این وضعیت اینتر هیچ دل و دماغی واسه من یکی نذاشته!
آخه نه یکی نه دو تا...چهارتا از رم خوردیم!!!
والا این رانیری هم نوبره،یا همه بازیاشو میبره یا همه رو گند میزنه میره پی کارش!
با این نتایج خدا کنه حداقل به لیگ قهرمانان فصل بعد برسیم
نمایش نسخه قابل چاپ
این وضعیت اینتر هیچ دل و دماغی واسه من یکی نذاشته!
آخه نه یکی نه دو تا...چهارتا از رم خوردیم!!!
والا این رانیری هم نوبره،یا همه بازیاشو میبره یا همه رو گند میزنه میره پی کارش!
با این نتایج خدا کنه حداقل به لیگ قهرمانان فصل بعد برسیم
سلام
همون بهتر كه بازيو نديدم ! بازم باختيم ! از خواب خودم زدم واسه ديدن اخبار , انگاري عادت كرديم به باخت.
! واي خدا اگه حذف شيم....... !
ای بابا آخه چرا حالا تو وقتای تلف شده؟:ehe:
بابا یه مربی دیگه بیارید حداقل بازی برگشت بتونه جبران کنه من این رانیری رو میشناسم توانایی جبران کردن در بازیهای حذفی رو نداره نمونش بازی دو سال پیش رم با پانای یونان! از همون اول که اومد اینتر این روزا رو میدیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elmira [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به میبینم که دو نفر جدید اومدن اینجا!
دایی فری!!!ki::خبر میدادی گاوی گوسفندی چیزی بزنیم زمین...!heee::love::
المیرا خانم به شما هم خوش آمد میگم.roz::
اینتر که هیچ دل و دماغی واسه ما نذاشته حداقل خوبیش اینه که میایم اینجا یه کم به هم دلداری میدیم!:ehe:
من که از همون اول گفتم این رانیری یا همه بازیاشو میبره یا اونقدر میبازه که دیگه حال آدم بد میشه!
اگه این وضعیت بخواد ادامه پیدا کنه همون بهتر که اینتر تو همین مرحله حذف بشه.البته به موراتی هم باید خرده گرفت،چون با وجودی که شرایط تیمش رو میبینه ولی تو نقل و انتقالات زمستانی هیچ کاری نکرد و دست روی دست گذاشتن هاش باعث بوجود اومدن این وضعیت شده که بیرون اومدن از این شرایط خیلی سخت و دشواره.
به هر حال امیدواریم که وضعیت از اینی که هست بدتر نشه،حداقل به فکر ما نیستن به فکر اون فیلیپوی مادر مرده باشن...!!!heee::
من نمیدون آخه این چه وضعشه این مردک رانیری نه به اون 7 تا برد پیاپی که اورد نه به این 4 تا باخت پیاپی اونم بدون گل زده
کلا اعصابم از دست موراتی و برانکا و رانیری خورده
موراتی هم که معلوم نیست بعد از رفتن مورینیو چه مرگش شده پاک قاطی کرده نمیفهمه چیکار باید بکنه تو این دو سال هم که جدیدا خسیس شده زورش میاد بازیکن درست و حسابی بخره، آخه من موندم این برانکا هم شد آدم که موراتی بهش اعتماد داره
میترسم با این وضع سهمیه چمپیونز لیگ رو نتونیم بگیریم
در مورد بازی با ناپولی دیگه معلومه وقتی از تیمای ته جدولی میبازیم دیگه میتونیم از ناپولی که تو اوجش ببریم مگر اینکه معجزه ای بشه اونم با این سیستم داغونی که رانیری میچینه محاله بتونیم ببریم، خدا کنه حداقل اگه باختیم موراتی این پیر مرد خرفت رو اخراجش کنه باز شاید فیگو بهتر باشه
دیگه حال به هم زن شده رانیری.هرچی گفتم درپیت کارنامش تو یووه.رم و چلسی خیلی درخشانه گوش نکردید.
الان دقیقا ما نفهمیدیم چرا فورلان و اسنایدر رو کشید بیرون؟
ولی بنازم به لاوتزی از هیچی گل ساخت.اون صحنه خطا هم فکر نکنم پنالتی بود.البته نظر دوستان محترمه.
داداش متاسفانه تا میاد خوب بشه یه بازی سخت بهمش میریزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینتر باید از همین الان تلاش کنه واسه فصل بعد که دیگه این نتیجه های بد تکرار نشه
داداش واسه منم نگذاشته :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینترو که در این وضعیت میبینم گریم می گیره:shogh:
داداش فعلا که 7 جدولیم حداقل به قول شما باید تلاش کنیم به لیگ قهرمانان فصل بعد برسیم.
