پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2013/14
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - باشگاه منچستریونایتد قرارداد همکاری دیگری را امروز به طور رسمی اعلام کرد, این بار شرکت تایرسازی فدرال, اسپانسر این تیم در روسیه و تایوان خواهد بود.
این دومین قرارداد همکاری با یک شرکت تایرسازی می باشد, باشگاه هفته گذشته قرارداد همکاری خود با آپولو تایرز را علنی کرده بود.
این اسپانسر جدید, جمع اسپانسرهای یونایتد را به بیش از ۳۵ شرکت می رساند, تا باشگاه درامد زیادی از طریق بازاریابی این شرکت ها کسب کند.
شرکت فدرال تایرز, که واقع در تایوان می باشد در سال ۱۹۵۴ تاسیس شده است و حجم معاملات سالانه خود را به بیش از ۳۱۵ میلیون دلار رسانده است. این شرکت ظرفیت تولید بیش از ۲۸ هزار تایر در روز را در کارخانه های خود واقع در تایوان و چین دارد.
سود حاصل از این همکاری دو طرفه هنوز علنی نشده است.
مدیر گروه مدیریت منچستریونایتد, ریچارد آرنولد در این باره گفت: شرکت فدرال, اشتیاق, نوآوری و کیفیت را برای مشتریان خود به ارمغان می آورد و همکاری فوق العاده برای باشگاه منچستریونایتد می باشد. این شرکت به رضایت مشتریان خود غرور می ورزد و تشنه ارائه محصولاتی بی نظیر در دنیا می باشد. این جاه طلبی ها به ما این اعتماد را می دهد که طرفداران ما از این همکاری تازه و هیجان انگیز سود خواهند برد. باشگاه تقریبا ۱۸ میلیون طرفدار در روسیه دارد و یک سوم آن مقدار طرفدار در تایوان دارد که یونایتد را حمایت می کنند, ما می توانیم محصولات فدرال را برای این هواداران گسترده به ارمغان بیاوریم.
ویدیچ:هواداران از وین رونی حمایت کردند
نمانیا ویدیچ می گوید, وین رونی متقاعد به ماندن در منچستریونایتد شده است.
نمانیا ویدیچ, مدافع باتجربه منچستریونایتد, به خاطر حمایت هواداران باشگاه از وین رونی, به تحسین از آنها پرداخت.
در طول تابستان وین رونی سرتیتر خبرها درباره انتقال احتمالی به چلسی بود اما اکنون به احتمال زیاد به نظر می رسد او در الدترافورد خواهد ماند, ویدیچ فکر می کند, دلیل این تصمیم, حمایت هواداران از او بود.
در بازی دوشنبه شب یونایتد با چلسی در الدترافورد که با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید, هواداران استقبال گرمی از این مهاجم ملی پوش تیم خود داشتند و خود رونی نیز با عملکرد چشمگیری که به نمایش گذاشت, وفاداری و تعهد خود به ماندن در یونایتد را نشان داد.
.
.
ویدیچ می گوید: من فکر نمی کنم هیچ تردیدی درباره حمایت از وین وجود داشت. وین در طول این سالها از سوی هواداران مورد حمایت قرار گرفته است.
“او گل های بسیار زیادی به ثمر رسانده است و جام های بسیاری برده است – من این انتظار را داشتم که استقبال خوبی از او شود. هواداران همیشه بازیکنان تیم را حمایت کرده اند. وین نیز متفاوت از دیگران نیست.”
تلاش مورینیو برای به خدمت گرفن این بازیکن همچنان ادامه دارد و شایعات بسیاری درباره او مطرح می شود, اما با این حال, ویدیچ متقاعد شده است که رونی در باشگاه خواهد ماند و دوران حرفه ای باشکوه فوتبال خود را برای مدت طولانی تر و موفق تری در باشگاه ادامه خواهد داد.
