سلام داداش علی خوشحالم که دوباره هستی با ما ایشالا بهتر شی :-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام داداش علی خوشحالم که دوباره هستی با ما ایشالا بهتر شی :-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به تمام رئالي ها به اميد دهمين قهرماني رئال در ليگ قهرمانان اروپا
من تیم رئال 2013 را ستایش میکنم
واقعا این تیم یه تیم رویایی هست
عملکرد بازیکنان تو یورو را که دیدم امید زیادی به انها دارم و انتظار دارم که لالیگا و جام قهرمانان اروپا و .....از ان رئال بشه
خوب مثل همیشه میام پیروزی پرگل رو تبریک بگم:eyvalla:
تبریک به جوانان آکادامی که این بازی رو با نتیجه عالی 1-5 بردند.
دیماریا هم دبل کرد.دمش گرم.
بازی بعدی با بنفیکاست فکر کنم هفته بعده
متاسفانه فک میکردم بازی فردا شب باشه که علی اومد تو ذوقمون
حالا خوبه که بازی رو بردیم و خوشحالم
امیدوارم تو بازی ها جدی تر بخصوص جلو بنفیکا ثبات تیمو بیشتر به اثبات برسونیم
مرتضی جان زمان بازی رو که در تاپیک گفتگوی حرفه ای گذاشته بودم که!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امسال اعتمادم نسبت به رئال خیلی بیشتر شده و مطمئنم که با تیم دوم هم می توانیم حداقل 3-4 گل به بنفیکا بزنیم و ببریم:ghelyon:
من تو تاریخ میلادی که تو سایت باشگاه دیدم دچار اشتباه شدمنقل قول:
عیب نداره اینو از دست دادیم بقیه رو میچسبیم
اره منم خیلی امیدوارم بنفیکا رو با قدرت ببریم
اما حالا که رفتن کاکا دیگه تقریبا قطعیه باید یه هافبک خوب زود تند سریع اضافه کنیم
محمد نوری چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟بنده خدا تو پرسپولیس نیمکت نشین شده:hehee:
دوست ندارم کاکا اینطوری از رئال جدا شه ولی هرچی به نفع تیم باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمالش هست که تا هفته آینده مودریچو داشته باشیم.
امیدوارم که حداقل یه مدافع خوب هم بگیریم
واقعا کاکا می خواد بره آخه چرا چون باشگاه پول نداره؟:ey babaaa:درسته که تو بازی های فصل پیش یا مصدوم بود یا روی نیمکت ولی حقش نبود از رئال برهDeath::
عزیز باشگاه پول نداره؟ چیزی که در رئال فراوان هست پوله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال همه چیز داره و همین الان هم جام ها در انتظارش هستن.
هیچکس دوست نداره کاکا این طوری از رئال جدا بشه ولی اگه بخواد اینطوری ادامه بده بهتره بره و مودریچو بیاریم.
راستی بچه ها آلتیتوبو فروختیم یا قرضی دادیم؟ من اون موقع بیمارستان بودم نفهمیدم
منم موافقم که نفع تیم به همه چی ارجحیت داره و البته اعتقاد دارم کاکا فرصت نشون دادنه خودشو نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم تو هر تیمی میره موفق باشه
منم همین عقیده دارم اما دستمزد کاکا بالاس و در عوض دستمزد از نظر خوزه اون کارایی رو برای تیم نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از طرفی حیف کاکا نیمکت نشین باشه
نه داداش اونقدا هم پولدار نیستیم درسته موازنه مثبت خوبی داریم اما الان مشکلات مالی گریبانمونو کمی گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
التین توپ هم به صورت رسمی با 3 میلیون یورو به گالاتاسرای پیوست
من هم اصلا دوست ندارم کاکا از رئال بره . اخه کاکا تو فصل های پیش همش مصدوم بوده و اصلا فرصت خودنمایی نداشته . به نظرم اگه امسال بمونه میتونه خودی نشون بده و به تیم رئال کمک کنه .