آخر فصل هم باید این مربیو عوض کنیم که اصلا به اینتر نخورده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از این زورم میاد که میگن مورینیو مربی بزرگی نیست!:-ang
از وقتی از تیم رفته هیچ مربی ای نتونسته یک دهم نتایج اون رو بگیره،بعد از اون چهار تا مربی اومدن و رفتن که به غیر از لئوناردو بقیه رسما تعطیل بودن و تا زمانی که یه مربی با جذبه به این تیم نیاد وضعیت همینه!
این تیم به یه شوک اساسی نیاز داره که من نمیدونم موراتی کی میخواد این شوک رو به تیم بده؟!!
داداش می تونم بگم مورینیو وقتی تو اینتر بود اینتر کامل ترین تیم ایتالیا بودنقل قول:
دفاعی داشت که هیچ تیمی نداشت حمله ای داشت که هیچ تیمی نداشت
فوتبالی بسیار زیبا و حرفه ای بازی می کرد
مورینیو می دونست چطوری با بازیکنان برخورد کنه که همگی تمام تلاششون رو انجام بدن کاری که الان داره تو رئال انجام میده
امکانش هست که اگه باز هم رئالو ترک کنه همین بلا سره رئال بیاد مگر اینکه یه جایگزین خوب بگیره مثل لوو
موراتی نمی تونی این شوک رو وارد کنه چون در حد اینتر نیست و همین طور مثل مورینیو روان شناس نیست.
فعلا باید ببینیم چی مشه.
در حال حاضر صبر بهترین راه حل واسه ما هوادارا هست:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من موراتی بیشتر از اینکه دست بجونبونه و سعی کنه تیم رو از این وضعیت خارج کنه در رویایهاش به سر میبره!
یه روز رویای به خدمت گرفتن گواردیولا تو سرشه،یه روز هیدینک،یه روز بواس،یه روز بلان و ... ولی در عمل هیچ کاری انجام نمیده و دقیقا همون کاری رو میکنه که اکثر مدیران ایرانی انجام میدن!یعنی بازی با اسمهای بزرگ ولی موقع انتخاب بدترین انتخاب ممکن!!!
خدا آخر و عاقبت ما رو به خیر بگذرونه...
ajab fasle badi shode
بااینکه بازی رو ندیدم ولی نتیجه رو دنبال کردم و متاسفانه تیم مساوی کرد بااین وضع ساله دیگه اینترو در چمپیونزلیگ نخواهیم دید و باید بگم که بدون اینتر جذابیتی نداره لیگ قهرمانان
1-داداش فولان کجاست؟ مصدومه؟ki::
2-داداش این موراتی تا کی قرار داد داره؟:flowerysmile:
لیگ قهرمانان با سری آ فرق می کنه اینتر امشب مارسی رو میبره و میره جز 8 تیم.اگه تو قرعه کشی شانس بیاریم و به یه تیم ضعیف بخوریم خیلی خوب میشه...
دوست من ساله بعدو می گم:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad99 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فکر میکنم باید قید CL رو بزنیم!ashem:-
1-معلوم نیست!!!!!
2-موراتی؟قرارداد؟heee::
خب تبریک میگم
بالاخره بعد از هشت باخت پیاپی تونستیم ببریم
ایشالا که تیم از بحران خارج بشه و دوباره مثل نیم فصل اول بتونیم بردهای پشت سرهم بدست بیاریم
اگه تیم دوباره به روند بردش ادامه بده میتونیم سهمیه چمپیونز لیگ رو بگیریم
بازی بعد هم مارسی رو بتونیم حذف کنیم عالی میشه
منم تبریک می گم برد رو ایشالا بشه 2تا
بازی نسبتا خوبی رو به نمایش گذاشتیم هرچند من 1نیمشو بیشتر ندیدم
امیدوارم ادامه داشته باشه .
بازی بعدی با مارسی هست کارمون یکم سخته چون 1-0 دور رفت باختیم ولی داره مقابل اینتر قرار می گیره
به امید صعود به یک چهارم.
خب الان آخرین برد اینتر رو که یادم نمیاد چون خیلی بچه بودمlay_;;ولی این یکیو یادم میمونه.تبریک الان بشمار رانیری 9 بازی فقط 5 امتیاز.این مربی برداش مقطعیه هی من بگم هی بگید نه.
