[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(منتظر تو هستیم.........)
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(منتظر تو هستیم.........)
دهنمو باز کنم رو تیم:gerye:
نیمه اول 2 گل از عرب سیتی خوردیم
آرسنال مسخره اسم بازیکنارو لباس چینی زده فقط رفته تو کاره تبلیغ و پول واقعا متاسفمentezar::
به کجا رسیدیم
سانگ رفته نوک حمله..نمیدونم چی شده:-ang:-ang
اگه گفتین اینا کی هستنlagh::lagh::lagh::lagh::
به نظرم هیچ جای تعجبی نداره از بازیکنان آرسنال هرچی برام میاد:ey babaaa:
واقعا که با اینکه 5ساله جامی نگرفتن تیمشون براشون مهم نیست:-ang و دارن مثل ونگر رفدار میکنن به طوری که آینده آرسنال براشون مهم نیست انگار نه انگار که یه توپچی هستن! به قول خودمون توپ خانه,توپ بارون,توپ میبندیم اینه .......
مطمئن باشید نتشچه مسابقه آرسنال و من سیتی با باخت تموم میشه البته شاید هانری بیاد این مسابقه رو ببینه:nishkhand: خوبه که باجو و حال تیم جدید آشنا بشه امیدوارم هرچی زودتر تصمیم بگیره مربی آرسنال بشه و با مسئولین باشگاه در مورد این موضوع حرف بزنه!ki::
بازی با من سیتی رو هم که 2 بر 0 باختیم
من که بازی رو ندیدم اما خب این باخت نباید تو روحیهمون تاثیر بزاره
ما فقط باید با این بازی ها نقاط ضعف و قدرتمونو بفهمیم و امیدوارم ونگر فهمیده باشه
کازورلا هم که تقریبا ارسنالیه و امروزم شنیدم که نوری شاهین به صورت قرضی میخواد به آرسنال بیاد که این خیلی برامون خوب میشه وبه دنبال اون شاید رابین هم تمدید کنه
اما به نظرم باید تو خط دفاع هم یه چن تا بازیکن بگیریم
اینم یه سوژه از بازی امروز
منم كه اين بازي رو نديدم و نميدونم چه بازيكناني تو بازي بودند ولي با اين شرايط حتما بايد به دنبال چند تا بازيكن خوب باشيم و قرار داد فن پرسي رو هم تمديد كنيم
من که دارم شب فرخنده ای رو سپری میکنم
رئال و ارسنال ترکوندن
اما برای اولین بار اصلا از این دو باخت ناراحت نیستم و حتی احساس خوبی هم دارم اینجای فصل این چیزا رو میشه
اومدن شاهین و کازورلا تیمو زیرو رو میکنه و اونوقت حتی بدونه ون پرسی هم عالی میشیم
این تزریق خلاقیت تیمو تکونی اساسی میده امیدوارم حداقل یکیشون بیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونگر: انتقال شاهين به آرسنال دروغ است
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، شايعه پيوستن نوري شاهين، بازيکن ترک تبار رئال به اين باشگاه با انتقالي قرضي را رد کرد.
امروز بعضي از رسانه هاي اسپانيايي اعلام کردند که اين بازيکن 23 ساله با قراردادي قرضي و يک ساله راهي لندن خواهد شد و به همين دليل در تور پيش فصل رئال در پرتغال حضور نداشته است.
اما ونگر بعد از شکست 2-0 تيمش مقابل منچسترسيتي در ديداري دوستانه در پکن، با رد اين شايعه، آن را کاملا بي اساس دانست.
او در گفتگو با خبرناران گفت:" ما امروز هيچ بازيکني را به خدمت نگرفتيم. اين خبر دروغ است. ما در حال به خدمت گرفتن بازيکني نيستيم؛ حتي به خريد بازيکن جديد نزديک هم نشده ايم. هرچند کسي نمي داند در آينده چه رخ مي دهد."
ونگر به تازگي اعلام کرده بود که قصد دارد خريدهاي بيشتري انجام دهد و از سانتي کاسورلا، ملي پوش اسپانيايي مالاگا، به عنوان يکي از اهداف او نام برده شده بود.
اقا ما اينو دو روز پيش گفتيم يكي نگفت بازي 4و نيمه!!!!!!!!!!!نقل قول:
بازي فردا ساعت 6 و نيمه.
بازي رو به همين دليل نديدم و ساعت 6و نيم رفتيم بازي رو ببينم كه ديديم 2-0 آرسنال عقبه :gerye:اينا هيچي بازي رو نديده بودم و حالا چجوري اين السيتي دوتا به آرسنال زده بود كلا خيلي بهم ريختم!چقد به اين بازي اميدوارم بودم!
و الان هم هايلات ها رو ديدم آرسنال اصلا بد نيود سيتي با تركيب كامل اومده و انتظار داشتيم برنده نباشن؟ظاهرا سيتي بازي رو جدي گرفته بود و حيثيتي هم بود و ديگه بايد ميبردن....
الان هم به خيال خودشون برده شدن!
اما اين بازي بارنده اش خوده آرسنال بود و 20 تا شوت كه گل نشده و موقعيتهاي خوبي كه از دست رفت رابين بايد تو اين بازي ميبود!هنوز رفتنش قطعي نيست و جايگزيني هم رسما ندره البته بعد از رفتنش مطمئنم اينجوري نميشه%
آمادگي تيم واقعا خوبه و فصل امسال رو عالي ميبينم ،هرچند فصل قبل بعضي بازيها ارسنال اينجوري باخت اما راهكارها ي ونگر جواب ميده و حتما يه تموم كننده ي كامل رو نوك حمله خواهيم ديد حالا كيه خدا ميدونه رابين باشه يا نه يا اينكه جيرود باشه!
همچنين دفاع هاهم كم مقصر نبودن!تو گل خوردن ها خوب بازي رو نگاه ميكردن تا توپ گل شه
به نظرم برا دفاع بايد يه فكر اساسي بشه حتي اگه بهترين مهاجم ها رو داشته باشيم ،هميشه با حمله نميشه دفاع كرد و ضد حملاتي هم هست كه تيم غافلگير بشه ,كلا به دفاع احتياج مبرم داريم ونگر بايد يه كاري كنه حتي اگه برنامه اي برا خريد نداره همينها رو تقويت كنه و باهاشون كار كنه و تاكتيكه مشخص بهشون بده تا تيم اينجوري گل نخوره !نه به حمله هامون نه به دفاع ها مون!!!!
اما بعد از بازي مهم اين بود كه ونگر راضي بود و اين يعني بازيكنها به برنامه هاش رسيدن و جاي تحسين داره....
نوري شاهين هم كه از طرف ونگر اومدنش به طور قطع تكذيب نشده و گفته آمدن هيچ بازيكني نزديك نيست پس مراحل اوليه هستن و معلوم نيست كي رسما بياد تاتنهام ميخوادش اما معلومه كه به آرسنال مياد
يه خبر هم از غيرته لورن:
لوران كوشيليني قبل از تمديد قرارداد پنج ساله اش با آرسنال از بارسلونا پيشنهاد داشته...
