پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |
نقل قول:
بونی رو که حتما بفروش.لوکاکو رو نگه دار دوسش دارم :jeddiiiii::ahaaaaaa:lol:- بعد بین بنزما و آگوئرو یکیشون بفروشی پول خوبی گیرت میاد. ایهه ناچو هم بازیکن بدی نیست ولی خودت تستش کن ببین چجوره
اگه دو فوروارده بازی میکنی نوک حداقل 4تاشو نگه دار.ولی بونی رو رد کن بره.
منم ویارئاله بهم نمیچسبه بازیکن چرت زیاد داره. احتمالا فصل تموم شه تیمو عوض کنم.شاید برم ایتالیا. باورتون نمیشه من تو دنیای واقعی اصلا از لیگ ایتالیا خوشم نمیاد و باهاش حال نمیکنم. ولی تو فیفا بهش علاقه دارم نمیدونم چرا :| یا شایدم برم انگلیس
اره بونی اظافس :nishkhand: فقظ منتظرم نقل و انتقالات باز شه تیمو بسازم :nishkhand: لامصب 120 میل بودجه داره کلیم بازیکنه اظافه داره که بخوام بفروشم بدونه اینکه به تیم اصلی اسیبی برسه حداقل 300 میل پول واسم میمونه :evaa::nishkhand:
لامصب ادم نمیدونه چطوری خرج کنه :nishkhand: ترکیبمو تازه کردم دو مهاجم چون دیگه مجبور بودم خیلی مهاجم داشتم اخه الان آگوئرو و بنزما زوج فوق العاده این ولی حیف سنشون کم نیس دگ dallliii:nishkhand:
ایتالیا اره تو فیفا خیلی خوبه :nishkhand: لیگ انگلیس که دگ اوففف :nishkhand: اصن یه تیمایی شاخ میشن واست که نگو :nishkhand: من به شخصه تیمای قویو خیلی راحت تر میبرم تا این تیمای به ظاهر ضعیف ولی قوی :nishkhand:
بعدش این امبولو که داریو احتمالا بگیرمش خیلی خوب میزنه از دور حالا از نزدیک ببینمش حتما بهتره :ahaaaaaa:ki:::nishkhand:
نقل قول:
اره بونی اظافس :nishkhand: فقظ منتظرم نقل و انتقالات باز شه تیمو بسازم :nishkhand: لامصب 120 میل بودجه داره کلیم بازیکنه اظافه داره که بخوام بفروشم بدونه اینکه به تیم اصلی اسیبی برسه حداقل 300 میل پول واسم میمونه :evaa::nishkhand:
لامصب ادم نمیدونه چطوری خرج کنه :nishkhand: ترکیبمو تازه کردم دو مهاجم چون دیگه مجبور بودم خیلی مهاجم داشتم اخه الان آگوئرو و بنزما زوج فوق العاده این ولی حیف سنشون کم نیس دگ dallliii:nishkhand:
ایتالیا اره تو فیفا خیلی خوبه :nishkhand: لیگ انگلیس که دگ اوففف :nishkhand: اصن یه تیمایی شاخ میشن واست که نگو :nishkhand: من به شخصه تیمای قویو خیلی راحت تر میبرم تا این تیمای به ظاهر ضعیف ولی قوی :nishkhand:
بعدش این امبولو که داریو احتمالا بگیرمش خیلی خوب میزنه از دور حالا از نزدیک ببینمش حتما بهتره :ahaaaaaa:ki:::nishkhand:
ببین این امبولو رو بازی بهش میدم که با بهترین قیمت بفروشمش. وگرنه بازیکن آنچنان شاخی نیست از نظر من. گلزنیش خوبه ها مناسبه موقعیتا رو اکثرا گل میکنه ولی یه مهاجم تمام عیار نیست هنوز. مثلا روبرتو سولدادو رو که داشتم خیلی بیشتر از این قبولش داشتم !
واسه شما که تیمت پر از مهره هست بازیکن بدرد بخوری فک نکنم باشه.
سلام
من که career رو با آژاکس آمستردام شروع کردم و الان تو فصل دومم و واقعا تیم بسیار
جوون و فوق العاده ای هست که چند تا از بازیکنای بینظیرم انور القاضی ، واکلاو کرنی ،
ریچایرو زیوکویچ ، آرکادیوژ میلیک ، رایدوالد ، میشل دیکس ، جوئل ولتماین و البته گلر یک تیم
ملی هلند جاسپر سیلسن هست و البته به غیر از اینا خیلی سوپر استار های جوونی دارم که
خیلی خوب پیشرفت میکنن و با اینکه این بازیکن های مستعد رو دارم بازم دنبال بازیکن های
جوون هستم مثل چند تا از خرید های اخیرم با قیمت های خیلی پایین که پیشنهاد میکنم حتما
بخریدشون : گونسالو گودس هافبک چپ بنفیکا ، برتراند ترائوره st چلسی ، هاشم مستورم که
دیگه همه میشناسن ، بنیتو رامان st نمیدون خنت یا خنک بلژیک و اینم بگم یه بازیکن به تازگی به اسم مکس دوکس از آکادمیم آوردم فوق العادس 16سالشه و قدرتش 74 هست و تو این فصلم به فینال جام حذفی رسیدم و تو لیگم صدرنشینم و تو لیگ اروپا هم تو 1/8 به اتلتیکو مادرید خوردم خلاصه خیلی از تیمم راضیم و میخوام حد اقل 5 سال بمونم و این تیمو قهرمان ucl کنم .
آقا اگر بازیکن رو تو آکادامی نگه دارم و باش قرداد نبندم به اورالس اضافه میشه؟
نقل قول:
آقا اگر بازیکن رو تو آکادامی نگه دارم و باش قرداد نبندم به اورالس اضافه میشه؟
بله اضافه میشه ..........
1 فایل پیوست
آقا کسی میتونه بخش Instrutions در ترکیب فیفا رو توضیح بده مخصوصا برای مهاجما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
سلام من تو ایکس باکس بازی میکنم ولی بخشی که میری بازیکن ها رو تمرین میدی رو پیدا نمی کنم اگه میشه بگید کجاس؟؟؟
سلام.ایکس باکس وان یا 360؟
360 چون نصل هفتومیه این بخشو نداره
5 فایل پیوست
سلام. آقا ما به دلیل نبود پیشنهاد مناسب فعلا تو ویارئال موندگار شدیم ki::
این والنسیا تو لیگ ما خیلی شاخ شده :|||||
یه چنتا عکس میزارم ببینید
اینا ترکیب جدیدمه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم لیست بازیکنای خوبیه که کشف کردم و تعدادیشون هم خریدم. میتونین ازش استفاده کنین.تا فصل دوم بود اینارو پیدا کردم قدرت، سن،پست،اسم و قیمت همشون رو نوشتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشاپیش شرمنده دیگه دستخطم خوب نیس ki:::eee:
خب خب خب
هر چی منتظر موندم یه پیشنهاد خوب نیومد از انگلیس واسم. البته من سیتی بود که ازش خوشم نمیاد به خاطر همین نرفتم. این اواخر هم تو ویارئال همش داشتم بد نتیجه میگرفتم
به همین خاطر تصمیم گرفتم به ایتالیا برم و سرمربی ناپولی بشم ki::
تیمش خیلی پیره. جوون ترین بازیکنش گابیادینی هس که 25 سالشه. فعلا پشت یووه دوم لیگیم :nishkhand:
-------------------------------------------------------------------------------