ولی در هر صورت تبریک دوبله هم برد اینتر و هم 104 ساله شدن باشگاه.
حذف شدیم:gerye:
دیگه حوصله هیچی رو ندارم، اعصابم خورده از دست این مرتیکه رانیری با اون تعویضای افتضاحش
من موندم آخه این اوبی بازی بلده که همش به این بازی میده
اسنایدر و فورلان و پولی به این بازی میکردن کشیدشون بیرون آخه من به این مردک چی بگم
خداحافظ چمپیونز لیگ تا دو سال دیگهom::
متاسفانه اینترهم حذف شد.من واقعا متاسفم آخه اینم رانیری هم مربیه؟بااین تعویضیاش:chi migi:
حیف اینتر که گیر این رانیری افتاده.crying::-
فعلا باید 2سال با چمپیونزلیگ خداحافظی کنیمcrying::-
امیدوارم که همین امروز اخراجش کنن و....
به هرحال متاسفم منو تو غم خودتون شریک کنیدom::
ببين تورو خدا ! روزگار چي به سر اينتر آورده !
مدير خوبي نداريم و خريد و فروشهاي الكي تيمو به اين روز انداخته !
اتوو رو به خاطر پول فروخت.
هنوزم ياد اون پسربچه اي هستم كه تو ورزشگاه يه پلاكارد دستش گرفت ! اين بازيو ببريد چون فردا منو تو مدرسه دست ميندازند!
اميد من به فصل بعده .
به سلامتی رانیری هم اخراج شد...!!!
هر جا که هست براش آرزوی موفقیت داریم ولی بد جور عذابمون داد،حالا موراتی باید بره دنبال مربی و اسم های زیادی هم مطرح شده البته فعلا تا پایان فصل باید صبر کنیم ببینیم یه مربی خوب به تیم میاد یا مثل این چند وقت موراتی دست میکنه تو سطل آشغال یه مربی میاره..!!!
سلام به تمام دوستداران اینتر
از اونجای که اینتر بازیکن آرژانتینی زیاد داره و داشته همیشه یه طوری من اینتر دوس داشتم و دارم
درسته که الان اینتر دچار مشکل شده ولی باید قبول کرد که این مشکل بر میگرده به سیاست باشگاه و شخص موراتی در عدم درست انتخاب و حمایت از مربی
امیدوارم هر چه زودتر سر وسامان بگیرن حداقل سهمیه فصل بعد رو بگیرن واسه لیگ قهرمانان
سلام به شما دوست عزیز...:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نظرت موافقم،به نظر من موراتی بعد از سه گانه ای که با مورینیو به دست آورد یه جورائی اشباع شد و انگیزه بالاش رو از دست داده و این رو تو انتخاب مربی و بازیکن برای تیم داره نشون میده.
موراتی دیگه دل و دماغ پول خرج کردن واسه باشگاه نداره و هر از چند گاهی خبرهای مبنی بر استخدام مربی با دستمزدهای آنچنانی از طرف رئیس موراتی مطرح میشه و از اونجایی که از قدیم گفتن سنگ بزرگ نشانه نزدن است نباید زیاد روی این حرفها حساب کرد!
ایول داداش به نکته خوبی اشاره کردی از اونجا که باشگاه اینتر نوسط شخص موراتی خریداری شده و خوب منابع دست خودشه این مشکلات رو داره یعنی با یک موفقیت زود اشباع میشن و دیگه تا مدتی دنبال موفقیت نیستن حالا اینتر با بارسلون یا مادرید مقایسه کنید اونجا مالک باشگاه دوره ای و برای ابقا شدن احتیاج به رای دارن کسی هم رای بهشون نمیده اگه موفقیت نداشته باشن به همین خاطر زود اشباع نمیشن چون رقیب دارن برعکس اینتر که توسط شخص اداره میشه.این یه نظر شخصی بود
واي بچه ها ديديد چي به سر ميلان اومد؟ 2سال پيش همين بارسارو تو قوطي كرديم ! ولي بازيكن خوب كم نداشتيم , همشونم تو اوج بودن .
كاش فصل بعد ديگه مشكلات امسالو نداشته باشيم . دلم واسه روزاي خوب اينتر تنگ شده !