“وین بسیار خوب تمرین می کند و زمانی ه چند بازی به میدان رود, او واقعا عملکرد خوبی خواهد داشت.”
“من درباره او هیجان زده هستم – او می تواند فصل خوبی را پشت سر بگذارد و همچنین جام جهانی خوبی نیز تجربه کند.”
ولبک بی صبرانه منتظر رویارویی با لیورپول است
دنی ولبک انتظار بازی سختی را دارد, هنگامی که روز یکشنبه به مصاف لیورپول در آنفیلد می روند.
دیدار زودهنگام دو رقیب سنتی لیورپول و یونایتد در شرایطی روز یکشنبه برگزار خواهد شد که هر دو تیم در بهترین شرایط خود به سر می برند.
ولبک در هر دو بازی پیشین یونایتد در لیگ برتر به میدان رفته است و در اولین بازی یونایتد دو گل به ثمر رساند, اکنون چشم به بازی یکشنبه و بازی در برابر هم تیمی خود در تیم ملی انگلیس دانیل استوریچ دوخته است بازیکنی که او نیز تاکنون دو گل در دو بازی برای لیورپول به ثمر رسانده است.
ولبک به سایت رسمی باشگاه گفت: من در رخداد نایکی به همراه استوریچ بودم و ما درباره گلهایمان صحبت می کردیم, بنابراین من از هم اکنون چشم انتظار بازی در مقابل او در آنفیلد هستم.
“من نمی توانم برای شروع بازی صبر کنم. از زمانی که من در این باشگاه بوده ام, از تیم زیر ۹ ساله ها گرفته تا ۱۵ ساله ها, تیم ۱۶ ساله ها, تیم جوانان و تیم رزروها, مهم نبود, چه وضعیتی حاکم است, این بازی بزرگی است.”
“واضح است که ما می خواهیم به آنجا برویم و بازی را پیروز شویم اما, این مسابقه, بازی سخت دیگری خواهد بود و من فکر می کنم همه در باشگاه واقعا تمرکز خود را بر روی این بازی گذاشته اند.”
یونایتد در بازی که دوشنبه شب برابر چلسی در الدترافورد داشت, توانست تنها یک امتیاز کسب کند, در حالی که ولبک از کسب یک امتیاز راضی است, اما او از اینکه نتوانسته است بر پیتر چک غلبه کند ناراحت است.
“کمی ناامیدی این بازی به همراه داشت زیرا ما در الدترافورد بازی می کردیم و ما واقعا می خواهیم بازی های خانگی خود را ببریم.”
“اما در این لیگ کسب هر امتیازی سخت است. هدف آنها گل نخوردن بود و آنها این کار را انجام دادند. واقعا بازی سختی بود و هر دو تیم خوب بازی کردند.”
“تنها مسئله ناراحت کننده این بود که این بازی در هفته دوم برگزار شد – شما ترجیح می دهید که چنین بازی در اواسط فصل برگزار شود, زمانی که در شرایط حساس تری قرار دارید.”
تلاش منچستریونایتد برای قهرمانی در جام خیریه ۲۰۱۳/۱۴ با بازی خانگی برابر لیورپول آغاز می شود.
قرعه کشی دور سوم این رقابت ها عصر روز چهارشنبه برگزار شد – بازی های این مرحله از روز ۲۳ سپتامبر(۱ مهر) شروع می شود. یونایتد در گذشته در مراحل مختلف این جام با لیورپول دیدار کرده است- در سال ۱۹۸۳ در فینال, در ومبلی و سال ۲۰۰۳ در ورزشگاه میلنیوم کاردیف ولز همینطور در نوامبر سال ۱۹۸۵ در آنفیلد بازی را به لیورپول باخت, اما در تنها رویارویی شیاطین سرخ با لیورپول در الدترافورد در سال ۱۹۹۰ یونایتد موفق به شکست حریفش شده است.