هنوز هم كسايي از آرسنال اين پيشنهاد ها رو رد ميكنن
فقط ميتونم بگم دمت گرم يه كلاس غيرت هم برا تازه واردهاي تيم بزاره كامل ميشه&
ونگر در پکن اظهار داشت: "ما یک پیشنهاد هم برای او نداشته ایم. پرسیدن در مورد او را تمتوقف كنيد"
چي؟كلا منصرف شدن!
سرمربی سیتی روبرتو مانچینی گفت: "فکر می کنم آرسن ونگر درست می گوید، رابین ون پرسی یک بازیکن فوق العاده است اما او یک بازیکن آرسنالی است."
آرسنالي است!اما ....براي شما آقاي مانچيني
اگر موند حرفمو پس ميگيرم:D
بازم من احساس میکنم چنین انتقالی روی بده و امیدوارم شاهین اگه قراره جایی دیگه بازی کنه اون تیم فقط ارسنال باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته قطعا رئال فقط حاضر به واگذاری شاهین بصورت قرضیه
خب دیگه حرص خوردن نداره البته همچین عالی هم نبودیم سیتی موقیعیت زیادتری داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبیش اینجاس که هم نقاط ضعفو اشکار میکنه هم مسولان از جمله ونگرو مجبور میکنه برای این خلا ها دوتا خرید خوب بکنه
وای که اگه کازورلا و شاهین بیان ارسنال چی میشه
به نظر من که باید فعلا ما هوادارا بی خیال نقل و انتقالات باشیم چون ونگر که تا الان هیچ کاری نکرده پس خودمونو نباید عذاب بدیم که کدوم بازیکن رو بخریم و کدومو نخریم !
همون بهتر که تا پایان صبر کنیم و ببینیم که کدوم بازیکنا رو بالاخره ونگر به تیم اضافه میکنه
ونگر گفته تو این فصل با ستاره های جدیدی آشنا میشیم تو ترکیب پس یه جورایی بدبخت شدیم چون تا این جوونا رو ونگر باز بیاد به ستاره تبدیل کنه پریدنcrying::-
راستی تا یادم نرفته از همین جا هم دست کوشیلینی رو میبوسم که نرفت این بارسلونا و وفاداریش رو به تیم اعلام کرد و تا سال 2017 تمدید کرد
نظراتت تائید شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما یه حسی بمن میگه ما تا اخر فصل نقل و انتقالات یکی دوتا خرید بزرگ میکنیم نمیدونم چرا اما یه جورایی مطمئنم
کوشیلینی هم کارش بسیار زیبا بوده خدا واسه بچه هاش نگهش داره
بابا یه کم واقع بین باشین
کدوم خرید بزرگ ؟ الان چند ساله که ستاره به تیم اضافه نشده که هیچ ستاره هامون هم از تیم میرن
این سیاستیه که باشگاه داره تا صد سال دیگه هم همینه ! مگر سرنوشتمون مثل سیتی و چلسی و پاری سن ژرمن عوض بشه
الان 7 ساله یه سیکل تکراری داریم : خرید بازیکن درجه 2 و3 --------> تبدیل به ستاره ---------> فروش
بزرگترین اجهاف رو تیم نسبت به بازیکنان قدیمش داره : " قرارداد بازیکنان بالای 30 سال , سال به سال تمدید خواهد شد "
برگکمپ رو به یاد بیارین با اینکه هنوز خیلی خوب میتونست بازی کنه مجبور به خداحافظی شد . بازیکنی که روز های اوج فوتبالش رو تو این تیم سپری کرده و بهترین پیشنهاد ها رو از تیم های بزرگ رد کرده مورد بی مهری قرار میگیره و سال آخر با فشار هواداران یکسال قراردادش تمدید میشه ! این خودش بزرگترین دلیل میتونه باشه واسه رفتن ستاره هایی که دارن به مرز 30 سال میرسن . من کاملا حق رو به رابین میدم . ایا بازیکن با ارزشی که جزء بهترین بازیکنان حال حاضر اروپاست لیاقت بالا بردن حتی یک جام رو در دوران حرفه ای خودش نداره ؟
در مورد ونگر هم ترجیح میدم اظهار نظر نکنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان واقع بین بودی دیگه این چیزارو گفتی دیگهheee::heee::
ناراحت نشی در حدی نیستی که در مورد ونگر نظر بدی منم مثل خودت عبدله .مرتضی همه در حدی نیستیم زحمتشو کشیده.. دیگه مثل سابق نیس اوضاع ونگر بگه اون بیاد اون بره.. اون موقع پول نفت نبود برا خرید بازیکن پول زحمت باشگاه بود.. یک مشت شیخ حروم زاده نبودن برن بالا بشینن بگن رابین رو تو آب نمک نگه داریم هرکی بیشتر بده بدیم بره سود کنیم بریم یه سولاخ وسط دریا بکنیم نفتی که ایران داره از خلیج فارس برمیداره ما دولوپی برداریم(این مثالش بود) ونگر دیگه قدرت نداره مثل قبل الان اون یارو که پارچه میبنده با یه شیلنگ دوره سرش قدرت داره ونگر نمادین هست فقط بگن هست و همه حروم خوریاشونو و نتیجه نگرفتن تیم رو به گردن ونگر بندازن
فان پرسی هیچ حقی نداره جام ببره بالا.. جام میخواد بمونه تو حاشیه نبره تیمو یه سالو بمونه زحمت بکشه جام ببره بالا.. اون یارو نیماره کیه کجا داره بازی میکنه؟؟ ارزش قائله میگه موندم اینجا تا 100 سال دیگه میمونم جام میبرم بالا چون اینا منو معروف کردن که میان پیشنهاد بودجه یه سال کشورو بهش میدن رابین بمونه جام بگیره
ودر آخر هم ونگر بهترین هارو معرفی کرده به جهان و باید دستشم بوسید که امثال سیمن.دنیس.پیرس.ویرا.هنری رو معرفی کرده تا فوتبال واقعی و حرفه ای رو نشون بدن
اینجا هرکی بخواد در مورد ونگر نظر منفی بده یعنی یه قرون تعصب ندارهlove::love::love::love::
قبلنا يه پست بلند بالا در رابطه با سياست ونگر و كلا آرسنال فعلي تو تايپيك قبلي دادم ولي ديدم الان روش بحث شده گفته نظرمو كوتاه بگم .
اول از همه بايد بگم ونگر مربي بزرگ و دوست داشتني هست كه ديد بسيار خوبي نسبت به فوتبال داره ، همه فوتبال رو تو قهرماني و كسب جامها نميبينه و سعي ميكنه به ارزش ها هم پايبند باشه ، بسياري از هوادارن آرسنال به اين افتخار ميكنند حتي اگه جامي كسب نكنند.