با اینکه دل خوشی از میلان ندارم ولی اصلا دوست نداشتم این تیم به عنوان تنها نماینده فوتبال ایتالیا از مسابقات کنار بره.به یاد آوردن اون اینتر رویایی تو این برهه از زمان واسه من یکی خیلی دردناکه ولی من به شخصه تو این سالها یاد گرفتم چطور باید با این مسایل کنار اومد چون واسم ثابت شده پایان هر بدی خوشی و پایان هر خوشی بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط elmira [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونه باشه,پس بهتره فعلا گذشته ها رو فراموش کنیم و به آینده امیدوار باشیم!
خب تبریک میگم بردیم
این برد خیلی به نفعمون شد چون هم لاتزیو باخت، هم اودینزه و هم ناپولی، رم هم که برد
حالا اختلاف امتیازمون با تیم سوم شد 6 امتیاز و امیدوار شدیم به گرفتن سهمیه
ایشالا بازیهای بعدی رو هم با برد پشت سر بزاریم
آره واقعا حال داد...!نقل قول:
نوشته اصلی توسط j. Mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط کاشکی این استراماچونی مثل مربیهای قبلی نشه ،چون هر کی میاد اینتر اولش خوب نتیجه میگیره ولی هر چی که میگذره...
یه گل زدیم،چند گل نزدیم،یه گلمون رو داور نگرفت به جاش همون گل ما رو کادو کرد هدیه داد به میلان...!!!:ehe:
نیمه اول خیلی خوب بودیم بدون کمترین اشتباهی،بازم مثل بازی رفت ال پرنشیپه گل زد.
تو این مدت فکر کنم نیمه اول این بازی بهترین بازی بوده که از اینتر دیدم،پاسهای سریع و کم اشتباه!
فقط خدا کنه نیمه دوم داور دست از این اشتباهات بچه گانش برداره و گرنه باید قید امتیاز رو تو این بازی بزنیم!:fek konam:
منم تبریک میگم بهتون واقعا روی میلان و زلاتان کم شد و ما هم خوشحالheey::
گل مایکون هم دیدنی بود:ohum:
به اینتری ها هم تبریک میگم به خاطر این بازی خوبتون دیشب داوری ضررتون بود وگرنه باید 6-2 میشد
تبریک:flowerysmile:
نیمه اول که کاملا بازی در اختیار ما بود ولی متاسفانه داور با چندتا سوت اشتباهی که زد و یه کرنر و یه گل رو برای ما نگرفت و یه پنالتی مفت هم داد به میلان
تو نیمه دوم هم که پنالتی دومی که برای ما گرفت اصلا پنالتی نبود که میشه این به اون در.
به نظر من که استراماچونی باید فصل بعد تو اینتر بمونه، واقعا مربی هست که اگه اینتر فصل بعد بازیکن خوب بخره میتونه اینتر رو قهرمان کنه.
ولی قشنگترین صنحنه ی بازی، گل مایکن بود که واقعا باید گفت:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
حیف که سال بعد تو ucl نیستیم:gerye:ولی یه شانس کوچولو داریم که سوم بشیم اونم اینه که اودینزه و ناپولی نباید ببرن.
خب! درکل داوری افتضاح بود و به ضرر هر دو تیم
به تمام طرفدارن اینتر پیروزی در دربی رو تبریک میگم حق شما برد بود با گلهای بیشتر
موفق باشید
اول از همه بايد به اينتري هاي عزيز تبريك بگم نه تنها به خاطر برد بلكه به خاطر احيا شدن تيمشون.
بعد از مدت ها شادابي رو در بازي اينتر ديدم و انصافا با شايستگي پيروز بازي شدند .
من دوست داشتم اينتر ببره ! خيلي خيلي علاقه دارم سرمربي جوان و خوب اينتر حفظ بشه و اصولا با اين روند خيلي موافقم ! يعني با پيشرفت مربي هاي جوان ! بي شك اينتر با آوردن مربي ديگه اي واسه فصل بعد اشتباه بزرگي رو انجام ميده و به نظرم با اين مربي ميتونه نتيجه بگيره ! حتي حتي حتي اگه فصل بعد هم با اين مربي جام نگيره ميتونه به مراتب موفق تر از اين فصل باشه ! چرا بايد ما هواداران هميشه به فكر قهرماني هاي زودرس و بدون تلاش و البته زودگذر باشيم؟!؟ به نظر من هيچ اشكالي نداره يه مربي جوان و با استعداد مثل مربي كنوني اينتر يه سال كار كنه و تجربه كسب كنه ! مطمئنم سال بعدش حتما مدعي قهرماني در كالچو و اروپا خواهد بود ! نيازي به تغييرات اساسي در اسكلت اينتر نيست و عدم نتيجه گيري در اين فصل دلايلي غير كمبود بازيكن داشت ! همتون ديدي كه ديمتئو ايتاليايي در چلسي چيكار كرد ! كي فكرشو ميكرد ؟!؟ مربي هاي ايتاليايي به نظر من شايستگي هاي زيادي دارند و البته تو تيمهاي ايتاليا به مراتب موفق تر هستند ! در هر حال خوشحالم كه فوتبال در اين اوضاع كه همه دنبال خرجهاي هنگفت و خريد هاي كلان هستند شاهد رشد مربيان جواني از اين دست هست .
