تلاش سپاهان براي بهبود عقيلي
پزشک تيم سپاهان در مورد وضعيت هادي عقيلي به طور روشن اظهار نظر نميکند و از اعلام زمان بهبودي اين بازيکن خودداري ميکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد جعفر رشادي امروز درمورد مصدوميت هادي عقيلي و وضعيت اين بازيکن اظهار داشت: هادي در بازيهاي تيم ملي مصدوم شد و در حين بهبودي به دليل يک اتفاق مصدوميت اين بازيکن افزايش يافت و در حال حاضر تلاش ميکنيم که در روند بهبودي اين بازيکن سرعت بخشيم.
وي با بيان اينکه تلاش اعضاي کادر پزشکي تيم سپاهان براي رفع مصدوميت اين بازيکن است، تصريح کرد: نميتوانم در مورد زمان بر طرف شدن مصدوميت اين بازيکن سخني به ميان بياورم اما تلاش ميکنيم عقيلي را به بازي با تراکتورسازي برسانيم.
پزشک تيم سپاهان در مورد وضعيت محرم نويدکيا و مصدوميت اين بازيکن گفت: اين بازيکن مصدوميتي نداشت و دليل اينکه در بازي روز يکشنبه مقابل مس کرمان 90 دقيقه به ميدان نرفت، خستگي عضلاني او بود
قلعهنويي تمرينات سپاهان را تعطيل كرد
قلعهنويي تمرينات سپاهان را تعطيل كرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اميرقلعهنويي سرمربي سپاهان بعد از پيروزي مقابل تراكتورسازي تبريز تمرينات تيمش را تعطيل كرد. سپاهانيها به دليل حضور سه بازيكن خود در تيم اميد، در 2 هفته آتي ليگ برتر به ميدان نخواهند رفت اميرقلعهنويي سرمربي سپاهان بعد از پيروزي مقابل تراكتورسازي تبريز تمرينات تيمش را تعطيل كرد. سپاهانيها به دليل حضور سه بازيكن خود در تيم اميد، در 2 هفته آتي ليگ برتر به ميدان نخواهند رفت و طبق تصميم سازمان ليگ بازيهايشان در هفته چهاردهم و پانزدهم لغو شده است. اين موضوع باعث شد تا قلعهنويي بعد از ديدار با تراكتور به بازيكنان تيمش استراحت 4 روزه بدهد. تمرينات سپاهان از روز چهارشنبه پيگيري خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا سپاهان به دروازهبانش يك ميليارد مي دهد؟
چرا سپاهان به دروازهبانش يك ميليارد مي دهد؟
گزارش رسمي تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تربيت بدني بيرون مي آيد و تخلفاتي که در آنجا صورت گرفته در صحن علني مطرح مي شود مطبوعات ورزشي بايد با شجاعت پيگير اين قضيه باشند نوباوه ، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي از باشگاه سپاهان به دليل آنكه براي خريد دروازه بانش يك ميليارد تومان هزينه كرده، انتقاغد كرد.
بيژن نوباوه وطن، در گفت و گوي تلفني با برنامه "ورزش بدون ويرايش" راديو گفت وگو، در توضيح مشكلات مطبوعات ورزشي گفت:«همين الان مي گويم فردا که گزارش رسمي تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تربيت بدني بيرون مي آيد و تخلفاتي که در آنجا صورت گرفته در صحن علني مطرح مي شود مطبوعات ورزشي بايد با شجاعت پيگير اين قضيه باشند. من اميدوارم خبرنگاران ما بروند سراغ مسايل اصلي ورزش ، الان رقم قرارداد يک فوتباليست پانصد ميليون تومان است همين رقم را بدهند به فدراسيون کشتي ببنيد چه تغييراتي مهمي ايجاد مي کند برخي از اين کشتي گيران مي ايند سراغ من در مجلس و مي گويند که ما محتاج نان شب هستيم. شما نگاه کنيد متاسفانه تمام فوتبال دولتي است .باشگاه سپاهان چرا بايد يك ميليارد تومان تنها به دروازه بانش بدهد ، چرا بررسي نمي کنيد ؟ يا چرا نمي رويد موضوع دلال بازي در فدراسيون فوتبال و سوارکاري را بررسي کنيد؟ ما قلم به دست داريم ، ما بايد با قلم به جامعه خدمت کنيم ، من انتقاد دارم به مطبوعات ورزشي ولي اين را هم مي گويم که با کمترين پول بيشترين خدمت را مي کنند. »
نوباوه در بخشي ديگر از اين گفت و گوي تلفني از نگاه دولت به بخش فرهنگ در هنگام تنظيم برنامه توسعه پنجم انتقاد كرد و گفت:« همين الان از مجلس بازمي گردم، لايحه برنامه پنجم توسعه پيش تصويب شد و من در بخش فرهنگي اش گريه ام گرفت ! توجه به فرهنگ مثل يک شعار کامل است فقط چيزي که فهميدم قرار است ورزش به بخش خصوصي سپرده شود. متاسفانه اين نقيصه در نظام ما هم نسبت به ورزش و هم نسبت به فرهنگ وجود دارد ولي ما نبايد در يک چاله عميق تر بيافتيم. الان وضع فوتبال به نحوي است که تمام ورزشهاي خوب ما را تحت الشعاع قرار داده است ، کشتي ، بسکتبال ، واليبال و بقيه رشته هاي مدال آور ، يک زماني از شيوه برنامه نود و عادل فردوسي پور انتقاد کردم تمام مطبوعات نوشتند آقاي نوباوه عليه عادل فردوسي پور، من سي سال است با عادل رفيق هستم ، من به عنوان يک منتقد صحبت نکردم به عنوان نماينده مجلس آسيب شناسي کردم متاسفانه مطبوعات ورزشي ما دقيقا دست مي گذارند روي نکاتي که چالش برانگيز است در حالي که اگر صحبت هاي نوباوه را کنکاش مي کردند مثل همين که شما صحبت کرديد متوجه مي شويم که من دلم براي ورزش مي سوزد.»