چندين سال هست كه آرسنال در پي كسب جام تلاش ميكنه و ناموفق هست و دلايل زيادي داره ، درسته هواداري از يه تيم ربطي به قهرماني هاي اون تيم نداره ، مثلا اون هواداران نيوكسل كه تو ورزشگاهشون با غيرت و تعصب خاصي تشويق ميكنند حتما نيازي به كسب جام نميبينند و هدف هاي ويژه اي واسه هواداراي از تيمشون دارند كه وراي كسب جام هست ، اما آرسنال تيم خوب و با ريشه كه افتخارات و عنواوين مختلفي در طول تاريخ كسب كرده بايد كمي سياستهاشو تغيير بده و در جهت موفقيت گام برداره ، ونگر سالهاست كه استعدادهارو شناسايي ميكنه و اونهارو در بازيهاي مهم به كار ميگيره و از اونها بازيكنان خوبي ميسازه ولي در نهايت درست موقعي كه به اوج ميرسن اونهارو از دست ميده ، نكته مهم همين جا هست ، اينكه ونگر جوون هارو پرورش ميده كار بسيار پسنديده اي هست ولي فروش اين بازيكنان درست موقعي كه به اوج ميرسن مشكل آرسنال هست ، ضعف مديريتي و يه خرده سياست غلط ونگر در اين مورد باعث خروج ستاره ها از اين تيم ميشن ، بلاخره ونگر هم انسان هست و بي نقص نيست ، اشكالش هم همينه كه نميتونه از جوون گرايي خودش بهره اي ببره ، كار ونگر مثل اينه كه يه كشاورز فقط بكاره و بكاره و بكاره .... هيچ برداشتي هم در كار نباشه !!!!
در كل من آرسنال رو با مربي بزرگ و قابل احترامي مثل ونگر بهترين رقيب تو جزيره ميدونم و اعتقاد دارم كاري كه آرسنال ميكنه ارزشش از قهرماني بعضي تيمها مثل منستي خيلي بيشتره . ولي نظرم اينه كه سياستهاي آرسنال نياز به كمي تغيير داره ...
اميدوارم در فصل پيش و رو آرسنالي قدرتمند رو در ميادين ببينم ...
ویرایش شد به احترام دوستان
همین عربای به قول شما ... خیلی به تیم کمک کردن . شما میدونی هزینه سرسام آور ساخت ورزشگاه اشبرتون گراو ( به قول شما ورزشگاه امارات !!! ) که پت ویرا یکی از قربانیان ساخت این ورزشگاه بود چقدر بوده ؟ آرسنال با قراردادی که با شرکت هواپیماییه fly emiretes بست تونست تا حدودی هزینه هاش رو جبران کنه
البته اینا رو برا شما نگفتم برا کسی هست که تعصب افراطی !! چشماش رو نبسته
ونگر بیخود میکنه با این شرایط کنار میاد و به خواسته اشون تن میده ! بله اونم پولش رو میگیره و فکر هواداری نیست که بعد از باخت تو اروپا خودش رو دار میزنه همون شبی که بنتنر رو مست تو یکی از کلوب های شبانه جمعش کردن !نقل قول:
ا ونگر دیگه قدرت نداره مثل قبل الان اون یارو که پارچه میبنده با یه شیلنگ دوره سرش قدرت داره ونگر نمادین هست فقط بگن هست و همه حروم خوریاشونو و نتیجه نگرفتن تیم رو به گردن ونگر بندازن
این عکس نشان می دهد سریعترین فوتبالیست دنیا تئو والکات است:
فقط کاش میدونست چطور از سرعتش استفاده کنه
کاملا باتو موافقم حسن آرسنال فقط با قرار داد اماراتی ها تا الان پا برجاست وگرنه الان این همه سال هیچ جامی نگرفته و همه بازیکنای خوبش سال ببه سال دارن میرن(هانری-فان پرسی-آلونسو-فابرگاس-نصری.........)اگه کمک های اماراتی ها نبود الان باشگاه ورشکسته میشد! ونگر هیچ مربی محبوبی نیست اتفاقا تمام آرسنالی ها دنیا از ونگر بدشون میاد بازم به خاطر این سیاست غلطش بله!من بارها در پست های قبلی گفتم که والکات بازیکن خیلی خویبه و بااستعداده و میتونه در آینده باکسب کمی تجربه جای امثال فان پرسی و هانری رو بگیره و موقعی که بازیش خوب شد یکی از تیم ها جزیره مثل تاتنهام اون رو میخواد و تازمانی که ونگر هست این بازیکنان و امثال آنها فرروخته میشن نمیدونم کادر فنی و مسئلین باشگاه ازونگر چی دیدن که هی اصرار دارن ونگر تو باشگاه بمونه!همین دو روز پیش2-0از من سیتی باختیم!این تازه اولشه نمی دونم چیکار میخوان باباشگاه بکنن حتی احتمال داره برکمپ هم دو بیاد!:nishkhand:من میدونم وصع باشگاه خیلی خرابه الان بهترین تیم های دنیا همین وضع رو دارن ولی آرسنال بدتر از همشونه!مثلا میلان!ابراهیموچ رفت چه بلایی تو سری آسرما روسنوری ها میاد خدا میدونه!بارسا!گواردیولا از بارسا رفت نمیدونم چه بلایی سر کاتالان ها میاد!چلسی!دروگبا و آنلکا رفتن!لیورپول!و..........ولی آرسنال وضعش از همه بدترهفان پرسی رفت نصری رفتفابرگاس رفت ونگر میگه وضع تیم خوبه!!آره واقعا وضع تیم خوبه وقتی بی خیال میرید تو استخر مالزی واقعا وضعتون خوبه!!!!
با سلامroz::
ابتدا تشکر میکنم از داداش سعید roz::و خان داداش ارسنالیمون اقا حسن roz::که دوباره اومدن به این قسمت نظر دادن و از هر دوتاییتون تشکر میکنم.
به نظر من اصلا بحث هزینه ساخت ورزشگاه و بحث نقل و انتقالات کاملا یک مقوله جدا گانه است و به هم هیچ ربطی ندارن.:shogh:
ساخت ورزشگاه برامون واجب بود و تو زمین هایبوری ساختمون ساختیم و داریم پولشو و سودشو دریافت میکنیم و ...
اما قضیه ونگر
ما هر ساله شاهد این هستیم که ونگر علاقمندی خودشو نسبت به یک یا چند بازیکن خوب نشون میده اما اخرش نمیتونه اون بازیکن ها رو جذب کنه . اما واسه چی؟ پول نداریم؟ تیممون خوب نیست؟ پس چرا؟
من برای ونگر احترام خاصی قائلم و مطمئنم اونم میخواد که بازیکن ها رو به تیم اضافه کنه اما مشکل اصلی سران باشگاه هستن که پول خرج نمیکنن . پس ناکامیمون تو نقل و انتقالات ربطی به اعراب و ونگر نداره و این خیلی کار بیهوده ایه که این مشکل رو به اونها نسبت بدیم . مقصر اصلی سران باشگاه هستن که پول خرج نمیکنن. اگه پول نداریم پس چجوری تیم رو میبرن مالزی؟ :soal: خب اینها رو باید تو ذهنون بیاریم دیگه و جوابشونو بدست بیاریم . چطور واسه تفریح پول هست اما واسه خرید بازیکن پول نیست!؟ جواب این باز برمیگرده به سران باشگاه .
