[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چراغ سبز ام ویلا به بایرن مونیخ
Fcbayern.ir-باشگاه بایرن مونیخ برای فصل اینده به دنبال یک هافبک دفاعی کامل وآماده میگردد.گزینه نخست مونیخیها خاوی مارتینز ملی پوش اسپانیایی باشگاه اتلتیک بیلبائو است که به نظر میرسد خرید وی بسیار سختر از آنچه تصور می شد، باشد.از این رو بایرن مونیخ گزینه های دیگر را مد نظر قرار داده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به گزارش مدیا های فرانسوی تیم بایرن مونیخ در صورتیکه نتواند مارتینز اسپانیایی را شکار کند به دنبال یان ام ویلا ستاره تیم رن فرانسه خواهد بود.در همین رابطه ، این ستاره فرانسوی که هم اکنون با تیم ملی فرانسه در مسابقات یورو 2012 بسر می برد در جریان تمرینات با فرانک ریبری نیز در همین مورد صحبتهایی کرده است.
فرانک ریبری به شبکه 2 فرانسه در این باره می گوید :"بله. ام ویلا در جریان تمرینات تیم ملی راجع به تیم بایرن مونیخ از من سوالاتی پرسیده است و فکر میکنم دوست داشته باشد به بایرن ملحق شود .او بازیکنی بسیار عالی وکاملا مفیدی برای بایرن خواهد بود من قبلا او را نیز به مدیران بایرن پیشنهاد کرده بودم."
یان ام ویلا هم اکنون مشتریان سر سختی مانند آرسنال ،منچستر یونایتد ، اینتر میلان وتاتنهام را نیز دارد.ام ویلا قبلا اعلام کرده بود بعد از یورو از رن جدا خواهد شد ولی او هنور تیم آینده اش را انتخاب ننموده است.قیمت این بازیکن در حدود 20 -22 ملیون یورو خواهد بود که بسیاز ارزانتر از ستاره باسکی می باشد.
fcbayern.ir