کد html چیه؟ چرا مال من غیرفعاله؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کد html چیه؟ چرا مال من غیرفعاله؟
کد html مربوط به زبان برنامه نویسی وب میشه برای همه غیر فعاله
برای همه غیر فعاله
فقط برای مدیران اونم هرمدیر بخش خودش فعالهroz::
عزیز من اخبار هایی که ببینم به صلاح رئال نیست رو حذف می کنم.بخش رئال مادریدهم قوانین خودشو داره که از زمان مدیریت من گذاشته شده.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط MyBarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز پست هایی که ببینم به صلاح سایت نیست پاک می کنم چون دربی هم قوانین خودشو داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MyBarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جور پست ها هواداران دیگر تیم هارو ناراحت می کنه منم اگه در بخش گل ها و کلیپ ها چنین پست هایی ببینم پاک می کنم موفق باشید:flowerysmile:
داداش سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم سایت باحالیه فقط پر از رئالیه متاسفانه:mage mishe:نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mybarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا متاسفم . به جای اینکه بیاد برای پیشرفت سایت پیشنهاداد و انتقاداتونو بگید میاد اینطوری رفتار میکنید ... حالا من نمیگم حق با علیرضاس یا نه ؟ ولی به نظر خودتون این طرز برخورد بود ؟
نقل قول:
سایتی بهتون پیشنهاد می کنم عالیه.هم سرعت خوبی داره در گذاشتن گل ها هم بازی های سایر لیگ هارو میزاره :eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش آخه دیدم دوستم دارم اینجا اذیت میشه گفتم یه پیشنهاد بهش داده باشم.:shogh: آخه راست میگه درست نیست پست هایی رو که به عنوان خبر میفرسته توسط آقایون حذف بشه.:yes: در ضمن خودمم تو اون سایت عضوم ولی اینجا رو دوست دارم و سرم اینجا گرمهlay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
اولا ما اینجاهمه با هم دوستیم .بعدشم فکر نکنم علیرضا بی مورد و الکی پستی رو حذف کنه . خوب حتمادلیل داشته . هر بخش مدیر داره و هر مدیر تواون بخش قوانین خاص خودشو داره . لطفا زود قضاوت نکنید -مسلما کاربرایی که تو اون بخش فعالن با قوانین اون بخش اشنانترن .مثلا خودم .برای قسمت گلهای داخلی به کاربرا گفتم پستهایی که کل کل توش باشه رو حذف میکنم وفقط درخواست بدید خوب مسلما کاربری که تو اون بخش فعالتره دیگه نمیاد کل کل کنه و فقط درخواست میده / شما خودتون میتونید نگاه کنید به پست هایی که من حذف کردم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
. به هرحال بازم میگم سعی کنید زود قضاوت نکنید ــ مرسیroz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اینطوری فکر نکن. اینجا هر کسی با هر کسی دوست نیست. مثلا یکی میاد به دوستش فهش میده :narahat: به هر حال...
اونم که باشه چشم آقا محمد. زود قضاوت نمی کنم و تا بعد مشخص میشه:flowerysmile:
gfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffhjjjjjjjj
داداش ما با هم دعوا نداریم. فقط بحث می کردیم.نقل قول:
آخه چرا باید اخباری که بر ضد رئال هست پاک بشه خب اخبار اخباره دیگه همیشه که نباید خوب باشه که نه فقط برا رئال برا هر تیمی این چه کاریه خب فوتبال هم مثل چیزهای دیگه تلخ و شیرین داره:flowerysmile:
داداش از این چرا ها زیاده.خیلی چرا وجود داره که جوابی ندارن.نقل قول:
نقل قول:
دوستان این قوانین بخش رئال مادریده.بخش های دیگه رو نمی دونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادمه قبل از مدیریتم یه اخبار ضد بارسا گذاشتم در بخش بارسا و شما بودید که انواع حرف های نامناسبو زدید به من.هرچی برای خود می پسندید برای دیگران هم بپسندید.
ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhh
محمد جان والا نمی دونم چطوری ساخته میشه.ولی می دونم یه برنامه خاصی داره که من تاحالا بهش کار نکردم.شرمنده.:flowerysmile:نقل قول:
خب علیرضا خودت اینها رو از کجا میاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن متحرک سازی هم با برنامه ی سوپرا 2012 امکان پذیره و قصد داشتم تصویر متحرک از اون حرکت رونالدو مقابل مربی یا سرمربی مایورکا بذارم ولی گفتم نذارم چون دوستان رئالی بدشون میاد:chakerim:
برنامه های زیادی هستن برای تبدیل سایر فرمت ها به gifنقل قول:
ولی فکر کنم اول باید اون کلیپ یا فیلمو برش و به یه تصویر متحرک 3.4 ثانیه ای تبدیل کنی بعد فرمتتو به گیف / البته فکر کنم چون خیلی وقته اینکارو نکردم
اینم 2 تا برنامه Easy Gif Animator & Zoner GIF Animator
طبق قوانین رئالو بارسا گذاشتن عکس یا نوشته ای در امضاء یا آواتار که هواداران تیم حریفو ناراحت کنه ممنوع هست.:flowerysmile:نقل قول:
چقدر قوانین اینجاست و ما نمیدونمbinamنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این قوانین خیلی وقته بوده شما بی خبر بودید !!!! من تعجب میکنم این که اواتار و امضا باید توهین امیز نباشه رو همه رئالی و بارساییها میدونن حالا برام جالبه که شما تازه فهمیدید ؟نقل قول:
والا من هر چی بیشتر اینجا فعالیت میکنم قوانین جدید میشونوم. البته نمیگم قوانین بدیه انصافا هم خوبه و باید باشه. فقط من بی خبر بودم:bia baghalam: میترسم یه کاری انجام بدم دوستان بگن جز قوانینه:shogh:نقل قول:
ببخشید میدونم تو صفحه ی اولم توضیح دادی ولی یکم باز کنی موضوعو ممنون میشم الان داستان این چیه؟ • مدير كل سايت • مدیر بخش هواداران • • ناظر سایت • مدیر انجمن • عضو Derby • منتظر فعال سازي یه بار شصت تا نام کاربری زیرشه یه بار دوتا
خوب این قسمتی که گفتید مربوط میشه به کاربرانی که آنلاین هستند و توی سایت وارد شدند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی از کاربران مدیر هستند ، بعضی ناظر و ... هر کدوم از انواع کاربران رنگ خاص خودشون رو دارند و وقتی آنلاین میشن تو انجمن نام کاریرشون با رنگ مربوطه ، توی اون قسمت قرار میگیره ...
امیدوارم رسونده باشم اگر سوالی بود یا همینجا بپرس یا برای راحتی به پیام خصوصی من (البته منظورم در این مورد بود)
داداش مرسی گرفتم ممنون
چرا من تصاویر لباس فصل آینده بارسا گذاشتم حذف شده؟!؟!؟! :mage mishe: :ogh: :-ang :gijjj: :gahhr: :ajibeee: :narahat: :ehe::bia inja:crying::-
یکی اینجا بیاد پاسخ بده دیگه برخی دوستان هم حاضرند
اینم آدرس : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
1-عکسهای با سایز بزرگ از گالری حذف میشود:ohum:
2-تاپیک جدید نمی خواد بزنی میتونی عکسهارو بزاری اینجا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سالی 4 تا عکس ارزش زدن تاپیک نداره....
ابراهیم جان آخه این چه دلیلیه میاری دلیل یک رو میگم یعنی چی سایزش بزرگ بوده خب بوده که بوده باید پاکش کنی شما که مدیر هستید می تونستید انتقالش بدید به اون تاپیک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا دوست ما رو هم از دربی فراری دادی و گفت دیگه اینجا نمیام حالا تو تاپیک بارسا بیشتر در این مورد میگم که اگه پاک بشه بازم مینویسم و کاری به اخطار هم ندارم.binam
منم قبل از مدیریت باهمین مشکل رو به رو بودمنقل قول:
دلیل اینکه پاک میشه اینه که کسانی که دیالاپی هستن دهنشون سرویس میشه تا صحفه رو باز کننki::
خب این که دلیل نمیشه می تونستید بهش تذکر بدید که عکس ها رو کوچیکتر کنه نه این که کل مطلب رو از بیخ و بنیان پاک کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما بهتره با همون یوزر خودتون بیاین و صحبت کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینجا هم هرکسی عضو میشه اول قوانین میاد روبه روش و اون آخر یه تیک هست که بعد از خودن قوانین میزنی و در واقع متعهد میشی به قوانین عمل کنی ! و قاعدتا از قبل این اخطار به شما داده شده ! استفاده از یوزر های مختلف هم خلاف قوانین هست !
یعنی چی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورتون چی بود؟؟
اگه میشه در این باره بیشتر توضیح بدید. :flowerysmile:
من همین دیشب از طریق Yahoo باسایتتون آشنا شدم.
دوستان من یه مشکلی با Patch های IDM دارم روی Patch هر ورژنی که کلیک میکنم این پیغامو میده چه کنم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
اطلاعات ثبت شده از شما به ما این رو می گه که شما قبلآ با 2 نام کاربری دیگه هم در سایت فعالیت کردید !
موفق باشید ........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmmz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز اینجا تاپیک بررسی مشکلات همین سایت هست نه مشکلات متفرقه
به سایت های مرتبط با موضوع خودتون مراجعه کنید
موفق باشید
گلهای فینال جام ملت های اسا دانلود نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهای مسابقه فینال جام ملت های اسیا 2011 دانلود نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدرضا الهایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
فایل ها در سایت MEDIAFIRE در همان موقع برای کاربران اپلود شدن
مسلمآ وقتی مدت زیادی این فایل ها دانلود نشده باشند بعد از مدتی پاک می شن و از دست ما کاری بر نمیاد
موفق باشید :flowerysmile:
گلهای مسابقه فینال دوباره آپلود شد و آماده دانلودهroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدرضا الهایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من یه تاپیک زدم مربوط به نظرسنجی بهترین دروازه بان یورو
حالا حذف شده.
لطفا پیگیری کنید.