سلام
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم دربی
میخواستم اسم خودمو Sogand_B به RثReD_StaR تغییر بدم
حرف اول و آخر کلمات با حروف بزرگ باشه خوهشا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم دربی
میخواستم اسم خودمو Sogand_B به RثReD_StaR تغییر بدم
حرف اول و آخر کلمات با حروف بزرگ باشه خوهشا
لطفا نام کاربری منو از omidehsani17 به OE17 تغییر بدین حروف O و E با حروف بزرگ باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sogand_B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان فکر کنم فراموش کردید که تغییر نام کاربری تا اطلاع ثانوی تعطیلهroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidehsani17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خواهش میکنم درخواست ها رو ثبت کنین من میخوام نام کاربریم به 레자تغییر پیدا کنه
خیلی برام مهمه خواهش میکنم رسیدگی کنین
تغییر نام کاربری از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به torressanz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_cfc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز مدیر کل سایت فعلا تا اطلاع ثانوی این تایپک رو تعطیل کرده لطفا درخواست ندید با تشکر
اطلاعیه دوستان مدیر سایت اعلام کردند تایپک تغییر نام کاربری باز شده و از اینجا درخواست بدین
من اول درخواست میدم لطفا نام کاربری من رو از THE GAME HHH بهAlexdelpiero تغییر بدین
خواهشا حرف اول A بزرگ باشه و بقیه حروف کوچیک ممنون
سلام لطفا اسم منو به reza تغییر بدین اگه چنین نامی قبلا وجود داشته باشه که احتمالش زیاده لطفا نامم این بشه 한효주
ویرایش:کاربری به اسم رضا داریم 400امین کاربر سایت که فعالیتی نداره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام نام کاربری من رو هم به جای aliazimi9 بگذارید Free kick
این تایپک واقعا درست شده؟اقا جعفر خواهش میکنم به درخواستمون رسیدگی کنین
سلام من ميخوام اسمم بشه
RezaZandi32-----RezaBeckham23
کسی خونه نیست ؟ اسمی که من می خواهم free kick هستش جستجو هم کردم
همچین اسمی وجود نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا صبر کن شماهم شما امروز درخواست دادین مدیر سایت باید بیاد عوض کنه بعد نوبتی عوض میشه اوول خودم درخواست دادم بعد رضا بعد شما بعد... صبر کنید خود تغییر نام کاربریتون هم یه وقتی میبره
دوستان نمیخواد اینهمه عجله داشته باشین اگه این قسمت درست شده که خود جعفر به درخواست ها رسیدگی میکنه و طبیعتا یکم طول میکشه پس اینهمه پست ندین که چی شد چرا درست نمیشه یکم به صفحات قبل نگاه کنین برخی درخواست ها مال 3 یا 4 ماه پیشه پس یکم صبور باشین
تغییر نام کاربری به ςℜαζϒ Åηℐξℒ :nishkhand:
لطفا نام کاربری من که sead@بود به FC Barcelona تغییر بدهید .
دوستان عزیز
قبلآ هم عرض کرده بودم که به دلیل عدم همکاری دوستان در تغییر نام کاربری تا اطلاع ثانوی این قسمت بسته هست !
ایشالا هر موقع وقت داشتیم اینجا هم باز می کنیم
مشکلاتی که توی این تاپیک برای من بوجود اومده بود
1ـ کاربران عزیز نام هایی انتخاب می کردند که تکراری بود و با توجه به اینکه حدود 45000 عضو ثبت نام شده احتمال تکراری بودن اعضا زیاد بود
2ـ دوستان عزیز کم صبر بودن .. امروز در خواست می دادن فردا پشت سر هم تماس و اس ام اس و ایمیل و پیغام خصوصی که آقا نام کاربری ما چی شد!
3ـ خیلی از اعضای سایت هنوز چند روز نگذشته دوباره درخواست تغییر نام کاربری می دادن
4ـ خیلی از اعضای سایت برای پنهان ماندن از دید برخی مدیران و شناخته نشدن اقدام به تعویض نام کاربری می کردن
5ـ برخی از اعضای سایت نیز هنوز 1 پست هم ار سال نکرده بودند درخواست تعویض نام کاربری می دادن و نام کاربری رو عوض می کردیم دیگه به سایت نمی اومدن و این وسط فقط وقت ما رفته بود
6ـ برخی از دوستان عزیز هم درخواست تغییر نام کاربری می دادن و ما نام کاربری شون رو عوض می کردیم و چند روز بعد که می اومدن توقع داشتن که با نام کاربری قبلی لاگین بشن . در حالی که نام اونها عوض شده بوده
به هر حال روزی نبود که ما وقتتمون برای این موارد بیهوده گرفته نشه و با توجه به اینکه موارد خیلی خیلی واجب تر توی سایت بود من فعلا انگیزه ای برای مدیریت این قسمت ندارم
ایشالا که خستگیم دررفت دوباره همین جا اطلاع رسانی می کنم
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
به علت درخواست دوستان این بخش هم باز شد
ولی چند نکته هم توجه داشته باشید. برای اینکه وقت ما هم گرفته نشه 2 تا بند به محدودیت های این بخش اضافه می کنیم
علاوه بر بندهای قبلی
1ـ تاپیک باز هست ولی تغییر نام کاربری فقط در روز اول هر ماه انجام میشه . پس لطفآ پس از درخواست هی تذکر ندین که آقا چرا نام کاربری ما تعویض نشد
درخواست ها توی این تاپیک می مونه و همه نام های کاربری بین روزهای 1 تا 3 هر ماه تغییر می کنند
2ـ بارها گفتیم که دوستان عزیز قبل از اینکه نام کاربری درخواست بدن از طریق لینک زیر بررسی کنن که نام کاربری قبلآ اخذ نشده باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای تست کردن کافی است که به جای عبارت قرمز رنگ Derby نام کاربری مورد دلخواه خود را بنویسید و لینک رو در صفحه مرورگر خودتون باز کنید
اگر دیدن که صفحه مربوط به یک کاربر دیگه باز شد یعنی قبلآ این نام کاربری گرفته شده
یک تست کردن وقت زیادی نمی بره
با تشکر
سلام من به اون لینک رفتم این نام کاربری رو زدم نبود بی زحمت نام کاربری من رو به
Alex Dlpiero_10
تغییر بدید ممنون.