شیاطین سرخ فصل گذشته در این مرحله نیوکاسل را شکست دادند, قبل از اینکه در وقت های اضافی بازی با چلسی که ۹ گل داشت, به این تیم ببازند و از دور رقابت ها کنار بروند. آخرین قهرمانی شیاطین سرخ در این رقابت ها به سال ۲۰۱۰ برمی گردد, البته یونایتد در سل های ۱۹۹۲, ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ نیز قهرمان این رقابت ها شده است.
همانطور که اطلاع دارید بازی بعدی یونایتد در رقابت های لیگ برتر نیز با لیورپول در ورزشگاه آنفیلد می باشد.
نقل قول:
تلاش منچستریونایتد برای قهرمانی در جام خیریه ۲۰۱۳/۱۴ با بازی خانگی برابر لیورپول آغاز می شود.
قرعه کشی دور سوم این رقابت ها عصر روز چهارشنبه برگزار شد – بازی های این مرحله از روز ۲۳ سپتامبر(۱ مهر) شروع می شود. یونایتد در گذشته در مراحل مختلف این جام با لیورپول دیدار کرده است- در سال ۱۹۸۳ در فینال, در ومبلی و سال ۲۰۰۳ در ورزشگاه میلنیوم کاردیف ولز همینطور در نوامبر سال ۱۹۸۵ در آنفیلد بازی را به لیورپول باخت, اما در تنها رویارویی شیاطین سرخ با لیورپول در الدترافورد در سال ۱۹۹۰ یونایتد موفق به شکست حریفش شده است.
شیاطین سرخ فصل گذشته در این مرحله نیوکاسل را شکست دادند, قبل از اینکه در وقت های اضافی بازی با چلسی که ۹ گل داشت, به این تیم ببازند و از دور رقابت ها کنار بروند. آخرین قهرمانی شیاطین سرخ در این رقابت ها به سال ۲۰۱۰ برمی گردد, البته یونایتد در سل های ۱۹۹۲, ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ نیز قهرمان این رقابت ها شده است.
همانطور که اطلاع دارید بازی بعدی یونایتد در رقابت های لیگ برتر نیز با لیورپول در ورزشگاه آنفیلد می باشد.
اینم بقیه بازی ها
منچستر یونایتد - لیورپول
ساندرلند - پیتربورو
وستهام - کاردیف
من سیتی - ویگان
برنلی - ناتینگهام فارست
نیوکاسل - لیدز
ساوتهمپتون - بریستول سیتی
وست برومویچ - آرسنال
چلسی - سویندون
ترنمره - استوک
واتفورد - نورویچ
آستون ویلا - نورویچ
هول سیتی - هادرزفیلد
لستر - دربی
بیرمنگهام - سوانسی
فولهام - اورتون
اخبار نقل وانتقالات امروز
لیتون بینس، بازیکن انگلیسی تیم اورتون به سرمربی اش، روبرتو مارتینز، گفت که دوست دارد به یونایتد بپیوندد. وی از سران باشگاه اورتون خواست تا با پیشنهاد دیوید مویس برای خریدش موافقت کنند. گفته می شود که یونایتد برای به خدمت گرفتن این بازیکن، باید مبلغی کمتر از 23 ملیون پوندی که فلینی ارزش گذاری شده، بپردازد. با این وجود به نظر می رسد که باشگاه اورتون به این بازیکن اجازه ی خروج ندهد.
هنریکوئز به ساراگوسا پیوست. منچستر یونایتد و این تیم اسپانیایی برای انتقال قرضی یک ساله ی این بازیکن شیلیایی به توافق رسیدند. با این قرار داد یونایتد این بازیکن را تا تاریخ 30 جون 2014 در اختیار نخواهد داشت.
