پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
نيمار: پله مانع رفتنم به چلسي شد
مهاجم تيم ملي فوتبال برزيل فاش کرده اسطوره فوتبال برزيل مانع پيوستن او به چلسي شده است.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
نيمار 22 ساله که اکنون در ترکيب تيم ملي فوتبال برزيل حضور دارد، در مرحله گروهي موفق شد چهار گل وارد دروازه حريفان کند تا سلسائو به عنوان صدرنشين از گروه A راهي مرحله بعد شود.
به نقل از فارس، او تابستان سال گذشته با 57 ميليون يورو از سانتوس برزيل راهي بارسلوناي اسپانيا شد. او اکنون فاش کرده چهار سال پيش و در حالي که پيشنهادهايي از باشگاههاي انگليسي داشته، رييس باشگاه سانتوس و پله از او خواستهاند به ليگ برتر جزيره نرود.
نيمار در اين زمينه گفت: آگوست سال 2010 بود. پدرم و من در جلسهاي با لوييس آلوارو سانتوس ديدار کرديم که رياست سانتوس را به دست داشت. چلسي براي جذب من پيشنهاد هنگفتي ارائه کرده بود. در ميانههاي جلسه بود که رييس چراغها را خاموش و به يک صندلي که کسي روي آن ننشسته بود اشاره کرد. آن صندلي يکي از بزرگترين قهرمانهاي برزيل بود. از زماني که آيرتون سنا درگذشته بود، آن صندلي خالي مانده بود. او گفت که اگر نيمار به چلسي نرود، نخستين قدم براي اينکه روزي بتواند روي آن صندلي بنشيند را برداشته است.
نيمار افزود: اين کار موجب شد ما کمي به فکر فرو برويم. آن تصميم ممکن بود روي تمام زندگي من تاثير بگذارد. حتا پله هم با من تماس گرفت. ميتوانيد تصور کنيد چقدر احساس مهم بودن به من دست داد؟ پادشاه فوتبال به من زنگ زد و خواست که در سانتوس بمانم. پله به من يادآوري کرد که تمام دوران فوتبالش را در سانتوس گذرانده و پنج جام جهاني و باشگاهي در دنيا را کسب کرده است. در نهايت من تصميم درست را گرفتم.
|
چلسي پول خوبي براي پوگبا ميدهد
سرمربي پرتغالي چلسي اميدوار است بتواند در فصل نقلوانتقالات تابستاني پل پوگبا را از يوونتوس به خدمت گيرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
|
|
ژوزه مورينيو علاقه زيادي به هافبک سابق منچستر يونايتد دارد و ميخواهد به هر شکل ممکن اين بازيکن مليپوش فرانسوي را جذب کند.
به نوشته روزنامه ديلي ميل، هدف مورينيو از جذب پوگبا 21 ساله جانشين کردن اين بازيکن با فرانک لمپاردي است که راهي فوتبال باشگاهي در آمريکا شده است.
رقم پيشنهادي چلسي براي پوگبا 75 ميليون يورو اعلام شده و اين در حالي است که يوونتوس براي اين بازيکن 100 ميليون يورو ميخواهد. در حال حاضر به غير از چلسي تيمهايي چون رئال مادريد، پاريسنژرمن و آرسنال هم به دنبال جذب پوگبا هستند.
|
حضور در رئال روياي ستاره جوان کلمبيا
بهترين بازيکن تيم ملي فوتبال کلمبيا روياي حضور در رئال مادريد را دارد. او ميگويد تيمش اين شانس را دارد که به مراحل بالاتر جام جهاني برزيل صعود کند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
تيم ملي فوتبال کلمبيا در جام جهاني 2014 برزيل نمايش درخشاني داشته و همه را شگفت زده کرده است. اين تيم با پيروزي دو بر صفري که برابر اروگوئه به دست آورد به يک چهارم نهايي صعود کرد.
يکي از بهترين بازيکنان کلمبيا در جامجهاني برزيل جيمز رودريگس بوده که با بازيهاي درخشان خود توجه تيم هاي سرشناس اروپايي را به خود جلب کرده است. اين بازيکن جوان در ديدار برابر اروگوئه ستاره ميدان بود و هر دو گل تيمش را به ثمر رساند. گل نخست اين بازيکن يکي از بهترين گلهاي جام بوده است.
به نقل از ايسنا، رودريگس که در تيم موناکوي فرانسه بازي ميکند، دوست دارد روزي پيراهن رئال مادريد را بر تن کند. او گفت: اميدوارم که فرصت بازي در رقابتهاي ليگا برايم فراهم شود. اين روياي بزرگي براي من است. رقابتهاي ليگا بزرگترين ليگ جهاني است و هر بازيکني دوست دارد در آن بازي کند. من هم دوست دارم که روزي بازي در اين رقابتها را تجربه کنم.