با آروزي موفقيت براي اينتر با استراماچوني.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا ما که از خدامونه موراتی استراماچونی رو نگه داره.ولی کلا این ماسیموی ما بعضی وقتها دوست داره رو مخها رژه بره!:ehe:
به قول سعید اصلا فرض بر اینکه این مربی جام نیاره،چه اشکالی داره ولی به جاش یه ریسک با ارزش انجام داده میشه چون استرا نشون داده میتونه یه مربی بزرگ باشه.اصلا در حال حاضر موراتی کیو میخاد بیاره بذاره بالا سر تیم؟ویاس بواس که خودشم یه مربی جوونه و کارنامش مشخص تر از استراماچونیه؟یا کاپلو که کلی داره کلاس میذاره که من به پیشنهاد اینتر فکر هم نمیکنم!کاپلویی که خودشم هنوز نمیدونه به چه تیمی تعصب داره!!!و یا مربیانی از این دست...
به نظر من بهترین کار ممکن نگه داشتن این مربی جوونه و نباید گذاشت استعدادش سوخته بشه
برد رو به خودم و به بروبچ اینتری تبریک می گم.هرچند این درس لامصب نزاشت نگاه کنم ولی بازیکنان عالی عمل کردند.
ایشالا که ادامه داشته باشه و فصل بعد به بهترین شکل ممکن اینتر ظاهر بشه.
امسال فصل خوبی برای اینتر نبود و باید آماده شیم برای فصل جدید همراه با قهرمانی.
خب هفته پایانی سری آ هم رسید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه از شر این فصل کابوس وار داریم خلاص میشیم
بازی با لاتزیو رو هم که صد در صد باید ببریم که حداقل یه فرجی بشه و اودینزه و ناپولی ببازن
امسال اگه سهمیه ucl رو نگیریم بهتره که سهمیه لیگ اروپا رو هم نگیریم چون لیگ اروپا اصلا در شان ما نیست
باری هم از شبکه سه پخش میشه!!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe:
سلام بر دوستان اینتری
چند روز پیش داشتم تو یکی از این سایتها گشت میزدم که به مطلب جالبی بر خوردم،که در مورد خاطره جالب مورینیو با بالوتلی بود. حیفم اومد نذارمش تو این بخش.
خاطره جالب مورینیو از ماریو بالوتلی
خوزه مورینیو سرمربی سابق اینتر میلان خاطره ای را از زمان حضورش در نیمکت اینتر و صحبت هایش با ماریو بالوتلی تعریف می کند.
مورینیو در مصابحه با cnn در این باره می گوید: " ماریو سرگرمی خوبی بود. می توانم از دوران حضور دو ساله ام در اینتر همراه با ماریو یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای بنویسم. اما ژانر کتاب درام نخواهد بود، بلکه کمدی است.
به یاد دارم که با روبین قازان بازی داشتیم. در قازان من هیچ مهاجم تخصصی در اختیار نداشتم. نه میلیتو، نه اتوو. همه شان مصدوم بودند. واقعا به دردسر افتاده بودم و ماریو تنها گزینه من بود. دقیقه ۴۲ یا ۴۳ ماریو یک کارت زرد گرفت. بنابرین زمانی که بین دو نیمه به رختکن رفتیم می توانم بگویم از ۱۵ دقیقه آن، ۱۴ دقیقه را با ماریو صحبت کردم.
به او گفتم ماریو نمی توانم تو را با بازیکن دیگری عوض کنم. ماریو هیچ گزینه تعویضی ندارم. ماریو هیچ مهاجمی روی نیمکت نیست. هیچکس را نزن. فقط با توپ بازی کن. ماریو هیچ واکنشی نشان نده. اگر کسی قصد داشت تو را عصبانی کند، واکنشی نشان نده. ماریو اگر داور اشتباه کرد هیچ واکنشی نشان نده. ماریو خواهش می کنم. می دانید نتیجه چه شد؟ او در دومین دقیقه از نیمه دوم اخراج شد!"