پاسخ : %جدیدترین اخبار نقل وانتقالات فصل 93-94%
|
سيد مهدي سيدصالحي با عقد قرارداد رسمي به تيم سايپا پيوست.
سيدصالحي فصل گذشته عضو تيم پرسپوليس بود که قراردادش با اين باشگاه به پايان رسيد.
مجيد جلالي سرمربي تيم سايپا در اين فصل است.
|
|
شريفات بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در هيات فوتبال خوزستان قرارداد خود را براي يک فصل با فولاد تمديد کرد.
فولاد پيش از اين نيز با مهرداد جماعتي براي دو فصل و شهاب کرمي براي سه فصل ديگر تمديد کرده بود.
|
|
به گزارش ورزش سه و به نقل از روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي گسترش فولاد تبريز، حميد جوکار، هافبک چپ فصل گذشته تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز که قابليت بازي در چند پست را دارد چهارشنبه 28 خرداد با تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز پيوست.
تمديد قرارداد چهار بازيکن تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز
همچنين تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز طي روزهاي گذشته قرارداد چهار بازيکن فصل گذشته خود را تمديد کرد. تيم فوتبال گسترش فولاد در ادامه روند آماده سازي براي حضور در فصل چهاردهم ليگ برتر، قرار داد مهدي قريشي( دو فصل )، بهنام داداشوند، مرتضي محفوظي و محمود خميسي را تمديد نمود.
شايان ذکر است، پيش از اين نيز علي رضا نقي زاده، مهردادبايرامي، سيد اميد نظامي پور ، مهدي اسلامي، ميثم نقي زاده، يوسف سيدي و رسول پيرزاده، يوسف سيدي، جابر انصاري، قرارداد خود را با گسترش فولاد تبريز تمديد کرده بودند.
همچنين محمد مهدي نظري از استقلال تهران، سيد جلال عبدي از فولاديزد و پيمان رنجبر مهاجم بومي فصل گذشته نفت وگاز گچساران، محمد مختاري ناصري از داماش گيلان ، محمد امين درويش وعادل سرشار به عنوان بايکن جديد به جمع آبي پوشان تبريز پيوسته اند.
|
|
ميلاد ميداودي بازيکن فصل گذشته استقلال خوزستان امروز با حضور در باشگاه سايپا پس از توافق با مسئولان اين تيم قرارداد خود را امضا کرد.
قرارداد ميداودي دو ساله است البته سال دوم به صورت توافقي خواهد بود.
|
|
محمد نصرتي که فصل گذشته را در تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز سپري کرد، براي حضور در ليگ 93 امروز با پيکان قراردادي يک ساله بست.
به نقل از فارس، اين در حالي است که روز گذشته نيز سيدمهدي رحمتي به اين تيم پيوست.
همچنين گفته ميشود که پيکانيها صحبتهايي نيز با مرتضي اسدي و سعيد دقيقي داشتهاند و قرار است اين دو بازيکن تراکتورسازي نيز به اين تيم بپيوندند.
|
|
سعيد دقيقي بازيکن فصل گذشته تيم تراکتورسازي تبريز که با استقلال و پيکان مذاکراتي انجام داده بود، در نهايت به پيکان پيوست.
پيش از اين مهدي رحمتي و محمد نصرتي به پيکان پيوسته بودند.
|
|
ابوالحسن جعفري مدافع فولاد خوزستان با حضور در دفتر باشگاه ملوان با اين باشگاه قراردادي 2 ساله به امضا رساند. جعفري پيش از اين سابقه حضور در ملوان را به عنوان بازيکن سرباز دارد.
به نقل از فارس، همچنين حميد گلزاري بازيکن فصل گذشته باشگاه الوند همدان با عقد قراردادي دو ساله به باشگاه ملوان پيوست.
اين بازيکن در فصل گذشته در باشگاه ليگ يکي الوند همدان حاضر بود.
|
|
به نقل از سايت باشگاه تراکتورسازي، فريد بهزادي کريمي با عقد قراردادي دوساله به تراکتورسازي تبريز پيوست.
اين بازيکن فصل قبل در صباي قم حضور داشت و در پست مهاجم بازي ميکند.
بعد از خريد خالد شفيعي، محسن فروزان و سامان نريمانجهان اين چهارمين بازيکني بود که از تيمهاي ليگ برتري جذب تراکتورسازي شد.