رودريگس درباره اين سوال که دوست دارد براي رئالمادريد بازي کند يا بارسلونا، اين گونه پاسخ داد: دوست دارم براي رئالمادريد بازي کنم. رئال را به بارسلونا ترجيح ميدهم.
اين بازيکن باتکنيک يکي از بهترينهاي جامجهاني برزيل بوده است. او تا الان پنج گل به ثمر رسانده است و بهترين گلزن جام به شمار ميآيد. او از اين که تيمش به دور يک چهارم نهايي صعود کرده، بسيار خوشحال است: "همانند همه کلمبياييها از اين موفقيت خوشحال هستم. اميدوارم که به مراحل بالاتر هم صعود کنيم. نمايش بسيار خوبي در برزيل داشتهايم و بايد به بازيهاي خوب خود ادامه دهيم. اين شانس را داريم که به مراحل بالاتر صعود کنيم. الان ديگر بايد به بازي برابر برزيل فکر کنيم."
|
آرسنال با 40 ميليون يورو به دنبال سانچس
آرسن ونگر قصد دارد با 40 ميليون يورو مهاجم شيليايي بارسا را به تيمش اضافه کند.
|
|
|
آرسناليها علاقمند به جذب الکسيس سانچس، مهاجم شيليايي بارسلونا هستند و به اين منظور با فرناندو فليچويچ، مدير برنامههاي وي ديدار داشتهاند تا احتمال حضور اين بازيکن در جمع توپچيهاي لندن را مورد بررسي قرار دهند.
مهاجم 25 ساله کاتالانها همچنين مورد توجه تيمهايي همچون ليورپول، يوونتوس و منچستريونايتد است و حتي گفته ميشود قرار است طرح معاوضه وي با لوئيز سوارز، مهاجم اروگوئهاي ليورپول مورد بحث قرار بگيرد. هرچند هيچ کدام از تيمهاي ليورپول و منچستريونايتد چنين شايعاتي را تأييد نکردهاند و تنها يوونتوس است که اين موضوع را تأييد کرده است.
پيش از اين يوونتوس پيشنهاد 18 ميليون يورويي براي جذب سانچس به بارسلونا داده بود ولي بر اساس گزارش «موندو دپورتيوو» پيشنهاد آرسناليها فراتر از اين حرفها و در حدود 40 ميليون يورو است.
|
کاکا به اورلاندوسيتي پيوست
ستاره پيشين تيم ملي برزيل و رئال مادريد به عضويت باشگاه اورلاندوسيتي در ليگ حرفهاي فوتبال آمريکا در آمد.
|
|
|
کاکا ستاره برزيلي ميلان سرانجام تصميم گرفت سن سيرو را ترک کند و براي ادامه فوتبالش راهي ليگ MLS شود. مقصد جديد کاکا تيم اورلاندوسيتي است و قرار است او از اين پس در اين تيم توپ بزند.
اين بازيکن روز سه شنبه در شهر فلوريدا رسما به هواداران تيم اورلاندو معرفي خواهد شد.
بر اساس اعلام سايت ESPN، قرار است کاکا تا ماه مارس 2015 و آغاز فصل جديد ليگ فوتبال آمريکا به عنوان بازيکن قرضي براي سائوپائولو بازي کند و پس از آن به اورلاندو برود.
|
اوباميانگ: به رم نميروم
مهاجم آفريقايي تيم فوتبال بورسيادورتموند قصد ندارد اين باشگاه را ترک کند.
|
|
|
پيير امريک اوباميانگ مهاجم گابني دورتموند که در فصل گذشته توانست در 32 بازي اين تيم 13 گل به ثمر برساند مورد توجه رم قرار دارد اما نميخواهد «سيگنال ايدونا پارک» را ترک گويد.
به نقل از تسنيم، مهاجم 23 ساله دورتموند که تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد در اين باره گفت: خبرهايي که روزنامههاي ايتاليايي در خصوص مذاکره پدرم با سران رم منتشر کردهاند کاملا بياساس است. من دورتموند را دوست دارم و ميخواهم تا پايان قراردادم براي اين تيم توپ بزنم. در دورتموند راحت هستم و همه همه با من رابطه خوبي دارند.
|
رقم پيشنهادي بايرن براي ويدال بالاتر رفت
تلاش طولاني مدت باوارياييها به جذب هافبک شيليايي يوونتوس با ارائه پيشنهادي جديد به او وارد فاز جديدي شده است.
|
|
|
شبکه مدياست ايتاليا در گزارشي اعلام کرده است که تيم بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد خود به يوونتوس براي جذب مهاجم شيليايي اين تيم، آرتورو ويدال را تا 40 ميليون يورو افزايش داده است.