Daily Mirror:تاتنهام بدنبال هرناندز
گزارش شده که تاتنهام در نظر دارد برای خرید خاویر هرناندز 15 میلیون پوند ارائه دهد. بر اساس گفته های الن نیکسون نویسنده ی میرور، ویلاش بواش می خواهد از این بازیکن مکزیکی به عنوان جانشینی برای جرمن دفوئه، که به نظر می رسد می خواهد تاتنهام را ترک کند، استفاده کند.
اوزیل: تصمیمم روشن است: در رئال می مانم
ستاره آلمانی رئال مادرید پاسخگوی شایعاتی که مبنی بر احتمال جدایی اش از تیم مادریدی به گوش می رسد شده است
سایت گل – مسعوت اوزیل درمراسمی رسمی به عنوان بازیکن جدید آدیداس در فروشگاه رسمی سانتیاگو برنابئو معارفه شد.دراین مراسم اولیور بروگن مدیر مارکتینگ آدیداس حضور داشت. این ستاره آلمانی در جریان این مراسم کفش های جدیدش را امضا کرد و به زبان آلمانی با خبرنگاران صحبت کرد و اعلام نمود که در باشگاه مادریدی می ماند. دراینجا می توانید متن صحبت های اوزیل به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:
*آینده: من تا سال 2016 با رئال قرارداد دارم و اوضاعم دراینجا خوب است و رابطه صمیمانه و خوبی با هم تیمی هایم دارم. می خواهم دراینجا به موفقیت های فراوانی برسم. وقتی رسانه ها می گویند که من پیشنهادات هیجان انگیزی روی میز دارم، فقط می توانم بگویم که با رئال مادرید قرارداد دارم و دراینجا می مانم. حالم خوب است. از اعتماد سرمربی تیم بهره مندم و اهداف مشخصی پیش رو داریم. هریک از ما نقش مشخصی در تیم داریم تا برای رسیدن به جام که یکی از انگیزه های اصلی ماست بجنگیم و برای همین می خواهم اینجا بمانم
*کسب شش امتیاز در لالیگا: ماراضی و خوشحالیم. چون در هر دو بازی مان به پیروزی رسیده ایم و حالا 6 امتیازی هستیم. البته باید بازی مان را بهبود ببخشیم ولی برای این کار زمان کافی داریم
*قرارداد جدید با آدیداس:من با آدیداس قرارداد بستم چون آدیداس مهمترین مارک دنیای ورزش است. با محصولات آدیداس آشنایی دارم و دراین خانواده احساس خوبی دارم.برای همین این تصمیم را گرفتم
*خانواده اوزیل:دوستان و خانواده ام گهگداری به دیدارم می آیند. من دوست دارم که در جمع خانواده ام باشم. از شروع کار آنها از من حمایت کرده اند وهروقت که زمان آزاد داشته باشم برای دیدار با خانواده ام به آلمان می روم.
*زیدان الگوی فوتبالی اوزیل: زیدان الگوی فوتبالی من بوده و حالا بخشی از تیمی است که ما را تمرین می دهند. اولین باری که زیدان را در مادرید دیدم خیلی استرس داشتم. او انسان فوق العاده ای است که از هرلحاظ به ما کمک می کند
*کفش های جدید: فکر می کنم که حالا کفش های بی عیب و نقصی دارم و وقتی برای تیم مهمی بازی می کنی باید جام قهرمانی کسب کنی و ما تمام تلاشمان را برای این کار به کار خواهیم گرفت.به شدت تلاش خواهیم کرد. ما تیمی هستیم که بازیکنان خاص و ویژه ای را در اختیار دارد و مطمئنا جامهای فراوانی کسب خواهیم کرد.
