوارضش را روی بعضی ازبازیکن ها نشان داد.
من سیو ده حیا روی ضربه ماتا را بعد بازی دیدم و ان یک عکس العمل فوق العاده در زمان بسیار مهمی بود . اگر ان موقع گل میزدن بدون هیچ شکی ما الان حذف شده بودیم . من فکر میکنم که دفاع های وسطمان بهمون کمک کردن که امروز حذف نشویم .
انجام تکراری برای ما مشکل نیست . از انجاییکه دیگر در اروپا نیستیم وقت کافی برای این بازی داریم اگر چه که نمیدانم چه روزی برگزار میشود . "
-
اسمالینگ : کلید گل نخوردن ما دفاع خوب است
اسمالینگ : کلید گل نخوردن ما دفاع خوب است منچستریونایتد با برد بی دردسر 1-0 مقابل ریدینگ ، برای پنجمین بار پیاپی دروزاه ی خود را بسته نگه داشت ، کریس اسمالینگ با تایید این موضوع ، راز این موفقیت را دفاع خوب تیم میداند." یک ثبات و پایداری فوق العاده در 4 دفاع عقب زمین وجود دارد – صرف نظر از اینکه چه افرادی این 4 نفررا تشکیل
می دهند – که کاملآ با نیم فصل اول متفاوت است. در 28 بازی نیم فصل (تمامی جام ها) منچستریوناتید تنها 4 کلین
شیت بدست آورد و 40 گل دریافت کرد.در حالی که در سال 2013 در 16 بازی ، 7 بازی بدون گل خورده داشته ایم و در کل فقط 12 گلدریافت کرده ایم. "دفاع منچستریونایتد آخرین بار در بازی با سوثهمتن در 30 ژانویه مغلوب شد ، و از آن زمان در لیگ گلی دریافت نکرده ، پس با این حساب دیوید دخه آ می تواند به خود افتخار کند که 537 دقیقه است که گلی رادریافت نکرده است."خب راستش این ( 537 دقیقه گل نخوردن) به بازگشت مدافعان تیم از مصدومیت نیز ربط دارد، در حال حاضر فقط فیل] جونز[ با مشکل مصدومیت روبروست که او هم فکرمی کنم به زودی برمی گردد وقدرت دفاع ما به خاطر بازیکنانیست که در اختیار داریم.""نمایش خوبی مقابل ریدینگ نداشتیم. در نیمه ی دوم بدتر هم شد ، فکر کنم تنها دلیل خوشحالی ما گرفتن 3 امتیاز بود و البته این تنها چیزی بود که به آن نیاز داشتیم ،و البته یک کلین شیت دیگر هم بدست آوردیم که این هم یک دلیل دیگر برای خوشحالی ماست." ما قبل از بازی سیتی می دانستیم باید در زمین چه کارکنیم ، اما بعد از باخت 2-0 آنها به اورتون ، انگیزه ی ما برای برد بیشتر هم شد.دوست داشتیم با تعداد گل بشتری بازی را می بردیم ، اما به همان یک گل اکتفا کردیم و 1-0 بردیم. "
-
مدافع مشهور فوتبال کارشناس تلویزیون میشود+عکس
به گزارش دیلی میل ریو فردیناند مدافع منچستر یونایتد که چندی پیش دعوت روی حاجسون به تیم ملی این کشور را رد کرد، اکنون قرار است با یک سفر طولانی عازم قطر شود تا به عنوان کارشناس در تلویزیون الجزیره فعالیت کند این در حالی بود که ریو فردیناند به دلیل مصدومیت قدیمی قادر نیست تیم ملی انگلیس را همراهی کند اما این سفر طولانی میتواند خشم هواداران فوتبال انگلیسی شود.
مسئولان شبکه تلویزیونی الجزیره نیز با تایید حضور ریو فردیناند اعلام کردند: ما با فردیناند صحبت کردیم که به عنوان کارشناس به مدت دو سال در شبکه الجزیره به فعالیت بپردازد. اسمهای بزرگ برای کارشناسی فوتبال در بین کانالهای عربی طرفداران زیادی دارد ، حتی اگر گفتههای آنها به زبان عربی ترجمه شود.
-
بنا به گزارش توتواسپورت فرگوسن در تلاش است مارکیسیو هافبک گلزن یوونتوس را به اولدترافورد بیاورد. او از سال 2010 تا کنون در پی ارائه پیشنهاد به هافبک ایتالیایی یووه بوده است و قصد دارند بالاخره پیشنهادی 25 میلیون پوندی برای خرید این بازیکن 27 ساله به یوونتوس ارائه دهد. مارکیسیو در فصل گزشته 11 گل و در این فصل 7 گل برای صدرنشین سری آ به ثمر رسانده است.
