-
پاستوره: مسي برنده توپ طلا خواهد شد
خاوير پاستوره، هافبک آرژانتيني پاري سن ژرمن، معتقد است مسي با گلزني هايش در رقابت هاي فصل گذشته لاليگا، مي تواند براي چهارمين بار پياپي برنده توپ طلا شود.
کاپيتان تيم ملي آرژانتيني در سه سال اخير اين جايزه معتبر را از آن خود کرده و امسال نيز يکي از نامزدهاي اصلي کسب توپ طلاست. پاستوره در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسي برنده توپ طلا خواهد شد. او بهترين بازيکن دنياست و هر فصل بهتر و بهتر مي شود." پاستوره که خود در تابستان سال گذشته از پالرمو راهي پاري سن ژرمن شد، در مورد زلاتان و تياگو سيلوا، خريدهاي جديد اين باشگاه گفت:" خريدهاي جديد و به ويژه زلاتان و تياگو سيلوا، باعث افزايش سطح کيفي تيم ما مي شوند." پاري سن ژرمن امروز در ديداري دوستانه مقابل بارسا قرار خواهد گرفت.
varzesh3.com
-
دور افتخار آبیدال درورزشگاه : امیدوارم قبل از دسامبر به میادین بازگردم
در جریان دیدار دوستانه بارسلونا مقابل پاری سن ژرمن، اریک آبیدال ، میهمان ویژه بود
سایت گل- اریک آبیدال ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا که چند ماه پیش عمل جراحی پیوند کبد را انجام داد، روز شنبه و در جریان دیدار دوستانه دو تیم بارسلونا و پاری سن ژرمن در ورزشگاه پارک دو پرنس، در این ورزشگاه دور افتخار زد. او که به عنوان میهمان ویژه با کاروان بارسلونا به پاریس سفر کرده بود، بدین ترتیب در این دیدار دوستانه پیش فصل حضور یافت و با هم تیمی های سابقش، زلاتان، ماکسول و موتا دیدار کرد.
این درحالی است که در کنفرانس خبری آبی اناری ها در هتل هیلتون پاریس، چابی و پدرو، حضور آبیدال در تیمشان را تمجید کرده بودند.
چابی دراین باره گفت:« برای ما این حس خوبی است که می بینیم که آبیدال بهبود یافته. این خبر خوبی برای ماست؛ بهترین خبر ممکن . چه برای ما و چه برای اعضای خانواده اش.»
پدرو هم دراین باره گفت:«این شادی بزرگی است. آبیدال به خاطر تمام مبارزاتی که با بیماری اش انجام داده، الگوی بزرگی برای همه ماست.»
خود اریک آبیدال هم در پایان این دیدار دوستانه در صحبتهایی به تی وی 3 گفت:« حالم خوب است و به حرکتم دراین مسیر ادامه می دهم. باید ببینم که آیا قبل از دسامبر می توانم به میادین بازگردم یا نه. هدف من بازگشت قبل از ماه دسامبر است.»
-
بازگشت پويول به ميادين بعد از 2.5 ماه
بهترين خبر براي هواداران بارسا، در ديدار دوستانه مقابل پاري سن ژرمن، بازگشت کارلوس پويول به ترکيب تيمشان بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين مدافع باتجربه بعد از دو ماه و نيم غيبت به ترکيب تيم کاتالان بازگشت و براي بارسا در مقابل پاري سن ژرمن بازي کرد. اين درحالي بود که او دو ماه ونيم پيش، زانوي راستش را به تيغ جراحي سپرده بود ولي حالا بهبود يافته و به ميادين بازگشته است.
اين مدافع باتجربه در هفته هاي اخير به شدت تمرين مي کرد تا بتواند در بخشي از بازيهاي بارسا دراردوي پيش فصل حضور يابد و حالا اگر اتفاق خاصي نيفتد، در بازي سوپرکاپ اسپانيا مقابل رئال به ميدان خواهد رفت.
پويول در پايان ديدار دوستانه بارسا مقابل پاري سن ژرمن به خبرنگاران اعلام کرد که شکي ندارد که پاري سن ژرمن به زودي مبدل به يکي از قطب هاي فوتبال اروپا خواهد شد.
او که دراين بازي مقابل ستاره هاي بزرگي از جمله زلاتان ايبراهيموويچ، تياگو سيلوا، اسکيل لاوتزي و خاوير پاستوره قرار گرفته بود، در صحبتهايي گفت:« حريف ما با توجه به خريد بازيکنان جديد،به زودي مبدل به قدرتي در فوتبال اروپا خواهد شد. اين تيم قادر است تا حرفهاي زيادي در ليگ 1 و همچنين ليگ قهرمانان اروپا بزند.»
varzesh3.com
-
تیتو ویلانووا: سعی می کنیم تا این دوره پرموفقیت را طولانی کنیم
سایت گل- بارسلونا شنبه شب موفق شد تا پس از تساوی در مقابل پاری سن ژرمن، در ضربات پنالتی از سد میزبانش عبور کرده و دراین بازی دوستانه مقابل این تیم فرانسوی به پیروزی برسد.
درپایان این مسابقه تیتو ویلانووا راضی و خوشحال بود. و به خبرنگاران گفت:« دوران موفقیت ها در فوتبال کوتاه است و 4 یا 5 سال دوام دارد. ما 4 سال است که به قهرمانی می رسیم و تلاش می کنیم تا این دوران را طولانی تر از این نمائیم.»
مربی بارسلونا ادامه داد:« هدف ما این بود که بازیکنانی که سه هفته است که به تمرین می پردازند، زمان بیشتری برای حضور در ترکیب تیم داشته باشند و کسانی که بیشتر برای تیم بازی کرده اند، کمتر در زمین باشند. مسی؟ او در طول تمام پیش فصل تلاش کرده و حالش خوب بود و به من علامت داد که حالش خوب است و از همین رو، او را راحت گذاشتم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مربی تیم کاتلاان ادامه داد:« ترجیح می دهم تا اردوهای پیش فصل را با توقع و سخت گیری بالا دنبال کنیم.درمورد نیمار هم باید بگویم که تنها چیزی که من می دانم این است که با نیمار صحبتی نکرده ایم. این رسانه ها هستند که درمورد نیمار صحبت می کنند.»
حضور آبیدال در کنار اردوی تیم کاتالان نکته مثبتی بود و تیتو هم اعلام کرد که از این اتفاق خوب متعجب و خوشحال شده. او درمورد داوید ویا هم گفت:« زمانی که پزشکان اعلام کنند که ویا آماده بازی کردن است، او برای ما بازی خواهد کرد.»
-
بازگشت پويول به ميادين بعد از 2.5 ماه
بهترين خبر براي هواداران بارسا، در ديدار دوستانه مقابل پاري سن ژرمن، بازگشت کارلوس پويول به ترکيب تيمشان بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اين مدافع باتجربه بعد از دو ماه و نيم غيبت به ترکيب تيم کاتالان بازگشت و براي بارسا در مقابل پاري سن ژرمن بازي کرد. اين درحالي بود که او دو ماه ونيم پيش، زانوي راستش را به تيغ جراحي سپرده بود ولي حالا بهبود يافته و به ميادين بازگشته است.
اين مدافع باتجربه در هفته هاي اخير به شدت تمرين مي کرد تا بتواند در بخشي از بازيهاي بارسا دراردوي پيش فصل حضور يابد و حالا اگر اتفاق خاصي نيفتد، در بازي سوپرکاپ اسپانيا مقابل رئال به ميدان خواهد رفت.
پويول در پايان ديدار دوستانه بارسا مقابل پاري سن ژرمن به خبرنگاران اعلام کرد که شکي ندارد که پاري سن ژرمن به زودي مبدل به يکي از قطب هاي فوتبال اروپا خواهد شد.
او که دراين بازي مقابل ستاره هاي بزرگي از جمله زلاتان ايبراهيموويچ، تياگو سيلوا، اسکيل لاوتزي و خاوير پاستوره قرار گرفته بود، در صحبتهايي گفت:« حريف ما با توجه به خريد بازيکنان جديد،به زودي مبدل به قدرتي در فوتبال اروپا خواهد شد. اين تيم قادر است تا حرفهاي زيادي در ليگ 1 و همچنين ليگ قهرمانان اروپا بزند.»