قرار است تمرينات تيم فوتبال تراکتورسازي در فصل جديد از 2 تير در تهران آغاز شود.
|
حضور 2 بازيکن اهل مالي در استقلال خوزستان
حضور يک دروازهبان و مهاجم تيم فوتبال بازيکن اهل مالي در استقلال خوزستان قطعي شد.
|
|
|
مسئولان استقلال خوزستان در حال تدارک هستند تا با جذب بازيکنان جديد تيمي قوي و آماده براي فصل بعد ببندند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش فارس، در همين راستا طبق اعلام علي پورکياني قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان تاکنون حضور ايمان باصفا با قرارداد يکساله از استقلال، ميلاد ربانيفر از استقلال اهواز، صادق صادقي از نفت مسجدسليمان، يزدان عباسيان از گهر دورود، مجيد حيدري از صباي قم، رضا کاردوست از داماش گيلان، ميثم مجيدي و ميثم دورقي در استقلال خوزستان قطعي شده است.
همچنين فصل بعد روبرتو دورازهبان و لامين مهاجم اهل مالي در استقلال خوزستان حضور دارند و قرار است از روز 31 خرداد همزمان با شروع تمرينات اين تيم در فصل جديد کار خود را آغاز کنند.
همچنين قرارداد عيسي ترائوره و موسي کوليبالي دو بازيکن خارجي فصل قبل استقلال خوزستان تمديد شده است.
طبق اعلام علي پورکياني ليست زير 23 سال اين تيم تکميل شده و قرار است طي هفته آينده دو بازيکن که به احتمال فراوان يکي از آنها ليگ برتري است جذب شوند.
|
بيرانوند:بهخاطر استقلالقيدبازي در آسيا را ميزنم
دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال نفت تهران گفت: از استقلال پيشنهاد دارم و ميخواهم راهي اين تيم شوم اما متأسفانه با باشگاه نفت تهران قرارداد دارم!
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
عليرضا بيرانوند در خصوص پيشنهاد استقلال به وي براي حضور در اين تيم گفت: اين موضوع صحت دارد و من با مسئولان باشگا استقلال صحبت کردم اما متأسفانه با باشگاه نفت قرارداد دارم و به مسئولان استقلال هم گفتم که با مسئولان باشگاه نفت صحبت کنيد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: خودم دوست دارم به استقلال بروم چرا که جا براي پيشرفت در اين تيم وجود دارد و اگر مسئولان باشگاه نفت به من اين اجازه را بدهند که به اين تيم بروم براي من خيلي خوب ميشود. من هشت سال در نفت بازي کردم و مسئولان اين تيم در حق من پدري کردند و اميدوارم که پدري را در حق من تمام کنند و اجازه بدهند به استقلال بروم.
دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال نفت تهران در ادامه در مورد اينکه خرمگاه در گفتوگو با خبرگزاري فارس، گفته بود: اجازه رفتن او را به استقلال نميدهند، افزود: به هر حال هر کادر فني باشد همين را ميگويد چرا که آنها براي تيمشان نقشهها کشيدند. من زندگي ورزشيام را مديون منصوريان و خرمگاه هستم و به منصوريان هم گفتم که براي پيشرفتم اجازه بدهد به استقلال بروم. با اين همه من همه چيز را به مسئولان باشگاه سپردم و اختيار من دست مسئولان باشگاه نفت است.
بيرانوند در پاسخ به اين سؤال که اگر مسئولان باشگاه نفت تهران به او اجازه جدايي ندهند وي چه خواهد کرد،گفت: به هر حال من با باشگاه نفت قرارداد دارم و با هرکس که مشورت کردم به من گفتند که راهي استقلال شوم شما ببينيد که استقلال و سپاهان سهميه آسيايي ندارند و نفت سهميه آسيايي دارد اما من براي پيشرفتم حتي حاضرم قيد بازي کردن در آسيا را بزنم. اميدوارم تصميمي گرفته شود که نه من ضرر کنم نه نفت.
وي در پايان افزود: من با منصوريان صحبت کردم و مشکلاتم را به او گفتم اما هنوز با قنبرزاده نتوانستم صحبت کنم. به مسئولان باشگاه استقلال هم گفتم که من با نفت قرارداد دارم و بايد نامه درخواست من را براي باشگاه ارسال کنيد. الآن هم نميدانم که اين نامه براي نفت ارسال شده يا نه، اما اميدوارم تصميم خوبي براي من گرفته شود.
|