تا وقتی سران باشگاه پولی برای خرید بازیکن خرج نکنن دیگه شاهد حضور ستارگانی مثل هانری و برگکمپ و ... در آرسنال نخواهیم بود .tars::
در کل هم ونگر و اعراب رو مقصر نمیدونمroz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاملا باتوموافقم و درسته اعراب کمک های زیادی کردن تا تیم به اینجا برسه ونگر هم کمک های زیادی کرد ونگر داره زحمت میکشه برای باشگاه همون طوری که بازیکنان دارن زحمت میکشن ولی همین طور که گفتی سران پول خرج نمیکن که بازیکن بخرن الان تیم مدافع مخواد هافبک میخواد(به جای فابرگاس و نصری)فوروارد میخوا(به جای فان پرسی) آرسنال و بازیکنان آرسنال و مربیان آرسنال همه زحمت کش و خوب هستند ولی فکر کنید به دلالیل زیر:
1-باشگاه معروف نیست؟هست
2-باشگاهپولدار نیست؟هست
3-باشگاه محبوب نیست؟هست
پس چرا بازیکن میخوان نمیان آرسنال؟مقصر ونگره؟مقصر هواداره؟مقصر اعراب هستن؟جواب:نه!مقصرسران باشگاه مسئولین هستند اگه این مشکل رفع بشه چرا بازیکن های جهانی و تاره نیان؟؟؟؟؟ki::
اول اينكه هميشه اينجا همه احترام همديگر رو حفظ ميكنن و واقعا فوتبال ارزش نداره به خاطرش يه نفره ديگه رو ناراحت كنيد به نظر ها هم با منطق جواب بديدو سعي كنيد در راستاي احترام به همديگه جواب بديد
من تا اونجايي كه لازم نباشه نه پستي رو پاك ميكنم نه ويرايش فقط ناراحتي بعدش براخودتون ميمونه!پس رعايت كنيد
اينطور كه معلومه ونگر تو فصل نقل و انتقالات شاخص ترين چهره بوده....
درسته ستاره ها به 30 نرسيده فروخته ميشن و يا برا تامين هزينه ها و يا در اوج از باشگاه ميرن الان تقربيا نزديك به يه دهه اس آرسنالي ها شاهد اين ماجراها هستن
اما اين كه ستاره ها ميرن و ونگر ميفروشتشون رو زياد قبول ندارم چون سر قضيه ي تك تكه ستارهايي كه رفتن ونگر با باشگاه موافق نبود !
همين ون پرسي اگه ونگر ميخواست بفروشتش كه دو روزه رفته بود!اين اصرار ها ونگره كه باشگاه رو ميخواهد منصرف كنه شما هم مصاحبه ي ديروز ونگر رو بخونيد ميفهميد چند ماهه ميگه رابين جايي نميره اما بعدش باشگاه اعلام ميكنه قيمت هاي پشنهادي بايد بيشتر باشه تا بفروشيمش !!!
يووه كه منصرف شد منچستر و من سيتي هم همينطور...
البته امروز!اين باشگاها گفتن شايعه اس!به هرحال هيچكدوم پيشنهاده رسمي حتي با همون مبالغ پاييني كه خودش گفتن رو به باشاه ارائه نكردن...!!!
حالا كي راست ميه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ونگر!
شما سياستهاي باشگاه رو با ونگر يكي ميگيريد ،باشگاه امثال رابين رو قبل از 30 ميفروشه كه هم از سودش استفاده كنن و هم اينكه قبل از اينكه كارايي ش رو از دست بده بفروشنش،به نظر اونا رابين فوقش تا دوساله ديگه بتونه بازي كنه اما تشخيص ونگر اين نيست و ميدونه هر بازيكني دست مربيشه سرنوشتش چي بشه
از طرف ديه ونگر هم با كسي تعارف نداره رابين هم خوب بازي نكنه ميفرشتش!آرشاوين رو كه ديديد چقد بهش فرصت داد اما نتونست !
كلا بهشون فرصت ميده اما بازم همه چيز دست بازيكنهاست...
قضيه سسك هم كه ونگر تا چند يه هفته قبل از رفتنش به هوادارا گفت ميمونه چون يه ساله ديگه قرارداد داره اما فروشه سسك يه پروسه مالي بود براي باشگاه كه تمام حسابهاشون رو رفتن اين بازيكن بسته شده بود و از نظر باشگاه داران آرسنال راه ديگه اي وجود نداشت!كلي هم نمودار كشيدن كه به فروشش سسك احتياج داريم...
در كل من ميگم در آمد زايي باشگاه از طريق فروش بهترين بازيكنهاي تيم درست نيست (اينجاس كه همه فكر ميكنن ونگر مقصره اين فروشها بوده ) اونها ميتونن با سرمايه گذاري هاي مختلف به سودهاي همسان برسن اونا راحتترين راه رو انتخاب كردن !
الان رئال با خريد رونالدو كلي هزينه كرد بعدش با تبليغاتي كه با رونالدو به راه انداختن هم پوله خريدش برگشته و هم سوده وحشتناكي داشتن......
آرسنال كي مياد از بازيكنهاش تو تبليغات استفاده كنه؟(به صورت قراردادي نه گذري)اگه سسك مونده بود ده برابره پوله فروشش سود كرده بودن!!!!اما همين مسئولان باشگاه به اين فكرها نيستن
درمورد استخر رو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تورهايي كه باشگاه ميفرسته:
معمولا اينتورنومنت ها هيچ هزينه اي براي تيم هاي شركت كننده ندارهچون ميزبان يه كشوره ديگه اس كه اونها رو دعوت ميكنه:
با يه بازي تداركاتي پولي كه هزينه كردن يه باشگاهه مهم رو دعوت كردن +سود حاصل از بازي كه تو اين كشور برگزار ميشه به دست مياد
الان خيلي از كشورهاي شرق آسيا الخصوص چين هرسال اين بازي ها رو انجام ميده،آرسنال هيچ هزينه اي براي اين تورها نميكنه البته اگه خودشون بخوان اردو بزنن و بازي تداركاتي هم داشته باشن اين سودها تو جيب باشگاه خودمون ميره
الان خيلي از تيم ها به اين نوع تورها ميرن حتي با هزينه خودشون چون تو آسيا خوب ميتونن پول به جيب بزنن البته من دقيقا نميدونم اين اردوهايي كه آرسنال رفته چيه اما هر چي هم سودش خوبه و خرجي هم نداره و در برابر خرجهايي كه برا برگزاري مسابقات جزيره ميشه اين هيچي نسيت...
