alexandre dasilva نیست؟!؟!!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
alexandre dasilva نیست؟!؟!!؟
ale10forever نیستش؟؟؟:khelal dandoon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین:-shad
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اطلاعیه : دوستان من شاید دو روز و شایدم یک و نیم روز و شایدم یک روز نتونم مسابقه بزارم براتون :nishkhand:
چیکار کنم ؟ یا دوتا عکس بدم به رسول تا براتون مسابقه بزاره یا اینکه خودم براتون مسابقه بزارم ؟
چون اینجا شلوغ نشه جوابتونو تو پروفایلم بگین :ohum:
بچه ها من الان در یک موقعیتی هستم که نه میتونم واسه رسول عکس ها رو بفرستم واسه ادمه مسابقه و نه خودم عکس بزارم.
شرمنده.om::
مسابقه چند روز تعطیل میشه
مسابقه شروع شد
اینم از مسابقه بعدی
این کدام کاربر دربی است ؟؟؟؟؟؟
روی تصویر کلیک کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمدرضا نيست؟:fek konam::fek konam::fek konam:
خیر dallliiidallliiidallliiidallliiidallliiidallliiida llliiidallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد نیست؟ نکو_06ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
MohaZalla نیست......
خیر :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیرki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر طرفدار هلند میاد:fek konam:
fc bayern munchen
یا حمید رضا نیست هر چند ربطی نداره
نه اینم نیس :sigar::hapoo::flowerysmile::flowerysmile:ki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يا جعفره يا hamedss
اميدوارم درست باشه؟
داداش به راهنمایی میکنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر اشتباه کردی برادر roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهنمایی:نقل قول:
از روی عکس و محیط کارش و لباس کارش فک کنم باید معلوم باشه .
جزو فعال های سایت هستن که الان کمتر میان ki::
رابیگو نیست(rabiogo)
منظورت باجوست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون احمدرضا كه من گفتم عبدل گفت اشتباست
ابراهیم رو هم گفتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه نگفتند ابراهیم نیست؟؟
خیر:mage mishe: ( کی هست حالا این ؟ ki::)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره اگه منظورت احمده که نیس:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر roz::roz::roz::roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Mehrd@d نیست.......:fek konam:
از این ویروس های محترم که تازه امدن نیست ki::
خارج از شوخی فکرکنم مهدی باشه
ببینم مگه نباید عکس طرف توی البوم باشه ؟ راستی اعضای فوتبال فانتزی یک سری بازی ها امشب برگذار می شه چون می خواهم تا قبل از اتمام شهریور مسابقات بیشتری برگذار بشه
عجب حرفایی میزنیا!!!!!!!اگه قرار باشه عکسا تو آلبوم باشه دیگه این اوضاع چیه؟؟؟نقل قول:
david7???
خیرdallliiiنقل قول:
آفرین:eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس مال مهدی ( مدیر سابق هواداران یوونتوس ) است
برای دیدن عکس مهدی در اندازه بزرگ تر بر روی عکس کلیک کنید
اینم لینک پروفایل آقا مهدی :
هر کسی که بهم عکس بده تو مسابقه میزارم حالا میخواد تو البوم دربی گذاشته باشه یا نگذاشته باشه roz::نقل قول:
اینم از مسابقه بعدی
این کدام کاربر دربی است ؟
( فقط یهو یاد بچگی افتادم و نقاشی های ابتدایی رو رو این عکس پیاده کردم ki:::nishkhand: )
دفتر نقاشیه دیگه؟heee::
حداقل بگو ناحیه ی صورتش کجای عکسه؟با یه دایره ی قرمز مشخص کنheee::
alexdelpiero_10 نیست.....
یا اون مرتوضه یا روسنوریki::
ارهheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشخصه کهheee::
خیرheee::نقل قول:
خیرheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیریونایتد نیست؟سینا چطور؟؟
اگه ایندوتا هم نشدند اول حدس میزنم رضازندی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوچ:ghelyon:
همیچکدوم از اینا نبودن dallliii
مهدی (کینگ 123)؟اگه نشد مهرداد؟
آفرینchomaghنقل قول:
مهرداده:ahaaaaaa:
تذکر : دوستان اینبار هم رعایت نکردین و اسم چند نفر رو در یک پست گفتین که این آخرین باریه که نادیده میگیرم
از این به بعد در هر پست تنها نام یک نفر گفته بشه وگرنه کسر امتیاز خواهد داشت.
پیشاپیش ممنون از همکاریتونroz::
اینم از مسابقه بعدی
این کدام کاربر است ؟ dallliii
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایـــــــــــــــــــــــ ـول بالاخره رکورد سوبله چوبله ی امیر شکست و ما هم به یه نون و نوایی رسیدیم ولی عجب دفتر نقاشیی بودا mas:-
وای بازم یکی دیگه شروع شد عبدالله اگه اسم چندنفرو حدس بزنیم برای اینیکی کلا حذف میشیم یا امتیاز اون مسابقمون حذف میشه یا چی؟
این یکی احمدرضا نیست؟
خیر احمد رضا نیست dallliiiنقل قول:
قوانین جدیدی که خواهم گفت از هفته بعد اجرا میشه
برین تو کمپ بخونین
رضادل نیست؟ا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ـــــــ ــــــــ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احساس میکنم این حسینهchomagh
هادی نیست ؟؟؟؟؟؟
hadizizo