یا خدا کاکا از رئال نره. :khahesh:
عاشقتم کاکاlove::
آخه چرا کاکا باید بره ؟ اگه بره کجا میره تورو خدا بگین:-ang
بچه ها امروز اخبار ورزشی گفت رئال داره روز شمار برای رفتنه کاکا می کنه و اصرار شدید برای حضوره موردریچ داره وای ای کاش اینجور نمی شد به نظر من داره اشتباح می کنه مثله اسنایدر که فروخت بعد پشیمون شد
مقصد اصلی امریکاسنقل قول:
اما به ترتیب شانس پاری سن ژرمن و میلان بعدش بیشتره و بعد اونها هم موندن تو رئاله
منم موافقم که میشه روی کاکا باز حساب کرد اما مساله سنه کاکا بزرگترین دغدغشه و خب کاکا خیلی فانتزی بازی میکنه خوزه کسی رو میخواد یکم سریعتر و درگیرترنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا میتونه بهتر بشه....من مطمئنم که میتونه...بعد از مصدومیتش هرموقع که اومد تو زمین فوقولاده بود
بچه ها خواهشا یکم منطقی باشید کاکا دیگه نمیتونه اون کاکای میلان باشه سنش رفته بالا و همچنین مصدومیت های که داشت کاکا رو از روز های اوجش دور کرد کاکا به نفع خودش هم هست که بره یه تیم دیگه که بتونه فیکس بازی کنه توی رئال نمیتونه فیکس بشه .
من بازم مخالفم...
بازیهای کاکا وقتی که از کمند مصدومیت جدا شد رو یادتون بیاد...چه قدر فوقولاده بود...
انقدر بی انصافانه نباید قضاوت کرد
امیدوارم هرجوری هست کاکا بمونه و دوباره خودشو به همه ثابت کنه
ديگه به نظر من با وجود اوزيل و دي مارياي آماده كاكا نميتونه جايگاه خودشو تو رئال پيدا كنه و بهتره كه به يه تيم ديگه بره و به جاي اون حداقل يه بازيكن با روحيه و آمادگي بيشتر به تيم بياد
کاکا تو رئال بخاطر اینکه بازی درست گیرش نمیاد نمیتونه خودشو ثابت کنه اگه مثل اوزیل بازی گیرش بیاد مطمئن باشید که هنوز
هیچکس نمیتونه نظیرش باشه
خب اینکه کاکا مصدوم شد و از جریان دور اومد غیر از بدبیاری باید به نااماده تر بدنش نسبت به اوزیل مربوط دانست
منم مثه همه شما کاکا رو دوس دارم و اعتقاد دارم تو رئال به حقش نرسید اما خب مادرید اینقد بزرگه که جای اشتباه و ریسک نیس و با کمال تاسف باید بگم دوران کاکا در رئال خیلی غمگین تموم شد
هر چند هنوزم دوس دارم اتفاقی بیفته و کاکا مادریدی بمونه
این جمله رو یه جا خوندم
خیلی کیف کردم
کریس رونالدو : من هیچوقت بدنم رو خالکوبی نکردم
چون خالکوبی باعث میشه نتونم خون اهداکنم
بچه ها مورینیو گفته شاهین میتونه بره
رئال هم فعلا تا دقیقه 40 با بنفیکا 2-2 مساویه
هر دو گل رو هم کایخون زده
ایول بنفیکا رو ترکوندیم:nishkhand:
برا اولین باره خدایی از باخت رئال اونم با این نتیجه ناراحت نیستم
بیخیال تیم نسبتا دوم حس خوبی به ادم میداد
باور نکردنیه رئال5بر 2از بنفیکا شکست خورده
ونگر:انتقال شاهین به ارسنال را تکذیب میکنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال با بازيكنان جونش خوب بازي كردو نبايد از اين باخت مايوس بشيم تو بازي با بنفيكا دوباره انتظارات از كاكا براورده نشد و نتونستيم كاكاي واقعي رو ببينيم و واقعا ديگه از كاكا نااميد شدم كاكا كه 1 ساعت به افتخار خوزه بازي كرد اصلا درون زمين ديده نشد به نظر ميرسه با توجه به دستمزد بالايي كه ميگيره بهترين چاره فروش كاكا باشه.
هيگواين هم ديشب مصدوم شد اميدوارم به بازيهاي لاليگا تو اول فصل برسه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو اینقدر خوشگله که نیازی به خالکوبی نداره ولی خیلی مرده.بازی با بنفیکا خوب نبود من نفهمیدم چرا کوئنترائو رو گذاشت واسه آخر بازی کاکا هم که خوب بازی کرد چرا می خواین به زور از رئال بندازینش بیرون؟مورینیو فکرشم نمی کرد بازی دوستانه ببازه اونم از بنفیکا
حیف ترکیب رئال رو نمیدونم وگرنه میتونستم جواب خوبی بدم اگه از بازیکنای اصلی حداقل4 یا5تا بهره میبرد و میباخت دیگه تاسف برانگیز باید میشد
تازه دروازه بان کی بود؟اگه کاسیاس بود باید خیلی بد باشه که دقیقه ی 4بازی از بنفیکا گل بخوره
خیلی بی انصافید..یکم فکر کنید به بازیهای کاکا حتی تو این فصل
یه سوال دارم کاکا این فصل برای رئال بیشتر بازی کرد یا اینیستا برای بارسا
ولی آمار و ارقام همه جوره میگن که کاکا بهتر کار کرده از اینیستا که بیشتر بازی کرده
یه کم منصفانه قشاوت کنید و با وجدان....