-
آفلاي از بارسلونا نميرود
شايعه شده بود که اين بازيکن هلندي از بارسلونا جدا خواهد شد اما نماينده او نظر ديگري دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] راب يانسن، مدير برنامههاي ابراهيم آفلاي گفته اين مليپوش هلندي قصد ترک بارسلونا را ندارد.
در چند ماه گذشته خبر از علاقه آرسنال به اين بال به گوش ميرسيد اما او از حضور در بلوگرانا راضي است و ميخواهد در کاتالونيا به زندگي ادامه دهد.
مدير برنامههاي او ميگويد: «مردم نبايد اين شايعات درباره انتقال قريبالوقوع او را زياد جدي بگيرند.
ترک بارسلونا در حال حاضر براي او گزينه محتملي نيست. ابراهيم در بارسلونا حسي عالي دارد و بازي هم کمکم دارد به او ميرسد.
درست است که تيمهاي بسياري به او علاقه دارند و هميشه هم اوضاع همينگونه بوده. اما مطلقا هيچ دليلي براي ترک باشگاه از سوي او وجود ندارد.
آيا بايد انتقال او را کاملا غيرممکن دانست؟ در فوتبال چيزي را نميتوان قطعي گفت، اما بسيار بعيد است که او از بارسلونا برود.»
-
تیتو ویلانووا: هیچ وقت راجع به جذب نیمار حرفی نزده ام
مربی بارسا در صحبتهایی احتمال تلاش سران بارسلونا برای جذب نیمار را رد کرده است
سایت گل- تیتو ویلانووا، مربی بارسلونا در صحبتهایی در واکنش به احتمال انتقال نیمار، ستاره سانتوس به باشگاه کاتالان به این نکته اشاره کرد که هیچ وقت با رسانه ها در مورد جذب این بازیکن صحبت نکرده است.
نیمار 20 ساله این روزها با تیم المپیک برزیل در رقابتهای المپیک لندن حضور دارد ولی حتی این هم باعث توقف انتشار اخباری درمورد احتمال انتقال او به رئال یا بارسا نشده است.
حالا تیتو، مربی 42 ساله بارسا در صحبتهایی تلاشهای تیمش برای جذب او را رد کرده است.
تیتو در صحبتهایی به مارکا گفت:« من هیچ وقت راجع به خرید نیمار صحبت نکرده ام. شما روزنامه نگاران هستید که چنین داستان هایی را می نویسید.»
تیتو درادامه به این نکته اشاره کرد که از توقعات موجود از بارسا مطلع است و گفت:« ما 4 سال مملو از درخشش و موفقیت را پشت سرگذاشتیم. خیلی سخت است که این دوران را ادامه دهیم ولی این کاری است که برای انجام آن تلاش می کنیم تا برای چند سال دیگر این روزها را ادامه دهیم. ما به بهترین نحو ممکن تلاش می کنیم؛ دقیقا همان کاری که در سالهای اخیر انجام داده ایم.»
اولین بازی رسمی بارسا در فصل جدید لالیگا روز 19 آگوست در نوکمپ و مقابل رئال سوسیداد خواهد بود
-
عکس روز: کفش های جدید لیونل مسی
ستاره آرژآنتینی با این کفش های آدیداس مقابل پاری سن ژرمن بازی کرد
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در بازی دوستانه تیمش مقابل پاری سن ژرمن کفشهای جدیدی را پوشیده بود. کفشهایی که روز شنبه در پاهای مسی می درخشید، آدیداس اف 50 مدل آدیزرو میکوچ است که کفشهایی به رنگ نقره ای و قرمز بود که کاملا به پای مسی چسبیده بود و به او کمک می کرد که کنترل فوق العاده ای برتوپ داشته باشد.
طراحی ظریف این کفش و وزن کم آن که از 145 گرم بیشتر نیست، به ستاره آرژانتینی کمک می کند تا بیش از پیش بدرخشد.
استفاده از سنسور دراین کفش ، کمک می کند تا آمار و ارقام دقیقی از بازی مسی در دیدارها و جلسات تمرینی به دست بیاید.
در دورتادور کفش،آدیداس سنتسیس جدیدی را با نام آدیلایت دبل به کار گرفته تا وزن کلی کفش را کمتر کرده و تماس کفش با توپ را بهتر نماید.
-
☼ اخبار کوتاه آبی اناری ها فصل 2013 _ 2012 ☼
-
نيمار (بازيكن سانتوس) : ترك كردن باشگاه بعد از بازي هاي المپيك؟
من تا سال 2014 قرارداد دارم شايد اگر مديرعامل باشگاه اينطور بخواهد
آمار بارسلونا در پيش فصل : 2 برد 1 مساوي و بدون باخت. 12گل زده در مقابل 3 گل خورده . 1 كلين شيت و 62.33 ميانگين در صد در اختيار داشتن توپ
بارسا برنامه اي براي تقدير از Mireia Belmonte داراي دو مدال نقره المپييك امسال خواهد داشت. او يكي از طرفداران بارسا است
بعد از بازي با منچستر در روز چهارشنبه بارسا تا جمعه در گوتنبرگ حضور خواهد داشت و روزهاي پنجشنبه و جمعه در استاديوم Ullevi تمرين مي كند
آمار پينتو در ضربات پنالتي در بارسا : 10 گل خورده , 6 پنالتي گرفته شده , 2 پنالتي از دست داده
داويد ويا به گوتنبرگ و بخارست سفر خواهد كرد . او مي تواند اولين دقايق بازگشت خود را مقابل منچستر و يا دينامو بازي كند
ژاوي : ما به دنبال همه ي عناوين خواهيم بود و از سوپر كاپ شروع خواهيم كرد,بدون توجه به سن و سالم من احساس خوبي دارم و مي خواهم براي تيم مفيد باشم
مورينيو گفته است مسي نبايد برنده توپ طلا باشد؟؟؟ ما ترجيح مي دهيم در زمين صحبت كنيم ولي طبيعي است كه مربي بخواهد بازيكنش برنده اين جوايز باشد
ويا بسيار آماده و با انگيزه به نظر مي رسد. بعد از جلسات آموزشي او قادر به همراهي ما خواهد بود
اينتر و لاتزيو و ميلان و فيورنتينا خواهان به خدمت گرفتن آفلاي هستند بازيكني كه اين ماه تصميم ميگيرد بماند يا به صورت قرضي به تيم ديگري برود
بيشترين تعداد گل در ليگ قهرمان (از سال 92-93) : بارسلونا 372 , رئال ما*دريد 352 , من يونايتد 341 و بايرن مونيخ 328
دژان لورن : وقتي من شنيدم كه بارسا به دنبال من است احساس خوبي داشتم ولي من قبلا اين را گفته ام كه از حضور در ليون خوشحالم
سويا در خواست قرارداد قرضي براي جاناتان دوس سانتوس (22 ساله) را كرده است. ويلانوا هنوز هيچ واكنشي نشان نداده است
ادميلسون : سخت ترين چيز رسيدن به اوج نيست بلكه ماندن در آن است مسي در اين چند ساله بهترين بوده است.
تياگو سيلوا : بارسا مرا مي خواست؟ بارسا تيم بزرگي است اما بارسا بدون تياگو سيلوا و تياگو سيلوا بون بارسا هم وجود داشته است
پاستوره : مسي توپ طلاي اروپا را مي برد او بهترين بازيكن در جهان است و همچنان بهتر و بهتر مي شود
الكس سانگ بازيكن آرسنال در الويت خريد است. مذاكرات در اين هفته بيشتر خواهد بود و احتمال مي رود قيمت او حداقل 20 ميليون يورو در نظر گرفته شود
-
بارسا به ديدارهاي تدارکاتي بيشتري نيازمند است
آندرس اينيستا بازيکن مياني تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا خواهان حضور تيمش در بازيهاي تدارکاتي بيشتر شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اينيستا در آستانه ديدار تدارکاتي تيمش در برابر منچستريونايتد در کنفرانسي خبري گفت:تيم ما رقباي قدرتمندي دارد و براي حضور و برتري در برابر آنها به تلاش بيشتر و حضور در مسابقات تدارکاتي بيشتر نيازمند است تا به بهترين سطح از آمادگي برسد و روز به روز بهتر شود و ارتقاء سطح بازي تيم تنها هدف ما در ديدارهاي تدارکاتي است و به نظر من ديدار مقابل منچستريونايتد مي تواند تا اندازه اي اهداف ما را در اين زمينه برآورده کند.
