لوئيس سوارس درنيوکمپ حضور خواهد داشت
تنها اسپانيايي دارنده توپ طلا
لوئيس سوارس در ديدار برگشت ال کلاسيکو درنيوکمپ حضور خواهد داشت. تنها اسپانيايي دارنده توپ طلا(1960)، درطول سالهاي 1954 تا1961دربارسا توپ مي زد ودرسال 1964با تيم ملي اسپانيا قهرمان اروپا شد. او درسن 76ساگي به آناليز شرايط بارسا پرداخته و حسرت بازي درتيم گوارديولا رامي خورد.گزيده اي از اين گفت و گو را در اينجا مطالعه کنيد:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
*کدامیک از بازیکنان کنونی بارسا در دل شماجای بازکرده؟
قطعاهمه اسم او را می دانند. بله؛ لیونل مسی است.
و ژاوی و اینیستا؟
آنها هم دل من را ربوده اند. آنها نه تنها بازیکنان فوق العاده ای هستند، بلکه چیزی که مهمتر است، این است که انسانهای بزرگی هم هستند.
*فکرمی کنید که ژآوی روزی به توپ طلاخواهد رسید؟
بازهم می گویم. او باید درسال 2010 توپ طلا رامی برد. او درعرصه ملی با اسپانیا قهرمان شده بود و در عرصه باشگاهی هم با بارسا به قهرمانی رسیده بود. او یا اینیستا، به خاطر گلی که درژوهانسبورگ زد، می بایست توپ طلای آن سال ر امال خود می کردند. مسی بهترین بازیکن دنیاست، ولی درسال 2010بهترین ژاوی بود. می خواستم او یا اینیستامرا درکسب جوایز معتبربرای اسپانیا همراهی می کردندو الان ناراحتم که افتخار دیدن چنین چیزی راندارم.
8به نظرشما، برندگان سابق توپ طلا،باید حق رای درانتخاب برندگان کنونی داشته باشند؟
بدون شک. هرچند که بنابه دلایلی به نظر می رسد که آنها مارا نمی خواهند.مابه عنوان بازیکنان سابق دنیای فوتبال، چیزهایی می بینیم که سایرین نمی بینند.
*به نظرتان این بارسا، بهترین تیم تاریخ است؟
بله؛با اینکه مقایسه کردن دوره های مختلف کارسختی است ولی می توانم بگویم که این بارسابهترین تیم تاریخ است، نه تنها به خاطر سبک بازی فوق العاده اش،بلکه به خاطرموفقیتهایش.اگر موفقیتهای بارسا نبود،چنین چیزی نمی گفتم
حاضرید یکی ازچیزهای ارزشمندتان رابدهید و برای یک بازی با پیراهن این بارسا به میدان بروید؟
کاش هنوز می توانستم بازی کنم وباپیراهن این بارسا به میدان بروم. ولی من دربدنم پروتز دارم واین غیرممکن است.اگر این طور می شد، یک تجربه فوق العاده بود و من حتما این کار را می کردم. من یک بازیکن تکنیکی مثل ژاوی یا اینیستا بودم.
* بازی بارسا-رئال را از نیوکمپ تماشا می کنید. یادتان می آید که آخرین بازی ای که برای تماشای بازی بارسابه ورزشگاه رفتید، کدام بازی بود؟
اگر حافظه ام درست یاری کند،بازی بارسا- مادرید0-5 بود(29 نوامبر سال2010).بازی ویژه ای بود وبازگشت به نیوکمپ افتخاربزرگی برای من است
*پیش بینی تان ازنتیجه بازی ال کلاسیکو چیست؟
بازی رفت رادرتلویزیون دیدم.در ایتالیا،بارسارا به خاطر فوتبال شادش خیلی دوست دارند؛فکرمی کنم که بارسلونا دوباره می برد
*نظرتان در مورد خطای په په برروی مسی چیست؟
فقط می توانم در مورد آنچه در تلویزیون دیدم نظر بدهم.به نظرم رفتار بدی بود.اگر در تعبیرم اشتباه کردم، امیدوارم په په مرا ببخشد.
*درمورد مورینیو چه می گوئید؟
وقتی او مربی اینتربود، ارتباطی عادی داشتیم و زیادبا هم درارتباط نبودیم؛ مورینیو همانی است که همیشه بود. اگر به قهرمانی برسد هم هیچ تغییری درکارها و صحبتهایش ایجاد نخواهد شد. ولی به عنوان مربی رئال مادرید، او با یک تیم قدرتمندبه نام بارسا روبرو شده و در این شرایط نمی توان تقصیر را برگردن داوران یا بدشانسی انداخت و به دنبال بهانه بود. وقتی کسی بهتر است، باید به این موضوع اعتراف کرد و کارهای او را مورد ارزیابی قرارداد.