نه اینکه...
بزرگترین نکته منفی دیشب همین مصدومیت گونزالو بود که بدجوری استرس بهم وارد کرده اما امروز طی اولین بررسی مصدومیتش. جزئی دونستن امیدوارم همینطور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خالکوبی صرفا برای خوشگل بودن نیستا!!!!!نقل قول:
مورینیو خیلی تیمو جوون وارد کرد و البته یکمم زیادی به تیم دیگه مطمئن بود
بنفیکا تیم خیلی خوبیه پارسال هم تو مرحله گروهی تو هر دو بازی به یونایتد که تیم خیلی بزرگیه باخت ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما تیم تلفیقی از جوانان و با تجربه ها با گرایش به تیم دوم بود
هر چند نتیجه اتفاق فوتبالی بود وگرنه رئال جلو هم افتاد
اما تو ابتیدا نیمه دوم دو تا گل بد خورد و بعد اونم رو به بازی احساسی بی نتیجه اورد
نه داداش من که خودم به شخصه کاکا رو خیلی دوس دارم اما این امار و ارقام که گفتی به همین راحتی قابل استدلال نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط zidan-ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا تو هیچ بازی بزرگی خودشو ثابت نکرد همین جنبه تاسف برانگیز ماجرا رو بالا میبره
رئالی های اصیل به بازیکن توجه ندارند و مهم براشوم موفقیت تیمه
به شخصه امیدوارم بهترین اتفاق برای رئال و کاکا بیفته اما موندنه کاکا سختر شده
چرا انقدر بزرگش میکنید بازی دوستانه بود. مرینیو میخواست تیمو محک بزنه به بازیه دوستانه نمیشه اعتماد کرد. :gerye:
آره خوب بازی دوستانه زیاد مهم نیست ولی شکست خوردن از بنفیکا اونم با 5تا گل یه ذره آدمو قلقلک میده در ضمن آقا مرتضی خالکوبی واسه خوشگلیه به نظرم رونالدو باید روی کمرشو خالکوبی بزنه تا نازتر بشه برای بار هزارم میگم کاکا عالیه حیفه از دستش بدیم از اینیستای کوتوله هم بهتر بازی می کنه:/danc
در خصوص کاکا که حتما بازیکن بزرگیه و قبولم دارم به حقش تو رئال نرسید اما خب متاسفانه باید قبول کرد با رئال خیلی خوب مچ نشدنقل قول:
در خصوص اینیستا دیگه نگید واقعا بازیکن بزرگو محجوبیه و واقعا دوس داشتنیه البته در قالب تیم ملی
و اما تتو جدای جنبه زیبای دلیل اصلی شکل گیریش نماد گذاری و عضویت در فرقه ها بود و بعدا کم کم جنبه نمایشی بیشتر به خودش گرفت
امیدوارم رونالدو بدنش همیشه از این مسخره بازیا پاک بمونه
یادم رفت یه نظری بدم راجب بازی با بنفیکا.
رئال باز هم با آکادامی ظاهر شد مقابل تیم اصلی بنفیکا و به نظر من خیلی خوب بازی کرد.
موقیعت های زیادی داشتیم که از دست رفت ولی جای نگرانی نیست تیم در بهترین شرایطه
هدف مورینیو شناسایی بازیکنان برای تیم اصلیه. مورینیو در این فکر هست که اگه خریدی نداشتیم از آکادامی استفاده کنه.
البته تیم با دو سه تا ستاره هم کار کرد
اما استرس بازیکنای جوون که ناشی ازز عقب موندن تیم بود تیمو دچار مشکل بیشتری کرد
به هر حال این باختا تو این بازی های دوستانه برای شناسایی نقاط ضعف خیلی هم خوبه و امیدوارم تو بازی های رسمی و اصلی دچار چنین اشتباهاتی نشیم
بچه ها ببخشید من رئالی نیستم ولی نظر میدم!
آقا من نه توی اینجا ، بلکه خیلی جاهای دیگه دیدم داد خیلی از هوادارای رئال به خاطر بازی بد و آخ جون بارساییها به خاطر همون بازی بد!!! در اومده! آخه یعنی چی؟ یکی منو توجیه کنه! آقا اصلا با همه ستاره هاش باخته فرضا!!! خُب اومده بازی کنه تاکتیکای جدیدشو مرور کنه ، بازیکناشو تست کنه ، یه سری چیزا رو امتحان کنه ، حالا 5 تا یه کم زیاده ولی که چی؟ به نظر من اصلا مهم نیست! من به عنوان یه رقیب انتظار یه فصل نفسگیرو میکشم! رئال واقعی (ایضا بارسای واقعی) توی لیگ شروع میشه تازه!
چه نظر زیبا و کارشناسی شده ایki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاملا موافقم
بازی های دوستانه هر چند چهره ای کوچیک از باشگاه رو نشون میده اما محل ازمون و خطاس و باید نتیجه رو هر چی باشه هر چند سخته اما باید کنارش گذاشت
يه خبري تو يكي از سايت ها گزاشته كه خيلي جالبه
اخباری از ایکر کاسیاس، «ايكر» همراه خانواده اش براى خوردن غذا به يك رستوران رفته بود كه در آنجا با يك نوجوان ۱۳ ساله كه دچار نقص عضو بوده روبه رو مى شود، پسرك بيمار به محض ديدن دروازه بان افسانه اى اسپانيا به سراغ او مى رود و مى گويد:
«آقاى كاسياس ... در روز بازى با پرتغال، تو به اين خاطر موفق شدى پنالتى ها را دريافت كنى كه من و بقيه دوستانم در مدرسه بچه هاى استثنايى، برايت دعا كرديم!»
ايكر كاسياس كه به سختى جلوى اشكش را مى گيرد از پسرك تشكر مى كند و نام و آدرس مدرسه را از او مى گيرد و ... فردا ظهر حوالى ظهر، ناگهان «كاسياس بزرگ» وارد مدرسه مذكور مى شود و در ميان بهت وحيرت مسئولان مدرسه - و شادى زايد الوصف شاگردان آن مدرسه - به بچه ها مى گويد:
« من آمدم اينجا تا براى دعاهايى كه در حقم كردين كه پنالتى را بگيرم، شخصاً از شما تشكر كنم!»
بچه هاى مدرسه كه از خوشحالى سر از پا نمى شناختند، اطراف «ايكر» حلقه مى زنند و با او عكس مى اندازند و امضا مى گيرند و ... كه ناگهان يكى از بچه ها به او مى گويد:
« آقاى كاسياس توميتونى پنالتى مرا هم بگيرى؟»
ايكر نيز بلافاصله از داخل ماشينش لباس هاى تمرين را درآورده و برتن مى كند و همراه بچه ها به زمين چمن مدرسه مى روند و با هماهنگى مسئولان مدرسه به بچه ها اين فرصت را مى دهد كه هركدام به او يك پنالتى بزنند و ...
ايكر كاسياس ۲ ساعت و نيم در آن مدرسه مى ماند تا تك تك بچه هاى بيمار آن مدرسه به او پنالتى بزنند.
#کریستیانو رونالدو، می گوید: من هیچوقت بدنم رو خالکوبی نکردم
چون خالکوبی باعث میشه نتونم خون اهدا کنم.
این هم از بزرگی این شخص، خداییش از وقتی کە بە رئال اومدە کم کم دارە روز بە روز واسە ما رئالی ها عزیز و عزیزتر میشە، ولی امیدوارم فوتبال خودش رو مثل کاسیاس و دیگران در رئال مادرید بە خاتمە بپیوندە....
کریس رونالدوی عزیزم بهترین بازیکن رئال بوده و هست به نظرم باید تا سن 40 سالگی واسه رئال توپ بزنه خیلی خوشگل و نازه.من خیلی دوسش دارم امیدوارم همیشه سالم باشه اگه یه روز خدایی نکرده خون لازم داشت خودم میرم خون میدم که واسش بفرستنlove::
یهو دیده گروه خونیتون بهم نخورد کریسمونو ناک اوت کنینقل قول:
کار ایکر خیلی خیلی قشنگ بوده
وقتی میبینه تو اینهمه دغدغه ایکر اینقد زیبا فکر میکنه واقعا ادم به داشتن کاپیتانی مثه ایکر به خودش میباله و افتخار میکنه
البته رائول بزرگ که بماند