وي درباره آلکس سونگ بازيکن تيم آرسنال انگليس که گفته مي شود مذاکراتي را براي پيوستن به بارسلونا داشته گفت:اين بازيکن از لحاظ تکنيک فردي بازيکن خوبي است اما از نظر فيزيکي در شرايط خوبي نيست و من نمي دانم که او چند سال است که در آرسنال حضور دارد اما به نظر من او يک کشف جديد نيست و او تنها يک بازيکن عادي است و من اخباري درباره آمدنش به بارسلون دريافت کرده ام اما نمي توانم درباره صحت آنها اظهار نظري داشته باشم اما اگر قرار است به تيم ما بيايد ما از او استقبال مي کنيم و مطمئنيم استعدادهايي در وي وجود داشته که به تيم ما آمده است.
وي درباره ديدار سوپرجام فوتبال باشگاههاي اسپانيا گفت:به نظر ما اين ديدار يکي از ديدارهاي مهم فوتبال اسپانيا است و اين نخستين ديدار ما در فصل جديد است و ما مي توانيم به نخستين عنوان خود برسيم اما نتيجه اين ديدار نمي تواند در کل فصل تاثيرگذار باشد.
-
کد خبر : 979925 زمان ارسال : پنج شنبه 1391/05/19 11:53
ماسچرانو: تيتو بايد فشارها را تحمل کند
ستاره 28 ساله بارسلونا به مربي تيمش گفته که الان بايد مسئوليت هدايت بارسا را به تنهايي بردوش بکشد .
خاوير ماسچرانو ستاره آرژانتيني بارسلونا معتقد است که بزرگترين چالش تيتو ويلا نووا برروي نيمکت مربيگري تيم کاتالان اين است که به تنهايي مسئوليت هدايت تيم را که پيش از اين بردوش گوارديولا بود را به دوش بکشد.
به گزارش گل ويلانووا در طول 4 فصل گذشته دستيار پپ گوارديولا بود و ماسچرانو معتقد است که تيتوحالا بايد تنهايي بار اين مسئوليت را برعهده بگيرد.
ماسچرانو در صحبتهايي به آ.اس گفت:« تيتو حالا بايد فشار را به دوش بگيرد. تا به اينجا او دستيار مربي بود و تا قبل از اين بار تمام مسئوليت ها بر دوش گوارديولا بود. حالا تيتو از سمت دستياري، به سمت مربيگري تيم رسيده و حالا تمام توجهات روي او متمرکز شده است. البته او هميشه نقش پررنگي در تمام موفقيتهاي تيم داشته. تک تک ما هم به دنبال آن هستيم که مثل هميشه رفتار کرده و واکنش نشان دهيم.»
تيتو در اين فصل ليونل مسي را از ابتدا در اردوي پيش فصل بارسلونا داشت و ماسچرانو معتقد است که اين نکته مثبتي است.
ماسچرانو دراين باره ادامه داد:« مسي در شرايط خوبي است. بازيهاي خوبي را در پيش فصل برگزار کرديم و واقعيت اين است که استراحت يک ماهه مسي، قطعا تاثيرگذار خواهد بود. اين فصل او سرزنده تر و شاداب تر از هميشه خواهد بود.»
-
صحبت در مورد سانگ،بي احترامي به آرسنال است
بعد از آنکه اينيستا و سرخيو بوسکتس به تمجيد از احتمال خريد سانگ پرداختند، تيتو نظرش را در اين باره ابراز کرده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيتو ويلانووا، مربي باشگاه بارسلونا ترجيح مي دهد تا در مورد احتمال خريد الکساندر سانگ صحبت نکند و معتقد است که اين به منزله بي احترامي به آرسنال است .
به گزارش گل اين درحالي است که سرخيو بوسکتس و آندرس اينيستا پيش از اين به تمجيد از اين ستاره کامروني پرداخته بودندو کيفيت فوتبالي او را تحسين کرده بودند ولي تيتو ترجيح مي دهد تا راجع به بازيکني که هنوز بازيکن آرسنال است نظر ندهد.
اين درحالي است که اين روزها صحبتهاي متعددي درمورداحتمال انتقال الکساندر سانگ به بارسلونا درپي ابراز تمايل سران کاتالان براي جذب او به گوش مي رسد.
تيتو ويلانووا در صحبتهايي به خبرنگاران گفت:« ترجيح مي دهم که راجع به بازيکناني که بازيکنان بارسا نيستند، صحبت نکنم. فکر مي کنم که صحبت کردن درمورد بازيکناني که در بارسا نيستند، بي احترامي به ديگر تيمهاست. هر کسي که به تيم ما مي آيد، بايدبازيکن خوبي باشد. اين آن چيزي است که مهم است و هيچ عجله اي براي خريد بازيکنان نداريم.»
الکس سانگ 24 ساله در آگوست سال 2005 از باستيا به آرسنال پيوست و دراين تيم رشد و توسعه يافت و قراردادش با آرسنال تا تابستان سال 2015 اعتبار دارد .
-
بارسا درانتظار پاسخ کومن،استویچکوف،لادروپ و پپ برای مراسم بزرگداشت قهرمانان 92
سایت گل- سران باشگاه بارسلونا در نظر دارند تا در سالگرد بیست سالگی قهرماني ارزشمند تیمشان در رقابتهای اروپایی در ورزشگاه ومبلی، جشن و مراسم بزرگداشتی را برای قدردانی از ستاره های حاضر درآن دیدار ترتیب ببینند و زمان برگزاری این جشن را در جریان جام خوان گامپر درنظر گرفته اند. آنها این روزها در انتظار پاسخ بازیکنانی مثل رونالد کومن، هریستو استویچکوف، مایکل لادروپ، چاپی فرر و پپ گواردیولا هستند تا حضور یا عدم حضورشان را در مراسم بزرگداشت از تیمی که در سال 1992 قهرمانی اروپایی را به دست آورد و در روز 20 آگوست برگزار می شود را اعلام کنند.
حریف دیرینه بارسا در مراسم جام خوان گامپر که هر تابستان برگزار می شود سمپدوریاست. تیمی که بیست سال پیش بارسلونا موفق شده بود تا در فینال جام اروپا و با گلی که کومن در دقیقه 112 بازی از روی ضربه ازاد به ثمر رسانده بود، از سد آن بگذرد.
حالا جام خوان گامپر سال 2012، قرار است مراسمی به مناسبت بیستمین سالگرد دیدار تماشایی ومبلی برگزار شود .
شاگردان تیتو ویلانووا با حضور دراین تورنمنت آمادگی شان را برای اولین بازی شان در فصل جدید رقابتهای لالیگا که روز 19 آگوست مقابل رئال سوسیداد خواهد بود، ارزیابی خواهند کرد.
آبی اناری ها برای بزرگداشت و قدردانی از قهرمانان سال 1992، از سی نفر دعوت کرده اند و تا به حال 15 نفر از این میهمانان، حضور قطعی شان را اعلام کرده اند.
بزرگانی مثل یوهان کرویف، ناندو، السانکو، خولیو سالیناس و آنخل ویلدا به دلیل گرفتاری های شخصی دراین مراسم غایب خواهند بود و کومن، استویچکوف و آلبرت فرر اعلام کرده اند که در صورتی که بتوانند برنامه های کاری شان را به موقع پیش ببرند، دراین مراسم حضور خواهند یافت.
رونالد کومن در حال حاضر مربیگری فاینورد را در دست دارد و هریستو استویچکوف، مربی لیتس لووچ است و قرار است که به زودی ریاست باشگاه زسکا صوفیا را در دست بگیرد.لادروپ و گواردیولا هم قرار است به زودی به این دعوت پاسخ بدهند.
البته سران باشگاه بارسا می دانند که گواردیولا این روزها در نیویورک و مشغول تدارک زندگی جدیدی در این شهر است ولی معتقدند که پپ هم احتمالا دراین مراسم حضور خواهد یافت.
-
آلوس درمورد عذرخواهی مورینیو: برای پشیمانی خیلی دیر شده
سایت گل- عذرخواهی ژوزه مورینیو از تیتوویلانووا به خاطر برخوردی که در سوپرکاپ فصل گذشته اسپانیا با مربی بارسلونا داشت، حالا از سوی دانی آلوس پاسخی دریافت کرده.
دانی آلوس در گفتگو با رسانه های رسمی باشگاه بارسلونا گفت:« برای عذرخواهی خیلی دیر شده است. رفتار او درست بود ولی من اگر بودم، اینقدر منتظر نمی ماندم.»