پس خوب شد نديدم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اصلا اصل بازي ليگهنقل قول:
خب دیگه حرص خوردن نداره البته همچین عالی هم نبودیم سیتی موقیعیت زیادتری داشت
خوبیش اینجاس که هم نقاط ضعفو اشکار میکنه هم مسولان از جمله ونگرو مجبور میکنه برای این خلا ها دوتا خرید خوب بکنه
وای که اگه کازورلا و شاهین بیان ارسنال چی میشه
اين بازيها تاركاتي خيلي از تيم ها تو اين بازيها ميبازن اما برده اصلي خودشون هستن :
الان من سيتي كه باتركيب اصلي رفته بيشتر به نفع اش شده يا ما كه بازيكنهامون يه آمادگي كسب كردن و هماهنگ ميشن؟تا تو ليگ اين تيم رو به رگباره گل ببندن؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا دمتون گرمنقل قول:
اما اين كه ستاره ها ميرن و ونگر ميفروشتشون رو زياد قبول ندارم چون سر قضيه ي تك تكه ستارهايي كه رفتن ونگر با باشگاه موافق نبود !
مگر نمیگین ونگر مخالف رفتن بازیکنا هست ؟ پس چرا با این شرایط کنار میاد ؟
این که فروش ویرا با اون قرارداد گزاف به یوونتوس فقط و فقط به جهت تامین بخشی از هزینه های ساخت استادیوم بود رو شک ندارمنقل قول:
به نظر من اصلا بحث هزینه ساخت ورزشگاه و بحث نقل و انتقالات کاملا یک مقوله جدا گانه است و به هم هیچ ربطی ندارن.
لینکش رو بزودی پیدا میکنم واستون میزارم
به نظرم در حده يه مربي كه داره بهترين بازيكنش رو از دست ميده مخالفت ميكنه يه جورايي فقط رفتنشون به تعويق ميندازه...نقل قول:
مگر نمیگین ونگر مخالف رفتن بازیکنا هست ؟ پس چرا با این شرایط کنار میاد ؟
ميتونه تهديدشون كنه و بگه منم ميرم اينجوري حداقل به خوشون بيان...
بله! ميتونه محكم تر باشه اما تا وقتي كه دنبال ستاره درست كردنه چشمش به بازيكنه بعديه كه قراره معرفي بشه%
اما باشگاه كارش كاملا اشتباهه اگه دنبال سود هستن تو پست قبلي توضيح دادم راههاي بهتر و پرسودتري هم هست !
تجربه اش كمه!نقل قول:
این عکس نشان می دهد سریعترین فوتبالیست دنیا تئو والکات است:
فقط کاش میدونست چطور از سرعتش استفاده کنه
اون موقعي هم كه باتجربه ميشه اميدوارم همين سرعت رو داشته باشه&
حسن نفر 18 دربي بوديا.....ki::
الان خيلي از اولينها نيستشون !نه اي ولا.....
هیچ وقت اون گلی که تو لیگ قهرمانان به لیورپول زدیم رو یادم نمیره
از در دروازه همه رو جا گذاشت وبایه پاس آدبایور رو تو موقعیت تک به گل قرار داد
یادش بخیرنقل قول:
حسن نفر 18 دربي بوديا.....ki::
الان خيلي از اولينها نيستشون !نه اي ولا.....
ما کوچیک شماییم افشین خان :)
درست میگی چیزایی به شیرینی جام هم وجود داره اما هر شیرینی جای خود داره و بعضی وقتا دل ادمو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیرینی که فقط حسرت داشته باشه یکم سخته
الان به قول خودت وقت درو هم شده یکمم باید درو کنیم
در کل کاملا با نظرت موافقم
فک کنم پیرترین کاربر دربی باشه حسن خان که الان تو سایت فعالیت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره من اون گلو خیلی دوس دارم البته گلش غم انگیز هم بود اما خیلی خیلی بیادموندنی بود یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید همین طوری که میگی باشه....:flowerysmile:
ولی الان حدود6ساله آرسنال هیچ جامی نگرفته پس هیچ چیز از جام برای آرسنال شیرین تر نیست گل آرسنال به لیورپول هم قشنگ بود!حالا اگه شایعه اومدن هانری درست باشه هانری باید از کادر فنی باشه نه یه بازیکن!خوب پیر شده دیگه تا کی بیاد برامون بازی کنه؟:ohum:
من برای تمام هواداران,مربیان,کادر فنی,سران باشگاه,بازیکنان آرسنال آرزوی موفقیت میکنم.
:rose:forza arsenal:rose:
:rose:forza the gunners:rose:
نگيد آقا ,بزرگواريد شما:chakerim:نقل قول:
یادش بخیر
ما کوچیک شماییم افشین خان :)
نه بابا آمار اينو نميگه.....نقل قول:
فک کنم پیرترین کاربر دربی باشه حسن خان که الان تو سایت فعالیت میکنه
دقيقا سعيد .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبلنا يه پست بلند بالا در رابطه با سياست ونگر و كلا آرسنال فعلي تو تايپيك قبلي دادم ولي ديدم الان روش بحث شده گفته نظرمو كوتاه بگم .
اول از همه بايد بگم ونگر مربي بزرگ و دوست داشتني هست كه ديد بسيار خوبي نسبت به فوتبال داره ، همه فوتبال رو تو قهرماني و كسب جامها نميبينه و سعي ميكنه به ارزش ها هم پايبند باشه ، بسياري از هوادارن آرسنال به اين افتخار ميكنند حتي اگه جامي كسب نكنند.
چندين سال هست كه آرسنال در پي كسب جام تلاش ميكنه و ناموفق هست و دلايل زيادي داره ، درسته هواداري از يه تيم ربطي به قهرماني هاي اون تيم نداره ، مثلا اون هواداران نيوكسل كه تو ورزشگاهشون با غيرت و تعصب خاصي تشويق ميكنند حتما نيازي به كسب جام نميبينند و هدف هاي ويژه اي واسه هواداراي از تيمشون دارند كه وراي كسب جام هست ، اما آرسنال تيم خوب و با ريشه كه افتخارات و عنواوين مختلفي در طول تاريخ كسب كرده بايد كمي سياستهاشو تغيير بده و در جهت موفقيت گام برداره ، ونگر سالهاست كه استعدادهارو شناسايي ميكنه و اونهارو در بازيهاي مهم به كار ميگيره و از اونها بازيكنان خوبي ميسازه ولي در نهايت درست موقعي كه به اوج ميرسن اونهارو از دست ميده ، نكته مهم همين جا هست ، اينكه ونگر جوون هارو پرورش ميده كار بسيار پسنديده اي هست ولي فروش اين بازيكنان درست موقعي كه به اوج ميرسن مشكل آرسنال هست ، ضعف مديريتي و يه خرده سياست غلط ونگر در اين مورد باعث خروج ستاره ها از اين تيم ميشن ، بلاخره ونگر هم انسان هست و بي نقص نيست ، اشكالش هم همينه كه نميتونه از جوون گرايي خودش بهره اي ببره ، كار ونگر مثل اينه كه يه كشاورز فقط بكاره و بكاره و بكاره .... هيچ برداشتي هم در كار نباشه !!!!
در كل من آرسنال رو با مربي بزرگ و قابل احترامي مثل ونگر بهترين رقيب تو جزيره ميدونم و اعتقاد دارم كاري كه آرسنال ميكنه ارزشش از قهرماني بعضي تيمها مثل منستي خيلي بيشتره . ولي نظرم اينه كه سياستهاي آرسنال نياز به كمي تغيير داره ...
