navas از سويا بايد باشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
navas از سويا بايد باشه !
نه دوست عزيز ناواس نيست,اين بازيكن در يكي از 2تيم بارسلونا و رئال مادريد بازي ميكند و يك بازيكن جوان و آينده دار ميباشد
Andreu fontasبازیکن بارسا
اندرو فونتاس هم نيست :sharmande:
اينم آخرين راهنمايي:اين بازيكن در 15 ژانويه 1991 در Sant Jaume dels Domenys اسپانيا به دنيا اومده و 1.81 هم قدشه
اگه تا فردا جواب ندادين خودم جوابو ميگم
بازیکن بارساmarca bartra
بله جواب شما كاملا درسته آقا حامد:afarin:, معلومه اطلاعات فوتباليتون خيلي خوبه البته با كمك google,pes2011 و wikipedia :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينم عكس اصلي
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب حالا يكي ديگه بياد مسابقه بذاره eterza::-
تا به حال اکثر مسابقات از لیگ برتر انگلستان یا اسپانیا بوده اند؛ امّا بازیکن زیر، بازیکنی است که در لیگ برتر ایتالیا بازی می کند. امیدوارم هر چه زود تر پاسخ مسابقه را بیابید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم سانتون بازیکن اینتر
خيلي خوبه كه پست هايي كه دوست نداري رو پاك مي كنيد
شما خداي ظرفيتيد .
شك ندارم كه اين پست هم پاك مي كنيد كه نشون بدي چه قدر آزادي داريم !
زودتر از حد انتظار به جواب صحیح رسیدید. انتظار این چنین سرعت عملی را نداشتم. به هر حال، پاسخ داویده سانتون است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بلافاصله مسابقه ی جدید را قرار می دهیم. سعی کرده ام بازیکنی سخت تر قرار دهم تا اطلاعات زیاد شما هم حریف آن نشود.
این بازیکن در لیگ برتر انگلستان بازی می کند.
فکر کنم بهتر باشه بذارید بقیه هم عکس بذارن و فقط خودتون زحمتش رو نکشید !
موافق نیستین ؟
خوب پس از اینکه جواب درست این سوال هم داده شد تو هم عکس برای سوال بگذار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من داوید لوئیز بازیکن چلسی
آقا جواب ما درست بود يا نه؟ اگه درست نبود پس لطفا بيشتر راهنمايي كنيد,ما الان فقط ميدونيم كه اين بازيكن در ليگ برتر انگليس بازي ميكنه,اينجوري پيدا كردنش خيلي سخته,درست مثل پيدا كردن سوزن در انبار كاه :nishkhand:
وقتی جوابی نمی دهم ولی برایتان تشکر می گذارم، یعنی جوابتان اشتباه است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط le0_1o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امّا اگر مسابقه این قدر سخت است، یک راهنمایی دیگر می کنم. ملیّت این بازیکن انگلیسی است.
اين بازيكن ولكات نيست؟
نه دوست عزيز فكر نكنم ولكات باشه از رنگ پوستش معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فهميدم كيه بگم بگم نميدونم
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين فقط يه شوخي بود اگر توانستم جوابش را پيدا ميكنم ممنون
جک ویلشر بازیکن تیم ملی انگلیس!!!!:shogh:
جک ویلشر بازیکن آرسنال
هرچند دیگه خیلی دیره ولی برای تأییدش مینویسم خود خود خود خود جک ویلشر است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8060803 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقاي danielbahrami بيا بگو كه جواب اينا غلطه,من كه هرچي به اين آقا حامد ميگم ويلشر نيست ميگه ويلشره:ey babaaa::chi migi::hehee:
آقای le0_1O
متأسفانه جواب بقیه درست است.
ویلشر بازیکن آرسنال جواب صحیح است.
تا این جا بیشتر مسابقات را من گذاشته ام. این بار دوست دارم کس دیگری مسابقه را قرار دهد تا خودم هم شرکت کنم. لطفا هر چه زودتر مسابقه ی جدید را قرار دهید.
تو لیگ اسپانیا بازی کرده توی یه تیم بزرگ
اما الان نیستش
اين كه رافا ماركز خودمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط le0_1O [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشتباه گفتی رافا مارکز :yes:
اگه رافا مارکز نیست لابد رافا مارکز یه برادر دوقلو داشته که شبیه خودش بوده
اینم خود خود خود خود رافا مارکز است
خودتون قضاوت كنيد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عكس جك ويلشر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عكسي كه شما گذاشته بودي[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين 2تا با هم فرق نمي كنند؟ مخصوصا رنگ چشاشون:ajibeee:
واسه خنده گفتم اشتباه گفتینقل قول:
دوستمون درست گفت رافا مارکز نیست
com:-
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::hehehe::chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shawty [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لئو 10 ببخش اسمتو نمیدونم
درسته عکس بعدی رو بزار
اين بازيكن در ليگ اسپانيا بازي ميكنه
سولدادو بازیکن والنسیا
ماکه زیر پامون علف سبز شد اگه غلط است بگو میلیتش چیه به قول خودت پیدا کردن این بازیکن مانند پیداکردن سوزن در انبار کاه است