ستاره آبی اناری ها ترجیح می دهد تا به ارزیابی رابطه میان دو بازیکنان دو تیم بزرگ لالیگا نپردازد. او ادامه داد:« ما همیشه امیدواریم که اوضاع در کمال آرامش پیش برود. ما برروی کارهایمان تمرکز کرده ایم و تلاش می کنیم ولی مسائلی هستند که نمی توانیم آنها را کنترل کنیم.»
-
دني آلوز مصدوم شد
آلوز پس از ديدار دوستانه مقابل شياطين سرخ در سوئد، از ناحيه پا احساس ناراحتي کرد و در تمرينات روز بعد حضور نيافت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه بارسلونا اعلام کرد دني آلوز، مدافع راست برزيلي اين باشگاه در ديدار دوستانه مقابل منچستريونايتد دچار مصدوميت شد و به همين دليل، براي مدت کوتاهي از ميادين دور خواهد بود.
به نقل از گل آلوز پس از ديدار دوستانه مقابل شياطين سرخ در سوئد، از ناحيه پا احساس ناراحتي کرد و در تمرينات روز بعد حضور نيافت.
اکنون سايت اختصاصي باشگاه بارسا اعلام کرد که اين مصدوميت چندان جدي نيست اما بعيد است که اين بازيکن بتواند در ديدار دوستانه فردا مقابل دينامو بخارست حضور پيدا کند.
با اينوجود، آبي و اناري ها مطمئن هستند که مصدوميت آلوز که به دليل پيچيدگي قورک پا ايجاد شده، تا پيش از اولين ديدار بارسا در رقابت هاي فصل جديد لاليگا مقابل رئال سوسيه داد که 9 روز ديگر خواهد بود، برطرف خواهد شد.
اين ملي پوش برزيلي به تازگي، بعد از پشت سر گذاشتن مصدوميت شانه، بعد از دو ماه در تمرينات بارسا حضور پيدا کرد.
-
مسی به همراه اینزاگی و ماریو گومز بیشتر از 3 هت تریک را از سال 92/93 به بعد در چمپیونزلیگ انجام دادند
توییتر کوئنکا : ریکاوری من همچنان خوب پیش میرود . من دیگر عصا به دست نیستم و مشتاق برای بازی کردن در زمین فوتبال هستم!
توویتر پیکه : ما مشتاق به ملاقات اندی گارسیا هستیم ! ستاره فیلمهای اقیانوس
توییتر پینتو : ملاقات با اندی گارسیا سر میز شام!
توییتر آلوز : سفر بزرگ برای اندی گارسیا !! اسطوره هالیوود
ادمیلسون(برنده جام جهانی 2002) : هیچ تیمی را در دنیا مانند تیم گواردیولا فوق العاده ندیده بودم ! آنها دارای مالکیت ، اهداف زیاد و کیفیتی بالا هستند
بارسلونا 30% از انتقال 2.5 میلیون یوری Alberto Botia که از اسپورتینگ به سویا را دریافت کرد
بازی دوستانه : بولتون 2 - 2 بارسا ب
گلها: (Sergi Gomez (og 60) Sordell (73), Lobato (55) Balliu (69
دلبوسکه : ژاوی انتخاب نمیشود ؟ من با او صحبت کردم و او دوست دارد بازی کند اما من فکر میکنم استراحت برای او بهتر است
من نمیخواهم درباره ویا صحبت کنم اما این را میدانم که او خیلی بهتر شده . او میتواند در بازیهای آینده ما بازی کند
من با پویول هم صحبت کردم ، او برای بازی آمادست اما فکر میکنم بهتر است خود را برای بازیهای باشگاهش در لیگ آماده کند
بارسلونا با بیشترین آمار پاس در خط حمله (7172) در بین تیمهای 5 لیگ برتر اروپا اول شد
سویا به طور رسمی درخواستی را برای به خدمت گرفتن جاناتان دوس سانتوس ارائه کرده ولی این بازیکن به آنها گفته است که میخواهد در بارسا بماند
د گوزمان : اکثر تیمها در دنیا راه و روش بارسلونا را تقلید میکنند ، این تیم بهترین و بزرگترین تیم دنیاست
-
آغاز کار یوردی آلبا با تیم اول.
جدیدترین عضو تیم، که دو روز پیش به تیم پیوست، کار خود را با باشگاه بارسلونا آغاز کرده است. آلبا به مدت 24 دقیقه برای تیم بازی کرد.
یوردی آلبا دو روز گذشته پس از یک تعطیلات خوب، کار خود را با باشگاه بارسلونا آغاز کرد. آبی اناری پوشان چهارمین بازی تابستان خود را قبل از شروع فصل در گوتنبرگ، مقابل منچستر یونایتد انجام دادند. تیتو ویلانووا، آدریانو را تعویض و به جایش جدیدترین عضو بارسا را دقیقه 66 به بازی فرستاد. آلبا تنها 24 دقیقه بازی کرد و موقعیت کمی را بر روی دروازه منچستر یونایتد ایجاد کرد.
بعد از بازی ویلانووا گفت: «او اولین بازی خود را بدون تمرین با این تیم انجام داد، اما در حال حاضر با تعداد زیادی از بازیکنان آشتا شده است. می داند که چگونه به سبک ما بازی کند. ما قبل از فرستادن او به زمین صحبت کردیم و او گفت که احساس خوبی دارد».
از لندن تا گوتنبرگ
جالب اینجاست که آلبا اولین بازی خود را دقیقا یک هفته پس از اینکه اسپانیا در بازی های المپیک لندن حذف شد، برای بارسا انجام داد. او چند روز پیش مقابل مراکش بازی کرد و این چهارشنبه پی برد که بازی در تیم اول، رویای هر کدام از بازیکنان بارسا است
-
هاجي: من مسي را ترجيح مي دهم
هاجي که در دوران حرفه اي درخشانش براي هر دو تيم بارسا و رئال بازي کرد، اعلام کرد که ستاره آرژانتيني کاتالان ها را به ستاره پرتغالي رئال ترجيح مي دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گئورگي هاجي، ستاره سابق بارسا و تيم ملي روماني، در آستانه ديدار دوستانه آبي و اناري ها مقابل دينامو بخارست، ليونل مسي را به عنوان بهترين بازيکن دنيا معرفي کرد.
هاجي که در دوران حرفه اي درخشانش براي هر دو تيم بارسا و رئال بازي کرد، اعلام کرد که ستاره آرژانتيني کاتالان ها را به ستاره پرتغالي رئال ترجيح مي دهد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" کريس رونالدو بسيار خوب است اما من مسي را ترجيح مي دهد. او فوق العاده است. نه تنها به خاطر آنچه او در زمين انجام مي دهد، بلکه به اين دليل که او يک الگوست و اين روزها براي کودکان اهميت زيادي دارد."
کاپيتان سابق تيم ملي روماني همچنين در مورد موفقيت هاي سال اخير بارسا گفت:" بارسا يک دوره تاريخي را رقم زد. کاري که گوارديولا انجام داد، فوق العاده بود."
-
لارسن: «تماشای بازیهای بارسا لذت دارد».
هنریک لارسن بازیکن سابق بارسا و تیم ملی سوئد اعتقاد دارد که بارسا بهترین تیم در دنیا است و در عین حال که یکی از اعضای باشگاه بوده از پیشرفت بارسا و زیبایی بازی این تیم می گوید.
هنریک لارسن دو فصل برای بارسا توپ زد و اعتقاد دارد همین دوسال برای علاقه مند شدن به این باشگاه و شهر کافیست. او که در گوتنبرگ، بازی بارسا و منچستر را از نزدیک می دید، در مصاحبه اش با دوربین های تلویزیونی گفت: «آنها با تلاش بازهم می توانند به کسب عناوین بپردازند و با توجه به اینکه هم اکنون سه بازیکن مطرح جهان را در تیم خود دارند؛ مسی،اینیستا و ژاوی، بهترین تیم دنیا قلمداد می شوند».
مسی برنده توپ طلا خواهد بود
لارسن - بازیکن اسبق بارسا - در اینکه مسی بازهم برنده توپ طلا خواهد بود، هیچ شکی ندارد و می گوید: «مسی بهترین بازیکن جهان و لایق این عنوان است»، او به خوبی به این امر واقف است که چنین با صراحت صحبت می کند چون زمانی که بازیکن آرژانتینی به تازگی کار خود را شروع کرده بود، مورد توجه لارسن قرار گرفته بود که او - سرمربی لندسکرونا بولز - در این باره می گوید: «به خوبی اولین باری که او را در تمرینات دیدم، به خاطر دارم؛ فوق العاده بود».
