گومز و روبن مقابل لورکوزن بازی خواهند کرد
گومز و روبن مقابل لورکوزن بازی خواهند کرد:balesh::balesh:
وبسايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - يوپ هاينکس، سرمربی باشگاه بايرن مونيخ، اميدوار است که ماريو گومز و آرين روبن در بازی روز شنبه مقابل بايرلورکوزن حضور يابند.
ماريو گومز که در مجموع پنج بازی در اين فصل، هشت گل برای باوارياييها به ثمر رسانده است در بازی اول مرحله گروهی ليگ قهرمانان اروپا از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شد و نتوانست تيمش را همراهی کند.
همچنين آرين روبن، هافبک باشگاه بايرن مونيخ هم به علت مصدوميت چند بازی اخير را از دست داده است.
هاينکس در اينباره ميگويد :
" فکر ميکنم که گومز بتواند از دقيقه يک در بازی روز شنبه مقابل لورکوزن، قرار گيرد اما درباره روبن بايد بگويم که او در حال حاضر شرايط خوبی دارد اما بايد چند روزی صبر کنيم تا تصميم دقيقی بگيريم."
:jeddiiiii:
فرانک ريبري در بايرن از فوتبال خداحافظي ميکند
ستاره فرانسوي باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرد در اين تيم از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد کرد.
فرانک ریبری، ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ احتمال پیوستنش به تیم دیگری را رد کرد. او بعد از آنکه در سال 2007 و با قراردادی 25 میلیون یورویی از المپیک مارسی به بایرن پیوست، به یکی از مهره های کلیدی باواریایی ها شد. او اکنون مصدومیتها را پشت سرگذاشته و آماده است به بایرن در کسب قهرمانی در بوندس لیگا و موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا کمک کند.
ریبری در صحبتهایی در واکنش به احتمال خداحافظی اش با دنیای فوتبال در بایرن به وب سایت رسمی باواریایی ها گفت:" قطعا. چرا که نه؟ من از حضور در بایرن بسیار خوشحالم و خانواده ام هم کاملا در اینجا جا افتاده اند و ما پسری داریم که یک باواریایی به تمام معناست."
این در حالی است که در طول سالهای اخیر صحبتهای زیادی در مورد احتمال انتقال این ستاره فرانسوی به رئال مادرید به گوش می رسید ولی سران بایرن هرگز راضی به فروش ریبری نشدند. بعد از اختلافاتی میان ریبری و فان گال، مربی سابق بایرن به وجود آمد، ریبری اکنون اعلام کرده که از همکاری با مربی جدید تیمش راضی است.
ریبری ادامه داد:"همه می دانستند که من و فان گال رابطه خوبی با هم نداریم ولی از نظر من این ماجرا تمام شده و به دست فراموشی سپرده شده. بار دیگر از نظر روانی احساس آزادی می کنم و واقعا از فوتبالم لذت می برم. از حضور یوپ هاینکس روی نیمکت تیمم خوشحالم. چون ما رابطه خیلی خوبی با هم داریم."
varzesh3