اميدوارم در فصل پيش و رو آرسنالي قدرتمند رو در ميادين ببينم ...
هر هواداري يه انتظاري از تيمش داره مثلا نيوكاسل آرسنال يا منچستر رو بزنه هوداراش رو راضي كرده اما تيمي مثه آرسنال هواداراش جام ميخوان
خيلي ها ميگن هواداريا آرسنال صبرشون زياده چون هم هرساله بهترين بازيكنهاشون ميرن و هم جام نميگيرن اما اونا بين ما نيستن كه بدونن يه سري ويژگي هايي داره كه ما رو هميشه آرسنالي كرده يكيش همين ونگري كه خودت گفتيش و ديد خوبش كه فك نميكنم تو دنياي فوتبال كسي اينجوري باشه
بعديش هم نتايجه تيمه كه خيلي باحال جبران ميكنن , شيرينيه همين بردها جاي صدتا جام ارزش داره%
صحبتهاي امروز ونگر:
در مورد هر گونه مساله نا امید کننده در این دیدار...
معتقدم از نظر دفاعی شکننده به نظر می رسیدیم، خصوصا در نیمه اول. در نیمه دوم زیاد اینگونه نبود زیرا به دردسر نیوفتادیم. از نظر دفاعی کارهای زیادی برای انجام دادن داریم تا بهتر شویم.
در مورد مدافعین تازه وارد...
امروز اجازه دادیم همه بازی کنند و برخی بازیکنان هنوز در سطح لیگ برتر نیستند. این یک روند یادگیری است، اگر شما این کار را در پیش فصل انجام ندهید، آنوقت هرگز نمی توانید این کار را کنید. شما به آنها شانسی می دهید تا ببینید چه جایگاهی در سطح اول دارند. من از تمام مدافعان در طول این تور استفاده کردم تا ببینم چه کسی آماده است و چه کسی نیست. ما سانیا، کوسیلنی و مرته ساکر را در خانه داریم، سه مدافع باتجربه.
يه سري دفاع محكم لازم داريم كه ونگر هم درباره اش صحبت كرده كه بايد با خط دفاعي بيشتر كار كنهكلا تو اين اردو بازيكنهاي اصل به دلايل مختلف و مصدوميت و آماده نبودن نداشتيمشون اما اگر دفاع ها درست بشن تيم بدون مشكل وارد ليگ ميشه ايشالا.....
تو اين چندتا بازي تداركاتي دفاع هاي تيم واقا نگران كننده بازي كردن كه خوشبختانه ونگر براشون برنامه داره و تا شروع ليگ اصلاح ميشن
آخرين بازي هم تو ورزشگاه هنگ كنگ با كيچه 2-2 شد كه يه از نظر ونگر يه پديده جديد داشته كه به نظرم اين فصل ازش استفاده بشه:
توماس ایسفیلد كه نظر ونگر رو به خاطر جاگيرهاش و هوش خوبش در پاسكاري و خونسردي و زدن 2تا گل از 45 دقيقه اي كه تو اين اردو بازي كرد جلب كرده .....
خدا به خير كنه اميدورم تو ليگ برتر هم همينطوري باشه و اعتماد ونگر روحيه مثبت بهش بده.....
درمورد آرشاوين هم گفته هنوز در آرسنال ميتونه بمونه و بايد باهم مذاكره كينم ....
و والكات هم كه امروز تيم به لندن برگشته قراره بره تمديد كنه حالا كي نميدونم اما ميمونه&!
به اميد تكرار ه اين صحنه ها!!!نقل قول:
هیچ وقت اون گلی که تو لیگ قهرمانان به لیورپول زدیم رو یادم نمیره
از در دروازه همه رو جا گذاشت وبایه پاس آدبایور رو تو موقعیت تک به گل قرار داد
گله هانري به منچستر رو من خيلي دوس دارم واقعا هنرمندانه زد مثه همه گلهايي كه هميشه ميزد يادمه چه پاهايي زيدان بهش ميداد و چقد راحت گلش ميكرد
گلي كه به رئال هم زد همينطور....
گلهای هانری تو آرسنال همشون خاطره انگیز و زیبا بودنki::
زیدان و هانری در تیم فرانسه مخضوضا تو جام جهانی 2006 خیلی هماهنگ بودن گل هانری به برزیل سانتر زیدان بود واقعا قشنگ زدlove::
خوب برگردیم به آرسنال فعلا خط حمله که خوبه آرشاوین و والکات فقط خط دفاع یکمی دست کاری میخواد که ونگر توصحبت هاش امروز به این موضوع اشاره کرد واین خوبه اول باید بعد از هر مسابقه نقاط ضعف تیم رو مشخص کنه بعد برای بهبودشون کار کنهheee:: خوبه که دارن مسابقه دوستانه میدن حداقل نقاط ضعفشون رو میفهمنki::
من که برای همشون امیدوارم موفق بشن و بتونن کارهایی که برکمپ و هانری کردن رو دوباره بکنن و هواداران تیم رو دوباره امیدواربرای یک ارسنال قوی بکنن که هرتیم رو توپ بارون کنه.....heee::
با عرض احترام خدمت دوستان !
منم از گل هانری به منچستر با اون حرکتش خیلی خوشم میاد و همیشه به عنوان بهترین گل تو یادم میمونه
:chakerim:
آرسن ونگر میخواد تو این فصل یک پدیده معرفی کنه که این خوبه
ونگر میخواد تو این فصل به جونها بیشتر بازی بده و بهشون بیشتر بها بده که میترسم بازم بشه مث هر سال و عدد 8 سال بی جامی بشه 9 سال:gerye: ( البته بلا به دور love:: )
الان خیلی خوبه که ونگر داره برای بهبودی خط دفامون تلاش میکنه و امیدوارم موفق بشه
خب خدا رو شکر ولکات هم که میره واسه تمدید قرار داد و این میتونه واسه رابین هم یک خبر خوش باشه که اونم بیاد تمدید کنه
اما من هنوزم میگم ولکات و رابین خیلی مشکوکن
اولش میگن ما از ارسنال میریم و حالا فعلا ولکات اومده میخواد تمدید کنه و به نظرم بعد از اونم رابین بیاد واسه تمدید قرار داد . من به نظرم این دو تا میخوان با این کارشون خودشونو نزد هوادارا محبوب تر کنن البته فن پرسی شاید رفتنی باشه اما ولکات با تمدید خیلی میتونه خودشو تو دل هوادارا بیشتر جا بده:chakerim:
خب حالا درباره اون بازی که 2 بر 2 کردیم با کیچه :
خب ظاهرا افتضاح بودیم تو این بازی که به نظرم این خوبه !:mage mishe: چون این بازی های دوستانه رو باید برای شناخت بهتر بازیکن ها انجام بدی و معلومه که ونگر هم از بازیکن های اصلی کمتری استفاده کرده و این نتیجه رو بدست اورده و این برامون خیلی خوبه که ترکیب دوممون یا شایدم سوممون تونسته با این تیم 2 بر 2 مساوی کنه .