-
مدتی پیش نیلتون مهاجم 19 ساله سانتوس با هتریک در مرحله نیمه نهایی جام زیر 19 ساله های سائوپائولو، توجه منچستریونایتد ، بارسلونا و چلسی را به خود جلب کرد. به گزارش میرور استعدادیابان یونایتد همچنان در برزیل عملکرد این بازیکن را زیر نظر دارند. نیلتون که به نیمار آینده شهرت یافته است در سال 2008 به آکادمی سانتوس پیوست و اکنون وارد تیم بزرگسالان سانتوس شده است. مبلغی که برای جدا شدن نیلتون در قرارداد او ذکر شده است تنها 5 میلیون پوند است و این مسئله غول های اروپایی را به وسوسه انداخته است. مسئولان سانتوس هم به دنبال مذاکره با او برای تمدید قراردادش هستند تا با قیمت اندک او را از دست ندهند.
-
-
پس از پایان تعطیلات دو هفته ای بازی های باشگاهی، منچستر یونایتد باید در فاصله دو روز در دو دیدار خارج از خانه به میدان برود. آنها ابتدا باید در لیگ برتر به مصاف ساندرلند بروند و حدود 48 ساعت بعد در جام حذفی به دیدار چلسی بروند.
فرگوسن در این باره گفت: در این شرایط و تا پایان فصل خسته نبودن بازیکنان حرف اول را می زند. دیگر مهم نیست بهترین بازیکنان تان را به میدان بفرستید، شما باید سرحال ترین ها را انتخاب کنید. و این مشکل بزرگی است که بازیکنان بعد از دو بازی ملی پرواز های طولانی تا انگلیس خواهند داشت، به خصوص چیچاریتو و کاگاوا.
فرگوسن گفت: در واقع ما تدابیری اندیشیده ایم تا برخی از بازیکنان با جت های اختصاصی بتوانند سریع تر و آسان تر به انگلیس برگردند. برای اینکه مطمئن شویم آماده ترین بازیکنان را در خدمت داشته باشیم، باشگاه برای مهیا کردن هواپیماهای اختصاصی هزینه ی سرسام آوری متقبل شده است ولی این کاری بود که احساس کردیم باید انجام شود.
فرگوسن افزود: بازیکنانی که در اردوهای ملی نبودند مثل گیگز، اندرسون، ویدیچ و بوتنر بازیکنان کلیدی ما در بازی آینده خواهند بود. اسکولز هم به تمرینات برگشته است و می تواند به ما کمک کند.
-
به گزارش سایت گل، نمانیا ویدیچ به هدف اول میلانی ها برای فصل نقل و انتقالات تابستانی تبدیل شده است. به دلیل اتمام قرارداد ویدیچ در فصل آینده و مصدومیت های این بازیکن، منچستریونایتد بی میل نیست که او را با قیمتی مناسب واگذار کند. ویدیچ در مدت هفت ساله حضورش در اولدترافورد به یکی از بهترین مدافعان لیگ برتر تبدیل شد ولی در فصل کنونی از ۴۴ بازی منچستریونایتد تنها در ۱۸ بازی حضور داشته است. به نظر می رسد با توجه به ۳۱ ساله بودن ویدیچ، فرگوسن به پیشنهاد ۱۰ میلیون پوندی میلان بی توجه نخواهد بود. به اعتقاد سایت گل برخی از مشاوران ویدیچ به او پیشنهاد داده اند که یونایتد را ترک کند.
به نظر می رسد که سران میلان به دنبال به خدمت گرفتن ویدیچ از تیم منچستر یونایتد می باشند.طبق گزارش منتشر شده در سایت گل انگلیسی میلانی ها قصد دارند پس بالوتلی، ستاره ای دیگر از شهر منچستر را به خدمت بگیرند.
مصدومیت های مداوم ویدیچ باعث شده است که این بازیکن از فرم ایده آل خود فاصله بگیرد و همین موضوع می تواند آینده او در منچستر یونایتد را در هاله ای از ابهام قرار دهد.
طبق این گزارش اگر پیشنهاد باشگاه میلان بیشتر از ۱۰ میلیون پوند باشد، سران یونایتد آن را بررسی خواهند کرد. ویدیچ در حال حاضر ۳۱ سال سن دارند و وجود بازیکنان جوان زیادی در ترکیب منچستر یونایتد ممکن است که او را از ترکیب اولیه تیم دور کند.
مدافع صرب یونایتد در این فصل تا به حال ۱۳ بار در ترکیب اولیه تیمش قرار گرفته است و وجود بازیکنانی همچون اوانز و رافائل و کریس اسمالینگ، جایگاه او در ترکیب ثابت را به خطر افتاده است.