به نقل از تسنيم، بايرن مونيخ يکي از مشتريان قديمي ويدال است و حتي پيش از آنکه او بايرلورکوزن را به مقصد يوونتوس ترک کند به جذب وي تمايل داشت.
عملکرد تحسينبرانگيز ويدال در يوونتوس و طي دو هفته گذشته در جام جهاني 2014 به همراه تيم ملي شيلي انگيزه باوارياييها را براي جذب اين هافبک 27 ساله افزايش داده است. در همين حال شبکه مدياست ايتاليا مدعي شده است که جوزپه ماروتا، مدير ورزشي يوونتوس با يکي از نمايندگاه باشگاه بايرن مونيخ مذاکراتي داشته است و او از افزايش پيشنهاد باوارياييها به 60 ميليون يورو خبر داده است.
شبکه اسپورت با معرفي تيمهاي رئال مادريد، منچستريونايتد، چلسي و منچسترسيتي به عنوان ديگر مشتريان ويدال اعلام کرده است که يوونتوس پيشنهاداتي را که زير 60 ميليون يورو باشند، بررسي نميکند.
|
هانوفر به دنبال جذب اشکان دژاگه
باشگاه هانوفر آلمان خواهان به خدمت گرفتن اشکان دژاگه، هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان شده است.
|
|
|
پس از درخشش اشکان دژاگه در رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل، اين بازيکن مشتريان جديدي پيدا کرده و چند تيم از بوندسليگاي آلمان و ليگ برتر انگليس خواهان به خدمت گرفتن او شدهاند.
براساس اين گزارش، امروز هم يک سايت آلماني مدعي شده هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان با پيشنهاد تيم هانوفر مواجه شده است و سران اين باشگاه قصد دارند اشکان دژاگه را براي فصل آينده به خدمت بگيرند.
مسئولان باشگاه هانوفر 96 که براي فصل آينده قصد دارند تيم خود را تقويت کنند، در خط هافبک به دنبال يک بازيکن مطمئن و هجومي هستند که اشکان دژاگه با سابقه بازي در ولفسبورگ يکي از گزينههاي اصلي آنهاست. البته با توجه به اينکه هافبک ايراني فولام انگليس تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد، مسئولان باشگاه هانوفر بايد ابتدا رضايتنامه اين بازيکن را دريافت کنند.
بنا بر ادعاي اين سايت آلماني، مسئولان باشگاه هانوفر و هر باشگاهي که خواهان عقد قرارداد با اشکان دژاگه هستند، بايد مبلغي بين دو تا سه ميليون يورو به باشگاه فولام پرداخت کنند تا اين بازيکن را به دست آورند.
|
فرناندو به منچسترسيتي پيوست
هافبک پورتو با قراردادي به ارزش 15 ميليون پوند راهي منچسترسيتي شد تا دومين خريد اين تيم در فصل جابهجايي تابستاني باشد.
|
|
|
باشگاه پورتو پرتغال اعلام کرد که فرناندو، هافبک اين تيم با باشگاه منچسترسيتي به توافق نهايي رسيده است و فصل آينده را در اين تيم توپ خواهد زد.
به نقل از ايسنا، باشگاه پورتو رقم انتقال اين بازيکن را 15 ميليون پوند اعلام کرد. در خبر باشگاه پورتو آمده است که فرناندو در روزهاي آينده به منچستر خواهد رفت تا قرارداد خود را نهايي کند.
فرناندو در سال 2007 به پورتو پيوست و 142 بار با پيراهن اين تيم به ميدان رفت. او تنها دو گل به ثمر رساند و دومين بازيکني است که منچسترسيتي در فصل جابهجايي تابستاني جذب ميکند. پيش از اين هم همشهريها با باکاري سانيا بال راست آرسنال به توافق نهايي رسيده و قرارداد امضا کردند.
منچسترسيتي فصل بسيار خوبي را با مانوئل پيگريني پشت سر گذاشت و عنوان قهرماني را به دست آورد.
|
هافبک اسپانيايي به منچستريونايتد پيوست
آندرآ هرهرا با امضاي قراردادي 4 ساله به عضويت منچستريونايتد درآمد.
|
|
|
منچستريونايتد که فصل قبل نتايج کابوسواري با ديويد مويس کسب کرد اين فصل در ليگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت و اين تيم قصد دارد تا خود را براي فصل آينده تقويت کند.
منچستريونايتد آندرآ هرهرا هافبک اسپانيايي آتلتيک بيلبائو را با امضاي قراردادي 4 ساله به خدمت گرفت. اين اولين خريد لوئيس فان خال براي تيم فصل آينده منچستريونايتد است.
|