نمیدونم باید دوباره درخواست تغییرنام بدیم یا نه ولی اگه لازم باشه خوب این پست رو حذف میکنم
یاداوری :من هم میخوام نام کاربریم همونطور که قبلا گفته شد به 레자 تغییر بدین ممنون
نام کاربری من هم میخواستم بشه Zid@ne
ممنون
اگه لطف کنین نام کاربری من رو هم به great milan تغییر بدین ممنون میشم
سلام! نام کاربری من هم رو بی زحمت به VILLA 4 EVER (با حروف بزرگ)تغییر بدید! ممنون!roz::
سلام . لطفا نام کاربری من رو از 002 به fc@ali داده شود. (تمام حروف با حرف بزرگ باشه)
لطفا نام کاربری من رو به FC.Roma تعییر بدید.:eynak:
من امتحان کردم لینک رو بی زحمت نام کاربری منو به
RezaVilla7
تبدیل کنید!
ممنونم
)به حروف کوچیک و بزرگ دقت کنید!
میخوام به aminam تغییر نام داده بشه البته یه نام کاربری به این نام هست که اون رو خودم درست کرده بودم قبل از اینکه یادم بیاد اینجا قبلاً عضو بودم. اگه ممکنه اون رو کلا حذفش کنید و یا صرفاً به یه نام دیگه تغییرش بدید تا من با همین یوزر قدیمیم به اون نام کاربری تغییر نام بدم. ممنون roz::
سلام خسته نباشید roz::
لطفا نام کاربری منو Saeid~Barca کنید یعنی فقط حرف اول سعید و بارسا حروف بزرگ انگلیسی بشه .
مر30
Saeid~Barca
سلام اسم من رو به david beckham با حروف کوچک تغییر بدین متشکرم
نام کاربری شما به 한효주 تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام شما هم تغییر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام شما هم از THE GAME HHH به Alex Delpiro 10 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام شما هم از Rezadel به Zid@ne تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zid@ne [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از rahimalavi به Great Milan تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Great Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از dmd به VILLA 4 EVER تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط VILLA 4 EVER [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از 002 به FC@ALI تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC@ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از SEAD@ به FC.Roma تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC.Roma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از RezaZandi32 به RezaVilla7 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از amin-manu به aminam تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط aminam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid~Barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. سلامت باشید
نام کاربری شما هم ویرایش شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط canavaro5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. این نام کاربری قبلآ اخذ شده
با تشکر از دوستان
این تاپیک برای ماه مهر بسته شد و درخواستهای بعدی رو فقط در حد فاصل روزهای 25 تا 30 مهر بدهید.
درخواست هایی که در تاریخ ذکر شده ثبت شوند در 3 روز اول ماه آینده اعمال خواهند شد
موفق باشید
لطفـــــــا نام کاربری منو به 。 • ˚ ˚❤˚ ˚•。 تغییر دهید با تشکر :flowerysmile:
خوب ....
میدونم یکمی ود اومدم بگم ولی میترسم یادم بره ماه بعدی هم نتونم
من لینک رو امتحان کردم
نام کاربری منو از armanevil77 به نام کاربری زیر تغییر بدید :
Arman.Leo
به کوچک و بزرگی هم دقت کنید لطفا
داش بی زحمت نام کاربری ما رو به navid anbaz تغغیر بده
سلام رفیق
اگه میشه اسم مارو به Saeid تغییر بده
ممنون از زحماتت
تغییر نام کاربری به
Alessandro Del Piero
ممنون:flowerysmile:
لطفا به h o j j a t تغییر بدهید
دوست عزیز نام کاربری باید شامل کاراکترهای مجاز باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelona777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عدد + حروف انگلیسی یا فارسی + با یه سری کاراکتریهای مجاز مثل @ یا * یا $ و ...
نام کاربری شما تعویض شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط کورش حسینی پور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما مناسب نیست و ممکنه معنی نامناسبی رو به کاربران القا کنه
این نام کاربری مجاز نیست
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeidnasri [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری خواسته شده قبلا اخذ شده
نام کاربری شما هم قبلا اخذ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hojatreal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از hojatreal به h o j j a t تغییر پیدا کرد
موفق باشید
درخواست های جدید رو در 3 روز انتهایی این ماه ارائه کنید تا در ابتدای ماه آینده انجام بشه
موفق باشید
پس بی زحمت به Alex4everتغییر بدید این نام کاربری رو چک کردم نبود!roz::نقل قول:
نام کاربری شما هم قبلا اخذ شده
سلام بی زحمت نام کاربری من رو به
C@NAVARO 5
تغییر بدین ممنون:flowerysmile:
سلام
ممنون میشم نام کاربردی منو به Ilia_Madridista تغییر بدید
اگه میشه به کوچک و بزرگی حروف دقت کنید لطفا
ممنون