با این حال بازگشت ویدیچ به دوران اوج می تواند خبر بسیار خوبی برای فرگوسن باشد و به نظر نمی رسد که سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ به راحتی کاپیتان تیمش را به فروش برساند.
میلانی ها که با به خدمت گرفتن ماریو بالوتلی خط حمله خود را سامان بخشیده اند، حالا می خواهند که جانشین مناسبی برای نستا در خط دفاع این تیم پیدا کنند.
کادر فنی میلان معتقد است که ویدیچ بهترین گزینه برای بازی کردن در کنار مکسس می باشد.
دیوید استوری مدافع تیم کالیاری از دیگر گزنیه های روسونری برای تقویت خط دفاع می باشد.
-
تام کلورلی که به نظر می رسد یکی از بازیکنان موفق تیم در سال های آتی باشد اذعان کرد هنوز هم از اسکولزی ۳۸ ساله برای پیشرفت بازی اش کمک می گیرد .
کلورلی که دوران قرضی خوبی را در ویگان سپری کرده بود گفت همیشه با استیل بازی کردن اسکولز دقت می کند .
” اسکولزی یک نمونه عالی در اطراف شماست . فقط نگاه کنید و یاد بگیرید . در زمین من می توانم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم . روشی که او بازی می کند و اینکه چه طور بازی را عوض می کند . او در نگه داشتن توپ یکی از بهترین های جهان است . نه تنها در حفظ توپ بلکه در ضربه زدن به تیم های حریف . “
“ این یک بخش بزرگ از بازی اسکولزی است . شما توپ را همانطور که می خواهید از او می گیرید . او همیشه برای تیم حریف دردسر ساز است و شما باید در این سطح از بازی دارای چنین ویژگی باشید . “
-
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید : منچستریونایتد قلمرو حکمرانی سرالکس است
دوست دارم روزي به چلسي بارگردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شایعات زیادی در مورد جدایی مورینیو از رئال در تابستان آینده منتشر شده و حضور او در استمفوردبریج در دیدار دیشب، بار دیگر این شایعات را تقویت کرده است.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، که برای دیدن دیدار شب گذشته تیم ملی برزیل مقابل روسیه به لندن سفر کرده بود، در گفتگوی اختصاصی با اسکای اسپورت تایید کرد که همچنان به رقابت های لیگ برتر علاقه مند است و از علاقه اش قلبی اش به چلسی گفت.
شایعات زیادی در مورد جدایی مورینیو از رئال در تابستان آینده منتشر شده و حضور او در استمفوردبریج در دیدار دیشب، بار دیگر این شایعات را تقویت کرده است.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" در حال حاضر، من کاملا از شایعات و صحبت هایی که می شود، فاصله دارم و کسانی که من را می شناسند، می دانند که من به کارم در رئال فکر می کنم.
البته نمی توانم انگار کنم که علی رغم هوای سرد لندن، من اینجا را دوست دارم. من هنوز اینجا خانه دارم و همچنان ارتباط قلبی فوق العاده ای با چلسی دارم. فکر می کنم روزی باید به فوتبال انگلیس برگردم؛ به چلسی یا یک باشگاه دیگر.
البته چلسی برای با سایر باشگاه ها متفاوت است. چلسی مانند اینتر در قلب من جای دارد.
روزی به اینجا بازخواهم گشت اما بودن من در لندن طبیعی است. مانند رفتن به شهر زادگاهم در پرتغال که مردم بودن من در آنجا را طبیعی می دانند. بودن من در لندن هم همین طور است. ما اینجا خانه داریم و دخترم در لندن درس می خواند پس آمدن من به اینجا عجیب نیست.
اما وقتی مردم من را اینجا می بینند که مشغول خرید هستم، شایعات در مورد بازگشت من آغاز می شود. اینجاست که من دوباره مجبور می شوم حرف هایم در مورد علاقه ام به اینجا و اینکه روزی به لیگ برتر برمی گردم را تکرار کنم.
اما در نهایت من به رئال متعهد هستم. ما در یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ هستیم و باید در فینال کوپا دل ری با اتلتیکو مادرید روبرو شویم.
کسانی که من را می شناسند، می دانند که من حرفه ای هستم و در حال حاضر تنها به رئال فکر می کنم."
شایعاتی در مورد پیوستن مورینیو به یکی از دو باشگاه شهر منچستر هم به گوش می رسد اما او معتقد است که مربیان این دو تیم به این زودی ها عوض نخواهند شد.
" فکر می کنم منچستریونایتد قلمرو حکمرانی سرالکس است. من دوست دارم او برای همیشه سرمربی منچستریونایتد باشد. روبرتو هم برای چند فصل دیگر با سیتی قرارداد دارد.