-
پيروزي بارسا در آخرين ديدار پيشفصل
بارسلونا برد آساني در خانه دينامو بخارست کسب کرد تا ديدارهاي پيشفصل خود را با برد به پايان برساند.
مردان تيتو ويلانووا بهسرعت به گل رسيدند. ليونل مسي در دقيقه 4 دراگوس گريگوره را کنار زد و با شوتي از داخل محوطه جريمه گلزني کرد.
اين پنجمين گل مسي در ديدارهاي پيشفصل بود.
آبي و اناري پوشان در نيمه اول حاکم مطلق ميدان بودند و ميزبان نميتوانست موقعيتي ايجاد کند. بارسا هم بارها ميتوانست به گل برسد اما مسي و الکسيس سانچس موقعيتهاي خوبي را از دست دادند.
ويلانووا بين دو نيمه دست به چند تعويض زد و بازي بارسا در نيمه دوم اندکي افت کرد. آندرس اينيستا، بازيکن تازهوارد بارسا در دقيقه 58 ميتوانست گل بزند اما ضربه او روي سقف دروازه فرود آمد.
سرانجام ابراهيم آفلاي بود که گل دوم بارسا را زد. او در دقيقه 92 با ضربهاي زيبا پاس عايل خاوير ماسچرانو را به گل تبديل کرد.
ويلانووا در پنج ديدار پيشفصل شکستي نخورده است.
لاليگا هفته آينده آغاز ميشود و بارسلونا در 19 آگوست (29 مرداد) ميزبان رئال سوسيهداد است.
-
ويلانووا بعد از برد تيمش مقابل ديناموبخارست
تيتو ويلانووا، مربي جديد باشگاه بارسلونا بعد از برد تيمش مقابل ديناموبخارست با خبرنگاران به صحبت پرداخت.
تيتو بعد از برد تيمش در اين ديدار دوستانه به خبرنگاران گفت:«تيم ما خيلي خوب، به استقبال فصل جديد لاليگا مي رود. ما تيمي از بازيکنان را در اختيار داريم که دو هفته است که خيلي خوب تمرين کرده اند.»
البته تيتو از اينکه بازيکنان ملي پوش تيمش نتوانسته اند به طور کامل در اردوي پيش فصل شرکت کنند ابراز حسرت کردو گفت:« به خاطر شرايط زمين چمن، مجبور شدم تا اندکي برنامه ريزي هايم را تغيير دهم و بازيکنان ملي پوش تيم هم نتوانستند بيش از اين بازي کنند.»
درآستانه شروع فصل جديد لاليگا، تيتو ويلانووا تمايلي نداشت تا درمورد ترکيب احتمالي تيمش صحبت کند و درمورد بازيکنان فراخوانده شده به اردوي تيم ملي اسپانيا گفت:« زماني که بازيها آغاز شود،تصميم ها را خواهيم گرفت. دل بوسکه بازيکناني که مي خواهد را به اردوي تيمش دعوت کرده و ما نبايد چيزي بگوئيم. اين بار 6 بازيکن از بارسا در تيم ملي خواهند بود ولي اگر دل بوسکه 10 بازيکن بخواهد هم اين 10 بازيکن در اردوي تيم ملي حضور خواهند يافت. اين مسئوليت اوست. درک مي کنم که او بهترين ها را براي تيم ملي انتخاب مي کند.»
مربي بارسا درمورد شرايط پويول گفت:« او مصدوميت جزئي اي دارد ولي تا چند روز ديگر به اوج آمادگي خواهد رسيد.»
تيتو در بخش پاياني صحبتهايش درمورد تعويض سرخي روبرتو در نيمه دوم و بعد از تنها 30 دقيقه حضور در ميان گفت:«اين تعويض از قبل پيش بيني شده بود.»
-
ويا به ترکيب بارسلونا بازگشت
مهاجم ملي پوش اسپانيايي پس از 6 ماه در ترکيب تيم فوتبال بارسلونا به ميدان آمد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش فيفا، داويد ويا که از ماه دسامبر به علت شکستگي استخوان پا دور از ميادين بود در ديدار دوستانه ديشب تيم بارسلونا مقابل دينامو بخارست روماني در 18 دقيقه پاياني بازي حاضر شد و به پيروزي 2 - 0 تيمش کمک کرد.
ويا در جام باشگاههاي جهان 2011 در ژاپن در مصاف نيمه نهايي مقابل السد قطر آسيب ديده بود و به همين خاطر يورو 2012 را نيز از دست داد.
-
رضا جان دمت گرم خبر دیگه ای در مورد دیوید شد هم لطفآ اطلاع بده:hehee:
-
دینامو د بخارست – اف سی بارسلونا؛ پایان پیش فصل با بازگشت ویا و فونتاس.
بارسا با پیروزی 2-0 مقابل رقیب خود دینامو بخارست، بازی های پیش فصل را با گل زودهنگام مسی و گل دقایق آخر آفلای، با حضور دوباره فونتاس و ویا در میادین، به اتمام رساند.
پیش فصل با نتایج عالی برای تیم تیتو ویلانوا پایان یافت. بارسا در دیدار آخر با نتیجه 2-0 پبروز میدان شد. در حالیکه در این بازی، داوید ویا و آندره فونتاس برای اولین بار بعد از غیبت طولانی مدت به دلیل مصدومیت در میدان حاضر شدند. مسی گل اول را خیلی زود و ابراهیم آفلای گل دوم را در دقایق تلف شده بازی برای بارسا به ثمر رساندند. این یک پیروزی راحت برای بارسا بود جایی که آنها از همه نظر از حریف خود برتربودند.
گلزنی مسی در چهارمین دقیقه
پویول به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داد و اینیستا کار را از روی نیمکت آغاز کرد اما همچنان بارسا تیمی یکپارچه و قوی را به میدان فرستاد. زمانی که تنها 4 دقیقه از بازی گذشته بود لئو مسی پاس الکسیس را دریافت کرد و دروازبان را از پیش رو برداشت و گل اول را به ثمر رساند. اندکی بعد الکسیس دوباره از سمت چپ حرکت کرد و مسی یک موقعیت دیگر بدست آورد.
بارسا؛ حاکم بازی
تیم کاملا یکپارچه و هماهنگ بود و حتی زمین ناهموار هم نتوانست بازی زیبای آنها را متوقف کند. همچنین دینامو نتوانست کاری جز دفاع ساده و فشرده سازی خط دفاع انجام دهد و فقط اشتباه در پاس های آخر، بارسا را از به ثمر رساندن گلهای بیشتر منع کرد.
آرامش
در دقیقه 28، مسی با دریافت پاس بسیار خوب سسک نتوانست توپ را به درستی به سمت هدف شلیک کرده و گلی دیگر ثبت کند. به نظر می رسید پدرو توانسته خیلی خوب با یوردی آلبای خستگی ناپذیر در سمت چپ هماهنگ شود. بارسا با تک گلی که به ثمر رسیده بود، بسیار احساس آرامش و راحتی می کرد اما بعد از وقت استراحت بین دو نیمه، جایی که تیتو ویلانوا 6 تعویض را انجام داد، ویکتور والدز - تنها بازیکنی که تمامی دقایق بازی را در زمین بود - مجبور شد برای نجات دورازه تلاش کند. اینجا بود که دینامو کمی بازتر بازی کرد.
خوشامد گویی برای حضور دوباره و گل دوم
بعد از یک ساعت، زمانی که هر دو تیم تعویض هایی را انجام دادند، آندره فونتاس هم در این بین شانس حضور مجدد در میادین را بعد از غیبت طولانی به دلیل مصدومیت پیدا کرد و در دقیقه 72، داوید ویا بعد از مصدومیت بسیار جدی اش در دسامبر به زمین بازی آمد. حضور ویا در زمین باعث شد تیم دوباره جلو بکشد و آفلای بازی های پیش فصل را در دقایق تلف شده با یک شوت چیپ بسیار زیبا با نتیجه 2-0 به اتمام رساند.