دیلی میل: یونایتدو پیشنهاد انتقال قرضی کاگاوا به اتلتیکومادرید
مصدومیت های متعدد مانع از درخشش کاگاوا در ترکیب یونایتد در رقابتهای فصل گشته شد ومویس حالا تمایل زیادی دارد تاستاره ژاپنی تیمش تجربیات بیشتری کسب کند
طبق گزارش منتشره در دیلی میل و بازتاب آن در روزنامه آ.اس، شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی باشگاه منچستریونایتد ممکن است در روزهای آتی به صورت قرضی به باشگاه اتلتیکومادرید منتقل شود.بنا براین گزارش سران باشگاه منچستریونایتد به سران اتلتیکو پیشنهاد کرده اند تا کاگاوا را به صورت قرضی به این تیم منتقل کنند.کاگاوای 24 ساله فصل گذشته با قراردادی 16 میلیون یورویی از دورتموند به منچستریونایتد منتقل شد ولی با وجود قهرمانی یونایتد در رقابت های پارسال لیگ برتر، این ستاره ژاپنی درخشش خاصی در تیمش نداشت و بخش عمده ای از فصل را به دلیل مصدومیت های متعدد از دست داد و نتوانست توقعات لازم را برآورده سازد.دراین فصل و با روی کار آمدن دیوید مویس در باشگاه یونایتد، به نظر می رسد که این ستاره ژاپنی کمتر از قبل به کار گرفته شود و از همین رو سران شیاطین سرخ تصمیم گرفته اند تا او را به صورت قرضی و برای کسب تجربه بیشتر به اتلتیکو مادرید بسپارند. دراین میان سران دورتموند هم تمایل زیادی برای بازگرداندن ستاره ژاپنی شان به سیگنال ایدونا پارک دارند.
گزارش شده است که باشگاه منچستریونایتد قصد دارد مدافع جوان و بلژیکی تیمش را به طور قرضی به تیم ان ای سی نایمیخن هلند بدهد. تصور بر این است که این بازیکن بلژیکی در همان روزی که قرارداد کنونی خودش را با یونایتد تمدید کرده است, قرض داده شود. (به نقل از استاندارد)
ورمیل ۲۱ ساله پس از عملکرد چشمگیری که در تیم استاندارد لیژ داشت در سال ۲۰۱۰ به منچستریونایتد ملحق شد, اما این بازیکن تاکنون تنها یک بار برای تیم اصلی شیاطین سرخ در جام حیریه به میدان رفته است.
مدت زمان این اتقال قرضی, یک فصل تمام می باشد اما گزارش شده است که یونایتد این بند را که به باشگاه اجازه می دهد در ماه ژانویه او را به یونایتد برگرداند, در قرارداد این بازیکن گنجانده است.
در صورتی که خبر این روزنامه بلژیکی صحت داشته باشد, این بازیکن جوان فرصت حضور ثابت در ترکیب اصلی این تیم حاضر در لیگ اردویزه هلند را خواهد داشت.
یکی از مزیت های این بازیکن جوان بلژیکی قابلیت بازی در چند پست می باشد. پست اصلی این بازیکن مدافع راست می باشد, اما قابلیت بازی در پست مدافع چپ و همینطور هافبک راست را دارد.
در صورتی که این بازیکن جوان قرض داده شود, احتمال انتقال قرضی گیلرمو وارلا به بوکاجونیورز, کمتر می شود و به احتمال زیاد این بایکن اروگوئه ای انتخاب اول وارن جویس در ترکیب تیم زیر ۲۱ ساله ها خواهد بود.
ورمیل سابقه بازی در تمام سطوح پایه تیم ملی بلژیک را دارد. او ۱۲ بازی برای تیم زیر ۱۷ ساله ها, ۹ بازی برای تیم زیر ۱۸ ساله ها, ۱۴ بازی برای تیم زیر ۱۹ ساله ها و ۲ بازی برای تیم زیر ۲۱ ساله ها انجام داده است. او در مجموع ۵ گل در بازی های ملی که انجام داده به ثمر رسانده است.
دو فصل پیش این بازیکن در ترکیب تیم اصلی منچستریونایتد در تور پیش فصل ۲۰۱۲ قرار داشت و در چند بازی نیز به میدان رفت.