او در دو سال اخیر با سیتی به قهرمانی رسیده و فکر نمی کنم او از این باشگاه جا شود. امیدوارم همه چیز برای همه خوب پیش برود. حتی برای رافا بنیتس؛ امیدوارم شرایط برای او روبراه شود و همین طور برای چلسی."
-
عملکرد شیاطین سرخ در تیم های ملیشان …
وین رونی (انگلستان) : در تساوی ۱-۱ برابر مونته نگرو رونی تنها گل تیمش را به ثمر رساند . رونی کرنر جرارد را با ضربه سر تبدیل به گل کرد و ۹۰ دقیقه در بازی بود . همچنین در برد ۸-۰ برابر سن مارینو وین ۵۶ دقیقه بازی کرد و یک گل به ثمر رساند .
دنی ولبک (انگلستان) : ولبک در بازی برابر مونته نگرو به عنوان بال چپ به میدان رفت و ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد در حالی که در بازی جمعه برابر سن مارینو از روی نیمکت بازی را تماشا کرد .
تام کلورلی (انگلستان) : تام جلوترین هافبک وسط انگلستان در برابر مونته نگرو بود (سیستم ۳-۳-۴) . او در دقیقه ۷۷ تعویض شد . این بازیکن ۲۳ ساله در برابر سن مارینو نیز به میدان رفت و ۵۶ دقیقه برای انگلستان بازی کرد .
مایکل کریک (انگلستان) : استاد خط میانی انگلستان در برابر مونته نگرو بهترین بود و ۹۰ دقیقه بازی کرد . کریک در برابر سن مارینو به میدان نرفت .
کریس اسمالینگ (انگلستان) : مدافع مرکزی ۱۸۰ دقیقه در برابر دو تیم سن مارینو و مونته نگرو به میدان رفت .
اشلی یانگ (انگلستان) : اشلی در دقیقه ۷۷ به میدان آمد و به عنوان وینگ در بازی برابر مونته نگرو به کار گرفته شد . همچنین اشلی در بازی برابر سن مارینو ۹۰ دقیقه بازی کرد و یک گلی فوق العاده زیبا نیز به ثمر رساند .
پاتریس اورا (فرانسه) : اورا در شکست خانگی ۱-۰ برابر اسپانیا ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد . اورا شب خوبی برابر پدرو خسوس ناواس نداشت . با این حال او نزدیک بود گل تساوی تیمش را با ضربه سر بزند اما والدز با یک واکنش عالی مانع گل زنی او شد . اورا در شکست برابر گرجستان نیز در تیم حضور نداشت .
داوید ده خیا (اسپانیا) : شماره ۱ یونایتد در هیچ کدام از دو بازی برابر فرانسه و فنلاند در بازی حضور نداشت !!!
آنتونیو والنسیا (اکوادور) : وینگر سرعتی و قدرتی یونایتد در جریان برد ۴-۱ برابر پاراگوئه سه پاس گل داد و ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد . همچنین در بازی دوستانه برابر ال اسوادور ۶۶ دقیقه بازی کرد . والنسیا با جت اختصاصی از کیتو به انگلستان می آید .
خاویر هرناندز (مکزیک) : در تساوی ۰-۰ خانگی برابر آمریکا چیچا ۹۰ دقیقه بازی کرد . چیچا دو موقعیت عالی گل زنی را نیز از دست داد . هرناندز در تساوی ۲-۲ برابر هندوراس ۲ بار برای تیم گلزنی کرد . او ۶۵ دقیقه بازی کرد و به علت گرفتگی ماهیچه تعویض شد .
شینجی کاگاوا (ژاپن) : ژاپن نتیجه مورد نیازش برای صدرنشینی را به دست نیاورد و ۲-۱ شکست خورد . با این حال شینجی ۹۰ دقیقه برابر اردن بازی کرد و یک گل به ثمر رساند . کاگاوا در بازی دوستانه برابر کانادا نیز به میدان رفت .
رابین ون پرسی (هلند) : در برد ۴-۰ هلند برابر رومانی رابین دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل نیز داد . گل اول او یک ضربه سر بسیار زیبا بود ( شبیه به گلی که به ساوتهمپتون زد ) . در حالی که گل دوم را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند . رابین در دقیقه ۸۶ نیز تعویض شد . در روز جمعه نیز مرد هلندی ۹۰ دقیقه برابر استونی بازی کرد و یک گل نیز به ثمر رساند .
جانی اونز (ایرلند شمالی) : اونز در شکست خانگی ۲-۰ برابر اسرائیل کارت زرد گرفت . این تنها بازی ملی ایرلند شمالی بود در حالی که بازی آن ها برابر روسیه نیز به خاطر شرایط جوی نامساعد لغو شد .