بنابراین اینده خوبی در انتظارمونه
اما بحث دفاع :
خب خدا رو شکر خود ونگر هم فهمیده که خط دفاعمون مشکل داره اما فک کنم نمیخواد هیچ بازیکنی رو بخره و میخواد جوونها رو واسه دفاع تقویت کنه اما به نظرم باید چن تا بازیکن دفاع خوب بخره و کنار این بی تجربه ها بزاره تا اینجوری بهتر این جوونا پخته تر بشن .
عجب بازی مزخرفی بودlay_;;:hooora:
چه قدر بد ترکیب میچینهeterza::- تو آسیا بدجور داره آبروریزی میکنه:ey babaaa: رفتن اردو قبول ولی دیگه اصلا زحمت نمیکشن.. فک کنم شبا میرن پاتایاlay_;; چون تا بازی میشه حوصله راه رفتن ندارن:-angانقدر بهشون خوش گذشته با شیخ ها دیگه ول کردن.. میگن قهرمان هم نشیم باهامون قرار داد می بندند:sooot:// اگر هم برا هماهنگی هست چرا هماهنگ نمیشن؟؟ همه الان هماهنگن به نظرم گهر زاگرس هم بازی کنه ببره آرسنال رو(رویای میتی تارتار:ohum:)
اون بازی که سسک وآرشاوین و ویلشیر و فان پرسی تک ضرب بازی میکردن کجاس؟؟؟؟؟!!!! تور آسیایی میرفتن میدرخشیدن ذاتا هماهنگ بودنom::
پویان جان این بازی ها دوستانه است و ضرورتی نداره که با ترکیب اصلی به میدون بریم و بازی کنیم
هدف از این بازی ها شناخت استعداد هاست که ونگر هم داره همین کار ها رو میکنه که واقعا خیلی خوبه
یادمه پارسال نه سال پیشش که سسک تو ارسنال بود همه میگفتیم دلمون واسه بازی ویرا و پیرس و ... تنگ شده اما الان میگی دلم واسه بازی سسک و نصری و... تنگ شده و این داستان هنوز ادامه داره...
اما این دلتنگی ما چیزی رو درست نمیکنه
باید به ونگر اجازه بدیم که دوباره بازیکن هایی مثل سسک و نصری و .. پرورش بده
الان وقت انتقاد از ونگر نیست
چون هیچ مربی نمیتونه بجز ونگر ارسنال رو هدایت کنه به این خوبی و باید امیدوار باشیم .
ابتدا خیلی خوشحالم که ژسنی به حقش رسید و شماره 1 رو از آن خودش کرد و این فصل با شماره 1 بازی میکنه و به نظرم دیگه نیازی به دروازه بان جدید نداریم و این رو هم بگم که المونیا هم از ارسنال رفت
المونیا دروازه بان خوبی بود اما بعضی وقتا اشتباهات بزرگی میکرد که با توجه به سنش انتظار این اشتباهت رو ازش نداشتم
در کل المونیا برامون خوب بد و خدا پشت و پناهش و خدا کنه همیشه موفق باشه .
-----------------
ونگر در این مورد میگوید:"ممکن است آماده شدن پودولسکی و ژیرو بیش از آنچیزی که ما انتظارش را داریم طول بکشد.من نتوانستم از آنها در بازیهای پیش فصل استفاده کنم بنابراین در بازیهای لیگ به آنها فشار نمی آورم."
بنابه نظر ونگر ویلشر تا قبل از اوکتبر به میادین باز نخواهد گشت و او در مورد سانیا و روزیسکی میگوید:"سانیا مدت کوتاهی از آغاز فصل را از دست خواهد داد و روزیسکی تا ماه سپتامبر با ما نخواهد بود. روزیسکی در پایان فصل گذشته بازیهای خوبی برای ما انجام داد بنابراین از دست دادن او ضربه بزرگی است.آسیب دیدگی او به بازیهای یورو بر میگردد."
خب به مصدومیت ویلشر که عادت کردیم اما روسیچکی و سانیا هم نمیتونن اولای فصل برامون بازی کنن که این یعنی باید یک هافبک و یک دفاع بخریم.
تو هافبک رمزی و سانگ و دیابی به تنهایی نمیتونن برامون کار کنن . یوسی بنایون هم که رفت چلسی . پس چرا یه چند تا هافبک نمیخریم؟
بله دیگه به پودولسکی و جیرود تو تور اسیایی بازی نداده و الان اماده نیستن و این خیلی بد شد اما ونگر گفته این تور اسیایی برامون تجربه ای خوبی بود و امیدوارم که اینطور باشه و ونگر تونسته باشه با این تور به جوونها تجربه خوبی رو انتقال داده باشه .
اینم از سایت ارسنال کپی زدم . مال دیروزه
دو تا از خبرنگار ها و کارشناسای فوتبال در مورد انتقال کازورلا و شاهین با شبکه ESPN مصاحبه کردن.
- آقای Raphael Honigstein گفته انتقال شاهین به آرسنال خیلی نزدیک شده. همچنین گفته اگه آرسنال بتونه این دو بازیکن رو بخره، تفاوت زیادی براشون ایجاد میکنه. به قدم رو به جلوی بزرگه.
- آقای Sid Lowe هم فرموده کازورلا در 48 ساعت آینده رسما آرسنالی میشه. بعد از توانایی هاش گفته که خیلی عالیه و جفت پا بازی میکنه و ضربه آزاد زن خوبی هم هست.
- اسکای اسپورت به نقل از منابع داخلی در مالاگا خبر داده که امروز کازورلا و مدیربرنامه هاش از این باشگاه درخواست انتقال به آرسنال رو میکنن.
(( به نظرم نهایتا تا چهارشنبه خبر رسمی انتقال کازورلا بیاد ... حداکثر ! ))
(( مشکلی که با قرارداد شاهین هست ، اینه که آرسنال در صورتی همه حقوق این بازیکن رو میده که بند خرید دائمی هم در قرارداد باشه. در غیر این صورت درخواست کرده که رئال نصف حقوق رو بده. به خاطر همین فعلا انتقال معلق شده اما دو باشگاه هنوز دارن مذاکره میکنن و امکان داره به توافق هم برسن. )) ونگر در مورد فروش ارشاوین گفته که ما باید با ارشا حرف بزنیم ، اون هنوز میتونه تو تیم بمونه.همشو از یه سایت دیگه کپی کرم دیگه ببخشید
خب ظاهرا مشکل هافبک هم داره حل میشه و کازورلا و نوری شاهین میان ارسنال . پیشاپیش تبریک love::
این همون خبر خوشی بود که مدت ها منتظرش بودم و از 1 ماه قبل شایعه های شنیده شد و هر چند هنوزم قطعی نیس اما داشتن سانتی و شاهین در کنار هم یه فرصت فوق العاده و خبری است عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در خصوص شاهین باید بگم رئال برای اینطور بازیکنا برنامه کامل داره و محاله با انتقالش موافقت کنه
حتی بند خرید هم خیلی بعیده قبول کنه به قرارداد اضافه بشه
نباید دست دست کرد و باید همین پیشنهاد رو هم رو هوا زد
به نظر ميرسه انتقال سانتياگو كازورلا ستاره اسپانيايي از مالاگا به آرسنال با قراردادي 22.8 ميليون يورويي به زودي انجام ميشه كه اين خبر رو هم سايت گل بهش اشاره كرده -
یه خبر بد :
سایت ورزش 3 نوشته رابین فن پرسی با یوونتوس قرارداد امضا کرد :ajibeee:
جالبه ! درست وقتی که یونتوس و منسیتی و یونایتد از خرید فن پرسی منصرف میشن باشگاه هیچ اقدامی برای حفظ رابین انجام نمیده که این خودش دوباره باعث شد که یوونتوس دست به کار بشه و با رابین قرارداد امضا کنه :gerye:
فن پرسی تک ستاره فصل پیشمون رو نباید به همین سادگی از دست میدادیم و حتما با یک قیمت ارزون هم فروختنش . اون سالی که سسک رو با قیمت خوبی فروختیم باهاش هیچ بازیکنی نخریدیم حالا امسالم که رابین رو با یک قیمت کم فروختیم دیگه فک نکنم چیزی بخریم :gerye:
داره حالم از سران باشگاه بهم میخوره که فقط به فکر پولن و هیچی خرج نمیکنن .