منبع: FCBarcelona.ir
-
خوش آمدی داوید ویا
داوید ویا - مهاجم تیم ملی اسپانیا - پس از هشت ماه مصدومیت، که در نیمه نهایی جام باشگاههای جهان به آن دچار شده بود، با شروعی عالی به میادین فوتبال بازگشت. تیتو ویلانوا در بازی با اف سی بخارست در دقیقه 73 بازی، سرجیو روبرتو را از زمین بیرون کشید و به جای او داوید ویا را به میدان آورد.
انتظار ال گواخه به پایان رسید؛ تیتو ویلانوا در دقیقه 73 بازی سرجیو روبرتو را بیرون کشید و به جای او یک مهاجم را وارد بازی کرد که آن مهاجم کسی نبود جز داوید ویا. این مهاجم پس از هشت ماه مصدومیت در بازی دیشب در برابر اف سی بخارست بیش از 15 دقیقه در بازی حضور داشت.
بعد از مسابقه، مربی آبی اناری ها اظهار داشت: «من با تیم پزشکی تیم صحبت کردم و آنها معتقد بودند که ویا می تواند حداقل 15 دقیقه در میدان حضور داشته باشد، این نکته برای ما بسیار مهم بود مخصوصاً برای بازیکن دوست داشتنی مثل داوید ویا.علاوه بر این، ویا بازیکن برجسته ای است که برای اجرای استراتژی ها در زمین، بارسا به او نیاز دارد. حضور او در زمین، به معنای تضمین به ثمر رسیدن گلهاست و ما سال گذشته از این امر محروم بودیم».
هشت ماه تلاش برای بازگشت
استخوان ران پای چپ ویا در نیمه نهایی جام باشگاه های جهان، که در ماه دسامبر در ژاپن برگزار شد، آسیب دید تا ویا نیم فصل دوم لیگ و جام ملتهای اروپا را از دست بدهد.
پزشک بارسا، 31 ژوئیه اجازه بازی داوید ویا را صادر کرد و او در این مدت بسیار تلاش کرد تا در مقابل اف سی بخارست بتواند بازی خوبی را انجام دهد. در نتیجه، تیتو ویلانوا می تواند در فصل بعدی از این مهاجم گلزن در ترکیب بارسا استفاده کند.
-
عکس روز: «لحظه بازگشت ویا به زمین».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
یوردی آلبا: «بازی کردن با این بازیکنان یک افتخار است».
مدافع چپ بارسا از سختی رقابت برای بدست آوردن جایگاهی در ترکیب اولیه تیم به خوبی آگاه است و می گوید: «این مایه افتخار است که بخشی از این تیم باشی». پینتو معتقد است: «تیتو ویلانووا آماده و مشتاق و هیجان زده برای شروع کار است».
یوردی آلبا و خوزه مانوئل پینتو پیش از بازی دیشب تیم در برابر بخارست با شبکه پرس گفتگو کردند. مدافع بارسا که از رقابت دشواری برای بدست آوردن جایگاهی در ترکیب اولیه تیم وجود دارد، به خوبی آگاه است، با فروتنی بیان کرد: «من به سختی تلاش خواهم کرد که در بهترین فرم ممکن باشم و از کیفیت باشگاه و سختی کسب جایگاه در ترکیب ابتدایی تیم آگاه هستم. من برای یادگیری به اینجا آمده ام و بازی کردن با این بازیکنان برای من مایه افتخار خواهد بود».
یوردی آلبا تصریح کرد که او در شرایط ایده آلی برای بازی دیشب قرار داشته و همچنین در مورد حذف نامش از بازی دوستانه هفته آینده اسپانیا در برابر پورتو ریکو صحبت کرد: «مربی تیم لیست بازیکنان را می نویسد و این تصمیم اوست. من در المپیک بازی کردم و الان قرار نیست چینین اتفاقی رخ بدهد. من می توانم از این زمان برای تمرین با باشگاهم استفاده کنم».
پینتو: « ما تغییری نکرده ایم»
از طرف دیگر پینتو در مورد تغییرات جایگزینی تیتو به جای گواردیولا سخن گفت: «مهمترین مسائل تیم، ارکان باشگاه هست که ثابت مانده اند، تنها مسائل جزئی در تمرینات و مسابقات تغییر کرده است. تیتو برای شروع کار آماده و مشتاق و هیجان زده به نظر می رسد».
در مورد بازی دیشب در برابر دینامو بخارست او عنوان کرد: «ما میخواهیم مردم از نمایش ما لذت ببرند و روند آماده سازی خودمان را ادامه بدهیم». پینتو، که در بازی برابر منچستر یونایتد با شجاعت پنالتی را مهار کرد، در مورد اینکه او چگونه در ضربات پنالتی موفق عمل می کند عنوان کرد: «شانس نقش مهمی دارد ولی من نحوه بازی بازیکنان را نیز آنالیز می کنم».
-
تیتو ویلانووا: «تیم در سطح خوبی است».
مربی بارسا از عملکرد بازیکنانش در طول پیش فصل اعلام رضایت نمود: «ما یک گروه از بازیکنان را داشتیم که به مدت دو هفته متوالی باید تمرین می کردند. سایر بازیکنان وقت کافی برای تمرین نداشتند».
ویلانووا گفت: «من می خواستم زمان بیشتری برای بازی به آنها بدهم ولی شرایط زمین برنامه هایم را خراب کرد».
تیتو ویلانووا درباره پنج بازی پیش فصل اف سی بارسلونا خوشبین است: «تیم پیش از شروع لیگ در سطح خوبی بازی کرد. ما یک گروه از بازیکنان را داشتیم که به مدت دو هفته متوالی باید تمرین می کردند، سایر بازیکنان وقت کافی برای تمرین نداشتند». مربی ذکر کرد که گروه دوم از بازیکنان و ملی پوشان، این یکشنبه نیاز به زمان بیشتری برای بازی دارند: «من می خواستم زمان بیشتری برای بازی به آنها بدهم ولی شرایط زمین برنامه هایم را خراب کرد».
ویلانووا گفت: «بازیکنانمان در سطح خوبی بازی می کنند» و همچنین اشاره کرد که نمی خواهد درباره موقعیت های ممکن در رویارویی با رئال سوسیداد تا آخر این هفته فکر کنم: «زمانی که بازیکنان از تیم های ملی خود برگشتند، ما درباره کسانی که در لیگ بازی خواهند کرد تصمیم خواهیم گرفت که چگونه عمل کنند». هنگامی که درباره بازیکنانی که برای تیم اسپانیا فراخوانده شده بودند سوال کردند، مربی صریحآ بیان کرد: «دل بوسکه بازیکنانی که می خواست را انتخاب کرد و ما در این مورد چیزی برای گفتن نداریم. حالا شش بازیکن، تیم را ترک میکنند اما اگر او 10 بازیکن بخواهد، آنها نیز باید بروند. انتخاب بهترین بازیکنان برای تیم ملی، مسئولیت اوست».
در نهایت مربی درباره پویول گفت: «او آسیب دیدگی کوچکی دارد و به زودی برای بازی آماده خواهد شد». ویلانووا همچنین اشاره کرد که تصمیم مبنی بر خروج سرجیو روبرتو در نیمه دوم قبل از شروع بازی گرفته شده است.
-
عکس روز(تمرین تیم بارسلونا)
-
فابرگاس: با سيستم گوارديولا مشکل داشتم
اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سسک فابرگاس، هافبک بارسا، تاييد کرد که فصل گذشته براي سازگار شدن با سيستم گوارديولا دچار مشکل شده است.
اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند. او اکنون اعلام کرد که عدم آزادي حرکت موجب شده بود تا در سيستم گوارديولا دچار مشکل شود.
او در گفتگو با مارکا گفت:" در زمان گوارديولا هرگز نتوانستم با سيستم تيم کنار بيايم. من با سبک ديگري فوتبال باز مي کردم و بازي کردن با اين سرعت براي من دشوار بود زيرا همه بازيکنان ديگر کاملا با اين شرايط آشنا بودند.
بازي کردن در ميانه زمين براي من دشوار بود زيرا به تحرک بيشتري نياز داشتم و من در استارت هاي کوتاه چندان سريع نيستم.
به هر حال اين سبک بازي من است. درست است که کمي بي نظم بازي مي کنم اما اين سبک من است.
بعضي ها از جمله گوارديولا مي گفتند بازي من در فصل گذشته چيزي کم داشت. اين تقصير خودم بود زيرا تلاش مي کردم برخلاف آنچزي که هستم، بازي کنم. من ژاوي، اينيستا يا تياگو آلکانتارا نيستم. من خودم هستم و نياز به تحرک دارم تا بتوانم نقش بيشتري در بازي تيم ايفا کنم."