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان تغيير كرد
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان تغيير كرد
هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان، غلامحسين حسيني رييس اداره كل استاندارد استان اصفهان را به عنوان رييس هيات مديره اين باشگاه برگزيد. در اين نشست كه يكشنبه شب با حضور محمدمسعود سمعيي نژاد مدير عامل شركت فولاد مباركه سپاهان برگزار شد ، تمامي اعضاي هيات مديره باشگاه فولادمباركه سپاهان حضور داشتند.
پيش از اين محسن پورسينا رييس اداره صنايع و معادن استان اصفهان رياست هيات مديره اين باشگاه را برعهده داشت.
مديرعامل شركت فولاد مباركه با قدرداني از تلاشهاي پورسينا رييس سابق هيات مديره باشگاه ، از حسيني به عنوان مديري توانمند و باتجربه نام برد كه حضورش به عنوان رييس هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان به پيشبرد اهداف اين باشگاه كمك ميكند.
سميعي نژاد با اشاره به اين كه باشگاه فولاد مباركه افتخارات زيادي را براي كشور و استان اصفهان به دست آورده است، خاطرنشان كرد كه بايد اين باشگاه براي كسب افتخارات بيشتر، حمايت و برنامه ريزيهاي جديدي را تدارك ببيند.
رييس جديد هيات مديره باشگاه: سپاهان نيازمند تأسيسات ورزشي اختصاصي است
رييس جديد هيات مديره باشگاه: سپاهان نيازمند تأسيسات ورزشي اختصاصي است
يكشنبه شب گذشته با حضور محمدمسعود سميعينژاد مديرعامل شركت فولاد مباركه سپاهان جلسه هياتمديره با حضور تمامي اعضا برگزار و ضمن قدرداني از زحمات محسنپورسينا رييس هيات مديره باشگاه، غلامحسين حسيني را به عنوان رييس جديد اين هيات معرفي كرد.
حسيني ميگويد: «باشگاه سپاهان افتخارات خوبي را براي كشور و استان اصفهان به دست آورده است و براي اينكه به افتخارات جديدي دست يابد نياز است تا به زيرساختهاي مورد نياز تيمهاي ورزشي اين باشگاه بيش از پيش توجه شود. سپاهان از كادر مديريتي قوي و كوشايي برخوردار بوده اما در عين حال نياز است تا شرايط اين باشگاه بيش از گذشته بهبود يابد. به رغم افتخارات كسب شده توسط اين باشگاه، سپاهان نيازمند برنامه ريزي جديد براي كسب موفقيتهاي جديد است و در اين راستا بايد حمايتهاي لازم از اين باشگاه انجام شود.» لازم به ذكر است پورسينا همچنان به عنوان عضو هيات مديره سپاهان به كار خود ادامه مي دهد.
سپاهان در امارات با النصر و الاهلي بازي ميكند
سپاهان در امارات با النصر و الاهلي بازي ميكند
مسوولان باشگاه سپاهان با برگزاري اردوي تداركاتي در امارات در زمان تعويق 2 بازيشان در ليگ برتر موافقت كردهاند. برهمين اساس اين تيم روز جمعه با كليه بازيكنان خود غير از مليپوشان راهي امارات ميشود و در باشگاه ايرانيان اقامت ميكند. سپاهان در يك هفته اقامت خود در دبي دو بازي تداركاتي برگزار خواهد كرد. ديدار تداركاتي اول سپاهان با تيم النصر روز يكشنبه هفته آينده و بازي دوم چهارشنبه آينده مقابل الاهلي خواهد بود. شاگردان قلعه نويي جمعه هفته آينده به اصفهان بازمي گردند.