گیگز= پارکر
خرید تاتنهام از من یو
باقیمانده :390 م
نمایش نسخه قابل چاپ
گیگز= پارکر
خرید تاتنهام از من یو
باقیمانده :390 م
فلچر=15ملیون
نقل و انتقالات بین من یو و آتلتیکو مادرید
باقی پول باشگاه=485 ملیون
تاییددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دد شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی:585میل
تاییددددددددددددددددددددد دددددددد شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددنقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی:585میل
نقل و انتقالات بین اتلتیکو مادرید & میلان ایتالیا
بالوتللی= 10 میلیون یورو
مونتولیوو=10 میلیون یورو
الشعراوی=10 میلیون یورو
آباته=10 میلیون یورو
آبیاتی دروازه بان= 10 میلیون یورو
باقی مانده باشگاه اتلتیکو مادرید=435 میلیون یورو
برداران بخاطر آقای گلی بالوتللی در دوره ی بیشین 100 میلیون به من و PARSA REAL تعلق گرفته و برای همین تیم ما 100 میلیون بیشتر بودجه داره و برای نایب قهرمانی هم 50 میلیون گرفتیم
که میشه 150 میلیون یورو جایزه اینم مدارک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اعتراض دارید تا 50 میلیونش رو بندازم بخاطر گل روی شما
نه داش درسته و مبارکت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما تا سعیدح تایید نکنه اینا برا شما نیستن
کاملا تایید میشه هر5 بازیکن و جایزه 150 میلیون یورویی هم نوش جونتون آفرین تیم خوبی دارید جایزه حقتونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روی هم رفته 50 میلیون مال من تایید میشه
بارزالی=45 ملیون یورو
نقل و انتقال بین یوونتوس و آتلتیکو مادرید
باقی پول باشگاه:390 ملیون یورو
تایییییییییییید می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی مانده=245:ey babaaa:
تایید کرده.......................................... ...............نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]