البته برگ برنده ی ما نسبت به پارسال که ستارگانمون رو از دست دادیم اینه که الان برای رابین دو تا جانشین گردن کلفت داریم که هر کدومشون میتونن برامون مفید باشن
کازورلا هم که داره میاد تا 48 ساعت دیگه رسما ارسنالی میشه
فقط مونده نوری شاهین که بیاد بهمون اضافه بشه .
خدایا چرا هر وقت یک چن تا بازیکن به تیم اضافه میشن باید یک ستاره از تیم خارج بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gerye:
هر چند خبر رابین هم اصلا مثه سانتی و نوری قطعی نیسنقل قول:
اما واقعا از ته دل دوس دارم همه این اتفاقا بیفته
یعنی رابین بره و سانتی و شاهین تشریف فرما بشن
هنوز هیچ یک از دو باشگاه آرسنال و یوونتوس این خبر را تایید نکرده اند
سایت گل- به گزارش سایت ساکرنت، مدیر برنامه های رابین فن پرسی مدعی شد که قرارداد این بازیکن با باشگاه یوونتوس نهایی شده است.
مهاجم تیم ملی هلند ماه گذشته به باشگاه آرسنال اعلام کرد که علاقه ای به تمدید قرارداد جدید ندارد. و همین مسئله موجب شد تا باشگاه یوونتوس، منچستر سیتی و منچستریونایتد تلاش شان را برای به خدمت گرفتن او آغاز کنند.
فابیو پاریسی در گفتگو با رسانه های ایتالیایی گفت:" فکر می کنم یوونتوس با فن پرسی قرارداد امضا کرده؛ البته این نظر من است اما فکر می کنم باید این انتقال را به احتمال 80 درصد انجام یافته دانست.
یوونتوس به دنبال قهرمانی است و به همین دلیل بهترین ها را به خدمت می گیرد."
binam
یعنی واقعا هنوز امید داری فن پرسی تمدید کنه:ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از قدیم گفتن : تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها :yes:
الانم قضیه همینه
رابین نمیخواد با ارسنال باشه و بزودی از ارسنال جدا میشه و براش ارزوی موفقیت نمیکنم چون قرار بود مثل برگکمپ بشه اما طاقت نیورد و رفت chomagh
تبريك ميگم سانتي كاسورلا به آرسنال پيوست ki::
جدا بازيكن خوبيه و به نظرم آرسنال خيلي هوشمندانه اونو از چنگ مالاگا در آورد .
آرسنال بدون شك فصل بعد تيم خوبي خواهد بود ...
ممنوننقل قول:
تبريك ميگم سانتي كاسورلا به آرسنال پيوست ki::
جدا بازيكن خوبيه و به نظرم آرسنال خيلي هوشمندانه اونو از چنگ مالاگا در آورد .
آرسنال بدون شك فصل بعد تيم خوبي خواهد بود ...
آره بازيكنه خوبيه
ديگه بدون نگراني بايد منتظر شروع فصل باشيم...
ديروز ديدم ورزش 3 زده رابين با يووه قرارداد بسته واقعا گفتم چجوري اينقد محكم و بااطمينان اينو نوشتن چه خبرگزاري شد!!
ظاهرا يكي از ايجنتهاي فيفا همچين حرفي زده !
نه مدير برنامه هاي رابين و تا الان هم نه يونتوس و نه آرسنال اين خبر رو تاييد كردن كه جناب ورزش3 اينقد محكم اينو ميگه!!!
كازورلا هم با قيمت 18 فك نكنم بياد چون آخرين خبري كه درمورد رقمش شد (معتبر)اسكاي اسپورت بود كه گفت 12 يا 13
امروزم تو توئيرش گفته:تنها مي توانم بگويم که من بازيکن جديد آرسنال هستم....:shogh:
نوري شاهين هم با رئال تو اردوه كه ظاهرا تا حدي با آرسنال كنار اومدن و شايد تا هفته ي ديگه اين موقع ها شاهين هم آرسنالي شده باشهki::و تويتر و اينا....
خريدهاي امسال داره تاريخي ميشه ديگه تو اين چند ساله سابقه نداشته !شايد شرط رابين عملي شده باشه و اونم بمونه
رابين بايد امسال رو بمونه چون شانسشو براي جام گرفتن از دست ميده..
خوب بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب!:hehee:
شندیم از اخبار کالیچو فان پرسی با قرار دادی حدود 32 میلیون به یوونتوس پیوست (البته من ظورم از اخبار کالیچو رسوله نمی دونم این خبر صلاحیت داره یا نه!:nishkhand:)
خوب اگه این خبر صلاحیت داشته باشه باید بگم فن پرسی با رفتن به کالیچو بازیش افت میکنه البته این نظر منه هرچی تو فوتبال اتفاق می افته ولی بازیه پرسی تو پریمر لیگ پر بار بود البته میشه گفت یکمی مغرور شد چون باشگاه خیلی گردن انداخت براش برای همین مغرور شد حالا که رفت به یووه امیدوارم بازیش بهتر بشه البته آرسنال از نظر من میتونه برگرده بالاخره یه مربی خوب داریم به نام ونگر همون طوری که خرید های خیلی خوبی قبلا کرده بود منظورم فن پرسی و نصری و فابرگاس و بقیه...... میتونه با رفتن فن پرسی یه جابگزین خوب به جاش بیاره مطمئنم حالا نباید بعد از رفتن یه بازیکن مراسم عزا بگیریم:hehee: الان چند تیم بزرگ اروپایی اینطوری هستن میلان و چلسی از جمله هستن ولی برای رو حیه اینو میگم:(آرسنال یه توپخانه ست ما هوادران هم توپچی هستیم و هر تیمی ما رو توپ بارون میکنه!)سرکاری بود!:hehee: