[QUOTE=david7;40728]بهرام رادان-حامد بهداد-مهران مدیری-رامبد جوان-لیلا حاتمی و پانته آ بهرام:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=david7;40728]بهرام رادان-حامد بهداد-مهران مدیری-رامبد جوان-لیلا حاتمی و پانته آ بهرام:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسته گلت درد نکنه!!!خسته نباشی پسرم!!!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فيلم بايد فيلم باشه ! هر چي باشه ولي كمدي باشه ! جكي چان يا جيم كري توش باشند ! يا رضا عطاران و مهران مديري كارگردانش باشند ! غير از اين ديگه نميشه فيلم اسمشو گذاشت ! :nishkhand:[/QUOTE]
جکی چان نه!! رامبد هم خوبه...!!:ehem: به جز جکی چانش باهات موافقم عجیییییب!
بحث رو پیش بکشین..من راش میندازم!!!نقل قول:
من خودم یه پا منتقد سینما و فیلمم!!!:ehem:
:::::kl:::::kl:::::kl:::::kl:::::kl:::::klنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوباره اومدم....
نمیدونم چرا هی بحثا میره اونجا که من دوست دارم.
نمیخوام بیام ولی شما نمیزارید.
منم میگم کیا رو دوس دارم:
بازیگر مرد: جانی دپ - آنتونیو باندراس - ویل اسمیت
زن: جسیکا آلبا
آسیا هم که معلومه جکی چان.
تو ایران هیچکی رو دوس ندارم ولی پرویز پرستویی رو قبول دارم.
فیلم سینمایی: شهر گناه
سریال: اسپارتاکوس
کارگردان: رابرت رودریگز - keenen ivory wayans
نویسنده : terry rossio - ted elliott
ان شاالله توهمین رشته ای که هستی موفق بشی دنیای پزشکی پیشرفت خودشو مدیون همین کامپیوتره که تو داری دراین رشته ادامه تحصیل میدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کامپیوترهم برای خودش دنیای شیرینی داره مدارهای ic و پل های الکترونیکی مین و ... .
ادامه تحصیل درهمین رشته بده اگه همدلت برای دنیای جانوران وگیاهان تنگ شده میتونی کتاب های متفرقه بخونی. موفق باشی.
خودریاضی حالمو بهم میزنه فکرشو بکن آدم زیست وول کنه باکتری ها و گیاهان و قارچ ها و جانوران رو ول کنه بره ریاضی بخونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فقط از ریاضی هندسه و آمارم خوبه بقیه ی جاهاش مثل معادلات چند مجهولی و ماتریس و مجانب و... افتضاحم.::book
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای خلاف سریال اسپارتاکوس که پر ...... هست. البته منم تا قسمت 13 رو دیدم ولی از وقتی که فرار کرد رو ندیدم. بقیه ی قسمتها اومد؟
هر فیلیم آخرش یه همچین چیزی داره ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم میاد تفاهم داریم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منتظر باش امروز فردا بیام خواستگاریت ! :love:
درس مورد علاقه دبیرستان : ریاضی ... نخونده امتحانارو بالای 17 ردیف می کردیم .. ولی فیزیکش چرت بود ... :ogh:
زیست هم حال بهم زنه .. کلا درسای تشریحی و بخون بخون حال بهم زنند ! :nishkhand:
خوبه لااقل یه بهونه داری ... :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یحتمل منظرت رامبو بوده ! :soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیشکی جکی چان نمیشه ... حرکات رزمیش با مایه طنز ... خیلی حال میکنم باهاش ...
تازه امروز هم امتحان دوم به ملکوت اعلی پیوست ! :sooot:نقل قول:
اولا چرا نمیخوای بیای :نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا تا پاگیرت کنیم ! :bia baghalam:
اتفافا چند وقت پیش یه فیلم از جسیکا آلبا دیدم ... ولی کلا با این مدل فیلما حال نمی کنم !
اما معلومه در مورد جکی چان و پرویز پرستویی تفاهم داریم !
گزینه بعد از پویا هم مشخص شد ! :nishkhand:
اسپارتاکوس هم مذخرفه ... هم اکشن هم غیر اخلاقی که میشه قوز بالا قوز ... :gahhr:
آدم بره دنبال جک و جونور بگرده وقتی همه اجسام دور و ورت ریاضی حی و حاضر هستند ؟!!! :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخییییییی....چرا خجالت؟؟:ehem:نقل قول:
نقل قول:
چرا همه انقدر جکی چان رو دوس دارن؟؟
ااااا....منم جسیکا آلبا رو دوس داشتم یادم رفت بنویسم!