فابرگاس در 28 بازي در رقابت هاي فصل قبل لاليگا، 9 بار موفق به گلزني شد.
-
بازگشت فونتاس.
فونتاس پس از دریافت جواز پزشکی در روز سه شنبه، در بیشتر دقایق نیمه دوم دیدار مقابل دینامو بخارست بازی کرد.
آسیب دیدگی رباط زانوی راست آندره فونتاس به طور کامل بهبود یافته است. این مدافع در آخرین دیدار پیش فصل بارسا مقابل دینامو بخارست، بار دیگر به میادین ورزشی بازگشت. فونتاس مقابل این تیم رومانیایی در نیمه دوم عملکرد خوبی داشت، وی با شماره 24، در دقیقه 64 به جای مارک بارترا به زمین آمد. او با این که تنها 30 دقیقه در زمین حاضر بود، در دفعات متعدد از نفوذ بازیکنان تیم رومانیایی به دفاع بارسا جلوگیری کرد.
«من احساس آرامش دارم»
فونتاس پس از اتمام مسابقه گفت: «من در زمین احساس آرامش و راحتی داشتم، چرا که حدود یک ماه است که با تیم تمرین می کنم و به همین دلیل هیچ مشکلی نداشتم». همچنین این مدافع مرکزی اشاره کرد که در این بازی به دنبال «به دست آوردن اعتماد به نفس » بود، البته وی این مسئله را به دلیل «نبودن زمین بازی در بهترین شرایط » دشوار دانست.
-
گئورگی هاجی: « مسی الگویی برای جوانان است»
قبل از شروع دیدار بارسا و دیناموبخارست، بهترین بازیکن فوتبال تمام دوران رومانی به ستایش از مسی پرداخت.
گئورکی هاجی که در زمین بازی بسیار چالاک و خوش تکنیک بود، در مقابل دوربین هم بسیار آراسته به نظر می رسید. بهترین فوتبالیست تمام دوران رومانی به ستایش و تمجید از لئومسی پرداخت: «خیلی خوشحالم که فرصت یافتم این بازیکن را از نزدیک ببینم. او اشتیاق زیادی برای پیروز شدن و برای بهترین بودن در حین بازی دارد. در بیرون زمین هم فرد بسیار کار درست و متواضعی می باشد. او الگویی برای جوانان است».
در بحث پیرامون اینکه کدامیک باید بهترین بازیکن جهان لقب بگیرند، بازیکن سابق آبی و اناری پوشان معتقد بود این عنوان باید به بازیکن آرژانتینی تعلق گیرد: «مسی مانند من چپ پاست. کریستیانو رونالدو بسیار شگفت انگیز است اما من مسی را شایسته این عنوان می دانم».
-
فابرگاس: با سيستم گوارديولا مشکل داشتم
اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند .
سسک فابرگاس، هافبک بارسا، تاييد کرد که فصل گذشته براي سازگار شدن با سيستم گوارديولا دچار مشکل شده است.
اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند. او اکنون اعلام کرد که عدم آزادي حرکت موجب شده بود تا در سيستم گوارديولا دچار مشکل شود.
او در گفتگو با مارکا گفت:" در زمان گوارديولا هرگز نتوانستم با سيستم تيم کنار بيايم. من با سبک ديگري فوتبال باز مي کردم و بازي کردن با اين سرعت براي من دشوار بود زيرا همه بازيکنان ديگر کاملا با اين شرايط آشنا بودند.
بازي کردن در ميانه زمين براي من دشوار بود زيرا به تحرک بيشتري نياز داشتم و من در استارت هاي کوتاه چندان سريع نيستم.
به هر حال اين سبک بازي من است. درست است که کمي بي نظم بازي مي کنم اما اين سبک من است.
بعضي ها از جمله گوارديولا مي گفتند بازيمن در فصل گذشته چيزي کم داشت. اين تقصير خودم بود زيرا تلاش مي کردم برخلاف آنچزي که هستم، بازي کنم. من ژاوي، اينيستا يا تياگو آلکانتارا نيستم. منخودم هستم و نياز به تحرک دارم تا بتوانم نقش بيشتري در بازي تيم ايفا کنم."
فابرگاس در 28 بازي در رقابت هاي فصل قبل لاليگا، 9 بار موفق به گلزني شد.
-
خبرگزاری فارس: بنابه نوشته یک منبع رسانهای اسپانیا، سرمربی سابق بارسلونا احتمال دارد جانشین مانو منزس در پست سرمربیگری تیم ملی برزیل شود
به گزارش خبرگزاری فارس، سایت ورزش اسپانیا سه روز پس از باخت تیم ملی فوتبال برزیل در فینال المپیک لندن مقابل مکزیک، عنوان کرد اقدامهای پنهانی از سوی فدراسیون فوتبال کشور میزبان جام جهانی 2014 برای برقراری تماس با پپ گواردیولا انجام شده است.
بنابراین گزارش، مدیران ورزشی برزیل از عملکرد سرمربی دو سال گذشته خود راضی نیستند و تمایل دارند تا مربی بزرگ پیشین کاتالانها زمام امور تیم کشورشان را در اختیار بگیرد و آنها را نسبت به قهرمانی در جام جهانی دو سال بعد امیدوار نگه دارد.
گواردیولا نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده است
-
نامزدهاي اصلي بهترين بازيکن سال يوفا
اين جايزه با راي گيري از 53 روزنامه نگار از کشورهاي عضو يوفا اهدا مي شود و در اين راي گيري، اين سه بازيکن بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کريس رونالدو، ليونل مسي و آندرس اينيستا به عنوان نامزدهاي اصلي کسب عنوان بازيکن سال يوفا معرفي شدند.
اين جايزه با راي گيري از 53 روزنامه نگار از کشورهاي عضو يوفا اهدا مي شود و در اين راي گيري، اين سه بازيکن بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند.
در اين راي گيري آندره آ پيرلو، ستاره يوونتوس در جاي چهارم قرار گرفتند و ژاوي، بازيساز باتجربه بارسا که در راي گيري سال گذشته دوم شده بود، اين بار رتبه اي بهتر از پنجم به دست نياورد.
راي گيري نهايي در مورد سه بازيکن باقي مانده روز 30 آگوست (8 شهريور) و در زمان قرعه کشي رقابت هاي مرحله گروهي چمپينزليگ انجام خواهد شد.
اين جايزه که توسط يوفا و با همکاري رسانه هاي ورزشي اروپا پايه گذاري شده، به بازيکناني اهدا مي شود که در باشگاه هايي اروپايي بازي مي کنند.
اين جايزه سال گذشته به مسي اهدا شد.
رونالدو:Death::binam:-angcrying::-
مسی واینیستا::hooora:
به امید موفقیت مسی واینیستا.
جای ژاوی خالیه
-
کمترین تعداد بازیکن خارجی در بارسا پس از سال 1996.
بارسا تا شش روز مانده به شروع فصل 13/2012، هشت بازیکن خارجی در لیست خود دارد. تعداد بازیکنان خارجی تیم بعد از فصل 1996 هیچ گاه از این مقدار کم نبوده است. آلوز، الکسیس، مسی، ماسکرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس هشت بازیکن غیر اسپانیایی تیم از میان 25 بازیکن کل تیم می باشند.
تعهد باشگاه به سیستم جوانانش و سیاست امضای قرار داد با بازیکنانی که چگونگی سبک و سیستم بازی تیم را درک می کنند، دچار تغییر شده بود و این امر بخصوص در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 - هنگامی که بارسا 15 بازیکن خارجی در لیست خود داشت - آشکار گشت. تعداد بازیکنان خارجی تیم در طی سالها بمرور کاهش یافت و در نهایت در این فصل به عدد 8 رسید. شمار بازیکنان خارجی تیم پس از فصل 96/1995 - که باشگاه تنها 5 بازیکن خارجی داشت - هیچگاه به این مقدار کاهش نیافته بود.
در فصل 96/1995 بارسا پوپسکیو، پراسینکی، هاگی، کدرو و فیگو را در اختیار داشت و این فصل بارسا آلوز، الکسیس، مسی، ماسکرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس را به عنوان بازیکنان غیر اسپانیایی تیم از میان 25 نفر کل لیست در اختیار خواهد داشت.
استحکام در فلسفه بارسا
والدس، پیکه، پویول، سسک، ژاوی، آلبا، اینیستا، تیاگو، کوئنکا، مونتویا، فونتاس، بارترا، سرجیو و مونیسا همگی از طریق سیستم جوانان به تیم اول راه یافتند؛ علاوه بر این بازیکنان، مسی آرژانتینی و دوس سانتوس مکزیکی را نیز باید به این لیست اضافه کرد. این بدین معنیست که %68 بازیکنان تیم اول از میان بازیکنان خانگی باشگاه می باشند. وجود بازیکنان فوق و بازیکنانی چون ویا، آلوز، ماسکرانو، الکسیس، پینتو، آفلای،آدریانو و آبیدال همگی نشانه تعهد بارسا به فلسفه خود می باشد؛ فلسفه ای که باشگاه را به بالاترین سطح در طول تاریخ خود رسانده است.
هنگامی که قانون گردش آزاد بازیکنان در میان ملتهای اروپایی در سال 1995 تدوین شد، شمار بازیکنان خارجی اروپایی و غیر اروپایی در میان باشگاههای مطرح افزایش یافت و بارسا نیز از این داستان مستثنی نبود، هنگامی که شمار بازیکنان خارجی بارسا در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 به 15 نفر رسید؛ که بسیار بیشتر از تعداد بازیکنان غیر اسپانیایی و کاتالان بارسا در حال حاضر است.
تعداد بزیکنان خارجی بارسا در طول سالها:
فصل 96/1995 : 5
فصل 97/1997 : 10
فصل98/1997 : 13
فصل 99/1998 : 15
فصل 00/1999 : 13
فصل 01/2000: 10
فصل 02/2001: 14
فصل03/2202 : 13
فصل 04/2003 : 13
فصل 05/2004 : 13
فصل06/2005 : 14
فصل 07/2006 : 15
فصل 08/2007 : 15
فصل 09/2008 : 13
فصل 10/2009 : 11
فصل 11/2010 : 9
فصل12/2011 : 9
فصل 013/2012 :8
منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته مسی رو باید خودی دونست بالا خره ما با هم بزرگ شدیم سر یه سفره غذا خوردیم
heee::heee::heee::heee::heee::heee::heee::heee::he ee::heee::heee::heee::heee::heee::
-
تلاش براي متقاعد کردن بارسا به فروش تيو
باشگاه فوتبال ليورپول درتلاش براي متقاعد کردن مسئولان بارسلونا براي انتقال مهاجم جوان اسپانيايي به تيم خود است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان ليورپول اميدوار هستند در فصل آينده کريستين تيوي 20 ساله را در تيم خود داشته باشند.
به نوشته روزنامه مارکا، ايان ايري مدير باشگاه ليورپول گفت مذاکراتي براي انتقال ملي پوش تيم المپيک اسپانيا صورت گرفته و او فرصت بيشتري در ليورپول براي حضور در ميدان خواهد يافت.
ليورپول فصل قبل در زمان حضور کني دالگليش نيز خواهان خريد تيو شد، اما راجرز مربي جديد ليورپول نيز موافق اين انتقال است.
تيو در کمپ لاماسيا پرورش يافته است و پپ گوارديولا او را پسنديد و به جمع تيم بزرگسالان آورد.
-
حمله ويروس فيفا به کاروان رئال و بارسا
تمرينات دو تيم رئال و بارسا اين روزها در غياب ستارگان برگزار مي شود.
کاروان رئال مادريد که براي سپري کردن اردوي پيش فصل تابستاني به آمريکا سفر کرده بود ساعت 6 صبح دوشنبه از فيلادلفيا وارد فرودگاه باراخاس مادريد شد تا سفر 15 روزه آنها با پروازي 6 ساعته به پايان برسد. مورينيو ، براي آنکه شاگردانش بتوانند راحت تر با فاصله زماني تطبيق پيدا کنند به شاگردانش دو روز تعطيلي داده و بدين ترتيب رئالي ها تمريناتشان را در روز 4شنبه ساعت 18 در اسپانيا از سر خواهند گرفت.
ولي اين جلسه تمريني، بازيکنان زيادي را در خود نخواهد ديد. مورينيو در جلسه تمريني روز 4شنبه، 15 بازيکن ملي پوشش را به خاطر ويروس فيفا در اختيار نخواهد داشت. چرا که بازيکنان ملي پوش در آن روز در اردوهاي تيمهاي ملي شان خواهند بود تا در بازيهاي دوستانه شرکت کنند و در آن روز تنها 6 بازيکن در جلسه تمريني رئال حضور خواهند يافت و درميان اين 6 نفر، کارواليو هم به تنهايي به تمرين خواهد پرداخت.
چهارشنبه شب قرار است تا تيم ملي اسپانيا در ديداري دوستانه مقابل پورتو ريکو به ميدان برود و ازهمين رو و براي جلوگيري از خستگي بيشتر بازيکنان رئال، اسپانيايي هاي رئال در آمريکا ماندند و از همان جا مستقيما به پورتو ريکو پرواز خواهند کرد. بنزما و واران از فيلادلفيا عازم پاريس شدند تا در ديدار دوستانه فرانسه مقابل اروگوئه حضور يابند. ايگواين و دي ماريا، در ديداري دوستانه مقابل اوزيل و خديرا قرار خواهند گرفت و آنها نيز روانه سفر فرانکفورت هستند. از سوي ديگر کريستيانو رونالدو، په په و کوئنترائو هم روز يکشنبه به پرتغال سفر کردند تا خودشان را براي بازي دوستانه مقابل پاناما آماده کنند و در نهايت نوري شاهين عازم وين شد تا تيم ملي کشورش رامقابل اتريش همراهي کند. در مجموع 15 غايب رئال در جلسه تمريني 4شنبه، 10547 کيلومتر را طي مي کنند تا روز 5شنبه درتمرينات تيمشان حضور يابند.
* 11 غايب در تمرينات بارسا
تيتو ويلا نووا قبل از برگزاري اولين ديدار تيمش در فصل جديد رقابتهاي لاليگا،تنها در 2جلسه تمريني (جمعه وشنبه) ، تمام شاگردانش را درکنار هم خواهد ديد. بارسا يکشنبه هفته بعد فصل جديد لاليگا را بامصاف با رئال سوسيداد آغاز خواهد کرد.
باوجودي که بيسنته دل بوسکه، جوردي آلبا، کارلس پويول و چابي ارناندس را براي بازي دوستانه با پورتو ريکو، به اردوي تيمش فرانخوانده، شش بازيکن بارسا بايد چمدانهايشان را براي سفربه پورتو ريکو ببندند: ويکتور والدس، جراردپيکه، سرخيو بوسکتس، آندرس اينيستا،سسک فابرگس و پدرو رودريگس.علاوه بر ملي پوشان اسپانيايي، خاوير ماسچرانو و ليونل مسي هم براي رويارويي با تيم ملي آلمان روانه فرانکفورت مي شوند. داني آلوس که به تيم المپيک برزيل راه نيافته بود، براي حضور دراردوي سلسائو، بارسلونا را ترک خواهد کرد و ايبراهيم آفلاي به بلژيک سفر خواهدکرد تا براي ديدار دوستانه با اين تيم، درترکيب تيمش حضور يابد. الکسيس سانچس هم به نيويورک خواهد رفت تا دربازي تيم ملي شيلي مقابل اکوادور، هم تيمي هايش را ياري کند. سانچس روز جمعه به شهر بارسلونا بازخواهد گشت.
-
تلاش براي متقاعد کردن بارسا به فروش تيو
باشگاه فوتبال ليورپول درتلاش براي متقاعد کردن مسئولان بارسلونا براي انتقال مهاجم جوان اسپانيايي به تيم خود است.
به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان ليورپول اميدوار هستند در فصل آينده کريستين تيوي 20 ساله را در تيم خود داشته باشند.
به نوشته روزنامه مارکا، ايان ايري مدير باشگاه ليورپول گفت مذاکراتي براي انتقال ملي پوش تيم المپيک اسپانيا صورت گرفته و او فرصت بيشتري در ليورپول براي حضور در ميدان خواهد يافت.
ليورپول فصل قبل در زمان حضور کني دالگليش نيز خواهان خريد تيو شد، اما راجرز مربي جديد ليورپول نيز موافق اين انتقال است.
تيو در کمپ لاماسيا پرورش يافته است و پپ گوارديولا او را پسنديد و به جمع تيم بزرگسالان آورد.