وااااای من تحت هییییییییییییییییچ شرایطی حاضر به خوندن زیست و باکتری و قارچ و اییینا نیستم...وووی تصورشم اذیتم میکنه!!!نقل قول:
کلا نمیتونم درک کنم بچه های تجربی چه جوری زیست میخونن
عوضش جونم واسه ریاضی درمیره...
ماتریس که آسونه!
خووووبه که!
کلا
ایول...دقییییقا!!:ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیگر فقط امیر حیایی:ehem:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ریاضی هر کاری کنه به پای زیست نمیرسه هنوز علم ریاضی با اون گستردگی خودش نتونست یه نمو دار برای یک نمونه ی زیست شناسی مثلا جمعیت آهو های آمریکای شمالی رسم کنه اونم به خاطر اینه که همین جمیعیت به ظاهر ساده باید تنوع غذایی آن ها و گروه خونی آن ها و ژنتیک آن ها و زایش آن ها و رفتارشناسی آن ها و ... را دریک نمودار لحاظ کنه که نمی تونه. به همین سادگی ریاضی درمقابل علم استثناعات که ز یست شناسی باشه زانو زده. در حال حاضر رکورد زده و دو نمودار ارائه داده به نام نمودار نمایی و نمودار لجستیک که هردو تاش ناقص اند.نقل قول:
lay_;;
نقل قول:
خب باشه ولی خدایی چه فیلمی اندازه این صحنه اکشن داره؟
همون قسمت 13 فصل اول تموم میشه و اندی ویتفیلد بازیگر نقش اسپارتاکوس سرطان میگیره و واسه همین فعلا نمیتونستن ادامه اش رو بسازن اما دیدن زیادی طول کشید یه فصل 6 قسمتی ساختن قصه اش مال قبل از اومدن اسپارتاکوس بود. خود اونم توش نبود.
جدیدا میگن اندی تونسته با سرطانش مقابله کنه و حالش خوب شده و کم کم دیگه میخوان فصل بعد رو بسازن.
چنتا آوردی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستشو بگو...
ps:-
منظورت امین بود دیگه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به کارشون دخالت نکن:eyyyyy:نقل قول:
خوب با امیرشون کار دارهbinam
کارت شارژ ایرانسل خوبه.!؟binamنقل قول:
آخه مگه امیر داریم ما؟؟!!:ehe:نقل قول:
من میدونم...منظورش امین بود!!!:nishkhand::nishkhand:
نقل قول:
شما رشتتون ریاضی هست!!!؟؟
:::::kl:::::kl:::::kl:::::kl:::::kl:::::kl:::::kl
خودم میدونم امیر نداریم تیکه بود
:gijjj:
بهتره از بحث شیرین سینما بریم بیرون...
:ghelyon:
سلام داداش برنامه امتحانتتو که دیدم مطمئن شدم پیام نوری هستی.چه رشته ای میخونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا ایول.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موقعیت باشه تقلبی نکنم محاله
میانترم داشتیم نشستم پیش 1خانم معلم،سر جلسه نوشتم چندتاشو شک داشتم ایینقدر فامیلشو صدا زدم تا بم رسوند،بعش بم گفت آقای موسوی چکارم کردی تو کل عمرم تقلبی نکرده بودم که تقلبیم کردم.
1بارم به مراقب گفتم برگه چرک نویسمو بده به پشت سریم،1خانم معلم دیگه بود.
همه واسه تقلبی میشینن پیشم.حال میده در حد المپیک
گفتی آزمایشگاه زیست.خدایی راست میگی وقت حرکت پروتوزئرها(تک سلولیها)رو زیر میکروسکوپ میبینی وای چه لذتی داره اصلا وصف نمیشه.همش زیباییهنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیطون سریال اسپارتاکوس؟:hehee:نقل قول:
من هم سری خاک و شن هم سری خدای آرنا رو دیدم.سری جدیدش اومد؟یا دیگه تمومه؟
خیلیم دلت بخواد نمیدونی چقدر درس شیرینی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونی وقتی کرم خاکی رو دستت حرکت میکنه چقدر لذت بخشه
باکتری و قارچ و ویروس....هر کدومشون یک کتاب جداست باید پاسش کنیم.
بچه ها نمیدونید بعد چند ماه درستو حسابی اومدم سایتو بگرم هنوز که هنوز گیر همین قسمتم
دمت گرم معلومه که عاشق جکوجونور و باکتری و قارچی. درضمن خوب جواب ریاضی ها رو دادی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاربرای خوب و گل می خوام یه مسابقه ی به نام ذهن برتربذارم که دارای هفت مرحله هست.
تو هرمرحله ازتون یه معما می پرسم هرکی تونست جواب بده میره مرحله ی بعدی. هرچی به مراحل بالاتر میرین معما ها سخت تر میشن. برخی از معما ها در مراحل بالاتر تخصصی اند که در این معما ها درکنار سوال راهنمایی هم قرار میدم. کسایی که به فینال برسند دارای هوش بالایی اند و درنهایت برنده ی ما با حل معمایی برنده میشه که از هر 100 نفر دو نفر میتونن به آن جواب بدن. اگر احیانا کاربری جواب معما رو میدونه به من توهمین بخش اطلاع میده تا من براش یه معمای دیگه درعوضش قرار بدم.
فقط من دو تا شرط دارم
1/تقلب نکنین و جواب معماهارو از طریق پیام خصوصی به هم نرسونین. چون بااین شناختی که من از شما دارم از شما بعید نیست. البته منم اهل تقلبم ولی دراین جورموارد تقلب نمی کنم چون تقلب کردن دراینجا یعنی گول زدن خودم. جوابارو هم توگوگل سرچ نکنین.
2/نیاین نگین جواب این معما رو میدونم یکی دیگه درعوضش بگو درصورتی که نمی تونین حلش کنین.
با این حال من به همه ی سرورانم مثل دو تا چشمم اعتماد دارم.
اگه دوست دارین شروع کنیم در همین بخش بگین تا دفعه ی بعدی که اومدم اولین معما رو قراربدم.
مزیتش اینه که شما پی میبرین چقدر باهوش هستید. البته بی شوخی تا اونجایی که من می شناسمتون آدمای زبل و زرنگی هستین. هرکی هم نتونست به مراحل بعد بره چیزی از هوش و بزرگیش کم نمیشه. همتون برای دیگران قابل احترامین.
هرگونه سوالی هست درهمین بخش بگین. تا رفع ابهام کنم.
سوالات در همین بخش قرار میگیره و جواب ها رو ازطریق پیام خصوصی بهم بفرستین تا من براتون تایید کنم که درسته یا نه. من معمولا در روز یه بار صبح و یک بار عصر به سایت سر میزنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس تو هم حسابی مزه ی شیرین تقلبی رو چشیدی...
خیلی حال میده...
باید از دخترا تقلبی کنی خوب میخونن...::book
نقل قول:
من که میدونم هوشم زیاد نیست...
ولی به هر حال خالی از لطف نیست و ضرر هم نداره...
شروع کن جانم...:-kal
اگه وارد بشی میبینی هوشت خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا اولین معما رو قرار میدم.
من اين درسو پاس كنم اونم به روي چشم ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدي داداش !:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايشالله موندگار بشي دور هم باشيم !
ما كه جوابي نديديم ! :nishkhand:نقل قول:
البته اگه پايه باشن ...نقل قول:
ما كه تا حالا به تورمون نخورده ! :nishkhand:
نقل قول:
خوب حالا شما که خدای نکرده! جونت واسه ریاضی در میاد بگو ببینم دو دو تا چند تا میشه عزیزم...!!!!:nishkhand::nishkhand::nishkhand: :nishkhand::nishkhand:
نه، همون دو سری اومده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمالا سری بعدیش هم به زودی میاد.
در ضمن: خون و شن....
هی...............
ببین نبود فوتبال مارو به چه روزی انداخته....
چقدر از تعطیلات بین لیگ ها بدم میاد.
یادش بخیر....
پای تلویزیون مینشستیم و فوتبال میدیدیم.
جام جهانی 3 سال دیگس....
یورو سال دیگس...
لیگها هم که 3 ماه دیگه کارشون رو شروع میکنن.
آدم از بی فوتبالی پیر میشه.
نشون دادی خوب زیست پیش رو خوندی،آفرین همینه آینده بر پایه ی زیست استواره:hehee:نقل قول:
میخوره بد میبینی که چه حالی میده...:ghelyon:نقل قول: